Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Απίστευτο!!!

Οι οπαδοί του πρέσβη της χώρας μας στον ΟΗΕ, οι πολυταξιδεμένοι, οι πολυμετοχικοί, οι οπαδοί με τους καλούς τρόπους, τα γαλλικά και το πιάνο υποστηρίζουν πάνω στην τσίρλα τους (για να πάρουν κάποιο πρωτάθλημα από αυτά που "δεν τους ενδιαφέρουν στον ποδόσφαιρο") τα 2 αμόρφωτα μπακαλό-στρουμφάκια, τα οποία μετά το σκάνδαλο με την αποκλειστική εισαγωγή μπανάνας στα 80s οικονόμησαν χοντρά και τα έσπρωξαν μετά στα φάρμακα...

Ας θαυμάσουμε μαζί κάποιες ενδεικτικές ενδυματολογικές προτιμήσεις του Μπόλεκ και του Λόλεκ  :2funny: :2funny: :2funny:

articleimage141630zg8.jpg

assetslarget1041332719tjx1.jpg

thanasi1markko2.jpg

Και μία πιο μικρή για το προσκεφάλι σας όταν ψυθιρίζετε την βραδινή σας προσευχή "Παυλο/Θανάση Θεέ, πάρε την ΠΑΕ"

newegolarget881453804tyvh1.jpg

P.S. Ελπίζω ο γιος Γιαννακόπουλος να ανάρρωσε από το ξύλο που του έριξε ο Radja και δεν μπορούσε να υπηρετήσει στην πατρίδα, αφού ο γιατρός διέγνωσκε την ίδια βαρύτατη πάθηση σε διαφορετικό γόνατο κάθε φορά...
Φίλε,στην πρώτη φωτό-αν παρατηρήσεις καλά-οι παίχτες φορούν τα μπλουζάκια με το triple crown,που είχε πρωτάθλημα(δεν θυμάμαι ποιο,το 11ο,το 12ο),κύπελλο(το 20ο,το 21ο,θα σε γελάσω και δεν το θέλω)και το 4ο Ευρωπαϊκό.
Δε πα να φοράνε και βερμούδα με φοίνικιες και...μπανανιές  ;)
Άμα μου κάνουν την ομάδα όπως πρέπει να είναι,ας φορούν ότι γουστάρουν

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
θα παίξει την κυριακή ο σαριέγκι;

σκέφτομαι να βάλω ένα σπίτι στο διπλό
Πρόσεχε μη στραβοψωλιάσεις...
αυτό ήταν πριν 5 μήνες.  Πολλά έχουν αλλάξει από τότε φιλαράκο...
Που'σαι ρε ΠΑΟΚάκι;;;!!! :uglystupid:
Από τον Βύντρα ρε;;;2 γκολάκια από τον άμπαλο;Και δεν έπαιζε ούτε ο Σαριέγκι,αλλιώς θα'βαζε και αυτός :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά ήσουν,είσαι και θα παραμείνεις ΠΑΟΚάκι!!!Το έπαιξες το σπίτι στο 2πλό; :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

[move][size=10pt][size=10pt]ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΙ "ΠΑΤΕΡΕΣ" ΦΩΝΑΖΟΥΝ[/size][/size] :2funny: :2funny:[/move]

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Παιδια ο Βυντρα ειναι παιχταρας.
Βαζει κατω Μαραντονα και Πελε μαζι.
Πραγματικα θεωρω τυχερο τον εαυτο μου που εχω τη τιμη να παρακολουθω
ενα τετοιο μεγαλο αστερι.
Πιστευω το καλοκαιρι θα τον πουλησει ο ΠΑΟ για καμια 50ρια εκατ.
και θα παρει τον Μεσι. Επισης ο Τεν Κατε ειναι πολυ μεγαλος προπονητης.
Βλεπω με την συμπληρωση του πενταετους πλανου και το χτισιμο του γηπεδου το 2030 να
κατακτα ο ΠΑΟ το βαρυτιμο και σημαντικο τιτλο της ΣΟΥΠΕΡ αμολυβδης, συγγνωμη λιγκας εννοουσα.
Ρε δεν ντρεπομαστε λεω εγω που εχουν κανει τον ΠΑΟ μπουρδελο και χαιρονται οι κακομοιρηδες
οπαδοι που κερδισε τον κομπλεξικο ΜΠΑΟΚ που κατεβαινει στην Αθηνα με στημενα τα κωλαρακια.
Σιγα το κατορθωμα. Επι Βαζεχα θυμαμαι πεφτανε χαλαρα οι 5ρες και κανεις δε το συζητουσε.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[size=15pt]Όταν χορεύουν οι μπαλαρίνες (κατά Πατέρα)[/size]

Ο Χενκ Τεν Κάτε αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην απόδοση του Λουκά Βύντρα ( :2funny: :2funny: :2funny:)
ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Γιάκουμπ Βαβζίνιακ( :2funny: :2funny: :2funny:).
Πάντως, δεν παρέλειψε να αστειευθεί και στο τέλος να πει «συγχαρητήρια στις πριμαντόνες μου».
Είναι να απορείς πάντως πως μία ομάδα ΤΟΣΟ γνωστή στην Ευρώπη καταλήγει να επιλέξει τον Γιακούμπ τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, ενώ τόσοι και τόσοι αδημονούσαν να παίξουν επιτέλους για μία ομάδα με ευρωπαικές περγαμηνές όπως ο ΠΑΟ...Ας σημειωθεί πως ο λαός του ΠΑΟ με το σπάνιο αισθητήριο για ποδόσφαιρο βροντοφώναξε το σύνθημα Λούκα Βύντρα οε,οε,οε αναγνωρίζοντας την τεράστια και ποιοτική του προσφορά στην ομάδα.

Ακολουθούν αποκλειστικές φωτογραφίες από το ντέρμπυ του ΟΑΚΑ (με μουσική υποκρουση την λίμνη των Κύκνων)

Ο Λουκά Βύντρα διεκδικεί την κεφαλιά από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ και πετυχαίνει το 1ο γκολ

070928dancekd1.jpg

Φανταστική η αντίδραση του Χαλκιά στο 1ο γκολ

6a00e39823a901883300e55ju8.jpg

Η αμυντική τριάδα του ΠΑΟ κατά την προθέρμανση

aen009kg6.jpg

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
[size=15pt]Όταν χορεύουν οι μπαλαρίνες (κατά Πατέρα)[/size]

Ο Χενκ Τεν Κάτε αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην απόδοση του Λουκά Βύντρα ( :2funny: :2funny: :2funny:)
ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Γιάκουμπ Βαβζίνιακ( :2funny: :2funny: :2funny:).
Πάντως, δεν παρέλειψε να αστειευθεί και στο τέλος να πει «συγχαρητήρια στις πριμαντόνες μου».
Είναι να απορείς πάντως πως μία ομάδα ΤΟΣΟ γνωστή στην Ευρώπη καταλήγει να επιλέξει τον Γιακούμπ τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, ενώ τόσοι και τόσοι αδημονούσαν να παίξουν επιτέλους για μία ομάδα με ευρωπαικές περγαμηνές όπως ο ΠΑΟ...Ας σημειωθεί πως ο λαός του ΠΑΟ με το σπάνιο αισθητήριο για ποδόσφαιρο βροντοφώναξε το σύνθημα Λούκα Βύντρα οε,οε,οε αναγνωρίζοντας την τεράστια και ποιοτική του προσφορά στην ομάδα.

Ακολουθούν αποκλειστικές φωτογραφίες από το ντέρμπυ του ΟΑΚΑ (με μουσική υποκρουση την λίμνη των Κύκνων)

Ο Λουκά Βύντρα διεκδικεί την κεφαλιά από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ και πετυχαίνει το 1ο γκολ

070928dancekd1.jpg

Φανταστική η αντίδραση του Χαλκιά στο 1ο γκολ

6a00e39823a901883300e55ju8.jpg

Η αμυντική τριάδα του ΠΑΟ κατά την προθέρμανση

aen009kg6.jpg

Ο Πατερας θα φυγει νυχτα και να το θυμηθειτε.
Ο ανθρωπος ειναι ανυπαρκτος.
Φιλε οι τυποι στη τελευται φωτο ειναι ΠΟΛΥ λουγκρες....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ο Πατερας θα φυγει νυχτα και να το θυμηθειτε.
Ο ανθρωπος ειναι ανυπαρκτος.
Φιλε οι τυποι στη τελευται φωτο ειναι ΠΟΛΥ λουγκρες....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Είναι χειρότερος και από τους κρητήκαρους?

Ή μήπως τελικά σε αυτό το μαγαζί οι ανύπαρκτοι στεριώνουν?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Είναι χειρότερος και από τους κρητήκαρους?

Ή μήπως τελικά σε αυτό το μαγαζί οι ανύπαρκτοι στεριώνουν?

Τελικα παιδια οπως φαινεται ο καλυτερος ηταν ο μιζερος ο Καπετανιος.
Ολοι τον εβριζαν, ειχε καβουρια στις τσεπες αλλα δειτε τι γινεται τωρα.
Στον Παναθηναικο χρειαζεται ΕΝΑΣ προεδρος-ιδιοκτητης με @@, ο οποιος να
εχει παρε-δωσε με το Δημοσιο και να ειναι underground μαφιοζος.
Ενας αντι-Κοκκαλης δηλαδη. Τι να κλασει ο Πατερας,ο Βγενοπουλος και οι Γιαννακοπουλοι?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τελικα παιδια οπως φαινεται ο καλυτερος ηταν ο μιζερος ο Καπετανιος.
Ολοι τον εβριζαν, ειχε καβουρια στις τσεπες αλλα δειτε τι γινεται τωρα.
Στον Παναθηναικο χρειαζεται ΕΝΑΣ προεδρος-ιδιοκτητης με @@, ο οποιος να
εχει παρε-δωσε με το Δημοσιο και να ειναι underground μαφιοζος.
Ενας αντι-Κοκκαλης δηλαδη. Τι να κλασει ο Πατερας,ο Βγενοπουλος και οι Γιαννακοπουλοι?

Είσαι σίγουρος ότι αυτός που καθάριζε τότε ήταν ο Καπετάνιος?

Κρητήκαρος ήταν αυτός που καθάριζε....αλλά δεν ήταν ο καπετάνιος!

Tip: του άρεσαν οι καμπυλάτες μεσογειακές γυναικάρες... ;)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Παντως την κατρακυλα την ξεκινησε ο Τζιγκερ νομιζω ο οποιος ειναι ο Καραμανλης του ποδοσφαιρου.
Μονο ονομα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

φτου κακα!!!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
κατι του ειπες τωρα...

Μαζέψου Βουδάκι...

Και φρόντισε λίγο να μην πολυσπαταλάς άλλα πράγματα που πηγάζουν (όπως γράφεις κι ο ίδιος) από μέσα σου  :jerking: :jerking: :jerking:
Θα σου χρησιμεύσουν για την επερχόμενη λειψυδρία...

Υ.Γ. Αλήθεια, εξακολουθείς να είσαι ο πιο συμπαθητικός στο φόρουμ "Τι γνώμη έχετε για τις «κρυφές?"

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μαζέψου Βουδάκι...

Και φρόντισε λίγο να μην πολυσπαταλάς άλλα πράγματα που πηγάζουν (όπως γράφεις κι ο ίδιος) από μέσα σου  :jerking: :jerking: :jerking:
Θα σου χρησιμεύσουν για την επερχόμενη λειψυδρία...

Υ.Γ. Αλήθεια, εξακολουθείς να είσαι ο πιο συμπαθητικός στο φόρουμ "Τι γνώμη έχετε για τις «κρυφές?"
αλλο εννοω φιλε...
ξερεις ποσο διασκεδαζω με τα ποσταρισματα σου...
οσο για τις κρυφες,
καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα ,
θα το ξερεις καλυτερα εσυ αυτο...
θα χασω πασα ιδεα για εσενα και σε εχω και σε εκτιμηση  :birdman:
αφου εχεις αποδειξει πως εισαι ευελικτος με τις διαχυσεις,
με εμενα πως και σου βγηκε συμπλεγμα?
μπαααααααα, θα σε μαλωσω....!!!!  :2funny: :2funny:
εκτος να εχω τπτ προηγουμενα και με σενα και δεν το ξερω... :booty:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
«Δρακόντεια» μέτρα για το ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο CEV Cup

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν παρατράγουδα ανάλογα αυτών που οδήγησαν στην αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, αποφασίστηκε να ληφθούν στο πρώτο παιχνίδι του Challenge Round του CEV Cup μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που θα γίνει την Τετάρτη στη Γλυφάδα. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν οι ακόλουθες:

1. Ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που θα εκδοθούν θα είναι 1500.
2. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει και από τις δυο θύρες του Γυμναστηρίου.
3. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα λάβουν θέση στην κεντρική κερκίδα και στην κερκίδα που βρίσκεται πάνω από τα αποδυτήρια του "τριφυλλιού".
4. Οι θύρες του Γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 4.30μ.μ
5. Απαγορεύεται η πώληση-διάθεση αλκοολούχων ποτών ενώ τα αεριούχα ποτά θα διανέμονται σε πλαστικά ποτήρια. 6. Θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

*Ανάλογα μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν και για τον επαναληπτικό.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
«Δρακόντεια» μέτρα για το ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο CEV Cup

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν παρατράγουδα ανάλογα αυτών που οδήγησαν στην αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, αποφασίστηκε να ληφθούν στο πρώτο παιχνίδι του Challenge Round του CEV Cup μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που θα γίνει την Τετάρτη στη Γλυφάδα. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν οι ακόλουθες:

1. Ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που θα εκδοθούν θα είναι 1500.
2. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει και από τις δυο θύρες του Γυμναστηρίου.
3. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα λάβουν θέση στην κεντρική κερκίδα και στην κερκίδα που βρίσκεται πάνω από τα αποδυτήρια του "τριφυλλιού".
4. Οι θύρες του Γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 4.30μ.μ
5. Απαγορεύεται η πώληση-διάθεση αλκοολούχων ποτών ενώ τα αεριούχα ποτά θα διανέμονται σε πλαστικά ποτήρια. 6. Θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

*Ανάλογα μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν και για τον επαναληπτικό.

δεν θα γινει το παραμικρο

υγ.επιδομα θερμανσης πηρατε?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βύντρα: «Δεν έγινα παικταράς…»

Πρωτόγνωρη εμπειρία ήταν για τον Λουκά Βύντρα η αποθέωση που γνώρισε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, κάτι που τόνισε και ο ίδιος στη «SportDay», ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν άλλαξε κάτι: «Ένιωσα πολύ χαρούμενος διότι σημείωσα τα δύο πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα. Και η χαρά μου ήταν μεγαλύτερη, διότι έβαλα δύο γκολ και μάλιστα σε ντέρμπι και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Αλλά μέχρις εκεί. Δεν αλλάζει κάτι για μένα».

Βύντρα: «Ωραία να φωνάζουν το όνομά σου»

Είναι γεγονός ότι εδώ και χρόνια ο Λουκάς Βύντρα δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση από τον κόσμο της ομάδας και συχνά πυκνά... τα άκουγε. Όπως ήταν φυσικό, τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τα δύο γκολ που πέτυχε, άλλαξαν αυτή τη στάση και ο αμυντικός του «τριφυλλιού» νιώθει σαφώς καλύτερα.

«Ένιωσα πολύ χαρούμενος, διότι σημείωσα τα δύο πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα. Και η χαρά μου ήταν μεγαλύτερη, διότι έβαλα δύο γκολ και μάλιστα σε ντέρμπι και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Αλλά μέχρις εκεί. Δεν αλλάζει κάτι για μένα».

- Είχες βάλει γκολ και στο φιλικό με τη Σαρλερουά το καλοκαίρι. Και στο πρωτάθλημα φέτος το έψαχνες...

«Το έψαχνα, αλλά δεν ερχόταν (γελάει)».

- Ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά σου. Πώς το εισέπραξες;

«Ασφαλώς και μου άρεσε. Όχι μόνο σε μένα, αλλά σε κάθε παίκτη που ο κόσμος φωνάζει το όνομά του».

- Πέρασες, όμως, δύσκολα στα πέντε χρόνια που είσαι στον Παναθηναϊκό και αδικήθηκες και από τον κόσμο.

«Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Αυτά έχουν περάσει. Εγώ κοιτάω μπροστά. Ούτε έγινα τώρα παικταράς επειδή έβαλα δύο γκολ ούτε να λέγεται τώρα ότι είμαι αδικημένος».

- Δύο πρώην προπονητές σου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για σένα. Ο Σουμ και ο Μουνιόθ...

«Τους ευχαριστώ πολύ».

- Τα γκολ δεν τα είδα να τα πανηγυρίζεις με έξαλλο τρόπο

«Δεν είμαι για τέτοια εγώ».

-Ο Βαβρζίνιακ δήλωσε ότι τον βοήθησες πολύ στις πρώτες του εμφανίσεις.

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό που μου λες. Όταν ακούς από συμπαίκτες σου τέτοιες κουβέντες, έχουν μεγάλη αξία».

-Ποιους στόχους έχετε πλέον ως ομάδα; Πάτε για πρόκριση με Βιγιαρεάλ και έχετε στόχο το Κύπελλο;

«Δεν μου αρέσει να βάζω στόχους. Δεν κοιτάω τόσο μακριά. Κοιτάω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και τώρα κοιτάω το ερχόμενο ματς με τον Ηρακλή».

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μπετσίροβιτς: «Αξέχαστος ο Παναθηναϊκός»

Έναν παλιόφιλο, που αγάπησε τον Παναθηναϊκό και αγαπήθηκε από τον κόσμο του στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του, θα συναντήσουν οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης. Ο Σάνι Μπετσίροβιτς επιστρέφει, ως αντίπαλος αυτή τη φορά, με τη νέα του ομάδα, Λοτομάτικα Ρόμα, η οποία έχει στις τάξεις της δύο ακόμη πρώην «τριφυλλοφόρους», καθώς προπονητής είναι ο Νάντο Τζεντίλε και γενικός διευθυντής ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς, μιλώντας στη «SportDay», δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ έχει ως στόχο να είναι «στυγνός» επαγγελματίας στο παιχνίδι για το "Top16". Θα προσπαθήσει τουλάχιστον…
Ακολουθεί η συνέντευξη:

• Πώς είναι η ζωή του στην Ιταλία;

«Υπέροχα. Περνάω πολύ καλά, είμαι με τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Η ομάδα προχωράει από νίκη σε νίκη. Και παλεύει τα παιχνίδια για να ανέβει περισσότερο. Νικήσαμε και την Μπιέλα και φθάσαμε στη δεύτερη θέση».

• Η καριέρα σου γνωρίζουμε πως είναι μια χαρά, κ. MVP της κανονικής διάρκειας στην Ευρωλίγκα.

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος από τα όσα έχω προσφέρει στη Ρόμα. Μπορώ περισσότερα και σε κάθε ματς το παλεύω αρκετά για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις, αλλά και η ομάδα μου να συνεχίσει στο πρωτάθλημα να αγωνίζεται καλά, προσφέροντας ωραίο μπάσκετ».

• Τι έχεις να πεις για το 0/2 στην εκκίνηση του Τop 16;

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε δύο άσχημα παιχνίδια και χάσαμε από Μάλαγα και Παρτίζαν. Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο τώρα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Άλλωστε, είναι λίγα τα παιχνίδια στον όμιλο και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα».

• Ένα σχόλιο για τον επόμενο αντίπαλο θα κάνεις;

«Ναι, φίλε! Έφτασε η στιγμή. Το πιο σημαντικό παιχνίδι για την πορεία της Ρόμα στη διοργάνωση θα το παίξουμε απέναντι στην ομάδα όπου πέρασα δύο καταπληκτικά χρόνια. Αξέχαστες στιγμές, που δεν πρόκειται να διαγραφούν από τη μνήμη μου. Έφτασα στο τοπ της Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι έντονα τα συναισθήματα για μένα από τη στιγμή που θα έρθω Αθήνα, αλλά ιδιαίτερα όταν πατήσω το παρκέ του ΟΑΚΑ. Θα είναι σαν να δίνω εξετάσεις. Όμως το ματς είναι σημαντικό και θα προσπαθήσω με τους συμπαίκτες μου να αιφνιδιάσουμε τον Παναθηναϊκό και να του κάνουμε έκπληξη».

• Ποιες είναι οι πιο έντονες αναμνήσεις σου;

«Τι να πρωτοθυμηθώ; Και τα δύο χρόνια έζησα έντονες στιγμές. Τους συμπαίκτες μου; Τους φιλάθλους; Τις μεγάλες νίκες και τα τρόπαια που πήραμε; Ο.Κ. Σίγουρα δεν ξεχνιέται ο τελικός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και το πώς πανηγυρίσαμε αυτή την τεράστια επιτυχία, αλλά και οι νίκες που μας έδωσαν το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ειλικρινά αυτά τα δύο χρόνια δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα».

• Κατά συνέπεια, οι αντίπαλοι θα είναι δύο.

«Ναι. Πρέπει να κερδίσω πρώτα τον εαυτό μου και τα συναισθήματα που θα έχω και ύστερα να βοηθήσω τη Ρόμα να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, δεν ερχόμαστε για τουρισμό στην Αθήνα. Αλλά για να παίξουμε και να ξοδέψουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να φύγουμε με τη νίκη».

• Πόσο εύκολο είναι να κοντρολάρεις το «είναι» σου σ' ένα τόσο κρίσιμο ματς;

«Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα του κόσμου. Είμαι, όμως, επαγγελματίας και θα κοιτάξω να μείνω συγκεντρωμένος για να βοηθήσω τη Ρόμα».

• Φαντάζομαι, θα 'χεις δώσει κάποιες οδηγίες στους συμπαίκτες σου.

«Ναι, κάτι έχω πει και... θα πω κι άλλα. Όπως τον τρόπο που αγωνίζονται οι πρώην συμπαίκτες μου. Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Ξέρουμε πώς είναι να αγωνίζεσαι απέναντι στον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο σπίτι του».

• Ο Νάντο Τζεντίλε και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα –δύο επίσης πρώην του ΠΑΟ– πόσο περισσότερο θα βοηθήσουν;

«Πολύ, γενικότερα, πριν από το τζάμπολ. Γιατί δεν θα εμφανιστούν στο παρκέ. Έχουν σταματήσει το μπάσκετ. Ε, φαντάζομαι ότι θα ακουστούν τα ονόματά τους από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού».

• Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις όταν έρθεις στην Αθήνα;

«Να φάω γαλακτομπούρεκο και φυσικά σουβλάκι (γέλια). Αυτά και τίποτε άλλο. Μου έχουν λείψει, φίλε, και θέλω να τα ξαναφάω».

• Τον Παναθηναϊκό πώς τον βλέπεις τελευταία;

«Πιστεύω ότι ανέβασε απόδοση την κατάλληλη στιγμή και δείχνει αρκετά φορμαρισμένος. Κάτι το οποίο απέδειξε απέναντι στη Μάλαγα. Βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε σε πολύ καλή βραδιά σε άμυνα και επίθεση και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Όλοι, βέβαια, ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί του αγώνα».

• Όταν έμαθες την κλήρωση, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που είπες;

«Ότι από τη μία είμαι χαρούμενος που θα ξαναδώ γνώριμα πρόσωπα και θα ξαναθυμηθώ καταστάσεις υπέροχες και από την άλλη στενοχωρημένος επειδή σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να βρεθώ αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Όμως, αυτά έχει η τύχη».

• Πώς πάει η ακαδημία μπάσκετ που 'χεις στη Σλοβενία;

«Μια χαρά! Έχει φτάσει τα 200 παιδιά και αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος γιατί με αυτόν τον τρόπο θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου. Φυσικά, όταν βρεθεί κάποιο ταλέντο, τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Παναθηναϊκός (γέλια)».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom