Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν...το πέναλντι χθές ΗΤΑΝ....όπως και του Ντιόγκο...μακάρι να σας το έδινε...γιατί τόσο άχρηστοι που είναι οι παίχτες σας θα το έχαναν....απλά σταματήστε την κλάψα...δεν βγάζει πουθενά...δείτε το δάσος(λάθη-Αντωνίου-Τέντας) και όχι το δέντρο...καταντήσατε χειρότεροι και απο τους ΑΕΚτζήδες....
ΥΓ--->Εγώ το πέναλντι που έδωσε σε εμάς με τον Θρασύβουλο ΔΕΝ θα το έδινα...το λέω ειλικρινά...και σιγά τώρα...μην φοβόμουν αν μειωνόταν η διαφορά...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
απολυτα σωστος...δεν ητανε....
ητανε ομως μαρς το αλλο του μαιστοτοβιτς στον βυντρα...πεντακαθαρο...

Θα διαδωνήσω και εδώ αδερφέ...γιατί τότε θα έπρεπε να δίνονταν 15 πέναλντι σε κάθε αγώνα....τα λάθη χθές ήταν:
Κόκκινη στον Μελίσση...
Κόκκινη στον Καφέ...
Οφσάϊντ Μπλάνκο στο τετ-α-τετ...
Πέναλντι στον Ρουκάβινα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν...το πέναλντι χθές ΗΤΑΝ....όπως και του Ντιόγκο...μακάρι να σας το έδινε...γιατί τόσο άχρηστοι που είναι οι παίχτες σας θα το έχαναν....απλά σταματήστε την κλάψα...δεν βγάζει πουθενά...δείτε το δάσος(λάθη-Αντωνίου-Τέντας) και όχι το δέντρο...καταντήσατε χειρότεροι και απο τους ΑΕΚτζήδες....
ΥΓ--->Εγώ το πέναλντι που έδωσε σε εμάς με τον Θρασύβουλο ΔΕΝ θα το έδινα...το λέω ειλικρινά...και σιγά τώρα...μην φοβόμουν αν μειωνόταν η διαφορά...

βάσει κανονισμών και τα 3 είναι πέναλτυ.
και από πότε ρε τεράστιε είναι κλάμα να ζητάς την εφαρμογή των κανόνων;

έχει χαθεί η μπάλλα σ αυτή τη χώρα. Οποιος ζητάει ισονομία, ισότητα και δικαιοσύνη είναι κλαψομούνης και γραφικός.

ΟΚ, εάν προτιμάς τους νόμους της ζούγκλας μαζί σου μιας και είσαι γάβρος και ισχυρός, αλλά μετά μην κλαψομουνιάζεις για τα 700 ευρώ, τον Αλέξη και το ανύπαρκτο κράτος.
τουμπέκα, μόκολα και τομπούλο.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
βάσει κανονισμών και τα 3 είναι πέναλτυ.
και από πότε ρε τεράστιε είναι κλάμα να ζητάς την εφαρμογή των κανόνων;

Μάλλον δεν το έπιασες μεγάλε....δες τα λάθη σου σαν ομάδα και μετά κλάψε...εξάλλου δεν άκουσα κανέναν αεκτζή να φωνάζει για το οφσαίντ....

ΟΚ, εάν προτιμάς τους νόμους της ζούγκλας μαζί σου μιας και είσαι γάβρος και ισχυρός, αλλά μετά μην κλαψομουνιάζεις για τα 700 ευρώ, τον Αλέξη και το ανύπαρκτο κράτος.
τουμπέκα, μόκολα και τομπούλο.

Εδώ λίγο τα μπέρδεψες μάστερ...τί δουλειά έχουν αυτά με το πέναλντι του Ρουκάβινα και το οφσαίντ του Μπλάνκο....

Επισκέπτης
Της κοντή της ψωλής της φταίνε οι τρίχες!
Ας είχατε ομάδα για να κερδίσετε το φετινό χάλι της ΑΕΚ για να μην ασχολείστε με τέτοιες μαλακίες! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σκοτεινέ.....
ο παρατηρητής τον παρέπεμψε με 5. Δλδ με τις αποφάσιες του αλλοίωσε το αποτέλεσμα.
Δεν κρίνω ποιές είναι αυτές, αλλά προφανώς ούτες ο παρατηρητής συμφωνεί με σένα και τον Βασσάρα ότι και τα δύο ΔΕΝ ήταν πέναλτυ.

Αλλά μήπως και ο παρατηρητής εξυπηρετεί τα συμφέροντα κόκκαλη;
αν το ειχε στημενο ο κοκκαλης γιατι δεν εστηνε και τον παρατηρητη να βγει λαδι ο κτρος?
ξαφνικα εγινες κοντοφθαλμος ενω σε αλλο θρεντ μας ανεπτυξες σε 10 σελιδες γιατι ο πουτιν ειναι πρακτορας της σια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εδώ λίγο τα μπέρδεψες μάστερ...τί δουλειά έχουν αυτά με το πέναλντι του Ρουκάβινα και το οφσαίντ του Μπλάνκο....

έλα μου ντε.....
μαθηματικά είναι 1+1=2...

Τι παπαριές είναι αυτά τα τριπλά ολοκληρώματα και οι τανυσματικοί λογισμοί......
τι μαλάκας αγράμματος είμαι.

φχαριστώ που με μαθαίνεις και με ξεμπερδεύεις. Φχαριστώ τεράστιε είσαι ο δάσκαλός μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν το ειχε στημενο ο κοκκαλης γιατι δεν εστηνε και τον παρατηρητη να βγει λαδι ο κτρος?
ξαφνικα εγινες κοντοφθαλμος ενω σε αλλο θρεντ μας ανεπτυξες σε 10 σελιδες γιατι ο πουτιν ειναι πρακτορας της σια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εάν ακόμα και η γκόμενά μυο δεν καταλαβαίνει πότε ειρωνεύομαι και πότε μιλάω σοβαρά αποσύρομαι.....
Είμαι βλάξ, μαλακοπίτουρας και στούρνος.
Φχαριστώ που και συ με μαθαίνεις. Φχαριστώ κυρά δασκάλα.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
έλα μου ντε.....
μαθηματικά είναι 1+1=2...
Τι παπαριές είναι αυτά τα τριπλά ολοκληρώματα και οι τανυσματικοί λογισμοί......
τι μαλάκας αγράμματος είμαι.
φχαριστώ που με μαθαίνεις και με ξεμπερδεύεις. Φχαριστώ τεράστιε είσαι ο δάσκαλός μου.

Δεν έγραψα πουθενά ότι είσαι αγράμματος...έγραψα ότι αυτά που γράφεις δεν έχουν σχέση με αυτά που αναφερόμαστε...τεσπα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έγραψα πουθενά ότι είσαι αγράμματος...έγραψα ότι αυτά που γράφεις δεν έχουν σχέση με αυτά που αναφερόμαστε...τεσπα....
έχεις δίκιο. λάθος μου μεγάλο. Φχαριστώ που με διορθώνετε, είμαι σκράπας και καταλαβαίνω λίγα.

για να μην ξεχνιόμαστε.
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΝΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παλέρμοοοοοοοοοοοοοο.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εάν ακόμα και η γκόμενά μυο δεν καταλαβαίνει πότε ειρωνεύομαι και πότε μιλάω σοβαρά αποσύρομαι.....
Είμαι βλάξ, μαλακοπίτουρας και στούρνος.
Φχαριστώ που και συ με μαθαίνεις. Φχαριστώ κυρά δασκάλα.
δεν ξερω αν δεν σε καταλαβαινει και η οχια αλλα εγω ακομα δεν εχω καταλαβει ποτε ειρωνευτηκες?
κανε μετα μπαριδακο εισαι ο δασκαλος μου

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε back.....σάλτα ρε .....και φέρε την είσπραξη...κωλόγαυρε χαμούρα.......... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σέχασα μωρή τρελλή όταν έκλεισε το σάιτ και κανείς δεν σε ειδοποίησε για τα άλλα....τους τόλεγα συνέχεια αλλά ουδείς........

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Της κοντή της ψωλής της φταίνε οι τρίχες!
Ας είχατε ομάδα για να κερδίσετε το φετινό χάλι της ΑΕΚ για να μην ασχολείστε με τέτοιες μαλακίες! :rockon:
Ταρατσα δασκαλε φωτισε μας.Περιμενα το χθεσινο ματς για να καταλαβω αν εχω ομαδα.
Τελικα εχουμε ομαδα ή οχι?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
σέχασα μωρή τρελλή όταν έκλεισε το σάιτ και κανείς δεν σε ειδοποίησε για τα άλλα....τους τόλεγα συνέχεια αλλά ουδείς........

Γενικά έχω χαθεί απο το νετ...και σήμερα που με βρήκες....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι λείπει, να το βρείτε μόνοι σας!
Έχετε άτομα που πληρώνονται για αυτό!
Ασε τις διπλωματικες-πουστικες-μαντσεστερικες απαντησεις ρε.
Εννοουσες καθαρα στο προηγουμενο ποστ οτι δεν εχουμε ομαδα διοτι σε εναν αγωνα δεν μπορεσαμε να νικησουμε τους ανυπαρκτους.
Τελοσπαντων σου απανταω εγω.Το κεντρο του Παναθηναικου κενταει.Αυτο που λειπει ειναι ενας ψηλος και αξιοπιστος σεντερ-μπακ και ενας γκολτζης επιθετικος.Τωρα συνεχισε :birdman:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ταρατσα δασκαλε φωτισε μας.Περιμενα το χθεσινο ματς για να καταλαβω αν εχω ομαδα.
Τελικα εχουμε ομαδα ή οχι?
το ''ομαδα'' ειναι σχετικο...
μπορει να εχετε παιχτες αλλα εχετε σαπια νοοτροπια που φαινεται απο μακρια...
δεν ειναι τυχαιο που ο καθε ασχετος με το ελληνικο πρωταθλημα ξενος παιχτης η διαιτητης που παιρνετε ξεκιναει με το καλημερα την πιπιλα της αδικιας....
προφανως ειναι η περιρεουσα ατμοσφαιρα που τον οδηγει σε αυτο...
και οσο υπαρχει αυτη η ''αρρωστια'' δεν προκειτε ποτε να επικεντρωθειτε σε κατι αλλο....
με λιγα λογια ονειρευοσαστε οτι σας κυνηγανε φαντασματα και ''χανετε τη δικη''  ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom