Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
:2funny: :2funny: :2funny: εχεις πλακα ρε βλακα μιλας με τον κλωνο σου και γραφεις παραμυθια 15χρονο μαλακισμενο
αλλη φορα απο ραφηνα για κρητη και στη πατρα ξυλο απο 30 ατομα μια κερκιδα 150 ατομων
αυτοι ειναι οι λαγοι
Και στα Πετράλωνα παλιότερα 50 με ολόκληρο το τρένο σας...και στα Πατήσια...και στη Νίκαια...και στο Μουσείο...κλπ κλπ κλπ.Και,ξέρω,θα μου αραδιάσεις και συ άλλα τόσα.
Μα έχει νόημα ρε σεις να κοντράρουμε τα πεσίματά μας;Αφού σας έχουμε τρέξει πολλές φορές και μας έχετε τρέξει άλλες τόσες.Και όσα πει ο ένας,άλλα τόσα θα πει κ ο άλλος.
Δηλαδή οι μεν είναι οι Ράμπο και οι δε είναι πουθενάδες;Και μένα μου έτυχε πριν πολλά πολλά χρόνια-ήμουν δεν ήμουν 17-να κοπανήσω έναν "γίγαντα"(εγώ,ένα τσιλιβιθρόξυλο απέναντι σε έναν 28-30 χρονών γύρω στο 1,80)και μάλιστα με σφαλιάρα,σε κάτι στενά μέσα στο Φάληρο-πίσω από κει που είναι το metropolitan σήμερα.Σημαίνει κάτι αυτό;Ναι,μάλλον...Φέρτε μου καμιά 15αριά από δαύτους να τους κάνω να τρέχουν σαν ντοπαρισμένοι λαγοί.
Το μόνο "παρήγορο"-χωρίς πλέον να το επικροτώ,έτσι;Μην γίνει καμιά παρεξήγηση-είναι ότι τότε τα πεσίματα ήταν...χειροκίνητα(if you know what I mean).Ούτε μαχαίρια,ούτε καδρόνια,ούτε ρόπαλα και μολότοφ!!!
Χεράκια και τίποτα άλλο,κι όποιος ήταν μάγκας,έφευγε όρθιος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ξυνω τα παπαρια μου μαλακα....ΤΣΟ+ΛΟ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ.εσυ γυφτο πρεπει να εχεις φαει πολυ κυνηγι οπως σε κοβω
κοψε τα βιντεακια στο youtube κλωνε και ξυσε μου τα παπαρια
καλυτερα γυφτος παρα πουτανας γιος σαν και σενα μουνοπανο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και στα Πετράλωνα παλιότερα 50 με ολόκληρο το τρένο σας...και στα Πατήσια...και στη Νίκαια...και στο Μουσείο...κλπ κλπ κλπ.Και,ξέρω,θα μου αραδιάσεις και συ άλλα τόσα.
Μα έχει νόημα ρε σεις να κοντράρουμε τα πεσίματά μας;Αφού σας έχουμε τρέξει πολλές φορές και μας έχετε τρέξει άλλες τόσες.Και όσα πει ο ένας,άλλα τόσα θα πει κ ο άλλος.
Δηλαδή οι μεν είναι οι Ράμπο και οι δε είναι πουθενάδες;Και μένα μου έτυχε πριν πολλά πολλά χρόνια-ήμουν δεν ήμουν 17-να κοπανήσω έναν "γίγαντα"(εγώ,ένα τσιλιβιθρόξυλο απέναντι σε έναν 28-30 χρονών γύρω στο 1,80)και μάλιστα με σφαλιάρα,σε κάτι στενά μέσα στο Φάληρο-πίσω από κει που είναι το metropolitan σήμερα.Σημαίνει κάτι αυτό;Ναι,μάλλον...Φέρτε μου καμιά 15αριά από δαύτους να τους κάνω να τρέχουν σαν ντοπαρισμένοι λαγοί.
Το μόνο "παρήγορο"-χωρίς πλέον να το επικροτώ,έτσι;Μην γίνει καμιά παρεξήγηση-είναι ότι τότε τα πεσίματα ήταν...χειροκίνητα(if you know what I mean).Ούτε μαχαίρια,ούτε καδρόνια,ούτε ρόπαλα και μολότοφ!!!
Χεράκια και τίποτα άλλο,κι όποιος ήταν μάγκας,έφευγε όρθιος.
δεν ειπα οτι κανενας ειναι ραμπο
ολοι εχουν φαει και εχουν δωσει ξυλο κατα καιρους
δεν μπορω να βλεπω μαλακιες που γραφει το καθε αρχιδι

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
δεν ειπα οτι κανενας ειναι ραμπο
ολοι εχουν φαει και εχουν δωσει ξυλο κατα καιρους
δεν μπορω να βλεπω μαλακιες που γραφει το καθε αρχιδι
Τα θες όμως και συ...
Και δεν ξέρω ποιος το άρχισε,αλλά το συνεχίζετε και μάλιστα μπαίνουν κι άλλοι στην κόντρα,οπότε ανοίγονται νέα μέτωπα.Anyways,επιλογές είναι αυτές και ο καθένας μας κρίνει τα πράγματα διαφορετικά.
Καλή συνέχεια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τα θες όμως και συ...
Και δεν ξέρω ποιος το άρχισε,αλλά το συνεχίζετε και μάλιστα μπαίνουν κι άλλοι στην κόντρα,οπότε ανοίγονται νέα μέτωπα.Anyways,επιλογές είναι αυτές και ο καθένας μας κρίνει τα πράγματα διαφορετικά.
Καλή συνέχεια
εχεις δικιο μαλακια που αρπαχτηκα με το αρχιδι
εξαλλου εδω μεσα οι περισσοτεροι μιλανε ωραια και κανουμε κουβεντουλα πανω στα αθλητικα

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν μάγκες...
εδώ είμαστε μια παρέα όλοι...
όποιος καμμένος γουστάρει μαλακίες σε άλλο μπουρδέλο...
μια χαρά περνάμε με την πλάκα μας και το χαβαλέ μας.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Eγώ θέλω να πω ένα μπράβο στο ΠΑΟ για την αποψινή του νίκη.
Δυστυχώς δεν είδα το ματς γιατί είπα να δω τι θα κάναμε μέσα στην Τούμπα  :jerking:.
Τεσπα, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι μεγάλη υπόθεση να κάνεις διπλό στην Ισπανία. Ελπίζω αύριο εμείς να κερδίσουμε την Ταού (το φοβάμαι πολύ) γιατί αλλιώς πάλι θα μιλάμε για του χρόνου.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Δωρητης κανεις λαθος για ραφηνες το σκηνικο που λεει ειναι αληθεια και ασε που στα ισια τους παναθηναικους δεν τους πηρες πουθενα και οταν λεμε στα ισια μεγαλε εννοουμε χωρις μαχαιρια , πετσινα δερματινα με cd και κεραμιδες απο μεσα, κρανη, λοστους και μπραβους(σωματοφυλακες , υπαλληλους).Το λαγος που τους λες αυτοι σας το εβγαλαν πρωτοι στο Τελ αβιβ αν δεν κανω λαθος που σας κυνηγουσαν γυρω απο το γηπεδο οπως καταλαβαινεις στα ΙΣΑ δεν υπαρχετε....Φιλικα Νικος
Ξερεις πολλα εσυ!!!!  ;)
Ξεχασες ομως τους Σερβους με τα αλεξισφαιρα  :grin:

Doriti μην υπερηφανευσε για το κατορθωμα  :jerking: σας την κυριακη. Δεν ειναι μαγκια να κοπανας ξεμπαρκους που δεν εχουν καμια σχεση με επεισοδια. Αυτα το σαββατο επρεπε να τα κανατε...  ;) 

Συγχαρητηρια στην ομαδα μπασκετ για την συμαντικη νικη που πετυχε!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
μας την εκανες εχθες παλι βαζελε.......
με το γιατι πορευομστε συνεχεια.... κριμα στον
καρδιολογο..
με αμυνα θα κερδιζουμε...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
μας την εκανες εχθες παλι βαζελε.......
με το γιατι πορευομστε συνεχεια.... κριμα στον
καρδιολογο..
με αμυνα θα κερδιζουμε...
Στο ποδοσφαιρικο τμημα βλεπω αβεβαιο το μελλον μας.
Η ψυχολογια του κοσμου εχει πεσει αρκετα χαμηλα.
Που ειναι οι παιχταραδες που μας ειχαν ταξει??? Που ειναι τα ονοματα τυπου ζιλμπερτο σιλβα που μας ελεγαν??? Τα 30 εκ. που πηγαν???? ΨΕΥΤΕΣ...
Κατι μου λεει οτι πανε να φανε το προπονητη μεσα απ την ομαδα!!! ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ
Τριτο συνεχομενο παιχνιδι που παιζουμε κακο ποδοσφαιρο με ομαδες της σειρας!!!
Δηλαδη για να καταλαβω, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΜΑΔΕς ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟ???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έντονη κριτική, με αφορμή την κακή εμφάνιση των παικτών του στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, άσκησε ο Νίκος Πατέρας. Εν ολίγοις, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τάχθηκε υπέρ της δήλωσης του Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου (σ.σ. μίλησε για πριμαντόνες) και μάλιστα προέβη σε ακόμη πιο σκληρή τοποθέτηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Καλά έκανε και τους αποκάλεσε έτσι ο προπονητής, αφού χθες έπαιξαν σαν μπαλαρίνες»!
:2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αν οι βάζελοι παίχτες είναι μπαλαρίνες, τότε οι οπαδοί τους τί είναι;

την κυριακή μην ξεχάσετε να φορέσετε τα διχτυωτά καλσόν σας.

Ερχόμαστε βαζελίνες

paok-osfp3.jpg

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ελα μωρή άρρωστη, βάλε το γκολάκι σου!!!!

URL]]

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ΠΑΟ: Τέλος και ο Αθανασόπουλος

Οι αποχωρήσεις από το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζονται.. Μετά την απομάκρυνση του Γιάσμινκο Βέλιτς, την «πόρτα» της εξόδου είδε οικιοθελώς ο επιχειρησιακός διεθυντής, Χρήστος Αθανασόπουλος: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Χ. Αθανασόπουλου από τη θέση του επιχειρησιακού της διευθυντή», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Το μεγαλυτερο μουνοπανο της διοικησης εδω και μερικα χρονια και φιλαρακι του Τζιγγερ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πηρε τον πουλο απο την ΠΑΕ.
Λιπασματά στο διαολο για την χολη που εριξες κατα του Ε.Φ και για ολες τις πουστιες που εκανες σε βαρος του κοσμου του Παναθηναικου. :birdman: :birdman:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αν οι βάζελοι παίχτες είναι μπαλαρίνες, τότε οι οπαδοί τους τί είναι;

την κυριακή μην ξεχάσετε να φορέσετε τα διχτυωτά καλσόν σας.

Ερχόμαστε βαζελίνες

paok-osfp3.jpg
Μαθηματα απο εσας δεν παιρνουμε ρε μαγκα παντως στο οπαδιλικι.Που θα κανεις και κριση για εμας.Ασχολησου με αυτα που ξερεις για την πολη σου και ασε τα υπολοιπα.

Την Κυριακη εσυ φερε και ενα τρακτερ απο τον Προμαχωνα οπως θα κατεβαινεις,για να το βαλεις στο τερμα σου μπας και καταφερεις να παρεις το Χ.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ΠΑΟ: Τέλος και ο Αθανασόπουλος

Οι αποχωρήσεις από το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζονται.. Μετά την απομάκρυνση του Γιάσμινκο Βέλιτς, την «πόρτα» της εξόδου είδε οικιοθελώς ο επιχειρησιακός διεθυντής, Χρήστος Αθανασόπουλος: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Χ. Αθανασόπουλου από τη θέση του επιχειρησιακού της διευθυντή», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Το μεγαλυτερο μουνοπανο της διοικησης εδω και μερικα χρονια και φιλαρακι του Τζιγγερ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πηρε τον πουλο απο την ΠΑΕ.
Λιπασματά στο διαολο για την χολη που εριξες κατα του Ε.Φ και για ολες τις πουστιες που εκανες σρ βαρος του κοσμου του Παναθηναικου. :birdman: :birdman:

Μπραβο ρε φιλε... η καλυτερη ειδηση που ακουσα τελευταια!
ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ... ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΞΥΠΝΑΤΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom