απο τις σειρες της proraso ποια προτιματε;
πρασινη, κοκκινη ή ασπρη;
Προσωπικά δεν έχω μυρίσει την άσπρη. Μακράν για εμένα καλύτερη η κόκκινη. Στο ζήτημα του αρώματος. Αλλά για κάποιον που έχει μάθει σε ποιότητα DR Harris δεν θα μπορεί εύκολα να συγχρονιστεί με το σαπούνι πχ ή ακόμη πιο δύσκολα την κρέμα της Proraso. Για εισαγωγή στο πξ καλά είναι.
-
Σας αντιπροτείνω CELLA. Ποιοτικότερη και τρομερό VFM.
Πολύ καλή, vfm για ό,τι προσφέρει πραγματικά.
Προσωπικά δυστυχώς με ερέθιζε και μου έκανε το ξύρισμα αφόρητο. Γενικά μου είπαν να αποφύγω έτσι ό,τι έχει να κάνει με αμύγδαλο.
Άσχετο αλλά άλλο που μου ερέθιζε το δέρμα ήταν το Taylor of Bond street το σαπούνι σανδαλόξυλο. Σαπούνι κάτω του μετρίου σε απόδοση επίσης.
-
Για να μιλησω σοβαρά στο topic:
Αφρός vs gel vs κρέμα ξυρίσματος.
Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά?
Η κρέμα (και το σαπούνι) ξυρίσματος θέλουν πινέλο. Δουλεύονται στο πρόσωπο ή σε μπολ.
Ο αφρός είναι έτοιμος και απλώνεται με το χέρι όπως το τζελ.
Επίσης με το πινέλο ανασηκώνονται οι τρίχες του προσώπου ενώ κατά το δούλεμα στο πρόσωπο φεύγουν οι λιπαρές ουσίες και το πέρασμα της λεπίδας γίνεται αβίαστο πατινάζ.
-
Με πινέλο ξυρίζεσαι ρε παππού;
Πολλοί ανεξαρτήτως ηλικίας ξυριζόμαστε έτσι. Από τα 20 μου και είμαι 26.
Έτσι γλύτωσα από τους ερεθισμούς λόγω υπερευαίσθητης επιδερμίδας. Γλύτωσα από την πίεση του ξυραφιού που θέλουν τα πλαστικά και τα οποία συν τοις άλλοις δεν με ξύριζαν.
Άλλο πράγμα να περνούν 5λέπιδα από πάνω σου με τέτοια κλίση ώστε να μην σε ξυρίζουν αλλά να σε ερεθίζουν εν τέλει και άλλο να έχεις μία στιβαρή λεπίδα καθαρά και να ξυρίζει σε βάθος γιατί εσύ της δίνεις κλίση.