You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
ενα ?δικο μας? παιδι, ο ντεγιαν μποντιρογκα ανακοινωσε οτι σταματαει το μπασκετ.
καλη συνεχεια σε οτι κανεις μεγιστε βαζελε, σ? ευχαριστω για ολα (ειδικα για το μπουκετο στη μαπα του αχωνευτου τομιτς, αξεχαστο..)
Dejan Bodiroga... Π.Α.Ο. ολέ ολέ...
Συνημμένα
Τα "μαγικα χαρτακια" για τον 3ο τελικο στο ΟΑΚΑ με τον αγαπημενο μας πελατη (στις 13/6 , Τεταρτη , 18:45) αρχισαν να διατιθενται απο τα εκδοτηρια της Λεωφορου Αλεξανδρας απο το πρωι 10:00 εως τις 20:00.Μαλλον θα ειναι και η ημερα οπου θα γιορτασουμε το triple crown αφου ο γαβρος μοιαζει πολυ λιγος για να απειλησει τον Πρωταθλητη Ευρωπης.
Υ.Γ.Κατι μου λεει οτι ο λατρεμενος μας Ντεγιαν καποια μερα θα γυρισει ως κοουτς στον Παναθηναικο.Always one of us.
Υ.Γ.Κατι μου λεει οτι ο λατρεμενος μας Ντεγιαν καποια μερα θα γυρισει ως κοουτς στον Παναθηναικο.Always one of us.
Συνημμένα
Δεν ξέρω για Σπανούλη.Μακάρι να'ρθει πάντως.ʼκουσα στη ΝΕΤ για 3η μεταγραφή στο ποδόσφαιρο.Γνωρίζουμε τίποτα?
Ποιός ασχολείται με τους μίζερους στο ποδόσφαιρο???
πραγματικα το ποδοσφαιρο και τον βαρδινογιαννη τους εχω σταματησει εδω και δυο χρονια.δειτε οτι τοματζετ ολησ της ποδοσφαιρικησ ομαδας ειναι κατα 5 εκατομυρια ευρω μικροτερο απο τους 13 παικτες στο μπασκετ.ο μονος που για α λεφτα του ειναι πολυ λιγος για τον παναθηναικο ειναι ο γιαφτοκας.δυσυστυχως με κλειστο συμβωλαιο.θα ηθελα ενα ακομα ψηλο για χλιδα.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Και στα 2 ματς, τα ελεύθερα σουτ που έχουμε είναι πάρα πολλά και συνάμα άστοχα. Όπως και οι βολές, το χρόνιο πρόβλημά μας. Ενδεικτικό έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης.
Πάντως για να πω την αμαρτίά μου, όποτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό νιώθω όπως και αρκετοί από τους παίχτές μας. Αδικαιολόγητη αγωνία. Όπως κάποτε με την Μακάμπι που όπου μας έβρισκε... Μου έχουν αφήσει κουσούρια οι κερατάδες από παλιά. Δεν έχω την ίδια εμπιστοσύνη στην ομάδα όπως σε άλλα παιχνίδια.
Πάντως για να πω την αμαρτίά μου, όποτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό νιώθω όπως και αρκετοί από τους παίχτές μας. Αδικαιολόγητη αγωνία. Όπως κάποτε με την Μακάμπι που όπου μας έβρισκε... Μου έχουν αφήσει κουσούρια οι κερατάδες από παλιά. Δεν έχω την ίδια εμπιστοσύνη στην ομάδα όπως σε άλλα παιχνίδια.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εντάξει ρε παιδιά...περίμενα ένα άσχημο παιγνίδι από την ομαδάρα στα play offs και έγινε στο σεφ..και ίσως να το είχανε πάρει και λίγο στα ψηλά και ευτυχώς που έγινε η φάση τώρα για να σοβαρευτούνε και να το καθαρίσουνε....μόνο με αυτοκτονία χάνεται το πρωτάθλημα....ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........
CONSTANTLY
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ασχετο,τωρα που το θυμηθηκα οι γαυροι τους ειχε πιασει το πατριωτικο τους σχετικα με τον παπαλουκα που τον μπινελικωσαμε και μας λεγανε μικροψυχους στο final four του μαιου,αλλα ποσο βλακες ειναι ξεχασανε οταν ειχε ερθει ο κακιουζης με την μπαρτσελονα μετα το ευρωμπασκετ που ειναι και αρχηγος της εθνικης αυτοι φωναζανε στο σεφ "κακιουζη μπινε πουτανας γιε" απο τοτε που επαιζε στην αεκ του τα χρωσταγανε μαλλον.τοτε κανεις δεν ειπε τιποτα,μονο με τον παπαλουκα τους επιασε ο πονος,και εμεις οι μικροψυχοι που τον βριζαμε...
Ναι ρε του ζητήσανε κ συγνώμη οι "Πελαργοί" εκ μέρους μας, χαχαχα πόσο καραγκιόζηδες είναι ρε πούστη μου. Πάρτε κ το άρθρο από έναν τυπά, που τους τα είπε κ ωραία, είναι από το σαιτ των Green Web Fans.
Λοιπόν Πελαργέ, άκου να δεις τι γίνεται:
Πρώτα απ' όλα, πες στο φίλο σου το Θοδωράκη, ότι αυτός πρέπει να ζητήσει συγγνώμη που έβρισε Έλληνες φιλάθλους, αυτούς δηλαδή που τον έχουν στηρίξει και τον έχουν κάνει άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια. Και ιδίως πες του ότι αν θέλει να μην τον βρίζουμε να μην γυρνάει και να λέει σε όλον τον κόσμο, όπως πχ είπε σε έναν κολλητό μου, ότι "μπορεί να με έδιωξαν αλλά εγώ είμαι φόλα ολυμπιακός και στον τελικό το βάζελο θα τον γαμήσω". Γιατί η Ελλάδα είναι μικρή και αυτά μαθαίνονται...
Επίσης πες του ότι άμα τον ενοχλούν τα μπινελίκια, να μην λέει "κορόιδα" τον κόσμο, ούτε χειρότερα μπινελίκια να ρίχνει, γιατί σε γήπεδο μπάσκετ έπαιζε, δεν έπαιζε στο Μαρακανά... Και στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα, ποιός είναι το κορόιδο τελικά;;; Για ρώτα τον...
Πες του μυτόγκα ότι πρέπει να αποφασίσει τι γουστάρει να είναι: παιχταράς της εθνικής και όλων των Ελλήνων ή γάβρος; Και τα δύο ΔΕΝ γίνονται. Εμάς οι γάβροι είναι εχθροί μας. Και αυτό σημαίνει ότι σε όσους δείχνουν στους γάβρους την καρδιά τους, εμείς δείχνουμε τα αρχίδια μας... Σόρρυ αγαπημένο μου πουλί, αλλά έτσι πάει.
Αλλά για να μην κουράζεσαι ούτε εσύ ούτε ο Θοδωράκης, θα στην πω εγώ την απάντηση: ο άνθρωπος φαίνεται ότι μόνο γάβρος θα μπορούσε να είναι. Δυστυχώς. Γιατί όσο παιχταράς κι αν είναι (που είναι) αυτά τα καραγκιοζιλίκια και τα θέατρα και τα αδερφίστικα πράγματα που έκανε όλη την ώρα στο&
#957; τελικό με αποκορύφωμα τη φάση με το Σάνυ, ΜΟΝΟ γάβροι τα κάνουν...
Και να σου πω την αλήθεια, αν ποτέ πέρναγε το κατώφλι του Παναθηναϊκού (που αγωνιστικά είναι από τους λίγους, τους ελάχιστους που θα το άξιζαν) αυτές τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ θα έπρεπε να τις ξεχάσει. Και μάλλον το ξέρει ότι δεν ταιριάζει στον γκέι εαυτό του ολόκληρος Παναθηναϊκός κι αυτό τον πονάει...
Αλήθεια, για πες μου εσύ Πελαργέ, φαντάζεσαι ποτέ τον Διαμαντίδη να κάνει τέτοιες πουστιές και αλητείες;
Όσο για το πώς γίνεται να κερδίσει ο Παναθηναϊκός χωρίς να χάσει ο Θοδωράκης, που αναρωτιέσαι, μία λύση υπήρχε: Να μην είχε το θράσος ο Θοδωράκης να κατέβει στο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό μας. Γιατί όποιος κατεβαίνει κόντρα στον Παναθηναϊκό των 100 χρόνων, των αδερφών Γιαννακόπουλων, του Ζοτς, του Φράγκι, του Μητσάρα, των παιχταράδων και αυτών των οπαδών, στο τέλος απλά χάνει.
Όσο για σένα, Πελαργέ, που είσαι τόσο Έλληνας που στο τέλος αντί να χαρείς με την κούπα στενοχωρήθηκες που είπαμε κακά λόγια στο Θοδωράκη, έχω να σου πω και κάτι ακόμα: Αν όπως λες δεν σου αρέσει η "φάρα μας", τότε δεν υπάρχει λόγος να το παίζεις και φανατικός οπαδός μιας Εθνικής που εκπροσωπεί αυτή τη φάρα.
Και για όσους μιλάνε για το ήθος του Θοδωράκη ας δουν αυτό:
]
Λοιπόν Πελαργέ, άκου να δεις τι γίνεται:
Πρώτα απ' όλα, πες στο φίλο σου το Θοδωράκη, ότι αυτός πρέπει να ζητήσει συγγνώμη που έβρισε Έλληνες φιλάθλους, αυτούς δηλαδή που τον έχουν στηρίξει και τον έχουν κάνει άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια. Και ιδίως πες του ότι αν θέλει να μην τον βρίζουμε να μην γυρνάει και να λέει σε όλον τον κόσμο, όπως πχ είπε σε έναν κολλητό μου, ότι "μπορεί να με έδιωξαν αλλά εγώ είμαι φόλα ολυμπιακός και στον τελικό το βάζελο θα τον γαμήσω". Γιατί η Ελλάδα είναι μικρή και αυτά μαθαίνονται...
Επίσης πες του ότι άμα τον ενοχλούν τα μπινελίκια, να μην λέει "κορόιδα" τον κόσμο, ούτε χειρότερα μπινελίκια να ρίχνει, γιατί σε γήπεδο μπάσκετ έπαιζε, δεν έπαιζε στο Μαρακανά... Και στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα, ποιός είναι το κορόιδο τελικά;;; Για ρώτα τον...
Πες του μυτόγκα ότι πρέπει να αποφασίσει τι γουστάρει να είναι: παιχταράς της εθνικής και όλων των Ελλήνων ή γάβρος; Και τα δύο ΔΕΝ γίνονται. Εμάς οι γάβροι είναι εχθροί μας. Και αυτό σημαίνει ότι σε όσους δείχνουν στους γάβρους την καρδιά τους, εμείς δείχνουμε τα αρχίδια μας... Σόρρυ αγαπημένο μου πουλί, αλλά έτσι πάει.
Αλλά για να μην κουράζεσαι ούτε εσύ ούτε ο Θοδωράκης, θα στην πω εγώ την απάντηση: ο άνθρωπος φαίνεται ότι μόνο γάβρος θα μπορούσε να είναι. Δυστυχώς. Γιατί όσο παιχταράς κι αν είναι (που είναι) αυτά τα καραγκιοζιλίκια και τα θέατρα και τα αδερφίστικα πράγματα που έκανε όλη την ώρα στο&
#957; τελικό με αποκορύφωμα τη φάση με το Σάνυ, ΜΟΝΟ γάβροι τα κάνουν...
Και να σου πω την αλήθεια, αν ποτέ πέρναγε το κατώφλι του Παναθηναϊκού (που αγωνιστικά είναι από τους λίγους, τους ελάχιστους που θα το άξιζαν) αυτές τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ θα έπρεπε να τις ξεχάσει. Και μάλλον το ξέρει ότι δεν ταιριάζει στον γκέι εαυτό του ολόκληρος Παναθηναϊκός κι αυτό τον πονάει...
Αλήθεια, για πες μου εσύ Πελαργέ, φαντάζεσαι ποτέ τον Διαμαντίδη να κάνει τέτοιες πουστιές και αλητείες;
Όσο για το πώς γίνεται να κερδίσει ο Παναθηναϊκός χωρίς να χάσει ο Θοδωράκης, που αναρωτιέσαι, μία λύση υπήρχε: Να μην είχε το θράσος ο Θοδωράκης να κατέβει στο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό μας. Γιατί όποιος κατεβαίνει κόντρα στον Παναθηναϊκό των 100 χρόνων, των αδερφών Γιαννακόπουλων, του Ζοτς, του Φράγκι, του Μητσάρα, των παιχταράδων και αυτών των οπαδών, στο τέλος απλά χάνει.
Όσο για σένα, Πελαργέ, που είσαι τόσο Έλληνας που στο τέλος αντί να χαρείς με την κούπα στενοχωρήθηκες που είπαμε κακά λόγια στο Θοδωράκη, έχω να σου πω και κάτι ακόμα: Αν όπως λες δεν σου αρέσει η "φάρα μας", τότε δεν υπάρχει λόγος να το παίζεις και φανατικός οπαδός μιας Εθνικής που εκπροσωπεί αυτή τη φάρα.
Και για όσους μιλάνε για το ήθος του Θοδωράκη ας δουν αυτό:
]
Παιδιά όπως και να 'χει θα πρέπει αύριο να μην ακουστεί το παραμικρό, μας έχουν στην μπούκα και με μαθηματική ακρίβεια το πρωτάθλημα πάει σε 5 τελικούς με τον πέμπτο κεκλεισμένων των θυρών. Τους συμφέρει όλους αυτο για να αποφύγουν συνάντηση Παναθηναικων-Δολοφόνων.Απ' την άλλη το νού μας βέβαια στα κοράκια σχετικά με τις τεχνικές ποινές και τα φάουλ στο Διαμαντίδη.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Είναι λογικό οι υπερφιλόδοξοι άνθρωποι να είναι ενοχλητικοί. Τον ήπιε και αυτός και άραξε. Ας πάει το παιδί στο ΝΒΑ να διαπρέψει. Με υγεία πάντα.
Του χρόνου δεν χτυπάμε Αρσλάν να υπάρχει? Τον Σπανούλη τον θέλουμε πίσω? Εγώ όχι και τόσο.
Του χρόνου δεν χτυπάμε Αρσλάν να υπάρχει? Τον Σπανούλη τον θέλουμε πίσω? Εγώ όχι και τόσο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K