διαφωνεις;;;;;;καλά...ότι πείς..ο γιατρός μας είπε να μην σου λέμε ποτέ όχι.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
συμφωνει αλλα σοου κανει πλακα...διαφωνεις;;;;;;
Ο Βραζιλιανος ειναι 20 χρονων ρε φιλε.Επενδυση για το μελλον ειναι.τελικά εσείς δεν βάζετε μυαλό από τις γκάφες του καλοκαιριού
20 χρονο βραζιλιάνο παντελώς άγνωστο,κάποιον Σπάχιτς και παίκτη από την...Σατούρν!...αυτός ο Αντωνίου πρέπει να είναι εντελώς άχρηστος
Για Σπαχιτς και Ντουριτσα δεν εχω αποψη δεν τους εχω δει να παιζουν.
Για τον Αντωνιου συμφωνω.
διαφωνεις;;;;;;
Έλα ρε...μην αρπάζεσαι...ο τάλος είναι δικός μας...κατα βάθος...κρυφο-Ολυμπιακός είναι....
τελικά εσείς δεν βάζετε μυαλό από τις γκάφες του καλοκαιριού
20 χρονο βραζιλιάνο παντελώς άγνωστο,κάποιον Σπάχιτς και παίκτη από την...Σατούρν!...αυτός ο Αντωνίου πρέπει να είναι εντελώς άχρηστος
Το ''πρέπει'' μου άρεσε...σας έχουν πρόταση έτοιμη...σας δίνουν Χριστοδουλόπουλο-Μελίσση και 5 εκατ € για τον Κοντρέρας!!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
το ξέρουμε....ποιό μαλάκας και απο τα βλήτα.....τελικά εσείς δεν βάζετε μυαλό από τις γκάφες του καλοκαιριού
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι ρε..διαφωνώ..θα σε κάνω τούρμπο τώρα...θα σφαγούμε γαύρε.......διαφωνεις;;;;;;
το ξέρουμε....ποιό μαλάκας και απο τα βλήτα.....
Τα καημένα τα...βλύτα τί σου φταίνε???
ΥΓ--->Πέρα απο την πλάκα χαζός δεν είναι...πανέξυπνος είναι αλλά όταν θα το καταλάβετε.....θα είναι αργά....
όταν ακούς κάποιον ως σχολιαστή στην αθλητική κυριακή να λέει αηδίες 2 χρόνια και τον παίρνεις υπεύθυνο μιας πολύ μεγάλης επένδυσης που πας να κάνεις,τότε είσαι άξιος της μοίρας σου
πώς δεν πήρανε τον Τζακ καλύτερα...
Επισκέπτης
εδω μου εισαι παλερμο!!! τωρα δεν μιλας!!! το καλοκαιρι ησουν λαλιστατος!!!όταν ακούς κάποιον ως σχολιαστή στην αθλητική κυριακή να λέει αηδίες 2 χρόνια και τον παίρνεις υπεύθυνο μιας πολύ μεγάλης επένδυσης που πας να κάνεις,τότε είσαι άξιος της μοίρας σου
εχω μπλεξει με τον ψυχακια στο νομο των πιθανοτητων...ναι ρε..διαφωνώ..θα σε κάνω τούρμπο τώρα...θα σφαγούμε γαύρε.......
θα κανει ρε φιλε.....zeliko κανε κατι...δεν την παλευουμε μια!!!
δηλωσεις που να τα χωνει στους παιχτες......
να τον ακουτε ρε τον χρηστιδη.....ξερει τι λεει.....
Για ποιο θεμα την θες?σουηδε περιμενω αναλυση-σεντονι.....
Για τα αγωνιστικα του Παναθηναικου ή μηπως γουσταρεις να σου κανω και μια συγκριση με την ομαδα σου?
Ο,τι θελει ο πελατης.
για το σημερινο ματς λεω....Για ποιο θεμα την θες?
Για τα αγωνιστικα του Παναθηναικου ή μηπως γουσταρεις να σου κανω και μια συγκριση με την ομαδα σου?
Ο,τι θελει ο πελατης.
Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω.για το σημερινο ματς λεω....
Μου εκατσε σημερα μια σοβαρη στραβη και δεν το ειδα το παιχνιδι.Οποιος αδερφος το ειδε ας εκφερει αποψη για το τι εφταιξε σημερα.
Αν και ειμαι σιγουρος οτι η ανυπαρξια Σπανουλη,Φωτση και Τσαρτσαρη συνεχιστηκε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K