Πες μας για τους παικταραδες του θρυλου.Kαλά ρε ξεκωλιάρες της Eυρώπης ακόμη δεν πήρατε το μάθημά σας?????????
ΥΓ. Κουλα πολυ κωλοπαιδο ο Καστιγιο.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Πες μας για τους παικταραδες του θρυλου.Kαλά ρε ξεκωλιάρες της Eυρώπης ακόμη δεν πήρατε το μάθημά σας?????????
σουηδε σιγουρα μετραει η προκριση αλλα εδω μιλαμε για σφαλιαρες(νικες)1.![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε γαμησου ρε Δωρητη ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα.Συγχαρητηρια για την νικη σου στους νεους.![]()
![]()
2.Το τροπαιο που σηκωσα αβαβα.Πνηγυρισε εσευ για πρωτιες στην κανονικη περιοδο και ασε με εμενα να πανηγυριζω για τις κουπες.
3.Ποια μια νικη ρε?Που πηρα το σετ που χρειαζομουν και μετα νικησες?Μονο η προκριση μετραει σε τετοια ματς.
Για κανε την σουμα.[size=30pt]ΠΟΥΤΣΑ[/size]![]()
![]()
Ρε μαλακα τι μου το πας γενικα??σουηδε σιγουρα μετραει η προκριση αλλα εδω μιλαμε για σφαλιαρες(νικες)
περασες στο φαιναλ φορ οκ και?εγω σε περασα 2 φορες σε φαιναλ φορ αλλα δεν εχω ακουσει κανενα σας να λεει εχουμε 4 ευρωπαικα και ο γαυρος εχει 1 και 2 πουτσες που μας εριξε σε τελ αβιβ και σαραγοσα
λοιπον ξανακανε το ερωτημα σου και πες μας θες να μετρησουμε τιτλους ή μονο νικες?
α συγνωμη που το παω γενικαΡε μαλακα τι μου το πας γενικα??
Δεν ειπαμε να κανουμε μια ανασκοπηση του τελευταιου μηνα?
Γαμα τα 2 ευρωπαικα που εχεις στο βολει και τα 4 που εχω στο μπασκετ.
Δηλαδη ειναι σφαλιαρα η νικη σου με 3-2 στο Ρεντη σε ενα ματς που ειχε τελειωσει απο το μισαωρο?
Σε τετοια 2πλα ματς η προκριση μετραει.
που να δείτε ένας που γράφει στα θέματα με τα αθλητικά...ένας since αν δεν κάνω λάθος...με εχει τρελλάνει στα πμ...και δίνει και χοντρό πακέτο...αλλά δεν μου κάνει...έχω δει και φωτό...άστα να πάνε είναι...![]()
![]()
Ρε μαλακα εισαι σοβαρος τωρα?α συγνωμη που το παω γενικα
σε λιγο θα μας ζητατε και καταμετρηση ανα περιοδο/ημιχρονο/σετ/οκταλεπτο μπας και πεισετε κανα πιτσιρικα να γινει βαζελος
προχθες φαγαμε πουτσα στο πολο σε ενα οκταλεπτο χασαμε απο εσας![]()
η θα πουμε για φετος μεχρι τωρα η θα πουμε για παντα απο τοτε που υπαρχουμε,διαλεξε
Τα έμαθες ρε???Τέλος ο ταράτσας...και παντρεύτηκε το Λιλάκι με τον Kompe...άντε και στα δικά μας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kόψε τις μαλακίες φίλε... το ότι είμαστε ξέκωλα της Eυρώπης δεν σου επιτρέπει να κάνεις ψευδείς παραθέσεις... άντε φιλαράκι...
ετσι ετσι μουγκα τωρα που δεν ξερεις τι να πειςοταν μπει και ο μουτσος θα απαντησω στους γραφικους του θρεντ
μεχρι τοτε μιλαω με τον σουηδο
Σορι που αργησα,τον παιζει το σαιτ.
Αυτο ειναι σιγουρο.δεν τον παίζει το σάιτ...
η δωρήτρια μας τον παίζει καιρό τώρα.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μάλλον ΠΑΟΚ(δύσκολα)αύριο και εύκολα την Κυριακή.για αύριο δεν εννοώ νίκη απαραίτητα,αλλά πρόκριση.Τι λέτε να κάνει ο γαύρος με τον ΜΠΑΟΚ?
Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για το κύπελλο???μάλλον ΠΑΟΚ(δύσκολα)αύριο και εύκολα την Κυριακή.για αύριο δεν εννοώ νίκη απαραίτητα,αλλά πρόκριση.
αν δεν γίνει κανένα "σφαγείο" βέβαια.αν τον "τρέξει" τον γαύρο,στην κατάσταση που είναι.....
φυσικά και ενδιαφέρεται αλλά τον είδες να ΜΠΟΡΕΙ να παίξει?δεν είδες με μας(Παναθηναικός είμαι)πως έπαιζε,μετά από κάποιο σημείο?Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για το κύπελλο???