baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.720
- Πόντοι
- 6.035
Ανωμαλία. :Sνα την πηδηξουν, τι αλλο, ρε τυπε, να μαγειρεψουνε παστιτσιο μημπως?
Ανωμαλία. :Sνα την πηδηξουν, τι αλλο, ρε τυπε, να μαγειρεψουνε παστιτσιο μημπως?
και τι λένε δλδ στα πμ?
έτσι από περιέργεια...
Καλησπερα τι κανεις λέω μαλακίες στο φορουμ
πως θα γινει να σε γνωρισω θα το αντέξεις
κανεις ραντεβου? αμέ
που μενεις? οπου είσαι έρχομαι
εισαι οντως αγγλια? maybe
θελω να σε γνωρισω εισαι ανώμαλος
μου εχεις κεντρισει τη περιεργεια περίεργος
πως σε λενε παναγιώτη
κερναω καφε και φαγητο το αντέχει η τσέπη σου
με εχεις καυλωσει αγόραρε
τον παιζω για παρτη σου ηλία ρίχτα
εισαι φοβερη μη μου λες τέτοια ντρέπομαι
τους πας ολους μαντολινο και αυτοι σερπαντίνα
τι γυναικα εισαι εσυ είμαι?
θελω να βρεθουμε με καθε κοστος δωρεάν
και πολλα πολλα πολλαα αλλα..........
Στον "θελω να βρεθουμε με καθε κοστος" ριχτου ενα νουμερο να δουμε τι θα πει.
Στον "τον παιζω για παρτη σου" πες του να σου στελνει καθημερινα βιντεο με το πως χυνει, πρωι-μεσημερι-βραδυ για 75 μερες. Εαν τα καταφερει, θα του δωσεις απαντηση στο τι ακολουθει μετα απο αυτο.
Στον "που μενεις" ζητα τη δικη του διευθυνση και στειλτου σε στικακι τα βιντεο του προηγουμενου.
Στον "τι γυναικα εισαι εσυ" ζητα να σου δειξει τι αντρας ειναι αυτος. Δωσε ιδεες μετα στους παραπανω, βαλτους σε ανταγωνισμο ωστε να προκυψει νικητης. Ο "τον παιζω για παρτη σου" εχει μεγαλες πιθανοτητες ειτε να σωριαστει κατω απο την εξαντληση ειτε να τους παρει τα κεφαλια απο τη λυσσα-ψυχωση και να εξαφανισει τον ανταγωνισμο.
Στον "με εχεις καυλωσει" στειλε βιντεο του "τον παιζω για παρτη σου", βαλτον στο παιχνιδι του ανταγωνισμου και αυτον, ακουγεται δυνατο καψουλι και αυτος, εχει προοπτικες.
Στον "θελω να σε γνωρισω" δωστου ραντεβου με τον "που μενεις" και βαλε στο παιχνιδι και τον "τον παιζω με τη παρτη σου" να τους παραδωσει εκει στο ραντεβου απο ενα μπουκαλακι με σπερμα του μεσα, σταλμενο απο εσενα προς αυτους. Θα το κανει, ειναι δυνατος εργατης ο "τον παιζω με τη παρτη σου" δεν θα κολλησει, θα το δει ως προκληση στο να νικησει το επαθλο.
:S
Κακως, αφηνεις τετοια καψουλια ασκαστα...
Στα 50 μου περίπου μου έκλεισαν την επιχείρησή μου, φαλήρησα, χώρισα από την 25 χρώνια γυναίκα μου με δυο παιδιά, έχασα το σπίτι μου και γενικά έχασα την ζωή μου την καθημερινώτητα μου που παιδεύτηκα για να την κάνω...
Έχω κάνει πολλά στην ζωή μου... Από μικρός είχα διάφορα χόμπι με ποδήλατα , μηχανάκια που μετά γίνανε μηχανές και αυτοκίνητα... Είχα φουσκωτά σκάφη και εξοπλησμούς για ψαροντούφεκο... Αλλά με την κρίση την πάτησα όπως πολλοί άλλοι και έχασα τα πάντα!...
Τώρα ζω σε ένα αυθέραιτο εξοχικό με ξυλόσομπα αλλά ξέρω ποιά εξολέμβια 200 έχει καλύτερη απόδωση και οικονομία... Ξέρω να σου πω για μηχανές χιλιάρες ξέρω από φτιαχτά πισωκίνητα αυτοκίνητα για ντριφτ.... Ξέρω, ξέρω, ξέρω ΑΛΛΆ μάλλον μαλακίες ΞΕΡΩ !!!....
Θα πρεπει να εχει γινει αντρας.
Τωρα το τι εστι αντρας για τον καθενα ειναι αλλο θεμα :S
Καλησπερα τι κανεις
πως θα γινει να σε γνωρισω
κανεις ραντεβου?
που μενεις?
εισαι οντως αγγλια?
θελω να σε γνωρισω
μου εχεις κεντρισει τη περιεργεια
πως σε λενε
κερναω καφε και φαγητο
με εχεις καυλωσει