ILARMODIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0

Δάφνης (ωραία τιμή στα Feather),Hondos με Wilkinson μαύρα και Astor-Bic(αναλόγως το μαγαζί,παίζουν κι άλλες μάρκες!) και Cosmosman από Θεσσαλονίκη μεριά(καινούργιο μαγαζί με συνεχείς προσθήκες προϊόντων!!!).Ρε παιδια, εσεις που εχετε safety razor απο πού ψωνιζετε ξυραφια??
Οταν γκουγκλαρω μού βγαζει ενα μαγαζι στον Πειραια κι ενα στην Αργυρουπολη. Kαι that's all...
Ειχα παει και σ' εναν στον Ομονοια - αρχες Θεμιστοκλεους - αλλά ειχε μόνο Merkur που κανουν 5πλασια τιμη και μ' εσφαξαν κιολας.
Ρε παιδια, εσεις που εχετε safety razor απο πού ψωνιζετε ξυραφια??
Οταν γκουγκλαρω μού βγαζει ενα μαγαζι στον Πειραια κι ενα στην Αργυρουπολη. Kαι that's all...
Ειχα παει και σ' εναν στον Ομονοια - αρχες Θεμιστοκλεους - αλλά ειχε μόνο Merkur που κανουν 5πλασια τιμη και μ' εσφαξαν κιολας.
πήγαινε στον τσομπαρη ρε τυπε που είναι και καλτΡε παιδια, εσεις που εχετε safety razor απο πού ψωνιζετε ξυραφια??
Κανόνισε να το χρησιμοποιήσεις με καμμιά κρέμα ή σαπούνι που να περιέχει σιλικόνη,να δεις που θα πάει το 50ρικο.....Πώς σας φαίνεται το παρακάτω πινέλο;
Θέλω να πάρω ένα πινέλο, μέχρι 50 ευρώ, καθώς θα είναι το πρώτο μου.
Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αντίστοιχο;
ρε αλανια επειδη εχω να ξυριστω απο το φθινοπωρο τοσο καιρο μου τα επαιρνε ο κουρεας τα μουσια με μηχανη αλλα επειδη τα βαρεθηκα λεω να παω να ξυριστω εξω μην βουλωσω και το νιπτηρα
το θεμα ειναι οτι ο κουρεας μου ειπε να αποφευγω τα ξυρισματα εξω γιατι λεει οτι ακομα και να αλλαξουν το ξυραφακι και να το ανοιξουν μπροστα τα ματια σου παραμενει κινδυνος γιατι οταν κουμπωνει το ξυραφακι στο πλαστικο τι κερατα ειναι εκει μπορει να μεταφερθει μικροβιο
δεν ξερω αν με πιανετε τι εννοω
λοιπον μαγκες
εχω παρει κατι μηνες μια μηχανη κλειστου τυπου και ξυραφακια αστρα και περσονα πλατινουμ
μπορω να πω εθιστικα στο ξυρισμα απο αφτερ σειβ βαζω το γαματο ισπανικο φλοιντ το κλασσικο η το μαυρο θα σας γελασω δε θυμαμαι τωρα το πιο εντονο παντως
λοιπον τωρα π θελω ακομα πιο επιθετικο ξυρισμα προτεινεται να αγορασω ανοικτου τυπου μηχανη η να παω σε πιο επιθετικη λεπιδα στην μηχανη κλειστου τυπου
Δοκίμασε πιο κοφτερό ξυραφάκι πρώτα Feather ή Polsilver προσωπικά χρησιμοποιώ τα δεύτερα
βεβαια ακομα πιο επιθετικη απο περσονα πλατινουμ υπαρχει ??? λογικα θα υπαρχει
να πω πως δεν ξυριζομαι ποτε κοντρα δυο περασματα κανω κανονικα , αφρο σαπουνακι πινελακι μπολακι κλασσικα τα εχω
λοιπον μαγκες
εχω παρει κατι μηνες μια μηχανη κλειστου τυπου και ξυραφακια αστρα και περσονα πλατινουμ
μπορω να πω εθιστικα στο ξυρισμα απο αφτερ σειβ βαζω το γαματο ισπανικο φλοιντ το κλασσικο η το μαυρο θα σας γελασω δε θυμαμαι τωρα το πιο εντονο παντως
λοιπον τωρα π θελω ακομα πιο επιθετικο ξυρισμα προτεινεται να αγορασω ανοικτου τυπου μηχανη η να παω σε πιο επιθετικη λεπιδα στην μηχανη κλειστου τυπου
βεβαια ακομα πιο επιθετικη απο περσονα πλατινουμ υπαρχει ??? λογικα θα υπαρχει
να πω πως δεν ξυριζομαι ποτε κοντρα δυο περασματα κανω κανονικα , αφρο σαπουνακι πινελακι μπολακι κλασσικα τα εχω
Δοκίμασε πιο κοφτερό ξυραφάκι πρώτα Feather ή Polsilver προσωπικά χρησιμοποιώ τα δεύτερα
Πολύ καλή επιλογή.Αν ταιριάζει στο χέρι σου λόγω κοντής λαβής,πάρτην.Σκέφτομαι να πάρω τηνMerkur 34C. Είναι καλή επιλογή για αρχαριο;
[quoteΠολύ καλή επιλογή.Αν ταιριάζει στο χέρι σου λόγω κοντής λαβής,πάρτην.
Από λεπίδες πάρε διαφορετικές για να δεις ποιά θα σε ταιριάξει περισσότερο.
Μπορεί η καλύτερη για μένα,να είναι η χειρότερη για σένα και το αντίθετο.
Μόνο η Gillette έχει καμμιά 10ριά διαφορετικές και άλλες τόσες η Lord !!!