Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Και πέρα της πλάκας, όταν γράφουμε ότι η μια ή η άλλη είναι έγκυος, δεν το γράφουμε για να τις διαφημισουμε, αλλά για να τις αποφεύγουμε.

Και θα ναι πολύ μλκς οποιος σου απαντήσει σοβαρά στην ερώτηση σου.
Αυτό και για κάποιους που με ρώτησαν σε πμ και ακόμα περιμένουν απάντηση.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Xαίρεται μάγκες.Μετά από κάμποσες επισκέψεις σε στούντιο και στριπτιτζάδικα,μου φάνηκε ενδιαφέρον το κομμάτι με τις πιάτσες και θα ήθελα για αρχή κάποιες βασικές πληροφορίες.Εκτός από τη περιοχή του City Gate που αλλού έχει πιάτσες; Και τα καλά κομμάτια γνωρίζουμε που μπορούμε να τα βρούμε ως συνήθως; Μια μέρα είχα πάει στο Όνειρο,το στριπτιτζάδικο και ήταν πολύ νωρίς και έκανα κύκλους και είδα μια μελαχρινή γύρω στα 25-30 περίπου,πολύ ωραίο κορμί,Κωλέτη με Καβάλας,στεκόταν στη μέση του δρόμου και έκανα μαλακία που δεν τη πήδηξα.Anyway γνωρίζει κάποιος γι αυτήν; Σίγουρα θα την έπαιρνα.Πάντως έκανα διπλή μαλακία μετά που έδωσα 30 ευρώ σε μια μαύρη-τούμπανο με καφέ αφάνα που μόνο στήθηκε για να τη πηδήξω στο πάρκινγκ.Μπορεί να την έχετε πετύχει,στη Μοναστηρίου ήταν...Θα ήθελα να μάθω επίσης σε ποια σημεία είναι αυτές που έχουν αμάξι και τις πηδάς εκεί και ποιες σε παίρνουν στο διαμέρισμα που έχουν ή αν παίζει τέλος πάντων γιατί είχα διαβάσει κάποιες περιπτώσεις στα σχόλια. Και μια τελευταία ερώτηση,υπάρχουν μερικές που πηδιούνται και γυμνές; Η μαυρούλα ίσα ίσα κατέβασε το μίνι της για να τη σφυροκοπήσω και κει που πήγα να γραπώσω τις βυζάρες της μέσα από τη μπλούζα και το σουτιέν,δεν μ άφησε

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Θελω να γαμησω μια "Χωρισμενη εγκυο της Πιατσας"!
Αξια ανεκτιμητη! :grin: :wanker: :wanker: :wanker:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Μεσημεριανες ωρες παιζει τιποτα κατω παιδια η τζαμπα βενζινη? αχαχα

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Με τη 45αρα Μαρια πηγε κανεις; κανει και αυταρχικο

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Θα μου πει κανεις ρε παιδια πως ξεχωρίζω τη νινα?

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ειναι η μοναδικη σε εκεινο το σημειο φιλε μου..

Valkyrios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά...νέος στο forum και στις εξορμήσεις θα ήθελα τα φώτα σας ώστε να μαθαίνω σιγά σιγά τα κορίτσια. Σήμερα κατά τις 12 το βράδυ ήταν μία επί της γιαννιτσών, αρκετά μετά το city gate όπως πάμε προς κτελ. Φορούσε μία μίνι κόκκινη φούστα και από πάνω νομίζω κάτι μπεζ ωραίο σώμα. από φάτσα δν ειδα καλα στο πρώτο πέρασμα ήταν λίγο μακριά. Στο δεύτερο είπα θα την φορτώσω  :pipa2: αλλά της την είχαν πέσει κάτι μπάτσοι. Αξίζει? Την είδε κανας αλλος συναγωνιστής σήμερα. Όχι πολλά πολλά μόνο όνομα και θα ψάξω παλιές αναρτήσεις αν αξίζει.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι δυο βουλγαρακια εκει στη νισσαν,ξεπετες δεν εχασες και τιποτα

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μια ερωτηση γιατι κολλησα... Αν και την εχω παρει απειρες φορες... Μια πααααααααρα πολυ κοντη ξανθια ομορφουλα σχετικα βουλγαρα, θυμαστε πωσ τη λενε...? Η πιο κοντή κοπέλα της πιάτσας 100%, δίνει και κώλο και εχω λογι καιρο να την δω... Ισως Ελενα αλλα δεν θυμμαια τωρα...  :S

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Α τι μου είπε η χαζοΣτελλίτσα... Την πήρε ενας στα 4 και ήταν τίγκα στο λιπαντικό και όπως βγήκε και πήγε να της τον ξαναβάλει, την κάρφωσε (δηθεν καταλαθος  :2funny: ) στον κώλο, σαν σουβλάκι...  :fuck2:
Επίσης γκόμενα που γλύφει κώλους πελατων στο δρόμο (δλδ σιγουρα χωρις μπανιο), καλό είναι να μην την αφηνετε να γλύφει μετα το καυλι σας ακαποτα... Λεω εγω τωρα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Α τι μου είπε η χαζοΣτελλίτσα... Την πήρε ενας στα 4 και ήταν τίγκα στο λιπαντικό και όπως βγήκε και πήγε να της τον ξαναβάλει, την κάρφωσε (δηθεν καταλαθος  :2funny: ) στον κώλο, σαν σουβλάκι...  :fuck2:
Επίσης γκόμενα που γλύφει κώλους πελατων στο δρόμο (δλδ σιγουρα χωρις μπανιο), καλό είναι να μην την αφηνετε να γλύφει μετα το καυλι σας ακαποτα... Λεω εγω τωρα...

Τυπε, μετά το γλυφοκωλι πάει ένα γλωσσοφιλο και μετά μια πίπα ακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom