Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

thomasskorpios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
απεναντη απο καλιγουλα ειναι μια με ενα ατος ασημι. ξερει κανεις τιποτα την εχει παρει καποιος

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μια σύνοψη των τελευταίων καταθέσεων μου...
Καταρχήν η Στελλα... Την πήρα 2-3 φορές αμάξι, όπου αν εξαιρέσεις οτι μιλάει πραγματικά πολύ, ήταν καλή και τίμησε τα λεφτά της... Όμως πονεμένη ιστορία, την λυπήθηκα ελαφρώς... Πάντως οτι και αν θέλεις, της το ζητάς, της κανεις μια πρόταση και κατα πάσα πιθανότητα θα στο κανει...

Έπειτα η πολύ κοντούλα ξανθιά Βουλγαρα που δίνει κωλο με 30€... Την πήρα μια φορά στο αμάξι, όπου της έδωσα τον κωλο στο χέρι, την έσκισα για τα καλα... Ε την επομενη φορά σκέφτηκα να την παρω σπίτι για ακομα καλύτερη φάση, όμως δεν τίμησε τα λεφτά της, απέφευγε εντέχνως να γαμηθει καλα, οποτε την σούταρα, διακριτικά μεν, τη σούταρα δε...

Το ίδιο και με μια άλλη Βουλγαρα, συνήθως καλοντυμένη, καστανή με σκουλαρίκι στη μύτη... Επίσης μετα απο ενα καλό κωλοσκίσιμο την πήρα σπίτι, όμως επίσης δεν γαμηθηκε καλα...

Έχω ενα κακό, δεν θυμάμαι κανενα όνομα ρε φιλε...! Κανενα όμως, ακομα και απο τις γκόμενες που γνωρίζω έξω, μαλλον έχω Αλτσχάιμερ...  :2funny:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
η αληθεια ειναι οτι η στελλιτσα ειναι καλη κοπελα και αρκετα χαζουλα.παντα την γαμαω με 20€ λεγοντας της οτι δεν παιζουν φραγκα κλπ...μου ειπε οτι εχει οικογενειακα θεματα με αποτελεσμα να βγει στην βιζιτα αλλα δεν πιστευω μυρολογια πορνης.αν ειχε λιγο παραπανω μορφωση θα μπορουσε να γινει call-girl και να κονομαει αλλα ειναι στουρναρη...οποτε με 20ρικο καλα ειναι ..!!

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Με μια 45αρα με κολλαν Μαρια που τη στεινει λιγο πριν ή λιγο μετα το    CARREFUR πηγε κανεις; κανει και αυταρχικο ειπε

thomasskorpios

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ξερη κανεις καμια 55και πανω σε πιατσα η μπουρδελο θεσσαλονικη η γυρω περιοχες . αν εχει καποιο τηλ

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Μπορειτε να περιγραψετε την στελλα ?

σε ποιο σημειο την βρισκει κανεις?

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Με μια 45αρα με κολλαν Μαρια που τη στεινει λιγο πριν ή λιγο μετα το    CARREFUR πηγε κανεις; κανει και αυταρχικο ειπε
δωσε καμια περιγραφη που ακριβως βγαινει?? τιμη ξερουμε?

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
γεια σας παιδια. επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβαζει κανεις τοσα πολλα μηνυματα οσα ειναι τα προηγουμενα, μπορει καποιος να μου πει τα νεα των πιατσων της θεσσαλονικης; που μαζευονται οι περισσοτερες κυριες; σε ποια οδο και τι ωρα περιπου;

αυτες τις μερες περναω καθε βραδυ απο γιαννιτσων και πισω απο τον οπαπ και τα πραγματα ειναι τραγικα. 2 τραβελια και μαλιστα κακιστα και κανα δυο χοντρες και ελεινες κοπελες που ειναι να απορει κανεις γιατι πληρωνουν ανθρωποι για να τις πηδηξουν.

Καθόλου δύσκολο δεν ειναι φίλε, δεν ειναι ανάγκη να διαβάσεις 500 σελίδες
διάβασε τις τελευταίες 30-40, τέλος πάντων του τελευταίου εξαμηνου, και θα μάθεις για τις περισσότερες που κυκλοφορούν.

Μην βαριέστε να διαβαζετε.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα σήμερα κατα τις 20:00
Η Βικη, στην στάση του παλιού ΚΤΕΛ, μετά την Κωλέττη και απεναντι από το βενζινάδικο,στην σταση, μια με ανοιχτό κοκκινο φόρεμα, γιαλια και τσαντούλα. Δεν σταμάτησα.
Στη διχάλα η Νίκη, μαζί με την Σοφια.
Ξαναπερασα κατα τις 21:00,
Στην Α.Π. ειταν 2 βουλγαρακια, στην Χαλκιδος ακόμα 1, στο παλιό ΚΤΕΛ ένα χονδρομπαζο.
Στην Κωλέττη, η Χρυσά το πουτανακι, ντυμένη και βαμμένη σαν πουτανακι.
Μετά την Κωλέττη η Ηρα,
Πρην την διχάλα, αυτή που έγραψα πρην. Αυτή τη φορά την πήρα.
Γεωργία λοιπόν, 30+, μέτριο βυζί, μακρι καστανο μαλι.
20€ πήρε για πίπα ακαποτη, πήγαμε σε καβανζα λίγο μακριά από την πιατσα
Στην πίπα έβαζε πολυ δόντι, με αποτέλεσμα κάπου κάπου να με πονάει.
Τα πήρε όλα στο στόμα, και μου είπε ότι τα παίρνει και στη μάπα.
Καθόλου βιαστικια,τίμησε τα λεφτά ΤΗΣ

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγω πηρα τον τραβελο με την ξανθια περουκα και την σκεμπα σαν ταβερνιαρης που ειναι γιατι επαιζε το καινουργιο της παολα στο αμαξι και μου ελειπε τουμπερλεκι εκεινη την ωρα...

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Τον Μπένι με την περούκα, πήρες ρε :2funny:
Εσύ; Ο πεττιτ-φαγος?

Άμα γυρίσω καμια 100-200 σελίδες πίσω θα βρω το ποστ που έγραφε για αυτήν,
και ποιος το έγραψε.

Λοιπόν αν πάρεις Βικη, πάρε και ταμπόν να βάλεις στα αφτιά, γιατι πολυ παρλα

paparoskoniole

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ; Ο πεττιτ-φαγος?

και ποιος το έγραψε.

Μάγκες τον τελευταιο καιρο βλεπω ενα περιεργο αμαξι, FIAT PUNTO ασημι με αναμενα φωτα, το οποιο γραφει κατι στο πλαι.. δεν εχω προλαβει να σταματησω για να ξερω, αλλα το εχω πετυχει και οπαπ και γιαννιτσων. Ξέρει κανεις τιποτα? Ευχαριστω!!  Grin

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ; Ο πεττιτ-φαγος?

και ποιος το έγραψε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Περασα κατα τις 20:30 απο την πιατσα δεν ειδα τιποτα ενδιαφερον. Μονο στη Χαλδικος μια γυφτορουμανα που εχει ωραιο σωμα κοντουλα με βυζαρες. Οτι αλλο ειδα ηταν αναξιο λογω. Ειδα και μια μικρουλα που πηγαινε περα δωθε τη Γιαννιτσων απο στο υψος της Κωλλετη και ρουφουσε το ενα τσιγαρο πισω απο το αλλο παιζει να ειναι η Στελλα?

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Η κοκαλοτσιγγάνα που βρίσκεται στην γιανιτσών αξίζει? :huh:

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Η κοκαλοτσιγγάνα που βρίσκεται στην γιανιτσών αξίζει? :huh:
Βρωμάνε όλες μόλις πλησιάσουν στο αυτοκίνητο το καταλαβαίνεις. Αα και προσοχή κλέβουν ότι βρουν ειδικά οι μαύρες που κρύβονται στο   σουβλατζίδικο στην κωλεττη με μοναστηρίου  :tickedoff:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Μια σύνοψη των τελευταίων καταθέσεων μου...
Καταρχήν η Στελλα... Την πήρα 2-3 φορές αμάξι, όπου αν εξαιρέσεις οτι μιλάει πραγματικά πολύ, ήταν καλή και τίμησε τα λεφτά της... Όμως πονεμένη ιστορία, την λυπήθηκα ελαφρώς... Πάντως οτι και αν θέλεις, της το ζητάς, της κανεις μια πρόταση και κατα πάσα πιθανότητα θα στο κανει...

Έπειτα η πολύ κοντούλα ξανθιά Βουλγαρα που δίνει κωλο με 30€... Την πήρα μια φορά στο αμάξι, όπου της έδωσα τον κωλο στο χέρι, την έσκισα για τα καλα... Ε την επομενη φορά σκέφτηκα να την παρω σπίτι για ακομα καλύτερη φάση, όμως δεν τίμησε τα λεφτά της, απέφευγε εντέχνως να γαμηθει καλα, οποτε την σούταρα, διακριτικά μεν, τη σούταρα δε...

Το ίδιο και με μια άλλη Βουλγαρα, συνήθως καλοντυμένη, καστανή με σκουλαρίκι στη μύτη... Επίσης μετα απο ενα καλό κωλοσκίσιμο την πήρα σπίτι, όμως επίσης δεν γαμηθηκε καλα...

Έχω ενα κακό, δεν θυμάμαι κανενα όνομα ρε φιλε...! Κανενα όμως, ακομα και απο τις γκόμενες που γνωρίζω έξω, μαλλον έχω Αλτσχάιμερ...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom