Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Δες τα pm soyΠληρώνει σεκιούριτι
Δες τα pm soyΠληρώνει σεκιούριτι
Λοιπον...να βαλουμε λιγο σε μια ταξη τα πραγματα. Σεβομαι τον μπλακ, πολλες φορες τον εχω ρωτησει, αλλα αυτη η Σονια εχει βλεμμα ηλιθιας, μουρη συμπαθητικη με δοντια να πηγαινουν εναλλαξ, οντως ψηλη αδυνατη. Οταν τη ρωτησα αν κανει κωλο με ρωτησε κανεις εσυ? Γενικα καθυστερημενο πλασμα και οχι για 30 ευρω εκτος αν κανει παπαδες στο σεξ. Δεν αξιζει για μενα να την ψαχνει κοσμος. Πριν λιγες μερες κλασικα Μαρια Αλβανιδα, ζητησε 30, πηρε 20, ξεπετα, απλα ηθελα μια καλη γκομενα. Ενα απλο ξεπετισιο 20ρι.
Εγώ έγραψα απλώς ότι είχε διάθεση, κάτσαμε κάνα 40λεπτο στο αμάξι και δεν γκρινιαξε που αργώ να τελειώσω, σε αντίθεση με την Μαρία την Αλβανίδα που και τις δυο φορές που την πήρα στο 5λεπτό-δεκάλεπτο άρχιζε την γκρίνια.
Τώρα για το πόσο και αν αξίζει όλα είναι σχετικά, εγώ προσωπικά παζάρια δεν κάνω ποτέ με καμία, αν μου αρέσει θα την ξαναπάρω, αν δεν μου αρέσει όχι.
Εγώ έγραψα απλώς ότι είχε διάθεση, κάτσαμε κάνα 40λεπτο στο αμάξι και δεν γκρινιαξε που αργώ να τελειώσω, σε αντίθεση με την Μαρία την Αλβανίδα που και τις δυο φορές που την πήρα στο 5λεπτό-δεκάλεπτο άρχιζε την γκρίνια.
Τώρα για το πόσο και αν αξίζει όλα είναι σχετικά, εγώ προσωπικά παζάρια δεν κάνω ποτέ με καμία, αν μου αρέσει θα την ξαναπάρω, αν δεν μου αρέσει όχι.
Τη ωρες βγαινει αυτη ρε μαν τις προαλλες δε την πετυχαΕγώ έγραψα απλώς ότι είχε διάθεση, κάτσαμε κάνα 40λεπτο στο αμάξι και δεν γκρινιαξε που αργώ να τελειώσω, σε αντίθεση με την Μαρία την Αλβανίδα που και τις δυο φορές που την πήρα στο 5λεπτό-δεκάλεπτο άρχιζε την γκρίνια.
Τη ωρες βγαινει αυτη ρε μαν τις προαλλες δε την πετυχα
Kατω ειμαι απο τις 23:00 που στον πουτσο ειναι;;Τώρα κάτω είναι που πέρασα
Ειναι μια στη γιαννιτσων με δαφνης που φοραει ενα τζιν και μιλαει στο τηλ;Τώρα κάτω είναι που πέρασα
Kατω ειμαι απο τις 23:00 που στον πουτσο ειναι;;
Kατω ειμαι απο τις 23:00 που στον πουτσο ειναι;;
Τι φορουσε?Όπως ερχεσε από δυτικά και μπαίνεις Γιαννιτσών, στο πρώτο βενζινάδικο δεξιά ήταν το αμάξι και αυτή από έξω στο πεζοδρόμιο δεν γίνεται να την μπερδέψεις 1,80 ειναι