εγω εδω και 2 χρονια περιπου εχω πεταξει τις fusion και τις proglide και ξυριζομαι παραδοσιακα
ξεκινησα κλασικα με την 34c της Merkur και επειδη μου αρεσε πολυ πηρα και την 34g (χρυση εκδοση). απο ξουραφια εχω δοκιμασει Merkur, Derby, Personna, Gillette silver blue, 7 o'clock και platinum, wilkinson sword, feather, bic, perma-sharp, dorco titan, tiger platinum, lamix platinum, αλλα τελικα εχω καταληξει στα astra τα πρασινα που μου φαινονται καλο all arounder. με κρεμες δεν ασχολουμαι, μονο σαπουνια δουλευω, ειχα ξεκινησει με τα proraso αλλα απο τοτε που ξυριστηκα με d.r.harris τελειωσε το θεμα σαπουνι. προτεινω ανεπιφυλακτα d.r.harris arlington, levander, sandalwood, marlborough, windsor, ειναι ολα ενα κι ενα. πινελα εχω 2 semogue χοιρου, το 620 και το 1305. απο aftershave το αντιστοιχο με το σαπουνι d.r.harris μετραει, για πιο οικονομικα το κλασικο floid vigoroso ειναι πολυ καλο.
τωρα το σκεφτομαι να περασω στην επομενη μηχανη. ειμαι μεταξυ ανοιχτου τυπου muhle r41 και ρυθμιζομενη Merkur progress