Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ILARMODIOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
:dancing:Εγώ όλως τυχαίως πετυχα στην Αθήνα ένα κουρείο (ανδρικό) που είχε στο μενού του και ξύρισμα! Ήταν μια πραγματική απόλαυση με διαδικασία πολλών σταδίων. (Καυτές πετσέτες, αφρός με πινέλο, ξύρισμα τμηματικό) και βέβαια κόστος =5€

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Ρε παιδια, εσεις που εχετε safety razor απο πού ψωνιζετε ξυραφια??

Οταν γκουγκλαρω μού βγαζει ενα μαγαζι στον Πειραια κι ενα στην Αργυρουπολη. Kαι that's all...

Ειχα παει και σ' εναν στον Ομονοια - αρχες Θεμιστοκλεους - αλλά ειχε μόνο Merkur που κανουν 5πλασια τιμη και μ' εσφαξαν κιολας.
Δάφνης (ωραία τιμή στα Feather),Hondos με Wilkinson μαύρα και Astor-Bic(αναλόγως το μαγαζί,παίζουν κι άλλες μάρκες!) και Cosmosman από Θεσσαλονίκη μεριά(καινούργιο μαγαζί με συνεχείς προσθήκες προϊόντων!!!).

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

Οταν γκουγκλαρω μού βγαζει ενα μαγαζι στον Πειραια κι ενα στην Αργυρουπολη. Kαι that's all...

Ειχα παει και σ' εναν στον Ομονοια - αρχες Θεμιστοκλεους - αλλά ειχε μόνο Merkur που κανουν 5πλασια τιμη και μ' εσφαξαν κιολας.

Σε αυτά τα δυο που λες
και στον Μιχαηλίδη που είπε ο saint
Προτίμησε astra ή personna είναι ήπια και κοφτερά
Μιχαηλίδης κέντρο αθήνα Ομόνοιαwww.eidikommotiriou.com/barber-products-c-48.html?page=4&sort=2a]http://www.eidikommotiriou.com/barber-products-c-48.html?page=4&sort=2a[/url]

Επισκέπτης

πήγαινε στον τσομπαρη ρε τυπε που είναι και καλτ

Μάρνη 47 είναι

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Πώς σας φαίνεται το παρακάτω πινέλο;

Θέλω να πάρω ένα πινέλο, μέχρι 50 ευρώ, καθώς θα είναι το πρώτο μου.
Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αντίστοιχο;
Κανόνισε να το χρησιμοποιήσεις με καμμιά κρέμα ή σαπούνι που να περιέχει σιλικόνη,να δεις που θα πάει το 50ρικο.....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε αλανια επειδη εχω να ξυριστω απο το φθινοπωρο τοσο καιρο μου τα επαιρνε ο κουρεας τα μουσια με μηχανη αλλα επειδη τα βαρεθηκα λεω να παω να ξυριστω εξω μην βουλωσω και το νιπτηρα

το θεμα ειναι οτι ο κουρεας μου ειπε να αποφευγω τα ξυρισματα εξω γιατι λεει οτι ακομα και να αλλαξουν το ξυραφακι και να το ανοιξουν μπροστα τα ματια σου παραμενει κινδυνος γιατι οταν κουμπωνει το ξυραφακι στο πλαστικο τι κερατα ειναι εκει μπορει να μεταφερθει μικροβιο

δεν ξερω αν με πιανετε τι εννοω

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ρε αλανια επειδη εχω να ξυριστω απο το φθινοπωρο τοσο καιρο μου τα επαιρνε ο κουρεας τα μουσια με μηχανη αλλα επειδη τα βαρεθηκα λεω να παω να ξυριστω εξω μην βουλωσω και το νιπτηρα

το θεμα ειναι οτι ο κουρεας μου ειπε να αποφευγω τα ξυρισματα εξω γιατι λεει οτι ακομα και να αλλαξουν το ξυραφακι και να το ανοιξουν μπροστα τα ματια σου παραμενει κινδυνος γιατι οταν κουμπωνει το ξυραφακι στο πλαστικο τι κερατα ειναι εκει μπορει να μεταφερθει μικροβιο

δεν ξερω αν με πιανετε τι εννοω

καλημερα συν πικεριστη!
πες του να το βαλει στον αποστειρωτη για λιγο  ... και  αν ειναι σαβετα να την καψει με οινοπνευμα και  φωτια!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λοιπον μαγκες

εχω παρει κατι μηνες μια μηχανη κλειστου τυπου και ξυραφακια αστρα και περσονα πλατινουμ

μπορω να πω εθιστικα στο ξυρισμα  απο αφτερ σειβ βαζω το γαματο ισπανικο φλοιντ το κλασσικο η το μαυρο θα σας γελασω δε θυμαμαι τωρα το πιο εντονο παντως

λοιπον τωρα π θελω ακομα πιο επιθετικο ξυρισμα προτεινεται να αγορασω ανοικτου τυπου μηχανη η να παω σε πιο επιθετικη λεπιδα στην μηχανη κλειστου τυπου

βεβαια ακομα πιο επιθετικη απο περσονα πλατινουμ υπαρχει ??? λογικα θα υπαρχει

να πω πως δεν ξυριζομαι ποτε κοντρα δυο περασματα κανω κανονικα , αφρο σαπουνακι πινελακι μπολακι κλασσικα τα εχω

foxtrot

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
489
Πόντοι
21
λοιπον μαγκες

εχω παρει κατι μηνες μια μηχανη κλειστου τυπου και ξυραφακια αστρα και περσονα πλατινουμ

μπορω να πω εθιστικα στο ξυρισμα  απο αφτερ σειβ βαζω το γαματο ισπανικο φλοιντ το κλασσικο η το μαυρο θα σας γελασω δε θυμαμαι τωρα το πιο εντονο παντως

λοιπον τωρα π θελω ακομα πιο επιθετικο ξυρισμα προτεινεται να αγορασω ανοικτου τυπου μηχανη η να παω σε πιο επιθετικη λεπιδα στην μηχανη κλειστου τυπου

Δοκίμασε πιο κοφτερό ξυραφάκι πρώτα Feather ή Polsilver προσωπικά χρησιμοποιώ τα δεύτερα

να πω πως δεν ξυριζομαι ποτε κοντρα δυο περασματα κανω κανονικα , αφρο σαπουνακι πινελακι μπολακι κλασσικα τα εχω

foxtrot

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
489
Πόντοι
21
λοιπον μαγκες

μπορω να πω εθιστικα στο ξυρισμα  απο αφτερ σειβ βαζω το γαματο ισπανικο φλοιντ το κλασσικο η το μαυρο θα σας γελασω δε θυμαμαι τωρα το πιο εντονο παντως

Δοκίμασε πιο κοφτερό ξυραφάκι πρώτα Feather ή Polsilver προσωπικά χρησιμοποιώ τα δεύτερα

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Μετά προχώρα σε ρυθμιζόμενη μηχανή , καμμία Merkur, Rockwell ή Parker και άρχισε να ανεβάζεις τα νούμερα μέχρι να σφαχτείς, εκεί κάνε ένα κλικ πίσω και είσαι κομπλέ.

Von Sidon

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάρω τηνMerkur 34C. Είναι καλή επιλογή για αρχαριο;

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Σκέφτομαι να πάρω τηνMerkur 34C. Είναι καλή επιλογή για αρχαριο;
Πολύ καλή επιλογή.Αν ταιριάζει στο χέρι σου λόγω κοντής λαβής,πάρτην.
Από λεπίδες πάρε διαφορετικές για να δεις ποιά θα σε ταιριάξει περισσότερο.
Μπορεί η καλύτερη για μένα,να είναι η χειρότερη για σένα και το αντίθετο.
Μόνο η Gillette έχει καμμιά 10ριά διαφορετικές και άλλες τόσες η Lord !!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ηλεκτρικη ρε...ηλεκτρικη.
Με αυτη ξυριζεσαι καθε 2 μερες, και εχεις γενια σαν να ησουν μια μερα αξυριστος.
Τα παιρνεις κοντρα στην κοντρα και μετα απο 24 ωρες ακομα φαινεσαι σαν φρεσκοξυρισμενος.
Η Αρχη ειναι λιγο δυσκολη να την συνηθησει το δερμα σου, μετα ουτε ερεθισμους, ουτε ξυραφακια, ουτε αφροι, ουτε τιποτα. Ξυριζεσαι και παραλληλα γραφεις στο μπου, και οταν τελειωσεις ριχνεις και μια ματια στον καθρεπτη μην εχει ξεφυγει καμια τριχα...
Δεν χρειαζεται να καταφυγετε σε ακριβες λυσεις. Υπαρχουν απο 60-80 ευρω, και μη πει κανεις οτι ειναι πολλα τα λεφτα. Σε λιγοτερο απο 6μηνο θαχετε κανει αποσβεση με την καταργηση των ξυραφακιων και του αφρου...

Von Sidon

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2016
Like
4
Πόντοι
0
[quote
Ευχαριστώ για την απαντηση.
Ήδη την έχω λίγες μέρες. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Για ξυραφάκια θα αρχίσω με Astra.
Πάντως ωραία εμπειρία.

author=Johnny Red notid=114259 link=topic=105253.msg9070089#msg9070089 date=1569017286]
[/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom