Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Eσενα ρε τυπε τωρα ποιος μιλησε και πεταγεσε σε ρωτησα τιποτα η μηπως μιλαω μαζι σου και δε το ξερω και οτι θελω θα κανω ακομα και το πυθαγωρειο δε θα μου πεις εσυ
Εισαι πολυ αδικος παντως αν δεν εκανα κουβεντα δεν θα μαθαινες για την καινουργια. Και το χειροτερο ειναι οτι θα την πετυχεις πριν απο μενα εκτος αν καταφερω και κατεβω σημερα...

asverkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
54
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές.παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και μετά απο παρότρυνση του καλού μου φίλου γλεντοκόπου είπα και εγώ να μπω στη παρέα.χρόνια βολτάρω στη πιάτσα αλλά κυρίως μόνο για το χαβαλέ έχοντας λίγα φορτώματα,θα παραθέτω και εγώ τις εμπειρίες μου.Κυριακή βράδυ περνάω για βόλτα και εκεί που είναι η πιάτσα των τρανς,μιλάω λίγο για το καλησπέρα με μια με κόκκινο αυτοκίνητο η οποία μου πρότεινε να πάμε να χύσουμε παρέα δωρεάν!!!!γέλασα και χαιρέτησα,αποχορώντας άρων άρων καθώς δε είναι του γούστου μου οι τρανς.ξέρει κανείς κάτι για τη συγκεκριμένη?μετά απο εκεί φόρτωσα με 10 τη στελλίτσα για μια πίπα και την έκανα για σπίτι.
Επόμενη τσάρκα παρασκευή με γλεντοκόπο όπου είπαμε θα πάμε στο επαφή να δούμε επιτέλους τι παίζει αν και όπως διάβασα είναι μαγαζάκι για τη τρίτη ηλικία αλλά δε πειράζει η καταδρομική θα γίνει.
Θα ακολουθήσει και ενημέρωση απο το τι συναντήσαμε στο μαγαζί! 2funny
Καλώς σας βρήκα λοιπόν παιδιά,και εύχομαι στην επόμενη συνάντηση να με ενημερώσετε να έρθω μαζί με γλεκντοκόπο να σας γνωρίσω και απο κοντά!

Καλά γλέντια,
Asverkos

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι πολυ αδικος παντως αν δεν εκανα κουβεντα δεν θα μαθαινες για την καινουργια. Και το χειροτερο ειναι οτι θα την πετυχεις πριν απο μενα εκτος αν καταφερω και κατεβω σημερα...
ρε φιλε και να την παρει ο ραπτορας δεν τρεχει καστανο... ο black adder μην την προλαβει,γιατι μετα θα ειναι μπουκωμενη κανα μηνα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Eιμαι αδικος στο τη ρε τυπε σχολιαζεις με τροπο σαν να μου τη λες και περιμενεις να σου μιλησω και ομορφα και δευτερο ειχα ακουσει ξανα για αυτο το κομματι δε περιμενα εσενα να κανεις κουβεντα απλα δεν ετυχε να την πετυχω και νομιχα οτι σταματησε κατεβαινω αρκετα συχνα πιατσα εστω και για βολτα και εχω παρει κομματια καποια τουλαχιστον που ουτε και ο Βασιλιας δε τα ξερει τωρα εμενα προσωπικα στα παπαρια μου αν την παρεις νωριτερα εσυ η ο Βασιλιας η ο οποιοσδηποτε εσυ τωρα που κολας αν την παρω εγω η καποιος αλλος νωριτερα απο σενα δε μπορω να καταλαβω  :think: :think: :think:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
καλησπέρα συναγωνιστές.παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και μετά απο παρότρυνση του καλού μου φίλου γλεντοκόπου είπα και εγώ να μπω στη παρέα.χρόνια βολτάρω στη πιάτσα αλλά κυρίως μόνο για το χαβαλέ έχοντας λίγα φορτώματα,θα παραθέτω και εγώ τις εμπειρίες μου.Κυριακή βράδυ περνάω για βόλτα και εκεί που είναι η πιάτσα των τρανς,μιλάω λίγο για το καλησπέρα με μια με κόκκινο αυτοκίνητο η οποία μου πρότεινε να πάμε να χύσουμε παρέα δωρεάν!!!!γέλασα και χαιρέτησα,αποχορώντας άρων άρων καθώς δε είναι του γούστου μου οι τρανς.ξέρει κανείς κάτι για τη συγκεκριμένη?μετά απο εκεί φόρτωσα με 10 τη στελλίτσα για μια πίπα και την έκανα για σπίτι.
Επόμενη τσάρκα παρασκευή με γλεντοκόπο όπου είπαμε θα πάμε στο επαφή να δούμε επιτέλους τι παίζει αν και όπως διάβασα είναι μαγαζάκι για τη τρίτη ηλικία αλλά δε πειράζει η καταδρομική θα γίνει.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν παιδιά,και εύχομαι στην επόμενη συνάντηση να με ενημερώσετε να έρθω μαζί με γλεκντοκόπο να σας γνωρίσω και απο κοντά!

