Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Τύπε η ερώτησή σου είναι σαν συγκρίνεις τα  ...

Τραβάω μαλακία με τσόντα , γαμάω σε μπουρδέλο του 10ρικου, έχω γκόμενα και τη γαμάω 3 ώρες ακάποτα ....

Και στις 3 περιπτώσεις χύνεις. Τοση σχέση έχουν μεταξύ τους.
Αν τα είχες δοκιμάσει όλα αυτά, δεν θα έκανες την ερώτηση .

Nαι,έχω δοκιμάσει μόνο gel οπότε...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Nαι,έχω δοκιμάσει μόνο gel οπότε...

Δεν υπάρχει σύγκριση. Κρέμα ξυρίσματος που τη χτυπάς σε μπωλ και την απλώνεις με πινέλο , είναι σε άλλο επίπεδο.
Αν δεν χρησιμοποιήσεις μπωλ και πινέλο και τη βάλεις στο πρόσωπο απλά, είναι μια μαλακία και μισή.

Δεν είμαι τόσο υπέρμαχος των ακριβών πινέλων. Και ένα των 2.50€ προσφέρει το 80% της αίσθησης ενός ακριβού.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Δεν υπάρχει σύγκριση. Κρέμα ξυρίσματος που τη χτυπάς σε μπωλ και την απλώνεις με πινέλο , είναι σε άλλο επίπεδο.
Αν δεν χρησιμοποιήσεις μπωλ και πινέλο και τη βάλεις στο πρόσωπο απλά, είναι μια μαλακία και μισή.

Δηλαδή θέλει όλο το πακέτο,όχι μισές δουλειές.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Με πινέλο ξυρίζεσαι ρε παππού;  :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Λογικά εσύ θα ξυρίζεσαι με ηλεκτρική.
Πιθανόν θα κάνεις και αποτρίχωση σε στήθος και μπούτια.
Και θα είσαι και βέγκαν.
Και δεν θα πίνεις και αλκοόλ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Λογικά εσύ θα ξυρίζεσαι με ηλεκτρική.
Πιθανόν θα κάνεις και αποτρίχωση σε στήθος και μπούτια.
Και θα είσαι και βέγκαν.
Και δεν θα πίνεις και αλκοόλ.

Τα βρήκες όλα μιλάμε  *P

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τα βρήκες όλα μιλάμε  *P

Κανονικά θα έπρεπε να έχεις και υβριδικό αυτοκίνητο !
Αν ήσουν σε άλλη χώρα, ηλεκτρικό !
Έχεις και τσαντάκι με λουρί , που το φοράς χιαστί ;;;

Ηλεκτρικό πατίνι έχεις ;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τύπε η ερώτησή σου είναι σαν συγκρίνεις τα  ...

Τραβάω μαλακία με τσόντα , γαμάω σε μπουρδέλο του 10ρικου, έχω γκόμενα και τη γαμάω 3 ώρες ακάποτα ....

Και στις 3 περιπτώσεις χύνεις. Τοση σχέση έχουν μεταξύ τους.
Αν τα είχες δοκιμάσει όλα αυτά, δεν θα έκανες την ερώτηση .

Υπερβολές .

Έχω κάνει και τα 6, τις τρεις εκδοχές του σεξ και τις τρεις του ξυρίσματος.

Φυσικά και στο σεξ είναι τρία διαφορετικά πράγματα - στο ξύρισμα όχι. Οποίος θέλει την ιεροτελεστία του πινέλου - σεβαστό - αλλά σαν αποτέλεσμα δεν διαφέρει ΤΟΣΟ - αν βάλεις μέσα και το θέμα χρόνος και ρυθμός ζωής αν κάποιος θέλει να επενδύσει σε πινέλα κλπ - ελεύθερα -

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Υπερβολές .

Έχω κάνει και τα 6, τις τρεις εκδοχές του σεξ και τις τρεις του ξυρίσματος.

Φυσικά και στο σεξ είναι τρία διαφορετικά πράγματα - στο ξύρισμα όχι. Οποίος θέλει την ιεροτελεστία του πινέλου - σεβαστό - αλλά σαν αποτέλεσμα δεν διαφέρει ΤΟΣΟ - αν βάλεις μέσα και το θέμα χρόνος και ρυθμός ζωής αν κάποιος θέλει να επενδύσει σε πινέλα κλπ - ελεύθερα -
θα συμφωνήσω. Έχω και φαλτσέτα και πινέλο αλλά μεγάλες διαφορές δεν έχω δει. Ίσως να παιζει ρόλο το ότι ξυρίζομαι πάντα κόντρα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Περισσότερο είναι για κάποιους η ιεροτελεστία που τους φτιάχνει -

το να τρίβεσαι με το πινέλο και την κρέμα - και καλά ερεθίζεται η τρίχα μπαίνει πιο βαθιά η κρέμα - κάτι τέτοια λέγονται

- ενώ να απλώνεις τον έτοιμο αφρό με τα χέρια είναι ξενερα να πούμε

- υπάρχει εναλλακτική λύση, άπλωσε τζελ στο πινέλο και τρίψτο στο πρόσωπο σου - και το τζελ αυξάνει σε όγκο όπως η κρέμα αλλά κερδίζεις χρόνο από το ξεχωριστό μπολ για την κρέμα κλπ κλπ

Όλα μια ιδέα είναι αυτά.

Το παν είναι να γουστάρει η γκομενα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Περισσότερο είναι για κάποιους η ιεροτελεστία που τους φτιάχνει -

το να τρίβεσαι με το πινέλο και την κρέμα - και καλά ερεθίζεται η τρίχα μπαίνει πιο βαθιά η κρέμα - κάτι τέτοια λέγονται

- ενώ να απλώνεις τον έτοιμο αφρό με τα χέρια είναι ξενερα να πούμε

- υπάρχει εναλλακτική λύση, άπλωσε τζελ στο πινέλο και τρίψτο στο πρόσωπο σου - και το τζελ αυξάνει σε όγκο όπως η κρέμα αλλά κερδίζεις χρόνο από το ξεχωριστό μπολ για την κρέμα κλπ κλπ

Όλα μια ιδέα είναι αυτά.

Το παν είναι να γουστάρει η γκομενα
Εντάξει για την ιεροτελεστία το δέχομαι. Ειναι μια μικρή προσωπική απόλαυση αν έχεις χρόνο και διάθεση. Πραγματική διαφορά έχω δει όταν βρέχω το πρόσωπο με πολύ ζεστο νερό πριν βάλω αφρό επάνω. Και στο ξύρισμα και στην αίσθηση μετά.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Την πολύ ζέστη πετσέτα μου την βάζουν και όταν μου λούζουν τα μαλλιά στο κομμωτήριο - στυλ σπα περιποίηση.

Στο ξύρισμα κάτι κάνει η ζέστη στις τρίχες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Την πολύ ζέστη πετσέτα μου την βάζουν και όταν μου λούζουν τα μαλλιά στο κομμωτήριο - στυλ σπα περιποίηση.

Στο ξύρισμα κάτι κάνει η ζέστη στις τρίχες.
Ανοίγει τους πόρους στο δέρμα και βγαίνει η τρίχα προς τα έξω. Τη μαλακώνει το ζεστό νερό μου είχε πει ενας μπαρμπερης και την παίρνει πιο καλά το ξυράφι.

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
Kρέμα ξυρίσματος nivea σε μεταλλικό μπολάκι για ένα πλούσιο αφρό με πινελλάκι Wilkinson, ξύρισμα με gillette fusion, και after shave nivea balsam, και όλα καλά.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.480
Πόντοι
456
Εγω που τωρα ξεκιναω ειναι καλυτερα να παω σε προιοντα χαμηλοτερης κατηγοριας αλλα αποδεκτα  η δεν εχει νοημα και  καλυτερα να παω κατευθειαν σε εταιριες υψηλοτερης ποιοτητας?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.480
Πόντοι
456

Τα ειδα τα βιντεακια του ξεκινησε απο τα βασικα οποτε αρκετα χρησιμο.
Εχω παρακολουθησει πολλα κυριως απο ξενους γτ εδω οι δικοι μας δεν πολυασχολουνται αποτι φαινεται.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
εγω εδω και 2 χρονια περιπου εχω πεταξει τις fusion και τις proglide και ξυριζομαι παραδοσιακα

απο τοτε που ξυριστηκα με d.r.harris τελειωσε το θεμα σαπουνι. προτεινω ανεπιφυλακτα d.r.harris arlington, levander, sandalwood, marlborough, windsor, ειναι ολα ενα κι ενα.
Δικός μας που λένε. Έχω την ίδια άποψη οσον αφορά τα σαπούνια.
Δοκίμασα και το MWF, δοκίμασα κ το (ούτως ή αλλως υποδεέστερο) ToBS,και άλλα. Μιλάμε πάντα για σαπούνια. Κανένα καλύτερο σε ιδιότητες πρωτίστως αλλά και προσωπικά σε μυρωδιά. Θεωρώ πρώτο το Malborough
Όσον αφορά τα after shaves γιατί τόσο τσιμπημένη η τιμή;
Αξίζει;
Είχα πάρει το Malborough σε κολόνια κ είχε ένταση και διάρκεια αφτερ σέιβ... Μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση. Κ λέω "φαντάσου το άφτερ πώς θα ειναι".
Ε απο κει και πέρα είναι και αποτρεπτικές οι τιμές τους για κάποιους που θέλουν να πειραματιστούν ή να δοκιμάσουν.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
απο τις σειρες της proraso ποια προτιματε;
πρασινη, κοκκινη ή ασπρη;
Προσωπικά δεν έχω μυρίσει την άσπρη. Μακράν για εμένα καλύτερη η κόκκινη. Στο ζήτημα του αρώματος. Αλλά για κάποιον που έχει μάθει σε ποιότητα DR Harris δεν θα μπορεί εύκολα να συγχρονιστεί με το σαπούνι πχ ή ακόμη πιο δύσκολα την κρέμα της Proraso. Για εισαγωγή στο πξ καλά είναι.
-
Σας αντιπροτείνω CELLA.  Ποιοτικότερη και τρομερό VFM.
Πολύ καλή, vfm για ό,τι προσφέρει πραγματικά.
Προσωπικά δυστυχώς με ερέθιζε και μου έκανε το ξύρισμα αφόρητο. Γενικά μου είπαν να αποφύγω έτσι ό,τι έχει να κάνει με αμύγδαλο.
Άσχετο αλλά άλλο που μου ερέθιζε το δέρμα ήταν το  Taylor of Bond street το σαπούνι σανδαλόξυλο. Σαπούνι κάτω του μετρίου σε απόδοση επίσης.
-
Για να μιλησω σοβαρά στο topic:

Αφρός vs gel vs κρέμα ξυρίσματος.
Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά?
Η κρέμα (και το σαπούνι) ξυρίσματος θέλουν πινέλο. Δουλεύονται στο πρόσωπο ή σε μπολ.
Ο αφρός είναι έτοιμος και απλώνεται με το χέρι όπως το τζελ.
Επίσης με το πινέλο ανασηκώνονται οι τρίχες του προσώπου ενώ κατά το δούλεμα  στο πρόσωπο φεύγουν οι λιπαρές ουσίες και το πέρασμα της λεπίδας γίνεται αβίαστο πατινάζ.
-
Πολλοί ανεξαρτήτως ηλικίας ξυριζόμαστε έτσι. Από τα 20 μου και είμαι 26.
Έτσι γλύτωσα από τους ερεθισμούς λόγω υπερευαίσθητης επιδερμίδας. Γλύτωσα από την πίεση του ξυραφιού που θέλουν τα πλαστικά και τα οποία συν τοις άλλοις δεν με ξύριζαν.
Άλλο πράγμα να περνούν 5λέπιδα από πάνω σου με τέτοια κλίση ώστε να μην σε ξυρίζουν αλλά να σε ερεθίζουν εν τέλει και άλλο να έχεις μία στιβαρή λεπίδα καθαρά και να ξυρίζει σε βάθος γιατί εσύ της δίνεις κλίση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom