thomasskorpios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απεναντη απο καλιγουλα ειναι μια με ενα ατος ασημι. ξερει κανεις τιποτα την εχει παρει καποιος
δωσε καμια περιγραφη που ακριβως βγαινει?? τιμη ξερουμε?Με μια 45αρα με κολλαν Μαρια που τη στεινει λιγο πριν ή λιγο μετα το CARREFUR πηγε κανεις; κανει και αυταρχικο ειπε
γεια σας παιδια. επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβαζει κανεις τοσα πολλα μηνυματα οσα ειναι τα προηγουμενα, μπορει καποιος να μου πει τα νεα των πιατσων της θεσσαλονικης; που μαζευονται οι περισσοτερες κυριες; σε ποια οδο και τι ωρα περιπου;
αυτες τις μερες περναω καθε βραδυ απο γιαννιτσων και πισω απο τον οπαπ και τα πραγματα ειναι τραγικα. 2 τραβελια και μαλιστα κακιστα και κανα δυο χοντρες και ελεινες κοπελες που ειναι να απορει κανεις γιατι πληρωνουν ανθρωποι για να τις πηδηξουν.
απεναντη απο καλιγουλα ειναι μια με ενα ατος ασημι. ξερει κανεις τιποτα την εχει παρει καποιος
τσ τσ τσ κακίεςΝομίζω την έχει πάρει ο paraxenos προ καιρού, και είχε γράψει 20€ στο αμαξι
Τον Μπένι με την περούκα, πήρες ρε
Εσύ; Ο πεττιτ-φαγος?
Άμα γυρίσω καμια 100-200 σελίδες πίσω θα βρω το ποστ που έγραφε για αυτήν,
και ποιος το έγραψε.
Λοιπόν αν πάρεις Βικη, πάρε και ταμπόν να βάλεις στα αφτιά, γιατι πολυ παρλα
Τον Μπένι με την περούκα, πήρες ρε
Εσύ; Ο πεττιτ-φαγος?
Άμα γυρίσω καμια 100-200 σελίδες πίσω θα βρω το ποστ που έγραφε για αυτήν,
και ποιος το έγραψε.
Λοιπόν αν πάρεις Βικη, πάρε και ταμπόν να βάλεις στα αφτιά, γιατι πολυ παρλα
Βρωμάνε όλες μόλις πλησιάσουν στο αυτοκίνητο το καταλαβαίνεις. Αα και προσοχή κλέβουν ότι βρουν ειδικά οι μαύρες που κρύβονται στο σουβλατζίδικο στην κωλεττη με μοναστηρίουΗ κοκαλοτσιγγάνα που βρίσκεται στην γιανιτσών αξίζει?
Μια σύνοψη των τελευταίων καταθέσεων μου...
Καταρχήν η Στελλα... Την πήρα 2-3 φορές αμάξι, όπου αν εξαιρέσεις οτι μιλάει πραγματικά πολύ, ήταν καλή και τίμησε τα λεφτά της... Όμως πονεμένη ιστορία, την λυπήθηκα ελαφρώς... Πάντως οτι και αν θέλεις, της το ζητάς, της κανεις μια πρόταση και κατα πάσα πιθανότητα θα στο κανει...
Έπειτα η πολύ κοντούλα ξανθιά Βουλγαρα που δίνει κωλο με 30€... Την πήρα μια φορά στο αμάξι, όπου της έδωσα τον κωλο στο χέρι, την έσκισα για τα καλα... Ε την επομενη φορά σκέφτηκα να την παρω σπίτι για ακομα καλύτερη φάση, όμως δεν τίμησε τα λεφτά της, απέφευγε εντέχνως να γαμηθει καλα, οποτε την σούταρα, διακριτικά μεν, τη σούταρα δε...
Το ίδιο και με μια άλλη Βουλγαρα, συνήθως καλοντυμένη, καστανή με σκουλαρίκι στη μύτη... Επίσης μετα απο ενα καλό κωλοσκίσιμο την πήρα σπίτι, όμως επίσης δεν γαμηθηκε καλα...
Έχω ενα κακό, δεν θυμάμαι κανενα όνομα ρε φιλε...! Κανενα όμως, ακομα και απο τις γκόμενες που γνωρίζω έξω, μαλλον έχω Αλτσχάιμερ...