Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Περασα το Σαββατο και εδωσα μια πιπα ακα στην κατσαριδα,με χρεωσε 30ε  :jerking:
Σιγα τα ουα για την πιπα της... :tickedoff:
Δε θα ξανααποθηκευσω το σπερμα μου στο στομα της  :birdman:
καλα σε εκανε το μωρο. Σε ειδε οτι εισαι τσομπανος και αβγαλτος( :2funny:) με την πιατσα και σε χρεωσε οτι γουσταρε το μωρο! :birdman:

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Δεν το ειδα νωριτερα γαμωτο...
Εκει κοπροσκυλιαζα κατα τις 0200...
Τελικα πηρα την αγαπημενη μου μαυρη σοκολατα,την ΤΖΟΥ....
Φακιρη οταν λες Τζου, εννοείς την Τζινα την Γκανεζα;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
καλα σε εκανε το μωρο. Σε ειδε οτι εισαι τσομπανος και αβγαλτος( :2funny:) με την πιατσα και σε χρεωσε οτι γουσταρε το μωρο! :birdman:

Τουλαχιστον εγω πηγα δοκίμασα και ενημέρωσα,οχι σαν εσένα που κανεις βόλτες,παίρνεις μάτι και πας σπιτι να τον παίξεις  :birdman:

karam2016

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ας κάνω κι εγώ μία περίληψη των επισκέψεών μου στην πιάτσα στο τελευταίο δίμηνο μιας και έρχομαι σπάνια Θεσσαλονίκη απλά για ενημερώσω τους υπόλοιπους αν και με έχουν υπερκαλύψει οι προηγούμενοι. .

1) Νίνα επιτέλους την δοκίμασα , η πίπα της είναι όνειρο και ίσως επειδή είναι τόσο καλή να μην απόλαυσα το γαμήσι και την ζήτησα να τελειώσουμε με πίπα πάλι. Γενικά όμως έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Η κοπέλα υπερτερεί όλων των άλλων και σε κορμί και σε απόδοση αλλά και σε χαρακτήρα.

2) Κατσαρίδα , μία καλή πίπα για τα 15 ευρώ.

3) @ μαυρούλες που τις πήρα παρέα ήταν για γέλοια και για κλάματα η υπόθεση μέχρι το σημείο που με ξενέρωσαν και τις έδιωξα χωρίς να τελειώσω. (Ονόματα δεν θυμάμαι , η μία με άσπρο φορεματάκι μαλλί μέχρι τους ώμους στην Μοναστηρίου και η άλλη Γιανιτσών κοντά στο shel από την απέναντι πλευρά.)

4) Τέλος Νανά η Κύπρια και αυτή δυνατή πίπα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Γρηγορο περασμα απο πιατσα πριν κανα μισαωρο νεκρα πραματα το μονο αξιολογο ενα μελαχρινο απεναντι απο το shell το οποιο ειπε 40 50 στο χωρο της Αγιου Δημητριο με κωλο μεσα θα δοκιμαστει λιαν συντομος και θα ενημερωσω

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
απογοητευση στην πιατσα.πρεζονια-γυφτακια-μαυρες. γαμησετα κανα καλο μουνι με το κυαλι το βλεπουμε.
πετυχα την στελλα της προαλλες και πανω που ημουν ετοιμος να την φορτωσω με προλαβε ενας πορνογερος και την πηρε.δυστακτικη η μικρη αλλα ανεβηκε στην κουρσα του τελικα.ξενερωσα λιγο και εφυγα
Υ.Γ. στα μπορντελα πρεπει να το κανουν 20αρικο το μανικι

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
απογοητευση στην πιατσα.πρεζονια-γυφτακια-μαυρες. γαμησετα κανα καλο μουνι με το κυαλι το βλεπουμε.
πετυχα την στελλα της προαλλες και πανω που ημουν ετοιμος να την φορτωσω με προλαβε ενας πορνογερος και την πηρε.δυστακτικη η μικρη αλλα ανεβηκε στην κουρσα του τελικα.ξενερωσα λιγο και εφυγα
Υ.Γ. στα μπορντελα πρεπει να το κανουν 20αρικο το μανικι

:thumbsup:

Και γω τα λεω,αλλα ποιος ακουει...

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
πέρασμα απο πιάτσα κατά τις 1 και κατι.ελαχιστα πραγματα σε ολη τη πιατσα.2-3 βουλγαρογυφτοτσουβαλια ,και στο φαναρι η κατσαριδα εκοβε βολτες.απεναντι απο shell εθεαθη ενα καλο μαυρομαλικο αλλα φορτωθηκε απευθειας.επι μοναστηριου πολλα μαυρακια αλλα τιποτα σπουδαιο.
με λιγα λογια αλλη μια απογοητευτικη βραδια στη πιατσα

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βολτουλα κ εγω χτες,μετα απο καιρο,οσα ειπε ο συναδερφος πιο επανω... συν ενα καινουργιο νομιζω στην σταση μοναστηριου στην αντιπ/ια της citroen,μια ελενη αδυνατη ψιλοτσιγγανα που κανει τρομερη πιπα,
Οι αδυνατες οι βουλγαρες που βγαιναν μοναστηριου μαγκυ και σια,μεταφερθηκαν εντος οικου ☺
Το αμαξι του τραβελιου που τραβιεται η ρια μαζι του, ειναι σπασμενο και τρακαρισμενο μοναστηριου μ κολλετη,ξερουμε τι παιχτηκε;
Εθεαθη καινουργιο τεμαχιο κοντο ξανθουλικο στην προεκταση γιαννιτσων αλα ηταν πολυ τρομαγμενο και κρυβοταν μολις εβλεπε αμαξι,κανα πελατη μ ελικοπτερο περιμενε;
Λιγο προσοχη με την Ηρα καθως παει απο το κακο στο χειροτερο

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Χτες Πήρα μια Μαύρη και λέω πάμε ξενοδοχείο και λέει 50€ σκέφτομαι και σκέφτομαι δεν χαλιέσαι μια σοκολάτα για δοκιμή και που λες πάει και ξενοδοχείο +25 και καταλήγουμε στο κρεβάτι και ξενερα λες και γαμούσα πλαστική κούκλα όχι το ένα όχι το άλλο και τι βιαστική κοινός πέταμα τα λεφτά καλύτερα να πας σε στουδιο..
Τουλάχιστον κανε οτι θέλω 50αρι παίρνεις  

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Δεν ηξερες
δεν ρωταγες?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Χτες Πήρα μια Μαύρη και λέω πάμε ξενοδοχείο και λέει 50€ σκέφτομαι και σκέφτομαι δεν χαλιέσαι μια σοκολάτα για δοκιμή και που λες πάει και ξενοδοχείο +25 και καταλήγουμε στο κρεβάτι και ξενερα λες και γαμούσα πλαστική κούκλα όχι το ένα όχι το άλλο και τι βιαστική κοινός πέταμα τα λεφτά καλύτερα να πας σε στουδιο..
50 σε μαυρη ρε τυπε την παλευεις  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
ρε φιλε η μαυρη για να βγαλει 50€ στην χωρα της πρεπει να δουλευει δυο μηνες και παλι αμα τα βγαλει.και πας εσυ το λαχανο και τις τα δινεις ετσι για ενα μανικι.
μα ποσο χαζος κοσμος υπαρχει τελικα.τοσα χρονια κριση και ακομα ειμαστε ζωα.ελεος.!!
βασικα και λιγα σου πηρα αλα τεσπα. αλλη φορα προσεχε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
ρε φιλε η μαυρη για να βγαλει 50€ στην χωρα της πρεπει να δουλευει δυο μηνες και παλι αμα τα βγαλει.και πας εσυ το λαχανο και τις τα δινεις ετσι για ενα μανικι.
μα ποσο χαζος κοσμος υπαρχει τελικα.τοσα χρονια κριση και ακομα ειμαστε ζωα.ελεος.!!
βασικα και λιγα σου πηρα αλα τεσπα. αλλη φορα προσεχε

Ο Φακιρης που είναι ποιο έξυπνος,δίνει 40€

:jerking: :jerking:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
126
Πόντοι
6
Πέρασα πριν λίγες ώρες μετά από έκτακτη εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη από την πιάτσα την οποία δεν γνωρίζω πολύ καλά. Κοπέλες λίγες εκείνη την ώρα μιας και ήταν λίγο νωρίς.
Πήρα μια ξανθιά χοντρουλα Άννα η Κατερίνα... Δε θυμάμαι τι μου είπε.  :think:
25 ευρώ στο διαμέρισμα της. Αφού φτάσαμε μετά από μια περιπέτεια στο δρόμο τα πράγματα κυλισαν καλά. Πολύ καλό στοματικο με  περιποίηση όλης της περιοχής και συμμετοχή στο σεξ. 
Το τέλος ήρθε στα 4 μέσα της. Δεν ζήτησα κάτι άλλο αλλά νομίζω ότι ζητούσα δεν θα έλεγε όχι.  Αν είχα χρόνο θα καθόμουν και για 2 γύρο αλλά δυστυχώς. Ελπίζω να την ξαναπετυχω την επόμενη φορά.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Ξερει κανενας μηπωε μια κοκκινομαλα που κανει πιατσα στη γιαννιτσων απεναντι απο ενα κινεζικο μαγαζι?

MARKOSSI

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αυτες οι εγκυες που γραφατε στα προηγουμενα ποστς  (τελη ιουλιου- αρχες αυγουστου)  ειναι ακομη εκει??      :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom