Δεν ξερω αν εχει βγει ακομα.οποτε ευρωπελατες θα γινετε,αν και βλεπω καθαρη προκριση με 2 νικες
που παιζουμε πρωτα?
Θα σας γαμησουμε ρε.Τον μπασταρδο τον προπονητη σας φοβαμαι μονο που μας ειχε γαμησει περσι με την γρια.
Δεν ξερω αν εχει βγει ακομα.οποτε ευρωπελατες θα γινετε,αν και βλεπω καθαρη προκριση με 2 νικες
που παιζουμε πρωτα?
2 πραγματα ειναι βασικα στο βολλευΔεν ξερω αν εχει βγει ακομα.
Θα σας γαμησουμε ρε.Τον μπασταρδο τον προπονητη σας φοβαμαι μονο που μας ειχε γαμησει περσι με την γρια.
Και ο Λεωνης μια χαρα ειναι.2 πραγματα ειναι βασικα στο βολλευ
1)προπονητης
2)καλος πασαδορος
φετος εχουμε καλο προπονητη και ενα πολυ καλο υλικο το οποιο καλυπτει την αδυναμια μας στον πασαδορο,οποτε χαιρετισματα βαζελακια
οσο περναει ο καιρος γινομαστε και καλυτεροι
ρε σουηδε ολο μου το χαλαςΚαι ο Λεωνης μια χαρα ειναι.
Δεν ξερω τι κανεις και να βελτιωνεσαι,εγω ξερω οτι στο πρωταθλημα εχω μονο μια ηττα και ειμαι πρωτος.
Τα υπολοιπα θα τα δουμε στα παιχνιδια.
Εννοω οτι ειμαι σε καλη κατασταση και εγω ρε.Αυτο ηθελα να πω.Οχι οτι το εχω παρει απο τωρα.ρε σουηδε ολο μου το χαλας
σε ενα μονο αθλημα μετραει το εχω μια ηττα και ειμαι πρωτος
στην μπαλλιτσα οπου δεν υπαρχουν και πλει-οφ
τωρα σε μπασκετ,βολλευ και πολο ολα μπορει να αλλαξουν θεωρητικα
οι τιτλοι κρινοντε την περιοδο των πλευ-οφ και μπορει καποιος με χαλια χρονια να παρει πρωταθλημα
με την λογικη σου δηλαδη στο μπασκετ που εισαι δευτερος εχεις χασει το πρωταθλημα?
αν θεωρεις το 0-3 μεσα στην εδρα σου καλη κατασταση τοτε παω πασοΕννοω οτι ειμαι σε καλη κατασταση και εγω ρε.Αυτο ηθελα να πω.Οχι οτι το εχω παρει απο τωρα.
Καλα ρε,εσυ κρινε απο ενα ματς.Θα τα δουμε ολα μεσα στο ταραφλεξ.αν θεωρεις το 0-3 μεσα στην εδρα σου καλη κατασταση τοτε παω πασο
αυτα αστα για τον περσοναΚαλα ρε,εσυ κρινε απο ενα ματς.Θα τα δουμε ολα μεσα στο ταραφλεξ.
αυτα αστα για τον περσονα
επιδειξια,εμαθες και το ταραφλεξ,μεχρι πριν 5 χρονια επαιζες σε παρκε
2 πραγματα ειναι βασικα στο βολλευ
1)προπονητης
2)καλος πασαδορος
φετος εχουμε καλο προπονητη και ενα πολυ καλο υλικο το οποιο καλυπτει την αδυναμια μας στον πασαδορο,οποτε χαιρετισματα βαζελακια
οσο περναει ο καιρος γινομαστε και καλυτεροι
Ρε ειναι αστειο αυτο.Αν το κανουν απλα ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.με τα ιδια λεφτα δεν μπορουσαμε να τον παρουμε το καλοκαιρι ρε παιδια
Εχει γηπεδο.δεν θελω να φανω αγενης και να σας διακοψω αλλα εχω μια απορια και οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεως.....
ο παο εχει η δεν εχει γηπεδο;;;;
και αν εχει γιατι ''χτυπιεται'' για να κανει αλλο;;;;
και αν δεν εχει τοτε η λεωφορος ποιανου ειναι;;;;
ξανα συγνωμη αλλα θα εσκαγα....