Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Μια ερωτηση γιατι κολλησα... Αν και την εχω παρει απειρες φορες... Μια πααααααααρα πολυ κοντη ξανθια ομορφουλα σχετικα βουλγαρα, θυμαστε πωσ τη λενε...? Η πιο κοντή κοπέλα της πιάτσας 100%, δίνει και κώλο και εχω λογι καιρο να την δω... Ισως Ελενα αλλα δεν θυμμαια τωρα...  :S
Τη Στεφανια λες μαλλων

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
περασμα απο την πιατσα εχτες κατα τις 9 το βραδυ με το μηχανακι πετυχα απεναντι απο το βεντζιναδικο το σελ μια μελαχρινη. μου λεει ειμαι ελληνιδα τσιγγανουλα με 30€ πιπα-σεξ και καπακι μια αλλη μελαχρινη μου λεει με 30 ελα σπιτι μου για σεξ,δινω και κολο.την πηρα μετα απο ωρες τηλ για παω αλλα κοιμοταν και μου λεει τωρα θελω 50 επειδη ειμαι απτον υπνο.μα λεω αφου μου ειπες 30 στην αρχη.καλα μου λεει αλλα ελα αυριο τοτε.
θα την τιμησω και θα σας πω....

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
περασμα απο την πιατσα εχτες κατα τις 9 το βραδυ με το μηχανακι πετυχα απεναντι απο το βεντζιναδικο το σελ μια μελαχρινη. μου λεει ειμαι ελληνιδα τσιγγανουλα με 30€ πιπα-σεξ και καπακι μια αλλη μελαχρινη μου λεει με 30 ελα σπιτι μου για σεξ,δινω και κολο.την πηρα μετα απο ωρες τηλ για παω αλλα κοιμοταν και μου λεει τωρα θελω 50 επειδη ειμαι απτον υπνο.μα λεω αφου μου ειπες 30 στην αρχη.καλα μου λεει αλλα ελα αυριο τοτε.
θα την τιμησω και θα σας πω....

Τη δευτερη και αυτη στο ιδιο σημειο τη πέτυχες; Ψαχνω να βρω τετοιες που τις παιρνεις στο χωρο τους,αλλα δεν βρισκω ρε γαμωτο.Ειχα παρει μια μαύρη στο πάρκινγκ,στη Κωλέττη και ειχε σκάσει μια παρεα με κατι καραγκιοζάκια 17-20 χρονων,αλλα ευτυχως ειχα τελειωσει

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τη δευτερη και αυτη στο ιδιο σημειο τη πέτυχες; Ψαχνω να βρω τετοιες που τις παιρνεις στο χωρο τους,αλλα δεν βρισκω ρε γαμωτο.Ειχα παρει μια μαύρη στο πάρκινγκ,στη Κωλέττη και ειχε σκάσει μια παρεα με κατι καραγκιοζάκια 17-20 χρονων,αλλα ευτυχως ειχα τελειωσει
αυτες μλκ μου θελουν ariel , καμια μπυριτσα, κανα πατατακι και καποτες να αγορασεις απο το περιπτερο της γειτονιας τους και μετα να της γαμησεις! :2funny: Την επαθε ενας μλκ μου με αυτες! :grin:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
αυτες μλκ μου θελουν ariel , καμια μπυριτσα, κανα πατατακι και καποτες να αγορασεις απο το περιπτερο της γειτονιας τους και μετα να της γαμησεις! :2funny: Την επαθε ενας μλκ μου με αυτες! :grin:

Μόνο τραβεστί που ρώτησα από περιέργεια με είπε η μια στη Κωλέττη 60 ευρώ στο χώρο της,να παίρναμε ταξί και μια άλλη που ήταν με το αμάξι και να πηγαίναμε κάπου ήσυχα.Από δω και πέρα τσάρκα με το αμάξι,και κανένα μαύρο τουμπανάκι άμα πάρω.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
αυτες μλκ μου θελουν ariel  tide, καμια μπυριτσα, κανα πατατακι και καποτες να αγορασεις απο το περιπτερο της γειτονιας τους και μετα να της γαμησεις! :2funny: Την επαθε ενας μλκ μου με αυτες! :grin:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
:2funny: :2funny: πηγε για τσιγαρα κ εγινε λαγοσ :2funny: :2funny:

