Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Καλησπέρα,και όμως η γύφτισα με την ομορφιά της τον παρέσυρε ,τωρα να δεις τι πουσταριο έγινε το φιλαράκι,μέχρι στριγκ φοραει και ψωνίζετε,επίσης χωρισε και την μουναρα γυναιακα του!ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ!ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ!
Υπερβαλεις αρκετα νομιζω  :walkingpenis:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παρα τι βροχη αυξημενη σε ποσοστητα και ποιοτητα η γιαννιτσων .
μετρησα 8.
οι πιο αξιομνημόνευτες.
η ψηλη λεπτη στην μοναστηριου η μελαχροινη που δεν μιλα ελληνικα.
η ξανθια πολύ λεπτη απέναντι από την σελ που εχει χαλασει από τις ουσιες και στην αρχη ηταν σαν μπαρμπι.
ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ, με το μαυρο κολαν και λιγο προς το κοκκινο το μαλλι της με γυαλακια.
γενικα από τις 8 που μετρησα , οι 9 πρεπει να παιρνουν ουσιες, επικινδυνα πραγματα.

jimakos.m3

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Like
34
Πόντοι
0
Η βεσκα που κοντά βγαίνει. Να πάω να τις πάρω το κωλαρακι στα 30 λέγατε το δίνει.εχει κανένας τηλ πμ στείλε  το 19 χρόνο βουλγαρακι καλό υπηρεσίες?

Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Χθες βράδυ πέτυχα ένα ωραίο καβλακι απέναντι από το fever με καυτό τζιν σορτσακι μαυρομαλλα πολύ τούμπανο. Μου είπε 20 πιπα 30 σεξ. Την έχει πάρει κανένας? Αξίζει τα λεφτά η άδικος κόπος??

kostas123098

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες... περασμα κατα τις 11... η αλβανιδα λιγο μετα το σελ, και 4-5 προς το τουντει...μια βουλγαρα αννα-μαρια με σορτσακι και τατου στο αριστερο ποδι απεναντι απο το σελ την εχει παρει κανενας???

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Τυποι καλημερα.

Μου αρεσει που πατε στην πιατσα, κ μετα γυρνατε πισω στο σαιτ να ρωτησετε για την μια κ για την αλλη χωρις εσεις να εχετε δοκιμασει.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Τυποι καλημερα.

Μου αρεσει που πατε στην πιατσα, κ μετα γυρνατε πισω στο σαιτ να ρωτησετε για την μια κ για την αλλη χωρις εσεις να εχετε δοκιμασει.

Ρωτάμε τύπε για μα μην πέσουμε σε καμιά φόλα, αλλά όταν θα δοκιμάσουμε έχουμε σκοπό να ενημερώσουμε,
άσε που δεν έχουμε χρόνο να διαβάσουμε μερικές σελίδες πιο πίσω.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ρωτάμε τύπε για μα μην πέσουμε σε καμιά φόλα, αλλά όταν θα δοκιμάσουμε έχουμε σκοπό να ενημερώσουμε,
Θεος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
xaxaxa

Ωραιος

Σκεφτομαι να το εφαρμοσω σε γυραδικα κ ταβερνες.

Οταν βρισκω μια ταβερνα που μαρεσει.......σφαιρα στο ταμπλετ

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Πέρασα Κυριακή στις 12.30 το πρωί και είδα περίεργες κινήσεις.Υπαρχει περίπτωση να βγαίνουν κάποιες τέτοια ώρα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κατι γυφτισσες εχω και εγω δει να κανουν πιατσα μερα μεσημερι, αλλα όχι στανταρ, στις δεκα φορες που περναω μερα την μια.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Πιο παλια εβρισκες ολο το 24ωρο να πηδηξεις. Με τον καιρο εσπασε πολυ η πιατσα, αλλα ειδικα Κυριακη που τα μαγαζια ειναι κλειστα είναι πιο ευκολο να πιατσαρουν διαφορες. Εχει τυχει να παρω και στις 12 το μεσημερι και στις 3 το απογευμα, αλλα 4-5 χρονια πριν.

zevs555

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
421
Πόντοι
21
ηταν  μια χοντρουλα με γιαλια ελληνηδα την ειδε κανης

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Πέρασμα κατά τις 11 από Γιαννιτσών,οι μπάτσοι είχαν τσακώσει μια βουλγαρογυφτισσα κ οι υπόλοιπες τρεχαν προς τα στενά να κρυφτούν.πηρα την Ντανιέλα από Μοναστηρίου,πήγαμε στο Στενάκι από πάνω,μου σπάσε το αρχιδια όχι το ένα όχι το αλλά κ έχυσα με το χέρι της να μου τον παίζει.μονο η εμφάνιση της μετράει ψηλή,αδύνατη μελαχρινή,δν μιλάει ελληνικά,20 ευρώ χαμένα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

ηταν  μια με μεγαλη μυτη που τον έπαιρνε μέχρι την ριζα ελληνηδα την ειδε κανης

Stories

Νέο!

Stories