Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Πριν κανά δυο μέρες είχα όρεξη για καλτ παρακμιακές καταστάσεις, οπότε πήγα προς πιάτσα κατά τις 9 η ώρα. Γύρω στις 6 γυναίκες και ένα κρος μέτρησα, καθόλου μαυρούλες. Μπάτσοι με μηχανές στην Γιαννιτσών δυσχέραναν την έρευνα μου. Είδα αρκετά αξιόλογα κομμάτια, αλλά ήθελα κάτι καμμένο/παρακμιακό, το οποίο το βρήκα επί της Μοναστηρίου. Μελαχρινή με πολύ κοντό μαλλί, πολύ λεπτή, ντυμένη στα λευκά, όνομα Νίνα, φάτσα ΑΠΑΛΕΥΤΗ, γελούσα από μέσα μου με το πως μου σηκώθηκε μ΄αυτήν. Έδωσε κώλο με 20ε εύκολα. Πήγαμε στην κλασσική αλάνα Γιαννιτσών/Οικονόμου, έχει είσοδο από Μοναστηρίου. Το κάναμε κυριολεκτικά σε κοινή θέα, με μια γειτόνισσα να είναι στο μπαλκόνι από πάνω για κάποια ώρα, σε κάποια φάση επἰσης ένας τυπάς πέρασε από κει και γύρισε πίσω όταν μας είδε. Δεν πτοήθηκα καθόλου, ίσα ίσα γούσταρα. Καλή πίπα (με προφυλακτικό εννοείται, δεν παίζουμε με αυτά στην πιάτσα) για ώρα, μετά απευθείας κώλο. Την έσκαψα καλά, με καλή συμμετοχή και βογγητά, μου είπε μετά ότι της αρέσει από τον κώλο. Χαμηλοβλεπούσα, σήκωσε το παντελόνι της, μου έβγαλε το προφυλακτικό και χαιρέτησε. Το ευχαριστήθηκα, κάτι τέτοιο έψαχνα.
Τώρα μάλλον το πιο ενδιαφέρον για εσάς: βγαίνοντας από την αλάνα πέτυχα δυο μελαχρινές στα μαύρα, η μια γυφτόφερνε και μου την έπεσε για φωτιά, η άλλη ήταν ΠΟΛΥ εντυπωσιακή για δεδομένα πιάτσας, κορμάρα με κολάν. Μόλις είχα αδειάσει, αλλιώς θα την δοκίμαζα. Ξέρουμε τίποτα γι αυτήν;
Τώρα μάλλον το πιο ενδιαφέρον για εσάς: βγαίνοντας από την αλάνα πέτυχα δυο μελαχρινές στα μαύρα, η μια γυφτόφερνε και μου την έπεσε για φωτιά, η άλλη ήταν ΠΟΛΥ εντυπωσιακή για δεδομένα πιάτσας, κορμάρα με κολάν. Μόλις είχα αδειάσει, αλλιώς θα την δοκίμαζα. Ξέρουμε τίποτα γι αυτήν;