Καλά γλέντια,
Asverkos
Καλως ηρθες στην παρεα τυπε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ρε φιλε και να την παρει ο ραπτορας δεν τρεχει καστανο... ο black adder μην την προλαβει,γιατι μετα θα ειναι μπουκωμενη κανα μηνα
Ελα ντε τη πειραζει αν την παρει ο οποσδηποτε δεν μπορω να το καταλαβω δημοσιας χρησεως ειναι ετσι κ αλλιως

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ο Μπλακ ειναι λορδος δικαιωματικα πρεπει να τις παιρνει ολες πρωτος.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ελα ντε τη πειραζει αν την παρει ο οποσδηποτε δεν μπορω να το καταλαβω δημοσιας χρησεως ειναι ετσι κ αλλιως
Δεν ειπα οτι πειραζει, απλως ζηλευω γιατι την εχω ερωτευτει.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Δεν ειπα οτι πειραζει, απλως ζηλευω γιατι την εχω ερωτευτει.
Tυπε πρωτον ειναι δημοσιας χρησεως και δευτερον οσο καλη και να ναι εμφανισιακα αλλο τοσο αθλια παιζει να ειναι επι του αγωνος

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
ρε φιλε και να την παρει ο ραπτορας δεν τρεχει καστανο... ο black adder μην την προλάβει,γιατι μετα θα ειναι μπουκωμενη κανα μηνα

α)Την Maghi όμως ακόμα δεν την έχω αγγίξει, την αφήνω αγνή, για χάρη σου.
β)Που χάθηκες εσύ ρε;
Στο fb δεν μπορώ να σου γράψω,
αφού μπαίνει συνέχεια ο μεγάλος ο κλώνος.

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1

Καλά γλέντια,
Asverkos

Στωικά σε περίμενα Άσβε...
Ξέρω ότι τα καλωσορίσματα και τα γλυκόλογα δεν είναι του γούστου σου,καθότι είσαι ο Έλληνας Mike Tyson , όπως σε ξέρουμε στην πιάτσα, αλλά θα σου πω κιεγώ με τη σειρά μου καλώς όρισες.
Οι εμπειρίες σου στη γύρω περιοχή μόνο ευεργετικά μπορούν να λειτουργήσουν για τους νεότερους εδώ μέσα και θα εκτιμηθούν και από τους παλαιότερους.
Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα φορτώματα με το κλάρκ που έχεις κάνει στην εν λόγω περιοχή,τα οποία καλείσαι και να μοιραστείς μαζί μας , αυτά είναι το λιγότερο που ξέρω για σένα.Με τον καιρό, οι λοιποί συναγωνιστές θα μάθουν και για τα υπόλοιπα "σκηνικά".
Όσο για την Παρασκευή, θα πειθαρχ(ύ)σω στις διαταγές κατά τη διάρκεια της καταδρομικής και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.
Μέχρι τότε, επονομαζόμενε και ως "Αλεπού της Ερημίτη Πέτρου", καλά γλέντια.

Γλεντοκόπος

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
α)Την Maghi όμως ακόμα δεν την έχω αγγίξει, την αφήνω αγνή, για χάρη σου.
β)Που χάθηκες εσύ ρε;
Στο fb δεν μπορώ να σου γράψω,
αφού μπαίνει συνέχεια ο μεγάλος ο κλώνος.
αστην να ψηθει λιγο ακομα,ουτος η αλλος η πιπα της ειναι χαλια,την ψηνω και αυτην να της ανοιξω την σουφρα,αλλα ποναει,το παω σιγα σιγα,πηρα και ξυλοκαϊνη :P κατσαριδα νουμερο 2 θα την κανω
δυο στενα πιο κατω εχει ενα βουλγαρακι ακομα, αδυνατο που με παρακαλια εκανε πιπα ακαποτη πολυ ρουφηγμα η ρουφιανα,
αφραγκιες φιλε και δεν παω πουθενα σε καμια βδομαδα θα ειμαι παλι ανετος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom