Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
απαιχτος οπως παντα σε διαβαζει καποιος ευχαριστα
190 ευροπουλακια σου στοιχισε το φετινο πασχα
χωρις τη λαμπαδα της βαφτισιμιας σου, δε φταιω εγω δε μας ανεφερες τιμη

μια ντινα μελαχροινη γυρω στα 25 που κ καλα κανει τη πρακτικη της εδω σαν νοσοκομα τη ξερεις??
παντως με τοσα λεφτα εριχνες 3 σε μασατζιδικα μπανιαρισμενες αυτες με το μπανακι σου εσυ
πιο καθαρα γιατι δε ξερω αν εχω πεσει εγω σε περιπτωσεις αλλα 3/4 φορες που πηρα απο πιατσα
μυριζανε ρε γαμω τη γκαντεμια μου μεσα

Καλησπέρα humax.
Ντινα ή Κωνσταντίνα είναι μια νεαρή, λεπτή, σχεδόν αβυζί, μελαχρινή με κότσο το μάλη και φοράει συνήθως φόρμες.
Αν γράφουμε για την ίδια, παλιά ζητούσε 40 για αμαξι, πίπα & σεξ με προφύλαξη, μέτρια στις υπηρεσίες της, ποντάρει στο νεαρό της εμφανίσεις για πελάτες.
Δεν ξέρω αν κάνει πρακτική σαν νοσοκόμα, αλλα μαλών δεχετε της υπηρεσίες νοσοκόμας.

Ενα διακοσάρι βγήκε η επίσκεψη Θασο φκαι δεν πήδηξα κιόλας.

Με τόσες που έχω φορτώσει έχω αποκτήσει χρονια αλλεργική ρινίτιδα φίλε.
αν και στο αμαξι εδώ και χρονιά μονο πιπα, για παραπάνω σε χώρο της αν έχει, αλλιώς χοτελι.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα humax.
Ντινα ή Κωνσταντίνα είναι μια νεαρή, λεπτή, σχεδόν αβυζί, μελαχρινή με κότσο το μάλη και φοράει συνήθως φόρμες.
Αν γράφουμε για την ίδια, παλιά ζητούσε 40 για αμαξι, πίπα & σεξ με προφύλαξη, μέτρια στις υπηρεσίες της, ποντάρει στο νεαρό της εμφανίσεις για πελάτες.
Δεν ξέρω αν κάνει πρακτική σαν νοσοκόμα, αλλα μαλών δεχετε της υπηρεσίες νοσοκόμας.

Ενα διακοσάρι βγήκε η επίσκεψη Θασο φκαι δεν πήδηξα κιόλας.

Με τόσες που έχω φορτώσει έχω αποκτήσει χρονια αλλεργική ρινίτιδα φίλε.
αν και στο αμαξι εδώ και χρονιά μονο πιπα, για παραπάνω σε χώρο της αν έχει, αλλιώς χοτελι.
ναι αυτή είναι έχει κ χώρο δικό της κάπου ανατολικά,
Μουδωσε το τηλ κάποιος φίλος κ έλεγα να τη τιμήσω στο χώρο της φυσικά

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Χθες κατα τις 1.30 περασμα απο τις πιατσες, η μονη σταθερη, duracell παντα στη θεση της ηταν η Μαρια με τα γυαλακια... Προφανως πρεπει να περασε κλουβα γιατι δεν υπηρχε ψυχη...

BLEYES

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
GEIA SAS PAIDIA, NEOS STO XORO KAI ANEBAINO TAKTIKA SALLONIKH. MHPOS PETYXE KANEIS TELEYTAIA MIA XANTHIA KONTOMALLA LINA NOMIZO APO ATHINA?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
GEIA SAS PAIDIA, NEOS STO XORO KAI ANEBAINO TAKTIKA SALLONIKH. MHPOS PETYXE KANEIS TELEYTAIA MIA XANTHIA KONTOMALLA LINA NOMIZO APO ATHINA?
απο λαρισα και πανω αλλαζουν ονομα,λινα δεν πετυχα πουθενα
γραφε ελληνικα και με μικρα αν μπορεις

BLEYES

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
κοντο μαλλακιξανθο, ψηλη θα την πεις, παλιοτερα απ oτιξερω κυκλοφορουσε με αλφα ρομεο ασημι,αν ξερεις κατι...

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
θα κοιταξω ρε man... παντως μεχρι χθες δεν ειχε καμια σαν αυτη που λες....
μηπως δουλευει με τηλεφωνα?

BLEYES

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παλιοτερα ειχε κιν αλλα αυτη τη στιγμη ειναι οφφ, παντως πριν κανα χρονο εκανε παρεα με τρ στην πιατσα.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τρίτο συνεχόμενο βραδυ που δεν ειχε ψυχή στους δρόμους... Ψυχή ομως...! Επομένως όντως τις μάζεψαν... Η μονη που γλίτωσε ειναι η Μαρία με τα γυαλάκια, η κοπέλα κατσαρίδα που σου δίνει την αίσθηση οτι θα επιβιώσει και απο πυρηνικό όλεθρο... Α και κατι σκόρπιες μαυρες υπήρχαν, αλλα αυτες ειναι τοσες πολλές που όσες και να μαζέψεις θα υπάρχουν κι αλλες...

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
πειτε κανα τηλεφωνο απο πουτανες ρε παιδες.!

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
2109306000
Εγγυημένο, εχει τις καλύτερες...!  :fuck2: :zfuck: :2on1:

podilato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Κριτικές
4
Like
144
Πόντοι
280
Σήμερα έφερε και νέες πουτάνες το μπουρδέλο!!! :jerking:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πήρες τηλέφωνο και δε σ'αρεσαν...; Ειναι οι καλύτερες εκει...!  Παραδοσιακά.. :kissass2:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Δοκιμάστε και αυτό,

210-3707000

Μεγαλύτερο μπουρδέλο δύσκολα θα βρειτε.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Και εγώ δεν θυμάμαι να την έλεγαν Λίνα,
είναι αυτή που έβγαινε με το Αλφα Ρομεο εκεί που βγαίνει η Νινα, απέναντι από τον παλιό σταθμό, μετά στην κάτω πλευρά της Οικονόμου και μετά απέναντι από το παλιό SOL στην αρχή με το Άλφα Ρομεο και μετά με το πεζό 2.
Για όποιον δεν την θυμάται, μόλις σταματούσες διπλά της σου έλεγε "Καταρχάς είμαι γυναικά" και ζητούσε 50 :uglystupid: για  :fuck1: στο αμαξι.
Νομίζω μπορείς να πάρεις πληροφορίες από την ΝΙΝΑ την τρανς, γιατί αυτές κάναν παρέα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Γεμάτη πιάτσα ξανά μετά τις εκλογές, μέχρι τότες οι αστυνομία θα γράφει υπερωρίες στη Γιαννιτσών και στα πέριξ.

Την Δευτέρα βρήκα κατά τις 21:30 την Στέλλα στην Βούτυρα μονή της, πήγαμε στο σπίτι της, την γύρισα κατά τις 22:30, την άφησα Γιαννιτσών με Βούτυρα, και ώσπου να κάνω την γύρα για να φύγω, την είχαν στριμώξει οι Διας.

Σήμερα κατα τις 22:00 φόρτωσα την Τζενη, απο Μοναστηριού πρην την έξοδο για Μενεμένη,
κατα τα άλλα σε όλη την Γιαννιτσών ΤΙΠΟΤΑ,μια Βουλγαριτσα καλο κοματι όμως στην Α.Παντων και δυο γυφτοβουλγαρακια στην Κυρίλλου.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
Και εγώ δεν θυμάμαι να την έλεγαν Λίνα,
είναι αυτή που έβγαινε με το Αλφα Ρομεο εκεί που βγαίνει η Νινα, απέναντι από τον παλιό σταθμό, μετά στην κάτω πλευρά της Οικονόμου και μετά απέναντι από το παλιό SOL στην αρχή με το Άλφα Ρομεο και μετά με το πεζό 2.
Για όποιον δεν την θυμάται, μόλις σταματούσες διπλά της σου έλεγε "Καταρχάς είμαι γυναικά" και ζητούσε 50 :uglystupid: για  :fuck1: στο αμαξι.
Νομίζω μπορείς να πάρεις πληροφορίες από την ΝΙΝΑ την τρανς, γιατί αυτές κάναν παρέα.
τρανς και στα μουτρα σου !!!  :smitten: :smitten:

παρεα δεν καναμε απλος καθοταν δειπλα μου μπαςςςς  και την γαμησει κανενας .... ααα και δυο παρτουζες  αυτά ...

εχει εξαφανιστη ....  εχω να την δω τουλάχιστον χρονο !!!!

BLEYES

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τρανς και στα μουτρα σου !!!  :smitten: :smitten:

παρεα δεν καναμε απλος καθοταν δειπλα μου μπαςςςς  και την γαμησει κανενας .... ααα και δυο παρτουζες  αυτά ...

εχει εξαφανιστη ....  εχω να την δω τουλάχιστον χρονο !!!!
KYKLOFOROUSE ME ALLO AMAXI EKTOS TO ALFA ROMEO? STHN PARTOUZA KALH HTAN???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
bmv  ... μετα romeo .. και τωρα είναι αορατη !

στην παρτουζα να τρελα ... ο πελατης κοιτουσε εμενα και γαμουσε την ξανθια
δηλαδη Νινα εσυ τι εκανες?επαιζες τον πουτσο σου και ο αλλος σε κοιτουσε ενω συγχρονως γαμουσε την ξανθια?...εσυ γαμησες την ξανθια?διπλη διεισδυση μουνι κωλο την πηρατε?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:...ελα πες μας τι εγινε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom