Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Πριν κανά δυο μέρες είχα όρεξη για καλτ παρακμιακές καταστάσεις, οπότε πήγα προς πιάτσα κατά τις 9 η ώρα. Γύρω στις 6 γυναίκες και ένα κρος μέτρησα, καθόλου μαυρούλες. Μπάτσοι με μηχανές στην Γιαννιτσών δυσχέραναν την έρευνα μου. Είδα αρκετά αξιόλογα κομμάτια, αλλά ήθελα κάτι καμμένο/παρακμιακό, το οποίο το βρήκα επί της Μοναστηρίου. Μελαχρινή με πολύ κοντό μαλλί, πολύ λεπτή, ντυμένη στα λευκά, όνομα Νίνα, φάτσα ΑΠΑΛΕΥΤΗ, γελούσα από μέσα μου με το πως μου σηκώθηκε μ΄αυτήν. Έδωσε κώλο με 20ε εύκολα. Πήγαμε στην κλασσική αλάνα Γιαννιτσών/Οικονόμου, έχει είσοδο από Μοναστηρίου. Το κάναμε κυριολεκτικά σε κοινή θέα, με μια γειτόνισσα να είναι στο μπαλκόνι από πάνω για κάποια ώρα, σε κάποια φάση επἰσης ένας τυπάς πέρασε από κει και γύρισε πίσω όταν μας είδε. Δεν πτοήθηκα καθόλου, ίσα ίσα γούσταρα. Καλή πίπα (με προφυλακτικό εννοείται, δεν παίζουμε με αυτά στην πιάτσα) για ώρα, μετά απευθείας κώλο. Την έσκαψα καλά, με καλή συμμετοχή και βογγητά, μου είπε μετά ότι της αρέσει από τον κώλο. Χαμηλοβλεπούσα, σήκωσε το παντελόνι της, μου έβγαλε το προφυλακτικό και χαιρέτησε. Το ευχαριστήθηκα, κάτι τέτοιο έψαχνα.

Τώρα μάλλον το πιο ενδιαφέρον για εσάς: βγαίνοντας από την αλάνα πέτυχα δυο μελαχρινές στα μαύρα, η μια γυφτόφερνε και μου την έπεσε για φωτιά, η άλλη ήταν ΠΟΛΥ εντυπωσιακή για δεδομένα πιάτσας, κορμάρα με κολάν. Μόλις είχα αδειάσει, αλλιώς θα την δοκίμαζα. Ξέρουμε τίποτα γι αυτήν;

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χτεσινη βολτιτσα στην πιατσα,ολες οι γνωστες εκει,πετυχα και την τζενη απο αυτες που ανεφερε ο φιλος black...
μπολικα βουλγαρακια στα ποστα τους,η μαρια κλασσικα πανω κατω βολτες (warning!!! για ακομα μια φορα),
η αντελα πανω μοναστηριου,ultimate μπαζο κατα την γνωμη μου,η κοπελα που λεει ο φιλος στο πιο πανω ποστ ητανε μοναστηριου με οικονομου απεναντι και μιλαγε με μια ελληνιδα σαν κουκουβαγια μια milf παλια στην πιατσα,οπωτε την βλεπω πλακωνομαι στα φρενα ,ανοιγο παραθυρο και την λεω ''φερε κανα τσιγαρο μην τα κανω πουτανα ολα εδω περα'' εχεχεχεχ πιανει παντα :P
τερμα μοναστηριου με γιαννητσων οι κλασσικες ασχετες μπαζολες,
ρε κανα καινουργιο ρε δεν θα ερθει?

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Την Τζένη που ακριβώς την πέτυχες;

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
απο βουτηρα αριστερα στην σαπφους

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εκει στην βουτηρα γωνια με σαπφους δεξια αραζει ενα αδυνατο μελαχρινο, ως συνηθως ειναι μαζι με ενα τυπα,ειναι καλα παιδια μην μασας μιλα της,ειναι καθαρη και ξηγημενη

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε ανεστη,η μαρια εχει 10 καψουρια,καλο κοριτσι αλλα οι κακες συνηθιες δεν κοβονται
οτι και να κανουμε για αυτες ειμαστε 20αρικα,
η μαρια πχ βγαζει 200-300 ευρω για πλακα την μερα,απο αυτα τα 250 τα πινει πρεζα
δεν μας βλεπουν σαν ομορφα και καλα παιδια,αλλα σαν το μεσο που θα τις δωσει φραγκα να πιουνε
για αυτες θα εισαι για παντα ο χορηγος να το ξερεις

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πολυ κινηση αποψε στην οδο Κυριλου,καμια 10 γκομενες μαζι επι πολλη ωρα αλλα οι περισσοτερες γυφτοπρεζουδες...αργοτερα σκορπιστηκαν αλλες προς τα κατω στη Σαπφους και αλλες στη Γιαννιτσων

Γωνια Γιαννιτσων με Τσορλινη μπροστα στη μπουγατσα βουλγαρα μιλφ μελαχρινη με κωλαρακι στα 20ε...αλλα της λειπαν τα μισα δοντια  :grin: :grin:....οποτε καταλαβαινετε
Ρε Απολλο 20 κυκλους εκανα μπας και πετυχω το προθυμο κωλαρακι των 20ε αλλα τιποτα.Που περιπου την ειδες εσυ?

Και πολυ εντυπωσιακο μελαχρινο κουκλακι με τιγρε μινι στη γωνια Γιαννιτσων-Αγιων Παντων εκει στο γνωστο μαζωμα με αλλες 6-7 μαζι.Νομιζω πρωτη φορα εβλεπα τοσο εντυπωσιακο κοριτσι στην πιατσα αλλα αποψε κατεβηκα κατα τις 22.30 και γινοταν αυτος ο χαμος.
Συνηθως κατεβαινω μετα τις 2 και ειναι παντα νεκρα

Kostas345

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2011
Like
1
Πόντοι
0
ενα μελαχρινο που ειχα πετυχει λιγο μετα τη τσορλινη επι της γιαννιτσων πηγαινοντας για κτελ στα δεξια,ξερει κανενας το ονοματακι της?αν θυμαμαι καλα δεν κανει πρωκτικο.λετε να ειναι η ιδια που λεει ο pacino?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Έκανα σήμερα μερικές βόλτες γύρω στις 10.30... Πολλά τεμάχια, αρχικά στη Βουτυρα οι δυο μικρές, η μια μέτρια, η άλλη με τις βυζαρες καλή (τι βυζαρες ήταν αυτές)... Ζητούσε νομίζω 20 πίπα, 30 γαμησι, 50 στο χώρο της... Στην Κύριλλου 5-6 μπαζοβουλγαρες... Απέναντι από το shell άλλες 6-7 μπαζοβουλγαρες... Στη διασταύρωση με το δρόμο του fever μια γυφτοπουλα που περισυ είχε πέραση (όμορφουλα για γυφτισα, ωραίο κορμί, σεξυ ντύσιμο, νεαρή), όμως φέτος δεν την πλησιάζει κανείς (μπαχατελεψε συν το ότι ήταν εντελώς μάπα από υπηρεσίες και συμπεριφορά)... Απέναντι ένα καλό μελαχροινό ξένο με λεοπαρ μινακι και μπότες... Α και βυζαρες...! 15 πίπα, 20 γκαμησι... Η Μαρία έκοβε βόλτες χειρονομώντας στα αμάξια μπας και την πάρει κανείς... Δεν περιγράφω άλλο...  :s&m_2:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
πολυ κινηση αποψε στην οδο Κυριλου,καμια 10 γκομενες μαζι επι πολλη ωρα αλλα οι περισσοτερες γυφτοπρεζουδες...αργοτερα σκορπιστηκαν αλλες προς τα κατω στη Σαπφους και αλλες στη Γιαννιτσων

Γωνια Γιαννιτσων με Τσορλινη μπροστα στη μπουγατσα βουλγαρα μιλφ μελαχρινη με κωλαρακι στα 20ε...αλλα της λειπαν τα μισα δοντια  :grin: :grin:....οποτε καταλαβαινετε
Ρε Απολλο 20 κυκλους εκανα μπας και πετυχω το προθυμο κωλαρακι των 20ε αλλα τιποτα.Που περιπου την ειδες εσυ?

Μοναστηρίου λίγο πιο πέρα από Αγίων Πάντων.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
apollo οταν λες λιγο πιο πέρα!!
μετα την αγιων παντων ή πριν όπως παμε για κέντρο;;;

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.. ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κάποιος φίλος την Στέλλα με τα μεγάλα  :tits: στον χώρο της και αν αξίζει τα 50 εύρα που ζητάει..

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλησπέρα.. ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κάποιος φίλος την Στέλλα με τα μεγάλα  :tits: στον χώρο της και αν αξίζει τα 50 εύρα που ζητάει..

Τα αξίζει.
Μόλις την αφησα πίσω και είμασταν μαζί πάνω από ώρα.
Ακόμη εχω τη μυρωδιά από τα βυζια της στη μύτη μου.
Κυριολεκτικά με καθαρισε λαιμό, αυτιά, στυθος και πέος με την γλώσσα της.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ενημερωση από την πιάτσα.

Καλά περάσαμε και σήμερα.

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Να ρωτησω κατι επειδη ειμαι απειρος στο θεμα "πιατσας" 20 ευρώ που ζητανε για πιπα ειναι χωρις προφυλακτικο και με cim?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Να ρωτησω κατι επειδη ειμαι απειρος στο θεμα "πιατσας" 20 ευρώ που ζητανε για πιπα ειναι χωρις προφυλακτικο και με cim?
καποιες το κανουν καποιες οχι αυτο το ρωτας στην κοπελα... αλλα κοιτα να παζαρεψεις για κανα 15αρι μην παρουν παλι θαρος,καλα το ριξαμε το θεμα με τις τιμες,γιατι τον ειχανε παρει πολυ ψηλα τον αμανε

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
καποιες το κανουν καποιες οχι αυτο το ρωτας στην κοπελα... αλλα κοιτα να παζαρεψεις για κανα 15αρι μην παρουν παλι θαρος,καλα το ριξαμε το θεμα με τις τιμες,γιατι τον ειχανε παρει πολυ ψηλα τον αμανε
οκ, ευχαριστω

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δυστηχως φιλε την καλυτερη πιπα στην πιατσα την εκανε η Ασπα, το καλυτερο deepthroat ever, και απο μονη της σου ελεγε αμα θες να την χυσεις οπου γουσταρεις,
αλλα η κοπελα χαθηκε απο την πιατσα,

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινη βολτα ετσι για να περασει η ωρα,οσες ειδα ηταν οι κλασσικες στα κλασσικα σημεια,τποτα αξιο αναφορας δυστηχως,
γαμω την πουτανα μου με τις βουλγαρες στην τελικη,δεν φτανει που ειναι μπαζα,σε πανε και σε κατι καβατζες που εισαι φατσα καρτα με τους κατοικους,ελεος ο αλλος να πινει ποτακι στο μπαλκονι με την παρεα του και εσυ να ψαχνεις να βρεις τρυπα με τον κωλο κολλημενο στο μπαρπριζ,
ας ελπισουμε τωρα το καλοκαιρακι κατα παραδοση σκανε αρκετα καινουργια freelancer,
ιδομεν παιδια

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
δυστηχως φιλε την καλυτερη πιπα στην πιατσα την εκανε η Ασπα, το καλυτερο deepthroat ever, και απο μονη της σου ελεγε αμα θες να την χυσεις οπου γουσταρεις,
αλλα η κοπελα χαθηκε απο την πιατσα,

Αααχχχχχχ Ασπα.
Μας λοιπή η πίπα σου.

σταγόνα δεν άφηνε να πέσει στη γη η πουτάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom