Kwstakis36721
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποια Νικολέτα καινούργια είναι αυτή ? εμφάνιση ??
Η Νικολέτα στη στροφή δίνει κώλο με 25 Ευρώ .
γιατι δεν της μιλησες ρε μαγκα να παρεις πληροφοριες? ντραπηκες? πουτανες ειναι.!!!Καλημερα συναδελφοι!! μετα απο εκτενεστατη τσαρκα στην γιαννιτσωνκαι στα περιξ στενα εχω να επισημανω τα εξης: Κυκλοφορουσε επι της γιαννιτσων μια εγκυος!!!!! με ωραιο κορμι και φορεματακι μινι.κοντο μαλλι..΄!! ελεγε 20 ευρω πιπα γαμησι σε καβατζα.Ειδα ρε παιδες βιαστικα να περπαταει επι της γιαννιτσων ενα σκυλι με μαυρο μαλλι.. μαυρο παντελονι και μαυρο μπλουζακι κοντο..με την κοιλιτσα ολη εξω..ομ ορφο μωρο..βασικα σκυλι του πολεμου...ξερουμε τιποτα για αυτην?? σε καποια φαση ειχε αρχισει να ξημερωνει..δεν εβρισκε πελατη και πηρε ταξακι με κατευθυνση προς δυτικα.. ξερουμε για το παρταλι αυτο τιποτα??? επισης επι της μοναστηριου κοντα στα φαναρια που στριβεις δεξια για να παρεις την γιαννιτσων απο την αρχη..στεκοταν μια καστανοξανθη με σορτσακι τζιν καυτο και ψηλοτακουνα... και αυτο καλο σκυλι.. καθοταν αρκετη ωρα εκει... σε καποια φαση το εκοψε με τα ποδια προς τα κτελ..9ειχε αρχισει να ξημερωνει και δεν την φορτωνε κανεις).δυνατο και αυτο για τα γουστα μου.. βασικα και αυτη κι η η αλλη με τα μαυρα που λεω ηταν σαν κανονικες πουτανες που βλεπεις σταμαγαζια εξω και ψοφανε για πουτσο.ξερουμε τιποτα για αυτη την καστανοξανθη?
Καλημερα συναδελφοι!! μετα απο εκτενεστατη τσαρκα στην γιαννιτσωνκαι στα περιξ στενα εχω να επισημανω τα εξης: Κυκλοφορουσε επι της γιαννιτσων μια εγκυος!!!!! με ωραιο κορμι και φορεματακι μινι.κοντο μαλλι..΄!! ελεγε 20 ευρω πιπα γαμησι σε καβατζα.Ειδα ρε παιδες βιαστικα να περπαταει επι της γιαννιτσων ενα σκυλι με μαυρο μαλλι.. μαυρο παντελονι και μαυρο μπλουζακι κοντο..με την κοιλιτσα ολη εξω..ομ ορφο μωρο..βασικα σκυλι του πολεμου...ξερουμε τιποτα για αυτην?? σε καποια φαση ειχε αρχισει να ξημερωνει..δεν εβρισκε πελατη και πηρε ταξακι με κατευθυνση προς δυτικα.. ξερουμε για το παρταλι αυτο τιποτα??? επισης επι της μοναστηριου κοντα στα φαναρια που στριβεις δεξια για να παρεις την γιαννιτσων απο την αρχη..στεκοταν μια καστανοξανθη με σορτσακι τζιν καυτο και ψηλοτακουνα... και αυτο καλο σκυλι.. καθοταν αρκετη ωρα εκει... σε καποια φαση το εκοψε με τα ποδια προς τα κτελ..9ειχε αρχισει να ξημερωνει και δεν την φορτωνε κανεις).δυνατο και αυτο για τα γουστα μου.. βασικα και αυτη κι η η αλλη με τα μαυρα που λεω ηταν σαν κανονικες πουτανες που βλεπεις σταμαγαζια εξω και ψοφανε για πουτσο.ξερουμε τιποτα για αυτη την καστανοξανθη?
H πιατσα φιλος εχει πεθανει εδω και χρονια θυμαμαι τις παλιες ωραιες εποχες που ηταν πιτα στα μουνια και φοβερα κομματια μπορω να πω τωρα που και που ξεπετιετε κανανενα για λιγο καιρο και αυτο ξεπετα σχεδον ολες ειναι σαυρες πλεονΗ έγκυος Βουλγάρα, είναι όντως χρόνια στην πιάτσα, όταν είχε προτοεμφανιστεί, λόγω εμφάνισης και προσεγμένου ντυσίματος ήταν πολύ εντυπωσιακή παρουσία και δεν προλάβαινε να κλείσει μπούτι, όμως ήταν εντελώς ξεπέτα και δεν την έπαιρνε κανένας δέυτερη φορά. Της είχα ζητήσει και κώλο αλλα γύρισε το κεφάλι απο την άλλη και ούτε καν απάντησε, νομίζοντας ότι είναι ντίβα. Οταν γκαστρώθηκε την πρώτη φορά και δεν την γαμούσε κανενας, σε κάποια φάση που την πέτυχα μου λέει "κάνω και κώλο με 30 ευρώ", αλλα δεν θα πηδούσα γκαστρωμένη και μάλιστα ξινομούνα... Όταν γέννησε και συμορφώθηκε, την ρώτησα αν κάνει κώλο και μου λέει "όχι, με τίποτα", προφανώς ξεψάρωσε πάλι μόλις γέννησε... Τώρα ξαναγκαστρώθηκε δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια... Τι να πείς...
H πιατσα φιλος εχει πεθανει εδω και χρονια θυμαμαι τις παλιες ωραιες εποχες που ηταν πιτα στα μουνια και φοβερα κομματια μπορω να πω τωρα που και που ξεπετιετε κανανενα για λιγο καιρο και αυτο ξεπετα σχεδον ολες ειναι σαυρες πλεον
Mητσο δυστηχως αυτο που λες δεν ισχυει εχω να δω καλο μουνι στην πιατσα απο τοτε που εφυγε η Μονικα η ακριβη ξεπετα και πριν απο αυτην απο τη Λωρι τη ρουμανα και μετα δεν ειχε κανενα καλο μουνι απλα σαυρες και καποιες που παλευοντανΗ πιάτσα θα έχει τελειώσει, όταν
Εγώ πω, ότι έχει τελειώσει.
βγαινουν αλλα οχι στην πιατσαΠιάτσες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, υπηρχε ήταν στην Λαγκαδα προς βαρδάρη, στην Κολωνιάρη από πίσω, στον Βαρδάρη, κλπ
Θα πάει λίγο πιο πέρα, λίγο πιο κάτω, δεν έχει σημασία, πάντα θα υπάρχει όμως.
Και όσο χεροτερευει η οικονομική κατάσταση στα νοικοκυριά, όλο και περισσότερες εγχώριες θα βγαίνουν στο κλαρί, και θα εξαφανίζονται οι αλλοδαπές.
Πιάτσες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, υπηρχε ήταν στην Λαγκαδα προς βαρδάρη, στην Κολωνιάρη από πίσω, στον Βαρδάρη, κλπ
Θα πάει λίγο πιο πέρα, λίγο πιο κάτω, δεν έχει σημασία, πάντα θα υπάρχει όμως.
Και όσο χεροτερευει η οικονομική κατάσταση στα νοικοκυριά, όλο και περισσότερες εγχώριες θα βγαίνουν στο κλαρί, και θα εξαφανίζονται οι αλλοδαπές.