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Καλησπερα στους συναγωνιστες αν και ειχα κανει παλιοτερα εγγραφη δε θυμομουν ουτε το ονομα χρηστη οποτε νεο προφιλ νεες εγγραφες. λοιπον χτες βραδυ η απολυτη σαπιλα Γιαννιτσων με χαλκιδος το γνωστο επιπλο Ελενη ψηλη ξανθια κτλ... ενω λιγο πιο πανω χαλκιδος με Μοναστηριου ηταν μια καινουργια τουλαχιστο για μενα την οποια την τιμησα την προηγουμενη εβδομαδα με μετριες εντυπωσεις.Συλβια αν θυμαμαι καλα τη λεγαν μια κοντουλα και κλασικη ταριφα 20ρικου. οποτε δε ξαναπροτιμηθηκε. κατι νεα αιματα στην αγιων παντων κατω απο εγνατια και πανω απο Γιαννιτσων τι λεν? δοκιμαστηκαν??

asverkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
54
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες.μετα απο απουσια σχεδον 3 μηνων για δουλεια εκτος θεσσαλονικης επιστροφη στη πολη τη προηγουμενη εβδομαδα.αφου δε ειχα τιποτα εχθες ειπα να κανω μια καταδρομικη στη πιατσα.τα πραγματα οπως τις περισσοτες φορες.Δηλαδή? 3 και ο κουκος.σχεδον τιποτα τα κλασικα βουλγαρακια και τα μαυρακια στη Μοναστηρίου οπότε έγινε μπουχός άμεσα για σπίτι.
Αυτά παίκτες.καλώς σας βρήκα πάλι και καλά να περνάμε.
Καλά γλέντια
Asverkos

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Η Ελένη είναι ξεπέτα? Η αξίζει?
:huh: :huh: :huh: :huh:

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Ελενη ψηλη ξανθια με τατουαζ αν εννοεις εχει δοκιμαστει και δε τα τιμαει τα λεφτα της.... 20 πιπα 30 σεξ αν θυμαμαι καλα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Λοιπόν, δοκιμάστηκε η εν λόγω κυρία. Με 40Ευρώ συν ξενοδοχείο αλλα 25Ευρώ.
Κάνει πολύ καλή δουλειά. Ενα δυωράκι, με  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:.

Κόστος χωρίς ΦΠΑ 65Ευρώ.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Προσοχή στα στρούμφ.
:police: :police: :police: :police: :police:

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Λοιπόν, δοκιμάστηκε η εν λόγω κυρία. Με 40Ευρώ συν ξενοδοχείο αλλα 25Ευρώ.
Κάνει πολύ καλή δουλειά. Ενα δυωράκι, με  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:.

Κόστος χωρίς ΦΠΑ 65Ευρώ.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Προσοχή στα στρούμφ.
:police: :police: :police: :police: :police:
Για την Ελένη την ξανθιά αναφέρεσαι;

kostas123098

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια. χθες το βραδυ πολυ ησυχα πραγματα... μια ξανθια αδυνατη γυροφερνε στο περιπτερο στην κωλετη μαζι με μια βουλγαρα θεια...αυτη ειναι η ελενη? στη συνεχεια ειχε δυο μαυρουλες η μια φαινοταν δυνατη αλλα επειδη την εχω πατησει με μαυρουλα δεν το ξαναρισκαρω...κατα τα αλλα στο παγκακι στην εισοδο του one salonica ηταν μαζεμενες 5-6 μπαζολες και μιλουσαν... τα τρανς στον οπαπ κλασσικα...

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Χτες βραδυ λοιπον δοκιμαστηκε η κυρια Βεσπα απ τη γειτονικη Βουλγαρια..... Εφορτωθει απο αγ παντων κατω απ τη μοναστηριου και πριν τη Γιαννιτσων... 40ε εχει δικο της χωρο καπου στην αγ Δημητριου... Απο υπηρεσιες ηταν αρκετα καλη δε βιαζοταν καθολου και γενικα ηταν ενα καλο ντηλ για το 40 ρακι σε σπιτι με φουλ προγραμμα και χωρις βιασυνες... Απ το χαλι που κυκλοφορει και τις βιαστικες ξεπετες μαλλον θα ξαναπροτιμιθει....  Υ.Γ. Εχει ενα πιτμπουλ στο σπιτι μεσα απιστευτο και πολυ ησυχο απλα την ειπα και το εκλεισε στο αλλο δωματιο μην κανει κανα ντου και τρεχουμε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Χτες βραδυ λοιπον δοκιμαστηκε η κυρια Βεσπα απ τη γειτονικη Βουλγαρια..... Εφορτωθει απο αγ παντων κατω απ τη μοναστηριου και πριν τη Γιαννιτσων... 40ε εχει δικο της χωρο καπου στην αγ Δημητριου... Απο υπηρεσιες ηταν αρκετα καλη δε βιαζοταν καθολου και γενικα ηταν ενα καλο ντηλ για το 40 ρακι σε σπιτι με φουλ προγραμμα και χωρις βιασυνες... Απ το χαλι που κυκλοφορει και τις βιαστικες ξεπετες μαλλον θα ξαναπροτιμιθει....   Υ.Γ. Εχει ενα πιτμπουλ στο σπιτι μεσα απιστευτο και πολυ ησυχο απλα την ειπα και το εκλεισε στο αλλο δωματιο μην κανει κανα ντου και τρεχουμε
Ποσες φορες την καρφωσες την εν λογο ρε μαν?

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Ενα ημιχρονο παιξαμε δεν ειχα χρονο και για παραπανισιο χρονο.... Παντως και στη διαπραγματευση που τη ρωτησα για ωρα χρονο κτλ μου λεει οσο θες... Νομιζω ειναι καλο το deal τωρα ας μας πει και κανενας αλλος αν τη δοκιμασε... Δουλευει μονο σπιτι αυτοκινητο οχι

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
χτες αφου εφαγα την πατατα με την μπουρδελοτσαρκα μου ειπα να κανω και μια βολτα στην πιατσα. Γυρω στις 10 παρα. Μετα απο κανα 2 φορες γυρα ολα τα στενα γιαννιτσων κτλ και εκει που εστριβα απο μοναστηριο στην αγιων παντων για να μπω γιαννιτσων δεξια ενα αδυνατο μωρακι δυνατο καπνιζε. Λεω μπας και ειναι κανα τραβελακι και δεν το φορτωνει κανεις. Γυρναω μια 2 3. Σταματαω και την φορτωνω. Ηταν η Βεσπα που αναφερθηκε πιο πανω. Προτιμαει μονο σπιτι της και οχι αμαξι οπως και εγινε με 40αρι και ανεση χρονου. Οσοι αποφασισετε να την φορτωσετε στο τελευταιο στενο που θα σας πει να μπειτε μην μπειτε βρειτε παρκινγκ πριν μπειτε γιατι ειναι μονοδρομος που δεν βγενει και μετα θα κανετε οπισθεν σε στροφοκατυφορα με αμαξια δεξια αριστερα. Κλαμα. Τεσπα παμε σπιτι της οπου ηταν ο σκυλος ο οποιος ειχε φαει τον καναπε και ειχε γεμισει ο τοπος αυτα τα φρουφρου τα θρυμματα. Κλαμα ν2. Σε υπηρεσια παει προς GFE με μουνι κωλο πιπα στα 40. Εχει και φιλη λεει αμα θελω παρτουζα οποτε παμε στα 80 απο οτι ειπε. Εχει και ενα φιλο gay αμα θελω να γαμησω. Ειπα οχι ευχαριστω. Κλαμα ν3. Αυτα!!!

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
ειχα ξεχασει να αναφερθω στην δυσκολια της προσεγγισης του χωρου αλλα με συμπληρωσε ο cecell ... Εμενα παντως στο δρομο επαιζε με το κινητο και ξεχνουσε να μου πει που να στριψω και μου εδειχνε γκομενες φιλες της στο fb και δικες της γυμνες φωτογραφιες... Αν και εκανα και εγω χτες γυρα δε την πετυχα ... Μαλλον θα εχει πεσει μποτιλιαρισμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom