Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οποτε ευρωπελατες θα γινετε,αν και βλεπω καθαρη προκριση με 2 νικες
που παιζουμε πρωτα?
Δεν ξερω αν εχει βγει ακομα.
Θα σας γαμησουμε ρε.Τον μπασταρδο τον προπονητη σας φοβαμαι μονο που μας ειχε γαμησει περσι με την γρια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξερω αν εχει βγει ακομα.
Θα σας γαμησουμε ρε.Τον μπασταρδο τον προπονητη σας φοβαμαι μονο που μας ειχε γαμησει περσι με την γρια.
2 πραγματα ειναι βασικα στο βολλευ
1)προπονητης
2)καλος πασαδορος
φετος εχουμε καλο προπονητη και ενα πολυ καλο υλικο το οποιο καλυπτει την αδυναμια μας στον πασαδορο,οποτε χαιρετισματα βαζελακια
οσο περναει ο καιρος γινομαστε και καλυτεροι

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
1)προπονητης
2)καλος πασαδορος
φετος εχουμε καλο προπονητη και ενα πολυ καλο υλικο το οποιο καλυπτει την αδυναμια μας στον πασαδορο,οποτε χαιρετισματα βαζελακια
Και ο Λεωνης μια χαρα ειναι.
Δεν ξερω τι κανεις και να βελτιωνεσαι,εγω ξερω οτι στο πρωταθλημα εχω μονο μια ηττα και ειμαι πρωτος.
Τα υπολοιπα θα τα δουμε στα παιχνιδια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και ο Λεωνης μια χαρα ειναι.
Δεν ξερω τι κανεις και να βελτιωνεσαι,εγω ξερω οτι στο πρωταθλημα εχω μονο μια ηττα και ειμαι πρωτος.
Τα υπολοιπα θα τα δουμε στα παιχνιδια.
ρε σουηδε ολο μου το χαλας
σε ενα μονο αθλημα μετραει το εχω μια ηττα και ειμαι πρωτος
στην μπαλλιτσα οπου δεν υπαρχουν και πλει-οφ
τωρα σε μπασκετ,βολλευ και πολο ολα μπορει να αλλαξουν θεωρητικα
οι τιτλοι κρινοντε την περιοδο των πλευ-οφ και μπορει καποιος με χαλια χρονια να παρει πρωταθλημα
με την λογικη σου δηλαδη στο μπασκετ που εισαι δευτερος εχεις χασει το πρωταθλημα?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε σουηδε ολο μου το χαλας
σε ενα μονο αθλημα μετραει το εχω μια ηττα και ειμαι πρωτος
στην μπαλλιτσα οπου δεν υπαρχουν και πλει-οφ
τωρα σε μπασκετ,βολλευ και πολο ολα μπορει να αλλαξουν θεωρητικα
οι τιτλοι κρινοντε την περιοδο των πλευ-οφ και μπορει καποιος με χαλια χρονια να παρει πρωταθλημα
με την λογικη σου δηλαδη στο μπασκετ που εισαι δευτερος εχεις χασει το πρωταθλημα?
Εννοω οτι ειμαι σε καλη κατασταση και εγω ρε.Αυτο ηθελα να πω.Οχι οτι το εχω παρει απο τωρα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλα ρε,εσυ κρινε απο ενα ματς.Θα τα δουμε ολα μεσα στο ταραφλεξ.
αυτα αστα για τον περσονα
επιδειξια,εμαθες και το ταραφλεξ,μεχρι πριν 5 χρονια επαιζες σε παρκε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
1)προπονητης
2)καλος πασαδορος

όχι ρε συ. δεν αρκούν αυτά τα 2. η Ιταλία της 10ετίας του '90 ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια με τον πιο άσχετο πασαδόρο που έχει πατήσει ποτέ σε ΤΑΡΑΦΛΕΞ.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Πρόταση-βόμβα για Τζιμπούρ

Για πρώτη φορά στα 30 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για ένα μεταγραφικό deal που εφόσον ολοκληρωθεί θα προκαλέσει αίσθηση και πολλές συζητήσεις. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση στην Ένωση για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ, προσφέροντας περισσότερα από 2 εκ. ευρώ και τον Αντρέας Ιβανσιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού για την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος στην επιθετική γραμμή δεν έχουν καρποφορήσει μέχρι στιγμής και οι «πράσινοι» τις τελευταίες ώρες κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ τον οποίο πιστεύει πολύ ο Κώστας Αντωνίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της ΑΕΚ στην οποία κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Γάλλο-Αλγερινού επιθετικού, προσφέροντας περισσότερα από 2 εκ. ευρώ, αλλά και τον Αντρέας Ιβανσιτς (ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε) ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Οι μέτοχοι της ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού, με δεδομένο και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ενώ ασφαλώς θα περιμένουν και τη γνώμη του Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Μία πρόταση, πάντως, που είναι δελεαστική, καθώς η ΑΕΚ εφόσον την αποδεχθεί, θα πάρει έναν αριστερό-χαφ (και μάλιστα ποιοτικό όπως ο Ιβανσιτς) που θέλει ο προπονητής της, παράλληλα με τα χρήματα που θα εισπράξει θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει και κάποιους άλλους παίκτες σε θέσεις που πονάει η ομάδα, ενώ λύσεις στην επιθετική της γραμμή έχει με την παρουσία των Μπλάνκο, Εντίνιο και Παυλή.

Ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Τζιμπούρ και το καλοκαίρι καθώς ο Γάλλο-Αλγερινός επιθετικός αποτελεί την «ποδοσφαιρική αδυναμία» του Κώστα Αντωνίου, ωστόσο η υπόθεση εξελίχθηκε σε σήριαλ και οι διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο οδηγήθηκαν σε ναυάγιο και στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου ο παίκτης κατέληξε τελικά στην ΑΕΚ. Σε ότι αφορά τον Ιβανσιτς, ο Αυστριακός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε ο οποίος μάλιστα έχει εισηγηθεί στην διοίκηση του «τριφυλλιού» να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι τον Βραζιλιάνο αριστερό μέσο Λεονάρντο που μένει ελεύθερος από τον Άγιαξ.

Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα και απομένει να δούμε εάν θα ολοκληρωθεί αυτό το deal που σας αποκαλύψαμε, με την μετακίνηση του Τζιμπούρ στην Παιανία και του Ιβανσιτς στους Θρακομακεδόνες.

Ενδεχόμενη συμφωνία των δύο ομάδων θα προκαλέσει αίσθηση και πολλές συζητήσεις, αφού για πρώτη φορά στα 30 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ σε μία μεταγραφική υπόθεση.

Μέχρι τώρα όλες οι μετακινήσεις, από την μία ή την άλλη πλευρά, αφορούσαν ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Από τον Βλάχο και τον Γεωργαμλή στον Σαραβάκο και τον Καλιτζάκη.

τι λενε οι μαλακες ρε :idiot: ?? πανε καλα οι ασχετοι? απο τον παλασιος στον τζιμπουρ? ουξω ξεφτυλα Αντωνιου παρε δρομο

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Κάνε να είναι αλήθεια
pray.gif

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
xypna antwniou kopse tin  :jerking: kai fere falcao!!aide

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοια μαλακία ρε παιδιά!!!αν είναι δυνατόν!!!!άσχετα με το πόσο καλός παίχτης είναι ο καθένας τους(κάτι που δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά,γούστα είναι αυτά)αλλά και με το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή ο Ίβανσιτς(συμφωνούμε/διαφωνούμε λίγη σημασία έχει αφού αυτός αποφασίζει το αν και το γιατί χρησιμοποιεί όσους χρησιμοποιεί)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχει γίνει πρόταση στην ΑΕΚ να δώσουμε 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ+ΙΒΑΝΣΙΤΣ για να πάρουμε τον Τζιμπούρ!!!
1)δηλαδή ο Παναθηναικός πόσο ακριβώς κοστολογεί τον Τζιμπούρ,αυτή τη στιγμή???
2)θα ήταν πιο πολύ "κορόιδο" αν έδινε(αν υπήρχε τέτοιο "κώλυμα")κάποια παραπάνω λεφτά για να πάρει Νιλμάρ(π.χ.)ή αν δώσει ΤΣΑΜΠΑ έναν παίχτη που μόλις το καλοκαίρι τον αγόρασε με 4(δεν θυμάμαι καλά το ακριβές ποσό,νομίζω 4)μύρια+2 εκατομμύρια μετρητά(!!)για έναν παίχτη που τον αγόρασε η ΑΕΚ με 2 ή 3,επίσης το καλοκαίρι?!!!ε να μην τρελαθούμε κιόλας!!!
3)δεν ξέρω για πόσο...άχρηστο τον έχουν κόψει τώρα τελευταία στην ομάδα τον Ίβανσιτς,αλλά άμα τον δώσουμε σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα,να μην...γκρινιάζουμε άμα μας "πετάει" τα φαουλάκια απευθείας γκολ ή όταν από τα στημένα του θα τα τρώμε μετά!!!
αυτή η είδηση(αν είναι είδηση και όχι...μούφα)είναι από τα πιο τραγικά πράγματα που έχω ακούσει φέτος στην ομάδα(σαν σκέψεις και μόνο)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αντωνιου κανε καμια τετοια παπαρια(τραμπα Τζεμπουρ-Ιβανσιτς) και θα τα πουμε. :birdman:
Παντως δεν παιζει να πολυστεκει αυτη η ειδηση.Το sport-fm(με τους γνωστους τσατσους),την αποκλειει και μονο το contra την ''ενστερνιζεται''.

Πολλες αλλαγες σημερα απο τον Ολλανδο.Βασικοι Κλειτον,Ρουκα και ο Μουν αντι του Σπυροπουλου.Ως εδω καλα εως πολυ καλα.
Το ανεκδοτο ειναι η χρησιμοποιηση του Ζιλμπερτο στα στοπερ και του βοσκου στα χαφ.ΕΛΕΟΣ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και αλλαζει θεση στον Ζιλμπερτο και βαζει τον Μελισση αντι για τον Μαρσελο.
Τι να πω ρε πουστη μου,θα δειξει.
Νικη οπωσδηποτε :rockon:

Στο μπασκετ επισης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικο ματς.Ημιτελικος κυπελλου με το Μαρουσι που πριν απο μια εβδομαδα ΜΑς ψωλιασε στα ισια στο ιδιο γηπεδο.Ελπιζω να μην κανουν καμια μαλακια και χασουμε την κουπα τσαμπα και βερεσε.

Παμε γερα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με τα ιδια λεφτα δεν μπορουσαμε να τον παρουμε το καλοκαιρι ρε παιδια

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν θελω να φανω αγενης και να σας διακοψω αλλα εχω μια απορια και οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεως.....
ο παο εχει η δεν εχει γηπεδο;;;; :think: :think: :think: :think:
και αν εχει γιατι ''χτυπιεται'' για να κανει αλλο;;;;
και αν δεν εχει τοτε η λεωφορος ποιανου ειναι;;;; :think: :think: :think: :think:
ξανα συγνωμη αλλα θα εσκαγα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
με τα ιδια λεφτα δεν μπορουσαμε να τον παρουμε το καλοκαιρι ρε παιδια
Ρε ειναι αστειο αυτο.Αν το κανουν απλα ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.
Θα κανουμε και ομαδα τους χανουμους.Ρε ουστ :birdman: :birdman:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πιστεύω ότι του τζεμπούρ ε'ίναι παπαριά και δεν θα γίνει......αλλιώς η μίζα του αντωνίου θα είναι μεγαλύτερη.....και τώρα,ζιλμπέρτο σ΄'εντερ μπάκ...γιατί?....γιατί μα΄λλον δεν παίρνουμε μπάκ οπότε δοκιμάζει για την συνέχεις.....γαμώ τα καντήλια τους έτσι και γίνουν όλα αυτά......αντωνίου..ετοιμάσου να σε πάνε κωλοφεράντζα καριόλη......ούτε απ το σπίτι σου δεν θα βγαίνεις...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν θελω να φανω αγενης και να σας διακοψω αλλα εχω μια απορια και οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεως.....
ο παο εχει η δεν εχει γηπεδο;;;; :think: :think: :think: :think:
και αν εχει γιατι ''χτυπιεται'' για να κανει αλλο;;;;
και αν δεν εχει τοτε η λεωφορος ποιανου ειναι;;;; :think: :think: :think: :think:
ξανα συγνωμη αλλα θα εσκαγα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εχει γηπεδο.
Χτυπιεται για να κανει αλλο επειδη αυτο που εχει ειναι μικρο και δεν πληροι πολλα αλλα πραγματα.
Η Λεωφορος ειναι στην κυριοτητα του Παναθηναικου βασει του νομου περι χρησικτησιας κτλπ κτλπ.
Συγγνωμη αλλα αρχιζει το ματσακι,οποτε μην απαντησεις :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom