Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Στο βόλεϊ πάλι ξεφύγαμε στο +6 λέει
Τσόντα η κανονική περίοδο

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Κανένας δεν ψάχνει για δικαιολογίες φίλε μου
Ρώτησα αν ήταν η όχι γιατί δεν είδα το παιχνίδι και από ότι διαβάζω καλά έκανα γιατί παίξαμε χάλια
καλα εκανες φιλε.γλυτωσανε τα ματια σου ;).παντως τετοια επιθετικη ανυπαρξια θα επρεπε να προβληματιζει :headbang:
ο Παναθηναικος εισαι ρε πουστη μου!!!!!!!
μεχρι και ο Αστερας Τριπολης εχει σεντερ φορ,εσυ γιατι οχι ???????

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλα εκανες φιλε.γλυτωσανε τα ματια σου ;).παντως τετοια επιθετικη ανυπαρξια θα επρεπε να προβληματιζει :headbang:
ο Παναθηναικος εισαι ρε πουστη μου!!!!!!!
μεχρι και ο Αστερας Τριπολης εχει σεντερ φορ,εσυ γιατι οχι ???????
ακόμα ψαχνει ο ..αντωνιου ποιός θα του δώσει την μεγαλύτερη μίζα για να τον φέρει.......

ZANALOVER

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ενω ο πρωταθλητης εβγαλε ματια με τον αρη, τον θρασυβουλα, τον αστερα, την ξανθη κλπ. Μονο ο παναθηναικος πρεπει να βγαζει ματια για να κερδιζει και να παιρνει πρωταθληματα.οι αμπαλοι εχουν την καλυτερη επιθεση φετος αλλα δεν εχιυν σεντερ φορ. 39 γκολ με ενα πεναλτι. αυτα γινονται μονο στην αφρικη και αν. σε εμας το οφσαιντ ηταν οριακο ενω χθες στον γαυρο δεν μπορουσε κανεις να τα δει....σε εμας βλεπουμε επιθετικο φαουλ του πετρο ενω στον γαυρο δνε βλεπουμε χθες το τραβηγμα του αντζα για δευτερη κιτρινη.... και ολα αυτα μονο αυτη την αγωνιστικη.
την επομενη φορα που θα παιξει ο ματος και ο ιβανσιτς και δεν κερδισουμε θα λεμε που ηταν ο μπειξε και ο δειξε.... αλλ αειμαστε κι εμεις μαλακες. θα επρεπε να εχουμε 12 παιχτες και 3 διαιτητες για να παρουμε πρωταθλημα οπως ο γαυρος....
επιτελους σας βαρεθηκαμε κι εσας και την κολομαδα σας αει στο διαολο........

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ενω ο πρωταθλητης εβγαλε ματια με τον αρη, τον θρασυβουλα, τον αστερα, την ξανθη κλπ. Μονο ο παναθηναικος πρεπει να βγαζει ματια για να κερδιζει και να παιρνει πρωταθληματα.οι αμπαλοι εχουν την καλυτερη επιθεση φετος αλλα δεν εχιυν σεντερ φορ. 39 γκολ με ενα πεναλτι. αυτα γινονται μονο στην αφρικη και αν. σε εμας το οφσαιντ ηταν οριακο ενω χθες στον γαυρο δεν μπορουσε κανεις να τα δει....σε εμας βλεπουμε επιθετικο φαουλ του πετρο ενω στον γαυρο δνε βλεπουμε χθες το τραβηγμα του αντζα για δευτερη κιτρινη.... και ολα αυτα μονο αυτη την αγωνιστικη.
την επομενη φορα που θα παιξει ο ματος και ο ιβανσιτς και δεν κερδισουμε θα λεμε που ηταν ο μπειξε και ο δειξε.... αλλ αειμαστε κι εμεις μαλακες. θα επρεπε να εχουμε 12 παιχτες και 3 διαιτητες για να παρουμε πρωταθλημα οπως ο γαυρος....
Πρωτάθλημα ΕΠΟ δεν είναι? τι περιμένεις?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειναι τραγικο αυτο που γινεται εδω .....

Πολυμετοχικοι να μην μπορουν να παρουν εναν παιχτη της προκοπης

ειναι για γελια μαλλον

καλυτερα να μην ασχολουμαστε με το Ελληνικο Πρωταθλημα πλεον αφου δεν μας σηκωνει .....

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
με ενδιαφερει να ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ.ουτε πεναλτι θελω ουτε πρωταθλημα.στα @ρχιδι@ μου το πρωταθλημα της ΕΠΟ και του ΟΠΑΠ !!!!
απλα να βλεπω λιγο σωστο μπαλακι και να κανω και λιγω αααααα οταν βλεπω την ομαδα να παιζει :tickedoff:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
και με τον Κυραστα οταν ειχα ομαδα, απλα με γ@μουσε η διαιτησια,ημουν ικανοποιημενος γιατι εβλεπα μπαλα,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στους +14 βαθμούς ο γάβρος, πλέον η κατάσταση είναι αηδιαστική.

Όχι πως παίξαμε μπάλα, αλλά η διαφορά των +14 δεν έχει σχέση με τη πραγματικότητα.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
την επομενη φορα που θα παιξει ο ματος και ο ιβανσιτς και δεν κερδισουμε θα λεμε που ηταν ο μπειξε και ο δειξε..
Αν εσυ ρε φιλε εχεις συμβιβαστει με τον παραγκωνισμο του Ματος και του Ιβανσιτς και δεν τρεχει τιποτα,εμενα μου περισσευει.Εγω παντως διαφωνω καθετα μαζι σου σαυτο το θεμα.

Οσο εχουν αγωνιστει φετος δεν εχουν δειξει στοιχεια που να δικαιολογουν τον παραγκωνισμο τους.Και προσεχε.Δεν μιλαμε για 2 νεοφερμενους στον Παναθηναικο.
Μιλαμε για τον καλυτερο σου παικτη περσι(Ματος) και για εναν παικτη αναμφισβητητα ποιοτικο που εχει βοηθησει πολυ τα 2 τελευταια χρονια(Ιβανσιτς).

Και δεν εννοω να ειναι βασικοι και αναντικαταστατοι.
Ο Σιμαο δεν θα πρεπει να παρει ανασες?
Σημερα που Κλειτον και Νινης δεν τραβηξαν δεν επρεπε να ειναι ο Ιβ στον παγκο?Δηλαδη ο Χριστοδουλοπουλος εχει δειξει τιποτα?

Και για να ξεκολλησω και λιγο απο αυτους τους 2.Ο Πετροπουλος οσο εχει παιξει,τα παστελωνει τα γκολακια του.Ο Βαγγελακης που ειναι ο βασικος το εχει ματωσει 2 φορες το διχτυ στο πρωταθλημα.

Για να μην τα πολυλογω ο Τεν Κατε εχει κανει εγκληματα στο ελληνικο πρωταθλημα.Και στην διαχειριση του υλικου και στο στησιμο της ομαδας.
Οσο καλα τα εχει παει στον ιδιο τομεα στην Ευρωπη,αλλο τοσο τα εχει κανει θαλασσα στην Ελλαδα.

Και για να προλαβω καποια σχολια,εγω θελω να μεινει ο Τεν Κατε.Αναγνωριζω το γεγονος οτι θελει χρονο για να μαθει την ελληνικη πραγματικοτητα και γουσταρω να μεινει κιαλλο και να δουλεψει στην ομαδα μου και με δικες του μεταγραφες.Ομως αυτο δεν σημαινει πως δεν θα κανουμε και κριτικη οταν βλεπουμε κατι ασχημο.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Στους +14 βαθμούς ο γάβρος, πλέον η κατάσταση είναι αηδιαστική.

Όχι πως παίξαμε μπάλα, αλλά η διαφορά των +14 δεν έχει σχέση με τη πραγματικότητα.

η διαφορα σε χαλαει ή οτι δεν βλεπεις μπαλα απο την ομαδα σου?η εννοια ποδοσφαιρο για σενα ειναι η διαφορα σου με τον γαυρο ????

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Παίδες το οφσάιτ του Μάτζιου ήταν????
Γιατί δεν είδα το παιχνίδι
Ήταν πολύ οριακή φάση,με τον Μάντζιο να καλύπτεται για ορισμένα εκατοστά.Αν ο βοηθός είδε ότι είναι εκτεθιμένος,τότε σωστά το έδωσε,αφού η απόσταση ήταν μηδαμινή.Αν όμως είχε αμφιβολία,τότε πολύ κακώς σήκωσε σημαία,αφού η οποιαδήποτε αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου.
Και μην βιαστεί κανείς να πει ότι διυλίζω τον κώνωπα,ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σήμερα δεν βλεπόταν και φυσικά δεν άξιζε να κερδίσει
Παικτες αδιαφοροι μεσα στο γηπεδο και πειραματισμοι απο τον προπονητη.

Ο Σαριεγκι αριστερο μπακ.Ελεος :headbang:

Ενω ξερει οτι ο Σιμαο ειναι κουρασμενος τον χρησιμοποιει για 90λεπτα.Που να αρχισουν και τα μεσοβδομαδα παιχνιδια σε Ευρωπη και σε κυπελλο...
Για 25 λεπτα στην ιδια ενδεκαδα οι Μαντζιος,Πετροπουλος,Σαλπιγγιδης.Ποιος θα δημιουργησει οεο?
Ειχαμε κανα νεο απο την αστυνομια?Βρεθηκε ο Ιβανσιτς?Ο Ματος?Τιποτα,ακομα αγνοουνται.

Το μονο που χρειαζεται ειναι ενα μεγαλο [size=20pt]ΣΥΓΝΩΜΗ[/size] απο τους παικτες και τον προπονητη για τα 2000 αρρωστακια που ταξιδεψαν σημερα για να δουν τον Παναθηναικο.Η μαλλον για να ειμαι πιο ακριβης 14 φανελες του Παναθηναικου να τρεχουν ασκοπα μεσα σε ενα γηπεδο.

4 ματς φετος με Εργοτελη και Ηρακλη.Αποτελεσμα?

[size=20pt]-10 βαθμους[/size]
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.Αλλά αυτή τη γαμημένη συγνώμη ποιος θες να στη ζητήσει;Αυτοί που μεσοβδόμαδα διπλασίασαν η τέλως πάντων πολλαπλασίασαν τις αποδοχές τους ως δώρο της διοίκησης;Αλήθεια,έχει πάρει κανείς από μας bonus παραγωγικότητας ενώ η εταιρία δεν πάει καλά;Εγώ ασχολούμαι με τις πωλήσεις από το 1995 και,ποτέ μα ποτέ δεν πήρα δραχμή,αν δεν έπιανα τους προκαθορισμένους στόχους.Στον Παναθηναϊκό ποιους στόχους έπιασαν για να πάρουν και αύξηση;;;;;;

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Αν εσυ ρε φιλε εχεις συμβιβαστει με τον παραγκωνισμο του Ματος και του Ιβανσιτς και δεν τρεχει τιποτα,εμενα μου περισσευει.Εγω παντως διαφωνω καθετα μαζι σου σαυτο το θεμα.

Οσο εχουν αγωνιστει φετος δεν εχουν δειξει στοιχεια που να δικαιολογουν τον παραγκωνισμο τους.Και προσεχε.Δεν μιλαμε για 2 νεοφερμενους στον Παναθηναικο.
Μιλαμε για τον καλυτερο σου παικτη περσι(Ματος) και για εναν παικτη αναμφισβητητα ποιοτικο που εχει βοηθησει πολυ τα 2 τελευταια χρονια(Ιβανσιτς).

Και δεν εννοω να ειναι βασικοι και αναντικαταστατοι.
Ο Σιμαο δεν θα πρεπει να παρει ανασες?
Σημερα που Κλειτον και Νινης δεν τραβηξαν δεν επρεπε να ειναι ο Ιβ στον παγκο?Δηλαδη ο Χριστοδουλοπουλος εχει δειξει τιποτα?

Και για να ξεκολλησω και λιγο απο αυτους τους 2.Ο Πετροπουλος οσο εχει παιξει,τα παστελωνει τα γκολακια του.Ο Βαγγελακης που ειναι ο βασικος το εχει ματωσει 2 φορες το διχτυ στο πρωταθλημα.

Για να μην τα πολυλογω ο Τεν Κατε εχει κανει εγκληματα στο ελληνικο πρωταθλημα.Και στην διαχειριση του υλικου και στο στησιμο της ομαδας.
Οσο καλα τα εχει παει στον ιδιο τομεα στην Ευρωπη,αλλο τοσο τα εχει κανει θαλασσα στην Ελλαδα.

Και για να προλαβω καποια σχολια,εγω θελω να μεινει ο Τεν Κατε.Αναγνωριζω το γεγονος οτι θελει χρονο για να μαθει την ελληνικη πραγματικοτητα και γουσταρω να μεινει κιαλλο και να δουλεψει στην ομαδα μου και με δικες του μεταγραφες.Ομως αυτο δεν σημαινει πως δεν θα κανουμε και κριτικη οταν βλεπουμε κατι ασχημο.
εισαι ΒΑΖΕΛΟΣ εσυ :thumbsup: σε παω!!!!!
τα τελευταια 2 χρονια οσοι προσφερουν στον Παναθηναικο καθονται στο παγκο και το καλοκαιρι φευγουν!!!!
ΓΙΑΤΙ ????

ZANALOVER

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κι εγω γουσταρω ιβ και ματος απλα θελω να δειξω οτι το προβλημα του παο φετος δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο φαινεται.... δεν περιμενα να παρουμε πρωταθλημα φετος γιατι αυτο ειναι το λογικο για μια καινουργια σε ολα τα επιπεδα ομαδα.... αλλα αυτο απεχει χλμ απο το σιχτιρι που τραβαμε με την διαιτησια και τον γαυρο φετος.... μην ξεχνατε οτι με ολα αυτα η ψυχολογια  δεν μπορει να ειναι ψηλα αυτο επηρεαζει τα παντα. ετσι μια ομαδα αρχιζει να γκρινιαζει και παει λεγοντας.... οσοι ειστε παναθηναικοι περαν του ματζιου που σδεν μου αρεσει και μενα με την καμμια πειτε ποιος αλλος παιχτης δεν αξιζει 11αδα και μην μου πεθτε για τον σαριεγκι γιατι απλα δεν ειχαμε αλλον μεχρι τον πολωνο....
σε ολη τηνευρωπη ΟΛΕΣ οι ομαδες χανουν βαθμους.... μονο εδω δεν γινεται αυτο.... ας ειναι καλα τα κορακια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τεν Κάτε: "Είναι τρελό αυτό που γίνεται με τους διαιτητές"
Contra.gr

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Κάκκου εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χενκ τεν Κάτε. Ο συνάδελφός του του Ηρακλή Μάκης Κατσαβάκης δεν ασπάστηκε την άποψη του Ολλανδού.

Αναλυτικά
Xενκ τεν Κάτε: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο δεν παίξαμε καλά. Δεν ήμασταν αρκετά δημιουργικοί και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο αμυντικός προσανατολισμός του αντιπάλου, το γεγονός ότι είχε οκτώ παίκτες πίσω από τη μπάλα καθώς δεν βρήκαμε τους χώρους που θέλαμε. Από την άλλη πλευρά όμως, ένα έγκυρο γκολ ακυρώθηκε, ένα χέρι εντός της μικρής περιοχής δεν παρατηρήθηκε και κάποιες φορές νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια κακή ταινία, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και είμαι βέβαιος ότι δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Εγώ προσωπικά ήμουν σίγουρος από την αρχή ότι δεν ήταν οφ σάιντ, αλλά μου το επιβεβαίωσε αρκετός κόσμος στη συνέχεια, ο οποίος είδε το ριπλέι. Θέλω να εκφέρω άποψη μόνο για τον Παναθηναϊκό, δεν κοιτάω όλους τους άλλους αγώνες. Είδα όμως ένα πρόγραμμα της τηλεόρασης που προβάλλεται κάθε Κυριακή και από όσα μπορώ καταλάβω, έδειξαν 11 περιπτώσεις όπου δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε από τη πρώτη αγωνιστική του πρώτου γύρου με την ΑΕΚ και σήμερα έχοντας παίξει 22 αγώνες και με μετρημένες 11 περιπτώσεις είναι μάλλον πολλές. Είναι τρελό.

Επαιξε ρόλο και το γεγονός ότι 12 παίκτες ενσωματώθηκαν την Πέμπτη και τη Παρασκευή. Τυχαίνει κάποιες φορές να μην σου βγει το παιχνίδι, περίμενα όμως να πάμε πολύ καλύτερα. Δεν θα άλλαζα τίποτα και σε ότι αφορά τον Σαριέγκι, για 80 λεπτά τα πήγε πολύ καλά. Αντιμετώπισε πρόβλημα μόνο όταν έπαιξε δεξιά ο Αγρίτης".

Μάκης Κατσαβάκης: "Ηταν ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες στη μάχη του κέντρου και ίσως η καλή αμυντική συμπεριφορά και των δύο ομάδων δεν επέτρεψε να βγουν οι μεγάλες φάσεις,. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό και το καταφέραμε σε αρκετά καλό ποσοστό, απλά δεν είχαμε την υπομονή και τις καλές συνεργασίες ώστε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις. Αναφέρομαι στις τρεις φάσεις με τον Μαρκές, όπου δεν είχαμε την υπομονή με αποτέλεσμα να βγει ο Φερνάντο τρεις φορές σε θέση οφ σάιντ. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Στο τέλος με λίγη τύχη και προσοχή θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Σε ερώτηση σχετική με την διαιτησία μίλησε για. πισωμαχαιρώματα. Δεν έχω άποψη για τις φάσεις στις οποίες αναφέρεται ο Παναθηναϊκός. Ας σταματήσουμε όμως να διαμαρτυρόμαστε για ψύλλου πήδημα. Αν έχει παράπονο ο Παναθηναϊκός, υπάρχουν άλλες ομάδες που μαχαιρώνονται πισώπλατα".

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
κι εγω γουσταρω ιβ και ματος απλα θελω να δειξω οτι το προβλημα του παο φετος δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο φαινεται.... δεν περιμενα να παρουμε πρωταθλημα φετος γιατι αυτο ειναι το λογικο για μια καινουργια σε ολα τα επιπεδα ομαδα.... αλλα αυτο απεχει χλμ απο το σιχτιρι που τραβαμε με την διαιτησια και τον γαυρο φετος.... μην ξεχνατε οτι με ολα αυτα η ψυχολογια  δεν μπορει να ειναι ψηλα αυτο επηρεαζει τα παντα. ετσι μια ομαδα αρχιζει να γκρινιαζει και παει λεγοντας.... οσοι ειστε παναθηναικοι περαν του ματζιου που σδεν μου αρεσει και μενα με την καμμια πειτε ποιος αλλος παιχτης δεν αξιζει 11αδα και μην μου πεθτε για τον σαριεγκι γιατι απλα δεν ειχαμε αλλον μεχρι τον πολωνο....
σε ολη τηνευρωπη ΟΛΕΣ οι ομαδες χανουν βαθμους.... μονο εδω δεν γινεται αυτο.... ας ειναι καλα τα κορακια
ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:σε ενδιαφερει αν ο γαυρος χανει βαθμους ή οχι???γενικα η σχεση του γαυρου με ΕΠΟ και Διαιτησια ή οτι δεν βλεπεις μπαλα απο την ομαδα σου?????Αν συνεχιζες να εχεις την εικονα που εχεις και ο γαυρος εχανε βαθμους θα ησουν ικανοποιημενος δηλαδη??μηπως εισαι απλα αντιγαυρος και οχι Παναθηναικος????

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εδω συμφωνουμε στα περισσοτερα αδερφε ;)

Και εμενα μ'αρεσει το υλικο της ομαδας.Αν εξαιρεσεις την τρυπα στην επιθεση(ο Βαβζινιακ φαινεται καλος,γιαυτο δεν μιλαω για το κεντρο της αμυνας).

Πιστευω στην ομαδα και ειμαι πεπεισμενος οτι με 2 δυνατες προσθηκες το καλοκαιρι θα ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο.
Επισης ηταν λαθος πολλων Παναθηναικων να πιστεψουν(δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω) οτι μεσα σε 1 χρονο θα αλλαξουν ολα και απο εκει που περσι παιζαμε μπαλα επιπεδου Ξανθης,φετος θα γαμαμε και θα σπερνουμε στο περασμα μας.

Η ομαδα σε αρκετα ματς εχει δειξει καλα στοιχεια και εχει παιξει ωραιο ποδοσφαιρο.
Στο τελος της χρονιας,που θα ξερουμε τι καναμε στο Κυπελλο και στην Ευρωπη,θα κανουμε την σουμα και ειναι πιθανο να βγει θετικη.Απλα προς το παρον σχολιαζουμε αυτα που γινονται.

Αυτα για την ομαδα.

Για την διαιτησια ειναι μια κατασταση που σιγουρα δεν ειναι πρωτογνωρη αλλα προσωπικη αποψη ειναι οτι δεν μπορουμε να πουμε οτι λογω διαιτησιας δεν πηραμε πρωταθλημα.

Συμφωνω οτι σε ματς που ο γαυρος μπορουσε ανετα να χασει βαθμους(βλεπε Θρασυβουλο,Ξανθη και Αρη) σπρωχτηκε απο τα κορακια.
Συμφωνω οτι μας ειχαν στημενους στον τοιχο σε πολλα ματς.Απο την αρχη φανηκε το σκηνικο με τα χανουμια στο ΟΑΚΑ.Πεναλτι-εμπνευση και 2-0 στο ημιχρονο,οποτε γεια σας.Και στην Ξανθη και στην Νεα Σμυρνη τα ιδια σκατα.Συμφωνουμε.Ομως υπαρχει ενα μεγαλο αλλα.

Το πρωταθλημα το χανουμε λογω δικιας μας ασοβαροτητας και ασταθειας αν θελεις.Οταν χανεις 10 βαθμους απο Εργοτελη και Ηρακλη,η διαιτησια πρεπει να μπαινει σε 2η μοιρα.Η ομαδα εδειξε λαθος νοοτροπια μεσα στο γηπεδο σε πολλα ματς,με αποτελεσμα να χασει ματς που μπορουσε να παρει ανετα.Ο Παναθηναικος εδειξε ανετοιμος φετος να παρει το πρωταθλημα.Και οχι αγωνιστικα.Του ελειψε το ''μεταλλο'' και η καρδια για να το παλεψει μεχρι τελους.

Οποτε κλεινοντας αυτο το θεμα,η διαιτησια ειναι υπευθυνη για το -14 αλλα οχι για το οτι ο γαυρος ειναι πρωτος.Αυτη τουλαχιστον ειναι η προσωπικη μου αποψη.

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:σε ενδιαφερει αν ο γαυρος χανει βαθμους ή οχι???γενικα η σχεση του γαυρου με ΕΠΟ και Διαιτησια ή οτι δεν βλεπεις μπαλα απο την ομαδα σου?????Αν συνεχιζες να εχεις την εικονα που εχεις και ο γαυρος εχανε βαθμους θα ησουν ικανοποιημενος δηλαδη??μηπως εισαι απλα αντιγαυρος και οχι Παναθηναικος????

φίλε,
συμφωνω ότι ο ΠΑΟ δεν παίζει καλή μπάλα...ή μάλλον έχει να παίξει καιρο...το παραδέχτηκε άλλωστε και ο Τεν Κατε....
το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟ και ολες οι άλλες ομάδες στη κακη τους μερα ΔΕΝ υπάρχει περιπτωση να παρουν βαθμους...
ο Γαυρος με το Θρασυβουλο π.χ...ήτν αίσχος και πηρε το ματς με πεναλτι στο 93'....
Χτες ο Αντζας επρεπε να αποβληθει....τα 2 γκολ του Γαυρου (ο Βαουχας στη ΝΕΤ το ειπε) ήταν οφσαιντ....

Αυτο που θελω να πω λοιπον είναι οτι οκ, ο Γαυρος οκ εχει καλη ομαδα...αλλα σε ενα δικαιο πρωταθλημα η διαφορα θα ηταν στους 3-4 βαθμους και ΟΧΙ στους 14.....

Τωρα αν αρεσει στου Ολυμπιακους να παρουν ενα πρωταθλημα που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναγνωριζει και ΟΛΟΙ το θεωρουν ΑΔΙΚΟ, να το χαιρονται,,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom