Νέα

Πουτάνες: βολική διαφυγή ή αυτοσκοπός; (για παντρεμένους)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kon.air
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Να κανω μια απλη ερωτηση προς παντρεμενους.............

Θα δεχοσασταν η γυναικα σας να πηγαινε με καποιον αλλο?
Δικαιολογειστε την αποψη σας.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

θα την εσφαζα στο γονατο σαν το τραγι..... :zfuck: :grin: :grin: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αναγκαίο κακό είναι,τελεία και παύλα.Άμα ξεφύγει απο αυτό,συμβαίνουν τραγελαφικά σκηνικά.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
Λοιπόν να παραθέσω και εγώ την άποψη μου (είμαι ανύπαντρος). Πιστεύω πως ο γάμος είναι ευλογία και δώρο στον άνθρωπο, ο έρωτας  ίσως να είναι το ποιό όμορφο πράγμα που απολαμβάνουμε στην ζωή μας...Στις ημέρες μας όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα ο γάμος είναι η λύση στο άνδρα για να κάνει παιδιά, είνα κατάντια και την άποωή μου, ξεπεσμός...Οι ελλεινήδες δεν αξίζουν για τίποτα... έχουν καβαλήσει το καλάμι νομίζουν οτι κάποιες είναι...και ερωτώ αφού στο τέλος καταλήγουμε στις ιερόδουλες γιατι να μην πάμε σε αυτές από την αρχή??? 

Συνάδελφε τα συγχαρητήριά μου για την άποψη σου  ;),είναι όντως ακριβώς όπως το γράφεις.Για μένα ο γάμος δηλώνει μόνο ότι τώρα (επίσημα) είμαι με την τάδε,άσχετα που σαν άντρας που είμαι πηγαίνω στις πουτάνες,στα στριπτιτζάδικα,στα κωλόμπαρα και πάει λέγοντας.Είναι απλά για να φαίνεται κάποιος προς τα έξω ότι έχει κάποια γυναίκα και καλά δεν ψάχνεται να βρει άλλη.Μαλακίες δηλαδή,αφού είτε παντρεμένος είτε ανύπαντρος πάντα θα ψάχνεσαι με τις γυναίκες,είτε είναι πουτάνες είτε όχι.Και μάλιστα για τον έλληνα είναι ακόμη μεγαλύτερη υποκρισία,μιας και όλοι ξέρουμε ότι σχεδόν όλοι παντρεύονται είτε για να ικανοποιήσουν την μάνα τους είτε την πεθερά,είτε την καριόλα που τα έχουν φτιάξει,η οποία έχει βάλει αυτοσκοπό να φορέσει την κουλούρα :jerking:.Με λίγα λόγια για μένα πριν τον γάμο οι πουτάνες  είναι ο αυτοσκοπός και μετά η βολική διαφυγή

Επισκέπτης
Συνάδελφε τα συγχαρητήριά μου για την άποψη σου  ;),είναι όντως ακριβώς όπως το γράφεις.Για μένα ο γάμος δηλώνει μόνο ότι τώρα (επίσημα) είμαι με την τάδε,άσχετα που σαν άντρας που είμαι πηγαίνω στις πουτάνες,στα στριπτιτζάδικα,στα κωλόμπαρα και πάει λέγοντας.Είναι απλά για να φαίνεται κάποιος προς τα έξω ότι έχει κάποια γυναίκα και καλά δεν ψάχνεται να βρει άλλη.Μαλακίες δηλαδή,αφού είτε παντρεμένος είτε ανύπαντρος πάντα θα ψάχνεσαι με τις γυναίκες,είτε είναι πουτάνες είτε όχι.Και μάλιστα για τον έλληνα είναι ακόμη μεγαλύτερη υποκρισία,μιας και όλοι ξέρουμε ότι σχεδόν όλοι παντρεύονται είτε για να ικανοποιήσουν την μάνα τους είτε την πεθερά,είτε την καριόλα που τα έχουν φτιάξει,η οποία έχει βάλει αυτοσκοπό να φορέσει την κουλούρα :jerking:.Με λίγα λόγια για μένα πριν τον γάμο οι πουτάνες  είναι ο αυτοσκοπός και μετά η βολική διαφυγή
:fart-in-bed:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν να παραθέσω και εγώ την άποψη μου (είμαι ανύπαντρος). Πιστεύω πως ο γάμος είναι ευλογία και δώρο στον άνθρωπο, ο έρωτας ίσως να είναι το ποιό όμορφο πράγμα που απολαμβάνουμε στην ζωή μας...Στις ημέρες μας όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα ο γάμος είναι η λύση στο άνδρα για να κάνει παιδιά, είνα κατάντια και την άποωή μου, ξεπεσμός...Οι ελλεινήδες δεν αξίζουν για τίποτα... έχουν καβαλήσει το καλάμι νομίζουν οτι κάποιες είναι...και ερωτώ αφού στο τέλος καταλήγουμε στις ιερόδουλες γιατι να μην πάμε σε αυτές από την αρχή??? 

Πρεπει να παντρευεσαι μονο οταν θες πραγματικα να εισαι με καποιον και θες να εισαι μερα-νυχτα μαζι του. Αν παντρευεσαι γιατι σε πηραν τα χρονια, γιατι θες να κανεις παιδια, γιατι νομιζεις πως θα γαμας καθε μερα  (κουνια που σε κουναγε), γιατι σε απειλει η κοπελα σου οτι αλλιως θα σε χωρισει, εισαι χαμενος απο χερι.

OP
OP
K

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Καλή ερώτηση: Όχι, καταρχήν δεν θα δεχόμουν, αλλά ξέροντας ότι κι εγώ δεν είμαι εδώ και πολλά χρόνια "εντάξει" απέναντι της, θα το θεωρούσα σαν μια απόδοση δικαιοσύνης, και θα το κατάπινα, σκύβοντας το κεφάλι. Σε κάλυψα;

Επισκέπτης
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Ο καθηγητής Satoshi Kanazawa ψυχολόγος του London School of Economics έχει βγάλει μια θεωρεία που πολλοί θα βρουν ενδιαφέρουσα. Οσοι απατούς τις συντρόφους τους εχουν χαμηλότερη νοημοσύνη απο εκείνους που παραμένουν πιστοί. Αυτό εξηγείται με τον εξής τρόπο. Κατα τη διάρκεια της...
ιστορίας μας ο άνθρωπος ήταν πάντα πολυγαμικός. Με τον καιρό όμως αυτό άλλαξε και σήμερα έχουμε μπει σε μια φάση σταθερών δεσμών. Αυτό σημαίνει οτι ειναι ενα μέρος της εξέλιξης και αυτό. Οσοι λοιπόν δε μπορούν να μείνουν σταθεροί σε αυτό και παρασύρονται απο πάθη και ορέξεις δεν μπορούν να πορευτούν με αυτήν την εξέλιξη, δεν έχουν την ίδια νοημοσύνη με τους άλλους που ειναι πιστοί

απο τρωκτικο :tooth:

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Είμαι έγγαμος εδώ καί 22 έτη.Τά πρώτα 10 έτη έγγαμου βίου,δέν είχα δημιουργήσει καμμιά εξωσυζυγική σχέση καί γενικά δέν είχα ερωτικές επαφές μέ άλλες γυναίκες εκτός τής συζύγου μου.Τά τελευταία 12 έτη,έχω δημιουργήσει περί τίς 7 σχέσεις συνολικά,εκτός γάμου καί πάω καί μέ πουτάνες τήν τελευταία 2ετία.Εχω ερωτικές επαφές μέ τήν γυναίκα μου 1-2 φορές τήν εβδομάδα,αλλά θέλω καί κάτι διαφορετικό.Είναι γλυκό τό μουνί!

OP
OP
K

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Πρεπει να παντρευεσαι μονο οταν θες πραγματικα να εισαι με καποιον και θες να εισαι μερα-νυχτα μαζι του. Αν παντρευεσαι γιατι σε πηραν τα χρονια, γιατι θες να κανεις παιδια, γιατι νομιζεις πως θα γαμας καθε μερα  (κουνια που σε κουναγε), γιατι σε απειλει η κοπελα σου οτι αλλιως θα σε χωρισει, εισαι χαμενος απο χερι.

Παντρεύτηκα στα 35 μου, όχι επειδή ήθελα να είμαι πραγματικά και μέρα - νύχτα με τη γυναίκα μου, αλλά επειδή πια ήθελα να αποκτήσω παιδιά και επειδή η γυναίκα μου ήξερα ότι είναι καλής πάστας άνθρωπος και καλή μάνα και όχι από τη  "σαβούρα" που κυκλοφορεί κατά κόρον γύρω μας: Πουτανάκια δηλ. που μπορεί μεν να σου κάνουν καλά γαμήσια, αλλά σε πουλάνε και σ' αγοράζουν στο δευτερόλεπτο, και συμφεροντολόγες που κοιτάνε το πορτοφόλι σου και το πώς να σε τυλίξουν για να βολευτούν, χωρίς να νοιάζονται για σένα πραγματικά και χωρίς να έχουν κανένα ενδοιασμό να την κάνουν άμα τυχόν έρθουν τα δύσκολα.
Το ότι είμαι λοιπόν μέλος στο site αυτό, αποδεικνύει φυσικά ότι έχεις δίκιο με αυτά που γράφεις. Όμως πόσοι τελικά έχουν τη τύχη να γνωρίσουν έναν τέτοιο άνθρωπο, που να θέλουν να είναι αφοσιωμένοι σ' αυτόν ολοκληρωτικά, και μάλιστα (πρόσεξε) να τον γνωρίσουν τη κατάλληλη χρονική στιγμή, ούτε δηλ. πολύ νωρίς αλλά ούτε και όταν πια θα είναι αργά; Νομίζω ελάχιστοι. Άρα (προβληματίζομαι) οι υπόλοιποι (και υπόλοιπες, μιλώντας και για τις γυναίκες αντίστοιχα) που δεν έχουν αυτή τη τύχη, θα έπρεπε να ζουν μόνοι και να μην κάνουν οικογένεια; Δεν ξέρω την απάντηση, ρωτώ!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Στην τελική κι εδώ πληρώνεις,κάτι το φαγητό,κάτι το ξενοδοχείο κάτι εδώ, κάτι εκεί,να μην σου πω ότι έρχεται πιο ακριβή και σου ζαλίζει και τ' αρχίδια καμιά φορά.Επικίνδυνο? και βέβαια...για πολλούς και διάφορους λόγους.Τι να πω ρε παιδιά? Αρρώστια μεγάλη το μουνί και δεν υπάρχει θεραπεία...θες όλο και πιο πολύ ,πιο πολύ......έχεις τη γυναίκα,έχεις τη γκόμενα (που καμιά φορά τείνει να γίνει δεύτερη γυναίκα,κοιτάς και καμιά έκτακτη ξεπέτα).Μπαίνεις κι εδώ μέσα,βλέπεις κάτι μουνάκια στις φωτογραφίες των στούντιο,θες να περάσεις κι από κει...συμπέρασμα? μουνί = πρέζα ....
Επικίνδυνο? και βέβαια.....

νομίζω ότι αυτός ίσως είναι και ο πιο βασικός λόγος.Η κυριότερη αιτία,το παράνομο που σε εξιτάρει.....
ακόμα και οι πουτάνες αποτελούν κάτι το παράνομο, κυρίως για τη γκόμενα που συνήθως είναι πιο ζηλιάρα απ τη σύζυγο....

μουνί=πρέζα.....
μα και βέβαια! και όπως όλοι οι πρεζάκηδες δεν ξέρουν πού θα καταλήξει η όλη ιστορία,έτσι κι εδώ δεν μπορείς να φανταστείς πώς θα στα φέρει η ζωή.Μπορεί απλά να "ξεχνιέσαι πίνοντας ένα αθώο τσιγαράκι", μπορεί όμως και να χάσεις την ίδια σου τη ζωή αν καταλήξεις στα σκληρά ναρκωτικά.....

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στην πρέζα.Πολύ επικίνδυνη....

.....από έναν συνταξιούχο,παντρεμένο,πρώην γκομενιάρη-μπουρδελιάρη.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλή ερώτηση: Όχι, καταρχήν δεν θα δεχόμουν, αλλά ξέροντας ότι κι εγώ δεν είμαι εδώ και πολλά χρόνια "εντάξει" απέναντι της, θα το θεωρούσα σαν μια απόδοση δικαιοσύνης, και θα το κατάπινα, σκύβοντας το κεφάλι. Σε κάλυψα;

+1000

Πολυ σωστος..... μπραβο που το παραδεχεσαι... και απ'οτι βλεπω εισαι ο μονος.  :thumbsup:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια οσοι παντρεμενοι πανε με αλλες γιατι δεν τους καθεται η γυναικα τους, μηπως να ψαξουν να βρουν μηπως φταινε και αυτοι καπου. Ειχα συζητηση με φιλικο μου ζευγαρι και αρχισε η μουρμουρα μεταξυ τους. Γκρινιαζε ο κολλητος οτι δεν του καθετε η αλλη. Και αυτη αρχισε να λεει μα να μην με παιρνεις αγκαλια πια στον καναπε κτλ κτλ....καταλαβαινετε πως δεν μπορουν να φταινε μονο οι γυναικες.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε παιδια οσοι παντρεμενοι πανε με αλλες γιατι δεν τους καθεται η γυναικα τους, μηπως να ψαξουν να βρουν μηπως φταινε και αυτοι καπου. Ειχα συζητηση με φιλικο μου ζευγαρι και αρχισε η μουρμουρα μεταξυ τους. Γκρινιαζε ο κολλητος οτι δεν του καθετε η αλλη. Και αυτη αρχισε να λεει μα να μην με παιρνεις αγκαλια πια στον καναπε κτλ κτλ....καταλαβαινετε πως δεν μπορουν να φταινε μονο οι γυναικες.
το μεγαλύτερο πρόβλημα φίλε είναι η (κατά βάση) μεγαλύτερη ανασφάλεια που έχει ένας άνδρας σε σχέση με μια γυναίκα.
Εξαιτίας αυτής της ανασφάλειας παντρεύεται,κάνει παιδιά,ξενοπηδάει και συνήθως ΔΕΝ χωρίζει εκτός αν τον σπρώξει κάποια γκόμενα, που και πάλι λόγω ανασφάλειας (για να μην χάσει αυτήν πλέον) χωρίζει τη γυναίκα του με πόνο καρδιάς.
Ένας μη ανασφαλής άνδρας,έχει μεγαλύτερη σιγουριά και ξέρει τι κάνει κάθε στιγμή,χωρίς να παρασύρεται.
Αν κάποιος νιώθει πως δεν έχει γενικά στη ζωή του ανασφάλειες,μπορεί να γκομενιάζει (με μέτρο).
Οι υπόλοιποι ας το σκεφτούν σοβαρά.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οι αιτίες που οδηγούν στη συζυγική απιστία (ΣΑ) είναι πολλές και πολύπλοκες.

Η ΣΑ μπορεί να συμβεί σε ζευγάρια που έχουν ένα ευτυχισμένο γάμο όπως μπορεί επίσης να συμβεί σε ζευγάρια με προβληματικό γάμο.

Ο σύζυγος που δημιουργεί μια εξωσυζυγική σχέση είναι δυνατόν να μην παίρνει αρκετά και να μην είναι ευχαριστημένος από το γάμο του. Συμβαίνει όμως και το αντίθετο, με το σύζυγο που εμπλέκεται να μη δίνει αρκετά στη σχέση του.

Αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται σε πολλές υποθέσεις ΣΑ μπορεί να έχουν διαφορετικά προβλήματα όπως εθισμό στο σεξ, στον έρωτα και στα ειδύλλια.

Αυτοί που κάνουν εξωσυζυγικές σχέσεις λόγω εθισμού στον έρωτα και στα ρομαντικά ειδύλλια, οδηγούνται από το πάθος που έχουν για νέες ερωτικές σχέσεις.

Αυτοί που έχουν εθισμό στο σεξ, παρουσιάζουν ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά με έμμονες ιδέες και πολλαπλούς σεξουαλικούς συντρόφους. Η ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά έχει τάση να είναι έντονη, χρόνια και είναι πέραν των δυνατοτήτων ελέγχου του άτομου που πάσχει.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία εξωσυζυγικών σχέσεων και ΣΑ περιλαμβάνουν το χαμηλό αίσθημα αυτοεκτίμησης ;), ανεπάρκειες της συζυγικής σχέσης, απουσία αγάπης ή ακόμη ένα κοινωνικό περιβάλλον που ανέχεται ή συγχωρεί τη ΣΑ. :o

Πολλά άτομα που εμπλέκονται σε ΣΑ, έχουν κόστος. Συχνά νιώθουν ντροπή και ότι δεν αξίζουν τίποτα. Υπάρχουν όμως και άλλοι οι οποίοι θεωρούν τις ερωτοτροπίες δικαίωμα τους, εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που βρίσκουν και δεν νιώθουν αναστολές ή ενοχές.

Μερικοί μη ικανοποιημένοι από το γάμο τους, αρχίζουν μια εξωσυζυγική σχέση που τη θεωρούν σαν μια διέξοδο από ένα γάμο στον οποίο δεν νιώθουν ευτυχισμένοι. Πολύ συχνά μάλιστα στις περιπτώσεις αυτές, παρουσιάζουν την ιστορία της συζυγικής τους ζωής αλλοιωμένη με τρόπο τέτοιο που να δικαιολογεί τη νέα τους σχέση.

Όμως δεν είναι ορθό να συγκρίνεται μια νέα απαγορευμένη ερωτική σχέση η οποία συντηρείται και από μια ρομαντική εξιδανίκευση, με τη σχέση  οικειότητας που προκύπτει από ένα μακροχρόνιο γάμο.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αυτοί που τραυματίζονται περισσότερο είναι οι εξαπατημένοι σύζυγοι οι οποίοι έδειχναν τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και που δεν υποπτεύονταν καθόλου ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να συμβαίνει.

Πολύ συχνά και οι δύο σύζυγοι υποφέρουν μετά από την αποκάλυψη της ΣΑ. Ο σύζυγος που απατήθηκε μπορεί να παρουσιάσει συμπτώματα μετατραυματικού στρες όπως ακριβώς μετά από μια μεγάλη καταστροφή.

[size=10pt]Η κατάθλιψη, οι σκέψεις αυτοκτονίας, η αγωνία και ένα βαθύ αίσθημα απώλειας χαρακτηρίζουν την ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να έχει αυτός που εξαπατήθηκε αλλά κάποτε και αυτός που έχει εμπλακεί στην εξωσυζυγική σχέση.[/size] :o :o

Τα έντονα αισθήματα και οι επαναλαμβανόμενες κρίσεις είναι σύνηθες φαινόμενο σε ένα ζευγάρι μετά από την αποκάλυψη της ΣΑ.

Παρά τη σοβαρότητα του προβλήματος εντούτοις η μεγάλη πλειοψηφία των ζευγαριών διατηρούν τη σχέση τους μετά από ένα επεισόδιο ΣΑ.

Μάλιστα φαίνεται ότι σε πολλά ζευγάρια μετά από ΣΑ οι σχέσεις τους γίνονται πιο στενές και χαρακτηρίζονται από περισσότερη οικειότητα.

Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες το 90% του πληθυσμού, θεωρεί ως μη αποδεκτή τη ΣΑ. Εντούτοις άλλες έρευνες έδειξαν ότι 15% των γυναικών και 25% των ανδρών είχαν εξωσυζυγική συνουσία.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
και μια απίστευτη σεξοιστορία:

Ένα ζευγάρι ετοιμάζονταν να πάει σε ένα πάρτυ μασκέ. Την τελευταία στιγμή όμως η γυναίκα του είπε να πάει μόνος αν ήθελε γιατί είχε πονοκέφαλο. Έτσι και έγινε. Η καχύποπτη σύζυγος όμως ήθελε να δει πόσο πιστός ήταν ο άντρας της. Ντύθηκε με διαφορετικό κοστούμι και πήγε και αυτή στο πάρτυ. Εκεί είδε τον άντρα της να χορεύει με μια προκλητική κοπέλα. Αποφάσισε να του κάνει ένα τεστ. Τον πλησίασε και χόρεψε μαζί του. Στη συνέχεια του είπε στο αυτί οτι έπρεπε να πάνε στη κρεβατοκάμαρα. Πήγανε αλλά του ζήτησε να κάνουν έρωτα χωρίς να βγάλουν τις μάσκες. Μόλις τελειώσανε έφυγε και γύρισε σπίτι περιμένοντάς τον. Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο άντρας τον ρώτησε πως πέρασε στο πάρτυ. Της απάντησε οτι δεν πήγε στο πάρτυ τελικά αλλά για πόκερ με τους φίλους του, όμως ο φίλος του που του δάνεισε το κοστούμι πέρασε τέλεια. :booty: :headbang:

μπάζει από παντού βέβαια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom