Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Το σωστό να λέγεται φίλε Spartan_King. Έκανε ο τύπος περιγραφή που ΔΕΝ την περίμενα με τίποτα.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Το σωστό να λέγεται φίλε Spartan_King. Έκανε ο τύπος περιγραφή που ΔΕΝ την περίμενα με τίποτα.

Και γαμώ τα παιδιά ο Γιάννης Φιλέρης και πολύ καλός δημοσιογράφος με τρομερό χιούμορ. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά τότε που υποστήριζε ΠΑΟΚ στην  κόντρα του με τον Αρη για τα πρωτεία!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Spartan_King ετσι οπως τα λές ειναι..απο ταχύτητα εγραψα Ρώμη,ηταν Σαραγόσα!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Σε αντίθεση με αυτά που γράφει ο Carlos, στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό συμβαίνουν τα τελείως ανάποδα.
Για να στρώσει αυτή η ομάδα πιστεύω ότι πρέπει να βγει ο Βαρδινογιάννης, να πει "ΟΚ, κάναμε λάθη, αλλά ξεκινάμε από την αρχή". Παίρνει Μπάγιεβιτς (είτε μας αρέσει είτε όχι, μόνο αυτός μπορεί να στρώσει τα πράγματα) και λέει "φέτος κυνηγάμε ένα και μοναδικό στόχο: να κάνουμε ομάδα. Οτι άλλο προκύψει καλώς να ορίσει, αλλά δεν καιγόμαστε για τίτλο". Διώχνει όλα τα λαμόγια από τα αποδυτήρια και παίρνει ανθρώπους σας αυτούς του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Τότε κάτι μπορεί να γίνει.

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
ειχαμε το μπασκετακι μας κ πεταξαμε γιατι με τα αλλα τα παρταλια....αντε μην πω κ δε θελω να βριζω τους παικτες μας ...μπραβο στα τρελοαδερφακια γιανακοπουλους που μας παρασερνουν με την πρασινη μαγκια τους....δες τζιγγερ για να μαθαινεις πως γινετε το κολπο...πετρελαια εχεις γαμω το φελεκι μου βαλε κ συ λιγο το χερακι πιο βαθια στη τσεπι να δουμε προκοπη γαμω την κολοavin & cyclon μαζι και τα διυληστηρια ολα....

αυτα με το παραλληρημα...

ευχαριστουμε για το 4ο!

περιμενουμε το 5ο...στη μαδριτη!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
καλα τα λετε αδελφια αλλα για την ΛΑΡΙΣΑ κουβεντα αλλα λογια για να αγαπιομαστε ????????? χαχαχα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Στο υπάρχει τώρα και το Α' ημίχρονο του τελικού σε  rapidshare.com (6 αρχεία rar).

Έρχεται και το Β', μαζί με την απονομή!   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΑΝ Κ ΒΑΖΕΛΙΑ,ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Υπογραφή:η κιτρινόμαυρη κοινότητα του bourdela.com

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Σημερα ξυπνησα  με ενα φανταστικο χαμογελο :dancing:...και το καλυτερο , δεν ελεγε να φυγει απο το προσωπο μου με τιποτα...πηγα στην δουλεια αλλος ανθρωπος ;)...οι γαβροι-συναδελφοι τσιμουδια μπρος στον 4 φορες Πρωταθλητη Ευρωπης , στην συνεχεια  κεφατος με τους πελατες , στο meeting o διευθυντης να μπινελικωνει κι εγω απο μεσα μου να τραγουδαω το 'χορτο μαγικο' κι αλλα απιστευτα συνθηματα...λες κι ειχα κερδισει το Λοτο ή ειχα γαμησει την Cameron Diaz...πρασινα αδερφια , εκει εξω , ξερετε πολυ καλα τι εννοω αφου  πολλοι απο σας νιωσατε το ιδιο αυτη την ξεχωριστη μερα...Και τι δεν θα δινα , να 'ταν ετσι καθε μερα....

Συνημμένα

• european champions 2007.jpg
    european champions 2007.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 19

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Όσα παίρνει ο Διαμαντίδης το έτος, παίρνουν μαζί ο Μπίσκαν, ο Έκι και ο Παπ.

Edit flyeron: Το «Ηθελα να ήξερα» συγχωνεύεται με το «Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ».

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κάτω τα...ξερά από το κύπελλο
Τάσος Μαγουλάς

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ευρωπαϊκό χάρη στην τρέλα, το πάθος, το ταλέντο, την πίστη της ίδιας της οικογένειάς του. Αυτός ο πρωταθλητής Ευρώπης θα γυρίσει την Κυριακή για να παίξει πλέι οφ με το Μαρούσι. Κοινώς για να δώσει δύο παιχνίδια διαδικαστικού χαρακτήρα όπως έκανε στο 90% των αγώνων της κανονικής περιόδου. Όσο κι αν προσπαθούν να τα δουν ως σοβαρά πλέι οφ, δεν γίνεται.

Είναι τρομερά άδικο τον θρίαμβο, την στιγμή του Παναθηναϊκού να την καρπωθεί το ελληνικό μπάσκετ. Κάτω τα ξερά μας όλοι. Τι έκανε το διαβόητο και αόρατο ελληνικό μπάσκετ-πρωτάθλημα, για να έχει πρωταθλητή Ευρώπης; ΤΙΠΟΤΑ. Ο Ομπράντοβιτς πρέπει να μελαγχόλησε λίγο μετά το τέλος και αυτού του ευρωπαϊκού. Τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του ετοιμάστηκαν με τρομερή προσοχή, πάθος και προσήλωση για τους δύο αγώνες. Αυτοί οι πρωταθλητές Ευρώπης θα γυρίσουν στο πιο άθλιο πρωτάθλημα στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Όλη την χρονιά αντιμετώπισε αντιπάλους που δεν ήθελαν καν να τον κοντράρουν προκειμένου να προφυλαχθούν για κάποιο άλλο αγώνα. Αλήθεια, τι θα κάνει αυτό το διαβόητο ελληνικό μπάσκετ, ένα ξημέρωμα, διότι τέτοια ώρα ξυπνούν, οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι να πουν "για έναν χρόνο δεν βάζουμε χρήματα". Την άλλη μέρα το κραχ του χρηματιστηρίου στις ΗΠΑ το 1929 θα θυμίζει γιορτή αποφοίτησης.

Το κύπελλο του Παναθηναϊκού οφείλει να προβληματίσει όλους μας. Πρωτίστως τον Ολυμπιακό, τον ʼρη, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο να σκεφτούν λίγο όχι αν βρίσκονται πίσω αγωνιστικά, αυτό ας το κρίνουν μόνοι, αλλά τι κερδίζουν οι ίδιοι από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης, της ελληνικής ομάδας, θα ψάχνουμε να βρούμε ποιοι σύλλογοι οικονομικά είναι σε θέση να παίξουν στην Α1 και πόσοι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι.

Αν το έχανε αυτό το ευρωπαϊκό ο Παναθηναϊκός θα είχε κάθε καλό λόγο να γυρίσει και να ανοίξει καμιά δεκαριά φάσκελα για ένα πρωτάθλημα που βρίσκει ενδιαφέρον σε τρεις από τους 26 αγώνες.

Να χαρούν, να πανηγυρίσουν, να βάλουν περήφανα το τέταρτο αστέρι στην φανέλα τους όλοι στον Παναθηναϊκό. Οι υπόλοιποι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον όπως του 1996, του 1997, του 1998 όπου προέκυψαν τρεις ελληνικές ομάδες έπαιξαν σε τρεις τελικούς «ευρωλίγκας». Σε διαφορετική περίπτωση μπορούμε να κλειδώσουμε το μαγαζί και να παίζουν μόνο οι τρεις της ευρωλίγκας στην Ευρώπη.

Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την χαρά αλλά την αξίζει μόνο η οικογένεια του συλλόγου. Οι παίκτες, οι φίλαθλοι, οι προπονητές, η διοίκηση. Αν δουν κανέναν να πάει να πάρει μερίδιο, να του δώσουν μία ξανάστροφη να αγιάσει το χέρι τους.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Έτσι! Να σταματήσουμε κάποτε τα γλυκεροπατριωτικά και πολιτικώς ορθά ότι το κύπελλο ανήκει σε όλη την Ελλάδα. ʼμα ανήκει σε όλους να τσοντάρουν και στο μπάτζετ.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Έτσι! Να σταματήσουμε κάποτε τα γλυκεροπατριωτικά και πολιτικώς ορθά ότι το κύπελλο ανήκει σε όλη την Ελλάδα. ʼμα ανήκει σε όλους να τσοντάρουν και στο μπάτζετ.

Ε ναι! Επίσης, πλέον βρίσκω το σύνθημα Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ, άτοπο και προσβλητικό.
Αντί να τον ευχαριστούμε και μόνο για τις χαρές και την αγάπη του, του ζητάμε να φτιάξει και το κωλοποδόσφαιρο... Έλεος πια! Είμαστε 4 αστέρια μακριά από το να γίνει η οικογένεια αυτή, αυτοκράτειρα του μπάσκετ και εμείς του ζητάμε να πάρει την ΠΑΕ. Παράλογο!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ε ναι! Επίσης, πλέον βρίσκω το σύνθημα Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ, άτοπο και προσβλητικό.
Αντί να τον ευχαριστούμε και μόνο για τις χαρές και την αγάπη του, του ζητάμε να φτιάξει και το κωλοποδόσφαιρο... Έλεος πια! Είμαστε 4 αστέρια μακριά από το να γίνει η οικογένεια αυτή, αυτοκράτειρα του μπάσκετ και εμείς του ζητάμε να πάρει την ΠΑΕ. Παράλογο!
Δυστυχώς όμως,φίλε όσο "παράλογο" και αν το βλέπεις,σίγουρα η "καύλα" του περισσότερου κόσμου είναι το ποδόσφαιρο.και-ειλικρινά σου μιλάω,την Κυριακή το βράδυ ήμουν....διχασμένος!όσο τρελλά χαρούμενος ήμουν από την-ακόμα μία-μεγάλη επιτυχία του Μπάσκετ(που την αξίζουν πρώτα και πάνω απ'όλους οι Παύλος και Θανάσης)τόσο απίστευτα εκνευρισμένος αισθανόμουν ταυτόχρονα για τον......άλλον.δεν συνηθίζω να βρίζω δημοσίως(αυτό το "δημοσίως"...πιάνει και το internet)γι'αυτό και δεν θα προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς!αλλά δεν είναι κρίμα και "κατάρα",να υπάρχει ένας(δύο,για την ακρίβεια)τόσο "τρελλός" Βάζελος και να μην του έχουν επιτρέψει να πάρει την ομάδα του ποδοσφαίρου,που όλοι ξέρουμε πόσο ήθελε και πόσο καλό θα της έκανε?ε,δεν μπορώ να μην "τρελλαίνομαι" απ'αυτό!και μακάρι-όσο...παράξενο και αν ακουστεί αυτό-ΜΑΚΑΡΙ να μην γίνει τίποτα με το γήπεδο και να "κολλήσει" η δουλειά!γιατί όσο θα υπάρχει αυή η προοπτική για να βγάλει και άλλα λεφτά,δεν πρόκειται να φύγει αυτός από την ομάδα μας!μόνο αν δεν θα έχει να "περιμένει" κάτι τέτοιο,ίσως αφήσει κάτα μέρος τον εγωισμό του και μας αφήσει και μας επιτέλους ήσυχους!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Βρε μαζί σου, αλλά ο Παύλος τι φταίει...

Αυτοί που έκαναν έτσι τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να φτιάξουν αυτό που χάλασαν. Αυτοί! Και βέβαια συμφωνώ με χίλια στην αποχή.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
^Βρε μαζί σου, αλλά ο Παύλος τι φταίει...

Αυτοί που έκαναν έτσι τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να φτιάξουν αυτό που χάλασαν. Αυτοί! Και βέβαια συμφωνώ με χίλια στην αποχή.
ναι,έχεις δίκιο στο "τι φταίει" αλλά είμαι σίγουρος ρε φίλε(οκ,δεν το έχουμε....συζητήσει κιόλας με τον ίδιο!χαχαχαχα)πως το γουστάρει κι αυτός!αν"μπορούσε"(και το ότι "δεν μπορεί" το εννοώ πως δεν έχει ουσία μια δημόσια κόντρα με τον άλλον)πιστεύω πως θα είχε πει πολλά!δεν είναι "της ώρας" αλλά από διάφορες "πηγές"(και εργαζόμενο στην εταιρία του και μάλιστα Ολυμπιακό ο οποίος μου έχει πει χαρακτηριστικά "είναι όπως τον βλέπεις στην τηλεόραση!καλός ΑΝΘΡΩΠΟΣ" μέχρι τον πατέρα μου που μου έχει πει πως τους θυμάται στην Λεωφόρο-και τον Παύλο και τον Θανάση-να κάνουν σαν...τρελλοί σε Ευρωπαικούς αγώνες-και μιλάω για όταν ήταν "άγνωστοι",'70-'75,με τα της ομάδας και αν ξέρω καλά είχαν προσπαθήσει να πάρουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό τότε που τον πρωτοπήρε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης-)"βγαίνει" πως αυτοί οι άνθρωποι είναι "ευλογία" για μας το ότι είναι "τρελλοί Παναθηναικοί" και.....κατάρα το ότι δεν τους αφήνει ο άλλος να μας τρελλάνουν!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ναι,έχεις δίκιο στο "τι φταίει" αλλά είμαι σίγουρος ρε φίλε(οκ,δεν το έχουμε....συζητήσει κιόλας με τον ίδιο!χαχαχαχα)πως το γουστάρει κι αυτός!αν"μπορούσε"(και το ότι "δεν μπορεί" το εννοώ πως δεν έχει ουσία μια δημόσια κόντρα με τον άλλον)πιστεύω πως θα είχε πει πολλά!δεν είναι "της ώρας" αλλά από διάφορες "πηγές"(και εργαζόμενο στην εταιρία του και μάλιστα Ολυμπιακό ο οποίος μου έχει πει χαρακτηριστικά "είναι όπως τον βλέπεις στην τηλεόραση!καλός ΑΝΘΡΩΠΟΣ" μέχρι τον πατέρα μου που μου έχει πει πως τους θυμάται στην Λεωφόρο-και τον Παύλο και τον Θανάση-να κάνουν σαν...τρελλοί σε Ευρωπαικούς αγώνες-και μιλάω για όταν ήταν "άγνωστοι",'70-'75,με τα της ομάδας και αν ξέρω καλά είχαν προσπαθήσει να πάρουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό τότε που τον πρωτοπήρε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης-)"βγαίνει" πως αυτοί οι άνθρωποι είναι "ευλογία" για μας το ότι είναι "τρελλοί Παναθηναικοί" και.....κατάρα το ότι δεν τους αφήνει ο άλλος να μας τρελλάνουν!!!
Τον γνωρίζω προσωπικά. Ξέρω την τρέλα του και την αγάπή του και την καλωσύνή του. Με βοήθησε ενώ δεν με ήξερε ουσιαστικά. Και πάντα θυμάται. Αλλά πάντα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το ποδόσφαιρο. Κυρίως γιατί το ποδόσφαιρο σαν χώρος περιστοιχίζεται από αμόρφωτους, εγκληματίες, λούμπεν στοιχεία, λαμόγια, κλέφτες, αμόρφωτους(δις) και δεν πιστεύω ότι είναι χώρος για έναν άνθρωπο λεπτό, ευαίσθητο, πονόψυχο και με αδύναμη κράση σαν τον Παύλο. Το μπάσκετ σαν χώρος είναι πολύ πιο αγνός, πολύ πιο ντελικάτος. Φαίνεται και από τους αθλητές και μόνο. ʼποψη μου πάντα όμως.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Τον γνωρίζω προσωπικά. Ξέρω την τρέλα του και την αγάπή του και την καλωσύνή του. Με βοήθησε ενώ δεν με ήξερε ουσιαστικά. Και πάντα θυμάται. Αλλά πάντα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το ποδόσφαιρο. Κυρίως γιατί το ποδόσφαιρο σαν χώρος περιστοιχίζεται από αμόρφωτους, εγκληματίες, λούμπεν στοιχεία, λαμόγια, κλέφτες, αμόρφωτους(δις) και δεν πιστεύω ότι είναι χώρος για έναν άνθρωπο λεπτό, ευαίσθητο, πονόψυχο και με αδύναμη κράση σαν τον Παύλο. Το μπάσκετ σαν χώρος είναι πολύ πιο αγνός, πολύ πιο ντελικάτος. Φαίνεται και από τους αθλητές και μόνο. ʼποψη μου πάντα όμως.
σχετικά μ'αυτά δεν είμαι σε θέση να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω,καθώς δεν μ'αρέσει να "μιλάω" όταν δεν ξέρω η δεν έχω ακούσει κάτι από κάποιον που εμπιστεύομαι απόλυτα,για να μεταφέρω την άποψή του.πάντως,όπως δείχνουν τα πράγματα,έχεις δίκιο για την....αγνότητα που κυριαρχεί στον χώρο του ποδοσφαίρου(άντε,να πω και ένα όνομα,έτσι για το....γαμώτο!χαχαχαχα)
καλά ρε παιδιά,ο.....Κούγιας πως και....γυρνοβολάει απ'τη μία ομάδα στην άλλη και-φυσικά-όπου βρίσκεται γίνεται και ο σχετικός χαμός,ε?χαχαχαχα!τελικά αυτός πρέπει να είχε....όνειρο από μικρός να γίνει διάσημος!καλή φωνή δεν θα είχε(δεν υπήρχε και....FAME STORY τότε)για ηθοποιός-τότε-θα χρειαζόταν και λίγο ταλέντο(αλλά όχι απαραίτητα να γίνεσαι αντιπαθής σε όλους,απλά ταλέντο υποκριτικής)οπότε.....τι μας μένει?το-κακόμοιρο-ποδόσφαιρό μααααας,με τις(ούτε ξέρουμε πια πόσες)τόσες αθλητικές εφημερίδες,εκπομπές,κανάλια,κτλ

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παιδες οσο και να σιχαινομαι τους καβουρογιαννηδες αυτο το παραμυθι πρεπει να τελειωσει..Στο μπασκετ με 7-8 εκατομμυρια φτιαχνεις ομαδα που γαμαει και δερνει στο ποδοσφαιρο το αναγκαιο budget ειναι πολυ μεγαλυτερο...
Ακομα και οι γιανακοπουλοι οταν τα πραγματα στο μπασκετ αλλαξανε οσο αναφορα τα τηλεοπτικα και τις διαφημισεις σταματησανε να βαζουνε χρημα με ουρα..
Το βολλευ το παρατησανε και τα υπολοιπα ερασιτεχνικα τμηματα του Παναθηναικου εχουνε παρει την κατω βολτα (βλ.Παιχτες πολο φετος απληρωτοι και ο ολυμπιακος αγοραζει κολυμβητες μας για 2000 ευρο).
Το παυλο θεε παρε την παε εγω το φωναζω περισοτερο για να βλεπω την μουτσουνα του σοφερ παρα επειδη πιστευω πως μπορει να την παρει...
Η διαφορα ειναι οτι οι γιαννακοπουλοι απλα θελουνε να ειναι στα λεφτα τους ενω οι καβουρογιαννηδες εχουνε βαλει πολυ χρημα στην τσεπη απο το champions league.
Αρκετα χρηματα εχουνε μπει στην ομαδα (αν και εχω επιφυλαξεις για τα ποσα που γραφονται βλ.Κονσεισαο 1.7 εκ) αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι τοσο ασχετοι με το ποδοσφαιρο και τοσο λαλακες ολοι αυτοι που ειναι γυρω γυρω και τους γλειφουνε που πανε και δινουνε λεφτα για παιχτακια που δεν ξερουνε να πανε την μπαλα απο το δεξι στο αριστερο ποδι..
Οσο σκεφτομαι οτι ο βυντρα ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και εμενα η μανα μου δεν με αφηνε να ασχοληθω με το ποδοσφαιρο ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!
Τελος παντων υπομονη και υποστηριξη στην ομαδα

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες οσο και να σιχαινομαι τους καβουρογιαννηδες αυτο το παραμυθι πρεπει να τελειωσει..Στο μπασκετ με 7-8 εκατομμυρια φτιαχνεις ομαδα που γαμαει και δερνει στο ποδοσφαιρο το αναγκαιο budget ειναι πολυ μεγαλυτερο...
Ακομα και οι γιανακοπουλοι οταν τα πραγματα στο μπασκετ αλλαξανε οσο αναφορα τα τηλεοπτικα και τις διαφημισεις σταματησανε να βαζουνε χρημα με ουρα..
Το βολλευ το παρατησανε και τα υπολοιπα ερασιτεχνικα τμηματα του Παναθηναικου εχουνε παρει την κατω βολτα (βλ.Παιχτες πολο φετος απληρωτοι και ο ολυμπιακος αγοραζει κολυμβητες μας για 2000 ευρο).
Το παυλο θεε παρε την παε εγω το φωναζω περισοτερο για να βλεπω την μουτσουνα του σοφερ παρα επειδη πιστευω πως μπορει να την παρει...
Η διαφορα ειναι οτι οι γιαννακοπουλοι απλα θελουνε να ειναι στα λεφτα τους ενω οι καβουρογιαννηδες εχουνε βαλει πολυ χρημα στην τσεπη απο το champions league.
Αρκετα χρηματα εχουνε μπει στην ομαδα (αν και εχω επιφυλαξεις για τα ποσα που γραφονται βλ.Κονσεισαο 1.7 εκ) αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι τοσο ασχετοι με το ποδοσφαιρο και τοσο λαλακες ολοι αυτοι που ειναι γυρω γυρω και τους γλειφουνε που πανε και δινουνε λεφτα για παιχτακια που δεν ξερουνε να πανε την μπαλα απο το δεξι στο αριστερο ποδι..
Οσο σκεφτομαι οτι ο βυντρα ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και εμενα η μανα μου δεν με αφηνε να ασχοληθω με το ποδοσφαιρο ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!
Τελος παντων υπομονη και υποστηριξη στην ομαδα
φίλε,χωρίς να μπορώ να αναφερθώ σε συγκεκριμένα νούμερα,δεν μπορώ να πιστέψω πως-όπως και τα έξοδα,όπως γράφεις,έτσι και-τα έσοδα έχουν καμία σχέση,στο Ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ.και αν βάζει όπως λες 7-8 εκατομμύρια στο μπάσκετ,δηλαδή πόσα παραπάνω βάζει ο άλλος στο ποδόσφαιρο?και πόσα έσοδα-μπορεί να-έχει στο ποδόσφαιρο από μια απλά καλή συγκομιδή στο champions league+εισιτήρια+διαφημίσεις+σπόνσορες+,+,+?
δεν το παίζω "έξυπνος",ειλικρινά δεν ξέρω και δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για αυτά που φαντάζομαι.όσο για τα υπόλοιπα τμήματα του ερασιτέχνη,όλοι φυσικά έχουμε ακούσει για την "κατρακύλα" και να σου πω την αλήθεια,δεν γνωρίζω αν είναι καθολική ευθύνη δική τους.αν ναι,τότε έχεις....point,διότι η κατάσταση είναι τραγική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom