Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εγω τρια χρονια ξυριζομαι με μια παρκερ

νομιζω πρεπει να παω στο επομενο λεβελ να παρω καμια μερκουρ

λεπιδες εχω διαφορες πινελακι και σαπουνι

αλλα μια φορα την εβδομαδα το σκ που εχω ανεση χρονου
καλές οι μερκούρ αλλά τις muhle δεν τις αλλάζω, νιώθω καλύτερο καλιμπράρισμα στο χέρι μου φαίνονται λίγο πιο βαριές. Μου αρέσει και η μακριά λαβή για περισσότερο βάρος
δοκίμασε και βραδάκι καθημερινές. Ανοιχτής κεφαλής ανάλογα την πυκνότητα κρατάει δεν θέλει γρηγορότερα από 4 μέρες γιατί σφάζει.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αξιότιμε astakos, εδώ και 107 σελίδες επιχειρηματολογούμε επί του συγκεκριμένου θέματος. :hi:
Υπομονή και καλή ανάγνωση :sunglasses:
-
Εγώ παιδιά σχετικά με την υπόθεση των άφτερ σέιβ βλέπω ότι οι περισσότεροι βάζουν και λοσιον και μετά μπαλμ.
Αν το ξύρισμα έχει πάει καλά δεν είναι πάντα απαραίτητο θεωρώ.
Ο καθένας έχει την ιδιαιτερότητά του σχετικά με την επιδερμίδα κλπ.
Αν δεν ζητά μπαλμ η επιδερμίδα μας μπορούμε κ να μη βαλουμε ;)
Αν είναι καλό το ξύρισμα κ είμαστε πλήρεις χωρίς κάποια αίσθηση καύσου μπορεί να μη μας χρειάζεται υποθέτω.
Γενικά υπάρχουν και τα μπαλμ που σου αφηνουν λιπαρή αίσθηση αλλά δεν είναι όλα έτσι (πάντως η νιβέα δεν μου έκατσε καλά ποτέ).
Είθισται να πηγαίνουμε "βλέποντας και κάνοντας". Είναι και υποκειμενικό μεταξύ άλλων :hi:
το πιο σημαντικό είναι η αντισηπτική πέτρα. Εάν χρησιμοποιείς πέτρα στο τέλος μπορείς να μην βάλεις και καθόλου από τα άλλα. Ειδικά τα μπαλμ τα απεχθάνομαι.
Εγώ βάζω μόνο για το άρωμα άφτερ σέιβ γιατί μου αρέσει να μυρίζω φρεσκοξυρισμένος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αλήθεια είναι ότι το βαριέμαι το καθημερινό ξύρισμα. Ευχαριστώ για τη συμβουλή.
κεφαλή ανοιχτού τύπου και καθάρισες.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
@Prince Belozersky , εγώ ρε φίλε πάντως κάθε φορά που θα αγγίξω πέτρα στο πρόσωπό μου κοκκινίζει για ώρες και τσούζει. Με πειράζει δερματικά. Εχω και πολύ ευαίσητο δέρμα. Πολύ σπάνια επομένως, σε έκτακτες περιπτώσεις.

Επίσης παιδιά έχω το πινέλο το Lucky της Yaqi. Το πήρα τον Φεβρουάριο.
Μόνο που αντί να στρώνει γίνεται σκληρότερο... Σας έχει φερθεί έτσι ασβός;;; Ο Σταρόβας πάντως είπε το ίδιο πριν λίγες μέρες στο yt για το ίδιο.

20210329_235646.jpg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πολύ περίεργο αυτό με την πέτρα, δεν το έχω ξανακούσει. Κανονικά το τσούξιμο θα έπρεπε να κρατάει δευτερόλεπτα. Ρώτα και δερματολόγο γιατί θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα το δέρμα σου.
Το πινέλου του ασβού είναι σκληρό ναι αλλά βοηθάει στο να ανασηκώνει τα γένια πριν το ξύρισμα. Εσύ που έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα περισσότερο κακό παρά καλό σου κάνει, προτίμησε χοίρου ή συνθετικά πινέλα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.008
Πόντοι
2.606
Ήρθε η παραγγελία Φεδερ θέλω να ξυριστω στα άκρα στα παπάρια μου αν σφαχτω θέλω ότι πιο ακραίο υπάρχει σε ξυραφι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ήρθανε η παραγγελία Φεδερ θέλω να γυρίσω στα άκρα στα παπάρια μου αν σφαχτω θέλω ότι πιο ακραίο υπάρχει σε ξυραφι
Αν δεν τα βάλετε σε κεφαλή

iKon ShaveCraft 104 'Tech' Head​

δεν κάνετε τίποτα. :)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ήρθανε η παραγγελία Φεδερ θέλω να γυρίσω στα άκρα στα παπάρια μου αν σφαχτω θέλω ότι πιο ακραίο υπάρχει σε ξυραφι
για ευαίσθητη περιοχή έχει βγάλει η philips μια ηλεκτρική μηχανή με καπάκι ασφαλείας άψογη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.008
Πόντοι
2.606

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.008
Πόντοι
2.606
Πείτε κρέμα ξυρίσματος να γαμει κόστος αδιάφορο άρωμα αδιάφορο

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Πείτε κρέμα ξυρίσματος να γαμει κόστος αδιάφορο άρωμα αδιάφορο
εγώ δεν έχω καταλάβει διαφορά όλες καλές είναι. Εάν βάζεις και άφτερ σέηβ, αδιάφορο και το άρωμα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Θέλω να πω να γλιστράει επιθετικό ξυράφι
επιθετικό έχω και εγώ, δεν καταλαβαίνω τέτοιες διαφορές. Αν νιώθεις ότι δεν γλυστράει το ξυράφι ή πάρε πιο βαρύ ξυράφι ή άλλαζε πιο συχνά την λεπίδα.
Τον αφρό τον δουλεύεις καλά σε κουπάκι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom