Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Δλδ αν παω παραλια και μου πουνε 15€ το φραπε, να τα δωσω γιατι τα εχω?

Η τιμη στην πιατσα ειναι 20€ μαξιμουμ, και οφειλει σε αυτη την τιμη να ειναι καθαρη και με σωστο σερβις, ακριβως επειδη ειναι πιατσα κ δεν εχει ουτε ενοικια ουτε τιποτα. Μονο τις καποτες που αγοραζει με το κιλο.
Με σωστο σερβις και 10 πελατες την βραδια εχει 200€ καθαρα κ αφορολητα.
Μην τσιμπατε ,μην πιανεστε κοροιδα, μην σκεφτεστε με το κατω κεφαλι μονο.
μην κανετε εκπτωσεις στο σερβις  και στην καθαριοτητα

Σε πιατσα στην γερμανια, γερμανιδα, ομιλητικη, κοινωνικη, χαιρετισμος δια χειραψιας, χαρτομαντηλα, μωρομαντηλα πριν κ μετα την πραξη, listerine πριν και μετα την πραξη, αντισηπτικο χεριων πριν και μετα την πραξη.
Ερωτηση  στο τελος αν εμεινα ευχαριστημενος και αν θα την ξαναπροτιμησω, αποχαιρετισμος δια χειραψιας.

Τι επρεπε να μου ζητησει αυτη???

30€ πηρε
Σοφή η μλκια σου!  :jerking:   :grin:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.008
Πόντοι
456
Τις τιμες τις καθοριζουν αλλοι... Ειτε στον δρομο ειτε σε μαγαζια..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Τις τιμες τις καθοριζουν αλλοι... Ειτε στον δρομο ειτε σε μαγαζια..
Ποιοι αλλοι βρε παιδια. Τι λεμε τωρα. Οι νταβαντζηδες?
Θα ρθει σπιτι σου ο νταβας κ με το μαχαιρι στο λαιμο θα σου πει ,γαμα με 40 την βρωμιαρα? Οχι.

Αν ολοι, που δεν γινετε ,γιατι ο καθενας κοιταζει το τομαρι του, ηταν απαιτητικοι κ επιλεκτικοι στην πιατσα, δεν βαζαν το χερι στην τσεπη αν δεν ικανοποιουνταν ολες οι προυποθεσεις σχετικα με σερβις κ καθαριοτητα.
Ποιο απλα χωρις ουτε ενα πελατη για 2 βδομαδες Σε δυο βδομαδες θα ηταν ολες καθαρες κ σουλουπωμενες, εξυπηρετικες κ ειλικρινεις ή οχι?
Και οποια εκανε πονηρια να την ξερνουσε το συστημα?

Μα τι λεω τωρα. Ουτοπιες, ο καθενας το τομαρι του...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.008
Πόντοι
456
Πανε στον νταβα κ πες του σεξ στην τιμη που θελεις κ να ξερεις θα συμφωνησει. Ειτε δεν πατησεις το ποδι σου ειτε πατησεις το ιδιο ειναι γιαυτους. Κ συ απο γυφτισα περιμενεις καθαριοτητα ευγενεια κ αξιοπιστια;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
1ος κανόνας της πιάτσας είναι να μην χαλάς την πιάτσα.

2ος κανόνας της πιάτσας είναι πως αν ασκήσεις το δικαίωμα σου να χαλάσεις την πιάτσα, εννοείται θα βρεθούν αρκετοί να σε κράξουν και να σε βρίσουν που χάλασες την πιάτσα.

Αν πχ πληρώσεις 1,50 τσιγγάνα 50 ευρώ για κωλ γκερλ , ε το 90% που δεν είναι λεφταδες θα σου την πουν, τους βλάπτεις, θα προκαλέσεις αντίδραση, είναι συνέπεια της πράξης σου.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646

2ος κανόνας της πιάτσας είναι πως αν ασκήσεις το δικαίωμα σου να χαλάσεις την πιάτσα, εννοείται θα βρεθούν αρκετοί να σε κράξουν και να σε βρίσουν που χάλασες την πιάτσα.

Αν πχ πληρώσεις 1,50 τσιγγάνα 50 ευρώ για κωλ γκερλ , ε το 90% που δεν είναι λεφταδες θα σου την πουν, τους βλάπτεις, θα προκαλέσεις αντίδραση, είναι συνέπεια της πράξης σου.
Προσυπογράφω!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

Σωστοτατος με μια διορθωση μονο δεν ειναι θεμα αν εχεις η οχι χρηματα η πιατσα ειναι πιατσα το φτηνο σεξ που λεμε απο κει και περα αν ηταν στο 40αρι δεν υπαρχει λογος να πας πας κατευθειαν σε δελο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πανε στον νταβα κ πες του σεξ στην τιμη που θελεις κ να ξερεις θα συμφωνησει. Ειτε δεν πατησεις το ποδι σου ειτε πατησεις το ιδιο ειναι γιαυτους. Κ συ απο γυφτισα περιμενεις καθαριοτητα ευγενεια κ αξιοπιστια;
Ποιον νταβα ρε μαστορα αν εχουν νταβα απο πισω του δε τους νοιαζει η τιμη στην πιατσα αλλα να φερουν λεφτα δεν ειναι σαν τα δελα καπου τα εχεις μπερδεψει τοσα χρονια που παιρνουμε απο πιατσα υπηρχαν και γκομενες στο 30αρι με το που ελεγες 20 εχω αν θες τη φορτωνες,αλλες ακομα και με 15 και δε μιλαμε για γυφτισες ειδες που δε τα ξες παρεξηγηθηκες κιολας

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Το συμπέρασμα που έβγαλα τελικά είναι..."Πώς ο συναγωνιστής illuzion3 χάλασε ολη την πιάτσα της Θεσσαλονίκης, επειδή του ζήτησε η άλλη 40€ και τα αλλα γυφτοβουλγαρακια- τζανκια-κροσακια-τραβελια-μαυρες θα ξυπνησουν κι αυτες κ θα ζητάνε το ίδιο"!!! :rockon:

Μαιστα.... :jerking: :jerking: :jerking:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.660
Πόντοι
7.095
Ποιον νταβα ρε μαστορα αν εχουν νταβα απο πισω του δε τους νοιαζει η τιμη στην πιατσα αλλα να φερουν λεφτα δεν ειναι σαν τα δελα καπου τα εχεις μπερδεψει τοσα χρονια που παιρνουμε απο πιατσα υπηρχαν και γκομενες στο 30αρι με το που ελεγες 20 εχω αν θες τη φορτωνες,αλλες ακομα και με 15 και δε μιλαμε για γυφτισες ειδες που δε τα ξες παρεξηγηθηκες κιολας
χαρακτηριστικο παραδειγμα η Μαρια η Αλβανιδα λεει 30...παει με 20
Σημερα μονο αυτη κι αυτη η Μαρινα άξιζαν σαν κομμάτια.
Αλλά με κομοδίνα δεν είναι να μπλέκεις (Μαρία) και για Μαρίνα δεν έχω ακούσει κάτι οπότε κράτησα το 30ρι (αν δεν το έριχνα πιο κάτω)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
χαρακτηριστικο παραδειγμα η Μαρια η Αλβανιδα λεει 30...παει με 20
Σημερα μονο αυτη κι αυτη η Μαρινα άξιζαν σαν κομμάτια.
Αλλά με κομοδίνα δεν είναι να μπλέκεις (Μαρία) και για Μαρίνα δεν έχω ακούσει κάτι οπότε κράτησα το 30ρι (αν δεν το έριχνα πιο κάτω)
Κι οχι μονο εχει κι αλλες που κανουν το ιδιο σου λενε 30 τις λες 20 και τις παιρνεις

kapakias42

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει καμια μαυρη που να αξιζει εστω και λιγο;; μη πανε τζαμπα τα 20 ευρω

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Παιδιά πιστεύω η πιάτσα δεν είναι σαν τα ταξί όλες ίδια ταρίφα... Η κάθε μία λέει την τιμή της και γνώμη μου αυτές που λένε 30 ίσως να θέλουν να αποφύγουν τους "τζαμπατζηδες" που γαμανε ότι βρουν και εγώ προτιμώ να δώσω 40 ή 50 στα μπουρδέλα παρά στον δρόμο σαν σκύλος

Επίσης προχθές η Μαρία η Αλβανίδα με τον υπέροχο κωλο κλείσαμε στα 15€ πίπα δεν είχε ρέστα από 20αρικο και έγινε πίπα-γαμησι

Ξέρουν αυτές πόσο παίρνουν οι άλλες και ανάλογα παίζουν οι τιμές

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Όσον αφορά τις μαύρες είναι για πίπα και αυτή τις περισσότερες φορές μετανιώνεις το 10αρικο... Μου έχουν τύχει βέβαια 2-3 πολύ καλά και ήταν όλα από Γκάνα

Ξέρει κανείς αν παίζει καμία Ασιατισα κάπου;;

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Δεν γράφω σχεδόν ποτέ αλλά παρακολουθώ τα θέματα.εχω να πω το εξής και ας ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε. Το ότι κάθεστε και ασχολείστε με το αν κάποιος χαλάει την πιάτσα η αν πρέπει οι τανες να περνούν 10 ευρώ επειδή κάποιοι είναι κάθε μερα κάτω και ασχολούνται όλοι μέρα με αυτό με ξεπερνάει. Έλεος ρε παιδιά το όλο θέμα είναι ενημέρωση για το τι παίζει κάτω. Αν δεν γουστάρεις να πληρώσεις 30 20 10 ευρώ είναι δικαίωμα σου. 2 σελίδες ασχολείστε με αυτο το πράγμα. Βρείτε λίγο νόημα στη ζωή σας και απολαύστε την έξτρα υπηρεσία που προσφέρεται εκεί κάτω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Δεν γράφω σχεδόν ποτέ αλλά παρακολουθώ τα θέματα.εχω να πω το εξής και ας ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε. Το ότι κάθεστε και ασχολείστε με το αν κάποιος χαλάει την πιάτσα η αν πρέπει οι τανες να περνούν 10 ευρώ επειδή κάποιοι είναι κάθε μερα κάτω και ασχολούνται όλοι μέρα με αυτό με ξεπερνάει. Έλεος ρε παιδιά το όλο θέμα είναι ενημέρωση για το τι παίζει κάτω. Αν δεν γουστάρεις να πληρώσεις 30 20 10 ευρώ είναι δικαίωμα σου. 2 σελίδες ασχολείστε με αυτο το πράγμα. Βρείτε λίγο νόημα στη ζωή σας και απολαύστε την έξτρα υπηρεσία που προσφέρεται εκεί κάτω
Φιλε βρισκω την γνωμη σου εντελως λαθος.
Πηγαινουν παιδια απειρα (χωρις πειρα) και δινουν 30αρια κ 40αρια. Που? Στον δρομο, χωρις ασφαλεια, σιγουρια, ηρεμια απο αστυνομια, ντουζ κτλ. Ενω δουλεύουν ολη μερα για 20€.
Πρέπει καποιος να τους πει κατι.
Το σερβις στον δρομο πρέπει να εχει ενα οριο.
Δεν ειναι ετσι ,τα εχω τα δινω.

Γιατι δεν κανεις το ιδιο στην ταβερνα ή στο καφε αν σου ζητησουν διπλασια? 

• Like
Αντιδράσεις: t0t3m

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Tυπε οπως τα λεει ο urlauber ειναι ελπιζω να καταλαβες οτι ειπες μαλακια.Τελος εφοσον δε γραφεις και δε προσφερεις τιποτα απολυτος και απλα τα παιρνεις ετοιμα κακος ειπες τη γνωμη σου γιατι δε μετραει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Φιλε βρισκω την γνωμη σου εντελως λαθος.
Πηγαινουν παιδια απειρα (χωρις πειρα) και δινουν 30αρια κ 40αρια. Που? Στον δρομο, χωρις ασφαλεια, σιγουρια, ηρεμια απο αστυνομια, ντουζ κτλ. Ενω δουλεύουν ολη μερα για 20€.
Πρέπει καποιος να τους πει κατι.
Το σερβις στον δρομο πρέπει να εχει ενα οριο.
Δεν ειναι ετσι ,τα εχω τα δινω.

Γιατι δεν κανεις το ιδιο στην ταβερνα ή στο καφε αν σου ζητησουν διπλασια? 
Σωστοτατος προυπογραφω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom