Δοκίμασα και εγώ Βέσπα σήμερα το βράδυ..'νταξ, για μένα μόνο ως λύση απελπισίας θα μπορούσε να θεωρηθεί. Είχα πάρει το τηλ. της πριν μερικές μέρες όταν την βρήκα στην πιάτσα. Αν και δεν με είχε τρελάνει από εμφάνιση, το δέλεαρ του κώλου στα 40ε ήταν πολύ ισχυρό, οπότε έκλεισα για σήμερα. Χώρος λίγο πάνω από αρχή Ολυμπιάδος. Επειδή δεν κατάλαβε ποιος είμαι από το τηλέφωνο, τρόμαξε και κάλεσε την χοντρή φίλη της που κάνουν μαζί πιάτσα για προστασία
Υποδοχή με εσώρουχα, την χοντρή φίλη της από δίπλα και ένα μεγάλο πολύ ήσυχο σκύλο. Από εμφάνιση την κόβω για 30κάτι, κοντή, έχει λεπτό σώμα με σημάδια εγκυμοσύνης (έχει 3 παιδιά), μελανούρι τσιγγανοβουλγάρα, 4-5 τατού εδώ και κει με χαρακτηριστικότερο ένα πάνω από τον κώλο. Εμφάνιση πιάτσας και να πω την αλήθεια στην πιάτσα δεν θα την πρόσεχα, ας όψεται φίλος και πολύ γνωστό μέλος του Μπου που μου την περιέγραψε ως "μουνάρα" σε pm (δεν θέλω να τον βγάλω στον τάκο)
Καλή ευγενική συμπεριφορά σε γενικές γραμμές, καθήσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο στο σαλονάκι και τα είπαμε. Από κει πέρα ξεκίνησε ένα σουρρεάλ σκηνικό μ΄αυτήν να ξεντύνεται και να μου λέει "έλα να το κάνουμε στον καναπέ", ενώ η φίλη της καθόταν μπάστακας δίπλα παρέα με τον σκύλο και δεν έλεγε να το κουνήσει. Ίσως κάποιους να τους έφτιαχνε το σκηνικό, εγώ φυσικά προτίμησα να μείνουμε one οn one, μόνο που ο σκύλος βρήκε τρόπο και ξαναήρθε στην συνέχεια για να πάρει μάτι!
Στην αρχή την έκοψα για αρκετά καθαρή και έκανα κίνηση για γλειφομούνι το οποίο δέχτηκε ευχάριστα με καλές αντιδράσεις, μόνο που δεν κράτησε πολύ. Πίπα ακάποτη, δυστυχώς της πλάκας, εκεί άρχισα να ξενερώνω. Απότομη βελτίωση όταν μου ζήτησε να της τον βάλω από τον κώλο απευθείας. Άπαξ και άνοιξε, έμπαινε μέσα έξω για πλάκα, πολύ δουλεμένη. Δεν άντεχε για πολύ βέβαια, οπότε έπαιξαν εναλλαγές κώλος-μουνί-κώλος πολλές φορές και σε πολλές στάσεις. Το πρόβλημα ήταν ότι έκανε απίστευτη ζέστη μέσα στο δωμάτιο, είχα καταϊδρώσει, δεν στηνόταν και με τον καλύτερο τρόπο στους στενούς καναπέδες και δεν τελείωνα.
Το ό,τι δεν ήταν και η σούπερ καθαρή ήρθε να το επισφραγίσει το ότι μου έκανε τσιμπούκι (χάλια όμως) μετά από κώλο. Για να πω την αλήθεια δεν είχαμε μυρωδιές ή άλλα βρώμικα ατυχήματα. Μετά από το τσιμπούκι ξαναστήθηκε για την γαμήσω, αλλά ήμουν ήδη λούτσα και δεν ήθελα να γαμήσω και άλλο ανοιχτές τρύπες. Για τελείωμα εκτός καπότας στο στόμα δεν ήθελε. Το σφύριξα εκεί, μου είπε "συγγνώμη", αλλά ήταν και δικό μου θέμα και της γαμημένης της ζέστης. Να πω ότι το σαλονάκι με τους δύο μικρούς καναπέδες δεν ήταν και πολύ βολικός χώρος (ιδίως όταν ο σκύλος κόβει βόλτες) και αρκετά ακατάστατος. Θυμάμαι ένα επικό γαμήσι που είχα ρίξει με την Τζασμίν (αν την θυμάστε) πριν αρκετά χρόνια
σε σαλονάκι παρόμοιου χάλια χώρου, καμία σχέση, αυτή ήξερε να σε εξιτάρει, ενώ η Βέσπα δεν το έχει κατά τη γνώμη μου.
Αν ήμασταν 1-2 χρόνια πίσω, θα σας έλεγα να πηγαίνατε στα μπουρδελάκια όπου με ένα 50ρικο είχε ρουμανάκια για να ευχαριστηθείτε κωλογαμήσι. Εδώ δυστυχώς δεν το ευχαριστήθηκα και μάλλον δεν θα υπάρξει άλλη φορά.