Και στα Πετράλωνα παλιότερα 50 με ολόκληρο το τρένο σας...και στα Πατήσια...και στη Νίκαια...και στο Μουσείο...κλπ κλπ κλπ.Και,ξέρω,θα μου αραδιάσεις και συ άλλα τόσα.εχεις πλακα ρε βλακα μιλας με τον κλωνο σου και γραφεις παραμυθια 15χρονο μαλακισμενο
αλλη φορα απο ραφηνα για κρητη και στη πατρα ξυλο απο 30 ατομα μια κερκιδα 150 ατομων
αυτοι ειναι οι λαγοι
Μα έχει νόημα ρε σεις να κοντράρουμε τα πεσίματά μας;Αφού σας έχουμε τρέξει πολλές φορές και μας έχετε τρέξει άλλες τόσες.Και όσα πει ο ένας,άλλα τόσα θα πει κ ο άλλος.
Δηλαδή οι μεν είναι οι Ράμπο και οι δε είναι πουθενάδες;Και μένα μου έτυχε πριν πολλά πολλά χρόνια-ήμουν δεν ήμουν 17-να κοπανήσω έναν "γίγαντα"(εγώ,ένα τσιλιβιθρόξυλο απέναντι σε έναν 28-30 χρονών γύρω στο 1,80)και μάλιστα με σφαλιάρα,σε κάτι στενά μέσα στο Φάληρο-πίσω από κει που είναι το metropolitan σήμερα.Σημαίνει κάτι αυτό;Ναι,μάλλον...Φέρτε μου καμιά 15αριά από δαύτους να τους κάνω να τρέχουν σαν ντοπαρισμένοι λαγοί.
Το μόνο "παρήγορο"-χωρίς πλέον να το επικροτώ,έτσι;Μην γίνει καμιά παρεξήγηση-είναι ότι τότε τα πεσίματα ήταν...χειροκίνητα(if you know what I mean).Ούτε μαχαίρια,ούτε καδρόνια,ούτε ρόπαλα και μολότοφ!!!
Χεράκια και τίποτα άλλο,κι όποιος ήταν μάγκας,έφευγε όρθιος.