Νέα

Πράγματα που θα πρέπει να έχει κάνει ένας άντρας μέχρι τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.158
Πόντοι
3.346
Να ενημερωσω τους μαλλον νεους και αμυαλους οτι η ελληνικη κοινωνια ειναι γεματη απο πουστηδες με οικογενειες.
Κατα τ'αλλα και οι "εμπειριες" ειναι κενες και χωρις νοημα.

Κατα τ'αλλα ναι ειναι καλυτερα να γραφεις για παντρεμενους που τους κερατωνει η γυναικα τους στα διαλειμματα που τους δεν τους παντοφλιαζει και αναγκαζονται να μενουν στο γραφειο 12ωρα για να γλυτωνουν την γκρινια. Ή για οσους τελικα τους χωρισαν και ειναι ρεμπελοι αλλα οχι οπως θα ηθελαν γιατι δεν τους μενουν λεφτα απο τη διατροφη. Ή μηπως επειδη εχει οικογενεια καποιος και χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα ειναι πετυχημενος?

Οποιος ειναι ευχαριστημενος απο τη ζωη του ας κανει παιδια και οικογενεια. Αλλοι δεν εχουν αναγκη να φτιαξουν ενα ακομα δυστυχισμενο γραναζι για το τρεχον συστημα, ειδικα με αυτα που φαινεται να ερχονται.

Για να βρει καποιος τι πρεπει να εχει κανει μεχρι την Χ ηλικια, θα πρεπει να ξερει τον σκοπο της ζωης. Τα milestones ανα ηλικια εχουν σχεση με την επιτευξη αυτου του σκοπου. Οποιος δεν ξερει τον σκοπο της ζωης δεν εχει νοημα και να θετει στοχους ανα ηλικια. Απλα βολοδερνουμε για 70-80 χρονια μεχρι τον ψοφο.
Σιγουρα υπαρχουν διαζυγια ποιος ειπε το αντιθετο?
Αλλα αμα ο καθενας σκεφτεται οτι οταν παντρευτει θα τον κερατωνει η γυναικα η τι θα κανει αν μετα το γαμο χωρισει και πληρωνει διατροφη! Συγνωμη δεν ειναι ρεμπελος..απλα μαλακας ειναι και καλυτερα να μην κανει οικογενεια ποτε γιατι μονο δυστυχια θα την προσφερει.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
1) Το βασικο να εχεις κανει οικογενεια! αν μεχρι τα 50 (που ειναι πολυ)δεν το εκανες, εισαι αποτυχημενος σαν αντρας και πιθανος να εισαι και γκει.
2)Δουλεια..εαν δεν εχεις κανει δικια σου η δεν εισαι καπου μονιμα..και ψαχνεις κανα μεροκαματο η καμια συμβαση και τον περισσοτερο καιρο εισαι ανεργος,τοτε θεωρεισαι σε αυτην την ηλικια αποτυχημενος σαν αντρας..αυτα τα κανουν 20 αρηδες!
Συμβουλη: Φροντισε να τα κανεις αυτα οσο ειναι σχετικα νωρις,γιατι μετα θα ειναι αργα και ως γνωστων τα χρονια δεν γυρνανε πισω.
Να φανταστω εισαι ανω των 50 παιχταρα μου?  :think:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :pipa3:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Μέχρι τα 50 σου θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις χωρίσει (αν έκανες το λάθος να παντρευτείς) για να έχεις ήσυχα γεράματα !
Σωστό σε βρίσκω , εγω ανήκω στην κατηγορία που δεν έκανε το λάθος , βέβαια μου μένουν ακόμα 9 χρόνια για τα 50 , αλλά αφου δεν το έκανα ακόμα δεν νομίζω να το κάνω :P

dremisa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
288
Πόντοι
20
Για μενα το βασικοτερο,να μην εχει αναγκη κανενα και για τιποτα!(εκτος θεματα υγειας).Ενα Γαμο και τουλαχιστον ενα παιδι.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Να εχει μαζεψει αρκετα ενσημα για να μπορει να βγει εγκαιρα στη συνταξη :rockon: :rockon:

gkazakos

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Αυγ 2018
Κριτικές
47
Like
2.644
Πόντοι
5.211
Στα 50 μου περίπου μου έκλεισαν την επιχείρησή μου, φαλήρησα, χώρισα από την 25 χρώνια γυναίκα μου με δυο παιδιά, έχασα το σπίτι μου και γενικά έχασα την ζωή μου την καθημερινώτητα μου που παιδεύτηκα για να την κάνω...
Έχω κάνει πολλά στην ζωή μου... Από μικρός είχα διάφορα χόμπι με ποδήλατα , μηχανάκια που μετά γίνανε μηχανές και αυτοκίνητα... Είχα φουσκωτά σκάφη και εξοπλησμούς για ψαροντούφεκο... Αλλά με την κρίση την πάτησα όπως πολλοί άλλοι και έχασα τα πάντα!...
Τώρα ζω σε ένα αυθέραιτο εξοχικό με ξυλόσομπα αλλά ξέρω ποιά εξολέμβια 200 έχει καλύτερη απόδωση και οικονομία... Ξέρω να σου πω για μηχανές χιλιάρες ξέρω από φτιαχτά πισωκίνητα αυτοκίνητα για ντριφτ.... Ξέρω, ξέρω, ξέρω ΑΛΛΆ μάλλον μαλακίες ΞΕΡΩ !!!....

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Απλά πράγματα, απογόνους, περιουσία και οικογένεια.
Το πιο σίγουρο έντονο παρελθόν

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
...να εχει ωριμασει τοσο ,που να τον απασχολουν καλυτερα πραγματα από το τι πρέπει να έχει κάνει ένας άντρας μέχρι  τα 50 . ;)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
1) Να εχει φροντισει με νομιμο τροπο να εχει τα λεφτα που χρειαζονται ωστε να ζει ανετα και να μη του ζαλιζει κανεις τα αρχιδια. Να εχει παρει τη ζωη στα χερια του.

2) Να φροντιζει την υγεια του, καθημερινα. Διατροφη, γυμναστικη, τροπος ζωης.

3) Να φροντιζει την εμφανιση του, καθημερινα. Ντυσιμο, στυλ.

4) Να γαμαει, αν γινεται σε καθημερινη βαση. Πληρωμενη ή μη, απλα να γαμαει και να καυλωνει με τη καθε γκομενα που γαμαει, να ανεβαζει καθημερινα τον αντρισμο του με το να γαμαει σε καθημερινη βαση μουνια που γουσταρει και καυλωνει. Ειτε επι πληρωμη ειτε οχι, να γαμαει καθε μερα απλα.

5) Να εχει φροντισει με καθε κοστος να εχει απομακρυνει απο κοντα του με καθε κοστος τους καθε λογης μαλακες-μουνοδουλους-ανοητους-τοξικους-τεμπεληδες-τρολακηδες-αμπαλους-αποτυχημενους. Με καθε κοστος, ας μεινει και μονος του, καλυτερα. Αυτοι που εχεις διπλα σου καθοριζουν στο τι θα εισαι και εσυ.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
1) Να εχει φροντισει με νομιμο τροπο να εχει τα λεφτα που χρειαζονται ωστε να ζει ανετα και να μη του ζαλιζει κανεις τα αρχιδια. Να εχει παρει τη ζωη στα χερια του.

4) Να γαμαει, αν γινεται σε καθημερινη βαση. Πληρωμενη ή μη, απλα να γαμαει και να καυλωνει με τη καθε γκομενα που γαμαει, να ανεβαζει καθημερινα τον αντρισμο του με το να γαμαει σε καθημερινη βαση μουνια που γουσταρει και καυλωνει. Ειτε επι πληρωμη ειτε οχι, να γαμαει καθε μερα απλα.

5) Να εχει φροντισει με καθε κοστος να εχει απομακρυνει απο κοντα του με καθε κοστος τους καθε λογης μαλακες-μουνοδουλους-ανοητους-τοξικους-τεμπεληδες-τρολακηδες-αμπαλους-αποτυχημενους. Με καθε κοστος, ας μεινει και μονος του, καλυτερα. Αυτοι που εχεις διπλα σου καθοριζουν στο τι θα εισαι και εσυ.

:respect:

Αυτό που θα μ άρεσε και πιστεύω,είναι να μιλάνε οι πράξεις του γι αυτόν πριν απ αυτόν,κάτι που βλέπω τώρα να συμβαίνει σιγά σιγά!

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Στα 50 αρχίζεις να κάνεις τη σούμα σου.

Τα έγραψε ο σαβίδης. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, εκτός απο ότι στα 50 πλέον αναζητάς και εκτιμάς την ποιότητα - σε όλα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

To 5  το χω κανει καιρο τωρα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Αν και απέχω σχεδόν 20 χρόνια από τα 50 οι συμβουλές σου είναι μπόμπα. Καλό θα ήταν να τα έχει κάνει κάποιος αυτά νωρίτερα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Θα πρεπει να εχει γινει αντρας.
Τωρα το τι εστι αντρας για τον καθενα ειναι αλλο θεμα  :S