Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Μια Ελληνίδα είναι αυτή η Σόνια

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Νέο αίμα στην πιάτσα???

Χτες το βράδυ μία μελαχρινή και μία ξανθιά πέρα δώθε στην Γιαννιτσών και αραγμα σε στάση αστικού προς Μενεμένη μεριά... Τι παίζει γιατί κάθε φορά που πλησιαζα φευγαν μακρυά...

kyrkwstas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Χθες κατα τις 20:00 πετυχα μια στην σταση μοναστηριου δεν ξερω τι ηταν ακριβως τρανς η οχι ξερει κανενας;
επισης εμφανιστηκαν δυο μαλλον τσιγγανες στην σταση προπο απεναντι απο το ονε σαλονικα τις εχει παρει κνς;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Λοιπον...να βαλουμε λιγο σε μια ταξη τα πραγματα. Σεβομαι τον μπλακ, πολλες φορες τον εχω ρωτησει, αλλα αυτη η Σονια εχει βλεμμα ηλιθιας, μουρη συμπαθητικη με δοντια να πηγαινουν εναλλαξ, οντως ψηλη αδυνατη. Οταν τη ρωτησα αν κανει κωλο με ρωτησε κανεις εσυ? Γενικα καθυστερημενο πλασμα και οχι για 30 ευρω εκτος αν κανει παπαδες στο σεξ. Δεν αξιζει για μενα να την ψαχνει κοσμος. Πριν λιγες μερες κλασικα Μαρια Αλβανιδα, ζητησε 30, πηρε 20, ξεπετα, απλα ηθελα μια καλη γκομενα. Ενα απλο ξεπετισιο 20ρι.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Λοιπον...να βαλουμε λιγο σε μια ταξη τα πραγματα. Σεβομαι τον μπλακ, πολλες φορες τον εχω ρωτησει, αλλα αυτη η Σονια εχει βλεμμα ηλιθιας, μουρη συμπαθητικη με δοντια να πηγαινουν εναλλαξ, οντως ψηλη αδυνατη. Οταν τη ρωτησα αν κανει κωλο με ρωτησε κανεις εσυ? Γενικα καθυστερημενο πλασμα και οχι για 30 ευρω εκτος αν κανει παπαδες στο σεξ. Δεν αξιζει για μενα να την ψαχνει κοσμος. Πριν λιγες μερες κλασικα Μαρια Αλβανιδα, ζητησε 30, πηρε 20, ξεπετα, απλα ηθελα μια καλη γκομενα. Ενα απλο ξεπετισιο 20ρι.

Εγώ έγραψα  απλώς ότι είχε διάθεση, κάτσαμε κάνα 40λεπτο στο αμάξι και δεν  γκρινιαξε που αργώ να τελειώσω, σε αντίθεση με την Μαρία την Αλβανίδα που και τις δυο φορές που την πήρα στο 5λεπτό-δεκάλεπτο άρχιζε την γκρίνια.
Τώρα για το πόσο και αν αξίζει όλα είναι σχετικά, εγώ προσωπικά παζάρια δεν κάνω ποτέ με καμία, αν μου αρέσει θα την ξαναπάρω, αν δεν μου αρέσει όχι.

babis22t

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ έγραψα  απλώς ότι είχε διάθεση, κάτσαμε κάνα 40λεπτο στο αμάξι και δεν  γκρινιαξε που αργώ να τελειώσω, σε αντίθεση με την Μαρία την Αλβανίδα που και τις δυο φορές που την πήρα στο 5λεπτό-δεκάλεπτο άρχιζε την γκρίνια.
Τώρα για το πόσο και αν αξίζει όλα είναι σχετικά, εγώ προσωπικά παζάρια δεν κάνω ποτέ με καμία, αν μου αρέσει θα την ξαναπάρω, αν δεν μου αρέσει όχι.

Καλησπέρα ως νεος εδω ψάχνω κατι καλό στην πιάτσα,εχεις να προτεινεις καποια;

babis22t

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0

Πώς ανοίγω ενα νεο θέμα εδώ;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Τη ωρες βγαινει αυτη ρε μαν τις προαλλες δε την πετυχα

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Kατω ειμαι απο τις 23:00 που στον πουτσο ειναι;;

Όπως ερχεσε από δυτικά και μπαίνεις Γιαννιτσών, στο πρώτο βενζινάδικο δεξιά ήταν το αμάξι και αυτή από έξω στο πεζοδρόμιο δεν γίνεται να την μπερδέψεις 1,80 ειναι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Όπως ερχεσε από δυτικά και μπαίνεις Γιαννιτσών, στο πρώτο βενζινάδικο δεξιά ήταν το αμάξι και αυτή από έξω στο πεζοδρόμιο δεν γίνεται να την μπερδέψεις 1,80 ειναι
Τι φορουσε?

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Πέρασμα από πιάτσα γύρω στις 19:15 μια κοντουλα με ωραία μπουτακια αλλά από φάτσα τίποτα απέναντι από το fever.Δυο ψιλοχοντρες μετά την Δάφνης πηγαίνοντας προς δυτικά και μια μαυρομαλλα με κοντή φουστιτσα κάνοντας αριστερά πηγαίνοντας προς τα ΚΤΕΛ

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
[size=10pt]Ενημέρωση προς όλα τα αδέλφια-πιατσόβιους.[/size]
Κυκλοφορεί αγέλη από πάκια/ψυχάκιες  σε sead cordoba sedan χρώματος γκρι(luna) με προβολείς xenon.
Προσπαθούν να μπουν στο αμάξι όταν γαμάμε, για να μας κλέψουν.
Προσοχή να έχετε τα μάτια σας 14, τα παράθυρα και τις ψολές σας σηκωνένα.

:ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

kyrkwstas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες λιγο πιο μετα απο την σταση οππαπ ειν δυο γκομενες δεν ξερω αν ειναι τρανς μηπως ξερει κατι καποιος; ειναι ακριβως απο το φαναρι για να περασεις στο ονε σαλονικα ξερεις κανεις τι ειναι;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Τρανς είναι φίλε ,υπάρχει και συζήτηση παραπανω για τις/τους συγκεκριμένες/νους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom