Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Παικταράδες μου, τα φώτα σας!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Μετά από 7 μήνες αδιάκοπης και άψογης λειτουργίας της Muhle R103, ύστερα από το χθεσινό μου ξύρισμα και όπως την ξέπλενα, η βίδα στην οποία κουμπώνουν και τα τρία μέρη της μηχανής σκούριασε, κόπηκε και η μισή πλέον έχει μείνει στη λαβή με αποτέλεσμα να μου είναι πλέον άχρηστη!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Έχω μάθει πλέον στις επιθετικές μηχανές - καθώς έχω πολύ σκληρά γένια - και μου κακοφαίνεται να επιτρέψω στη Merkur 37c που έχω ως λύση έκτακτης ανάγκης (όπως τώρα)... Τί θα μου προτείνατε από προσωπική σας εμπειρία σε αυτήν τη φάση;  :think: :think: :think:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Παιδια μπορει καποιος να μου προτεινει μια καλη μηχανη για το σωμα?

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Παικταράδες μου, τα φώτα σας!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Μετά από 7 μήνες αδιάκοπης και άψογης λειτουργίας της Muhle R103, ύστερα από το χθεσινό μου ξύρισμα και όπως την ξέπλενα, η βίδα στην οποία κουμπώνουν και τα τρία μέρη της μηχανής σκούριασε, κόπηκε και η μισή πλέον έχει μείνει στη λαβή με αποτέλεσμα να μου είναι πλέον άχρηστη!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Έχω μάθει πλέον στις επιθετικές μηχανές - καθώς έχω πολύ σκληρά γένια - και μου κακοφαίνεται να επιτρέψω στη Merkur 37c που έχω ως λύση έκτακτης ανάγκης (όπως τώρα)... Τί θα μου προτείνατε από προσωπική σας εμπειρία σε αυτήν τη φάση;  :think: :think: :think:
Muhle R41 !!!
Η αποκαλούμενη και "χασάπης"....
www.wellshaved.gr/r41-muhle-safety-razor-open-comb]https://www.wellshaved.gr/r41-muhle-safety-razor-open-comb[/url]
URL]]

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ρε παιδες εσεις με το προφεσιοναλ ξυρισμα το κανετε το βραδυ η το πρωι πριν την δουλεια?

θυμαμαι ο βαρδαμυ ειχε πει οτι το πρωι περναει ενα γρηγορο με το πλαστικο ξυραφακι πριν παει στην τεραστια πολυεθνικη εταιρεια που δουλευει σαν μεγαλοστελεχος

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Ο Bardamu έχει σαβέτες κι αυτές δεν είναι για ξύρισμα με τη τσίμπλα στο μάτι.
Αν όμως έχεις καμμιά closed comp και έχει μάθει το χέρι σου,δεν έχεις πρόβλημα για πρωινό ξύρισμα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Αν όμως έχεις καμμιά closed comp και έχει μάθει το χέρι σου,δεν έχεις πρόβλημα για πρωινό ξύρισμα.

αμα ξυριζεσαι βραδυ την αλλη μερα δεν εισαι ψιλοαξυριστος?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ρε παιδες εσεις με το προφεσιοναλ ξυρισμα το κανετε το βραδυ η το πρωι πριν την δουλεια?

θυμαμαι ο βαρδαμυ ειχε πει οτι το πρωι περναει ενα γρηγορο με το πλαστικο ξυραφακι πριν παει στην τεραστια πολυεθνικη εταιρεια που δουλευει σαν μεγαλοστελεχος
Παλι με το νωντα ασχολεισαι σαικο;

Επισκέπτης
Σχεδόν πάντα ξυριζομαι πρωί μετά από μπάνιο. Το δέρμα είναι στην καλύτερη του φάση μετά τον ύπνο. Όποτε ξυριζομαι απόγευμα ή βράδυ παρατηρώ ότι δεν έχει την ίδια αντοχή το δέρμα.

Απλά επειδή θέλω 30+ λεπτά για ξύρισμα, δεν τα διαθέτω κάθε πρωί...

Κι ένα update: Βάζω ένα λαδάκι pre-shave και μιλάμε κάνει τρελή δουλειά! Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Πρωί πρωί με τη Feather ρε θηρίο???
Μπράβο......  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Muhle R41 !!!
Η αποκαλούμενη και "χασάπης"....
www.wellshaved.gr/r41-muhle-safety-razor-open-comb]https://www.wellshaved.gr/r41-muhle-safety-razor-open-comb[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.sukausa.lt/wp-content/uploads/2016/06/Muhle-Traditional-r41-saugus-skustuvas-www.sukausa.lt-.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Το θέμα παίκτη μου είναι ότι η R103 (που είχα) χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς κεφαλή με αυτήν που αναφέρεις και φοβάμαι μην τα παίξει και αυτή στο 7μηνο...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Καποια ξυριστικη μηχανη φτηνη και.. καλη εχει υπ οψη κανεις?

ειχα μια philips απο το 2001 μεχρι περσυ...

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Το θέμα παίκτη μου είναι ότι η R103 (που είχα) χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς κεφαλή με αυτήν που αναφέρεις και φοβάμαι μην τα παίξει και αυτή στο 7μηνο...
Το να σπάσει η βίδα στο 7μηνο,σίγουρα είναι από αστοχία υλικού εκτός κι αν την κοπάνησες στο νιπτήρα ή έπεσε.
Μπορείς να πας σε κανα μηχανουργείο να βγάλουν το κομμάτι που έμεινε μέσα και να βάλεις μια καινούργια κεφαλή.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Το να σπάσει η βίδα στο 7μηνο,σίγουρα είναι από αστοχία υλικού εκτός κι αν την κοπάνησες στο νιπτήρα ή έπεσε.
Μπορείς να πας σε κανα μηχανουργείο να βγάλουν το κομμάτι που έμεινε μέσα και να βάλεις μια καινούργια κεφαλή.
Ίσα - ίσα... Την καθάριζα πάντα προσεκτικά και χωρίς να την κοπανάω... Σωστό και αυτό που λες (δεν το είχα σκεφτεί, να πω την αλήθεια), αλλά για την ώρα προτίμησα να δοκιμάσω μια Parker 26C, αντί να μπω σε τέτοιες διαδικασίες... Επιφυλάσσομαι οσονούπω για τις πρώτες εντυπώσεις αναφορικά με τη νέα μου... μεταγραφή!!!

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Άκουσα καλά σχόλια και είπα να τη δοκιμάσω.....
for-men-maca-room-shave-cream-200ml-8-640x640.jpg

Άριστες εντυπώσεις !  :heavymetalbig:

SailorJerry

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Κυριοι , ξυρισμα τυπου Σφακιαννακη μονο αποδεκτο - ολα τα αλλα γελοια το λιγοτερο!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

Ρε παιδια, εσεις που εχετε safety razor απο πού ψωνιζετε ξυραφια??

Οταν γκουγκλαρω μού βγαζει ενα μαγαζι στον Πειραια κι ενα στην Αργυρουπολη. Kαι that's all...

Ειχα παει και σ' εναν στον Ομονοια - αρχες Θεμιστοκλεους - αλλά ειχε μόνο Merkur που κανουν 5πλασια τιμη και μ' εσφαξαν κιολας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
Ρε παιδια, εσεις που εχετε safety razor απο πού ψωνιζετε ξυραφια??

Οταν γκουγκλαρω μού βγαζει ενα μαγαζι στον Πειραια κι ενα στην Αργυρουπολη. Kαι that's all...

Ειχα παει και σ' εναν στον Ομονοια - αρχες Θεμιστοκλεους - αλλά ειχε μόνο Merkur που κανουν 5πλασια τιμη και μ' εσφαξαν κιολας.

Αναζητειστε Μιχαηλιδης, είδη κουρείου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom