Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
άλλο αυτά ρε. Εδώ μιλάμε για τις ναυαρχίδεςΌχι, τα μαζικά διπλά, τριπλά εμπορίου, ζιλετ, μπικ και λοιπά.
άλλο αυτά ρε. Εδώ μιλάμε για τις ναυαρχίδεςΌχι, τα μαζικά διπλά, τριπλά εμπορίου, ζιλετ, μπικ και λοιπά.
Ποιο σημαντικό είναι το πινέλο από την κρέμα ;
Ναι κατανοητό. Αλλά κι αυτά κόβουν και άσχημα κιόλας.άλλο αυτά ρε. Εδώ μιλάμε για τις ναυαρχίδες
κοίτα το πινέλο είναι απαραίτητο για μένα η κρέμα αδιάφορη αλλά έχω σκληρό δέρμα όπως προείπα. Προτιμώ σαπούνι παρεπιπτόντως. Αν έχεις ευαισθησία θα θέλει περαιτέρω διερεύνησηΠοιο σημαντικό είναι το πινέλο από την κρέμα ;
Δεν ξέρω θέλω κρέμα να βάζω στο χέρι να απλώνω Μουτσούνα και να σφάζω δεν μπορώ ανακατεματα σε μπολ λες και ετοιμάζω κρεμ μπρουλεΕξαρτάται.
Οι κρέμες δουλεύονται με όλα. Τα σαπούνια όχι.
σωστό το ξέχασα. Αν και του αλόγου είναι πολύ μαλακό για τα γούστα μουΚαι πάλι ντσού.
4 τύπους
Γουρούνι, Ασβός, Άλογο, Συνθετικό.
Δεν ξέρω θέλω κρέμα να βάζω στο χέρι να απλώνω Μουτσούνα και να σφάζω δεν μπορώ ανακατεματα σε μπολ λες και ετοιμάζω κρεμ μπρουλε
ΛιπαρόΕίστε σαφής.
Τι τύπο δέρματος έχετε;
Λιπαρό; Κανονικό; Ξηρό;
σωστό το ξέχασα. Αν και του αλόγου είναι πολύ μαλακό για τα γούστα μου
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα το κολοπινελο είναι τόσο σοβαρή υπόθεση ;Άλογο = Πιο μαλακό από γουρούνι και πιο σκληρό από ασβό. Με μεσαία δύναμη ράχης.
Λιπαρό
το πινέλο είναι το μισό ξύρισμα. χωρίς πινέλο δεν δουλεύονται το ίδιο τα γένια.Ρε παιδιά σοβαρά τώρα το κολοπινελο είναι τόσο σοβαρή υπόθεση ;
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα το κολοπινελο είναι τόσο σοβαρή υπόθεση ;
Δεν με ενδιαφέρει το κόστοσ 2 φορές την βδομάδα ξυρίζονται θέλω το απόλυτοΠινέλο συνθετικό κατά προτίμηση, ή αν θέλετε κάτι φθηνότερο , συνθετικό.
Από κρέμες μια νέου τύπου Προράζο θα την κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά.
Σπατουλάρετε μικρή ποσότητα κρέμας στη μάπα, βρέξιμο πινέλο με χλιαρό νερό, και καλό δούλεμα απευθείας στο πρόσωπο.
Δεν με ενδιαφέρει το κόστοσ 2 φορές την βδομάδα ξυρίζονται θέλω το απόλυτο
Δεν με ενδιαφέρει το κόστοσ 2 φορές την βδομάδα ξυρίζονται θέλω το απόλυτο
Πινέλο θα πάρω ένα από τον πατέρα μου για να τον θυμάμαι είχε 2 ότι να ναι αυτά θα χρησιμοποιηθούν ξυράφια θα βάλω τα Φεδερ μόνο κρέμα ψάχνω να κάνει δουλειά
Ντρέπομαι να πωΣε ποια μηχανή θα βάλετε τα φέδερ;
μην λυπάσαι λεφτά για μηχανή θα σε αποζημιώσει στο ξύρισμαΝτρέπομαι να πω