Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Δε ξέρω αν είναι και το σωστό μέρος που το γράφω αλλά:
Αν.Γεωργίου 30,Μαρτσέλα.40ευρώ cif.Το ανακοίνωσε η τσατσά από μόνη της

Κατεχάκη 13. Λουίζα.Γυμνό με 40,τη ρωτάω αν μπορώ να τελειώσω με cim..εκεί με κόβει από πάνω μέχρι κάτω  :think: και μου λέει χμμ..ΟΚ γίνεται(με ένα ύφος σα να λέει άντε καλά.χωρίς όμως να δείξει θυμωμένη)

Οπότε για το 2ο δε μπορώ να εγγυηθώ.
οκ φιλος ευχαριστω

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
περασα κατα τις 21:30 σημερα αλλα δεν ειδα τις πιτσιρικες  στην σταση πυ ειχε αναφέρει ο black...
μηπως τις ειδε κανείς;;;

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
02:30 η ώρα πέρασμα από πιάτσα.Ψόφια πράγματα.

Στο shell τα γνωστά βουλγαράκια που κυκλοφορούνε δέκα δέκα όλες μαζί λες και θα κατέβουνε σε διαδήλωση,φανταστείτε πόσο δουλειά πέφτει για να είναι συνεχώς παρεούλα όλες μαζί για να τα λένε  :jerking:

Λίγο πιο μετά στο τρίγωνο του παλιού ΚΤΕΛ Κιλκίς δυο μαύρες απ'αυτές που δε τις γαμάει ούτε και'γω δε ξέρω ποιός :think: σοβαρά δε ξέρω κανέναν που να'χει πάρει τόσο μπάζα.

Πέρασα και από κει που είπε ο black adder μπας και πετύχω τα μικρά,αλλά τίποτα.
Στη Μοναστηρίου λίγο μετά τη πυροσβεστική ένα πρεζόνι ξανθιά 40άρα,αφότου σταμάτησα την έκοψα  :zombie: μου λέει,20 ευρώ πίπα-γαμήσι.Έτσι για την ιστορία τη ρωτάω πόσο για χύσιμο μάπας(που ούτε γι'αυτό δεν ήτανε) μου απαντάει "και κώλο 30!" ότινάναι.Πάμε παρακάτω.

Γυρνώντας επί της Γιαννιτσών λίγο πιο δίπλα από το 'Μεταξύ μας' μια 25άρα μελαχρινή με τα φρύδια τελείως βγαλμένα και ζωγραφιστά σα να ήτανε έτοιμα για εκτόξευση στο φεγγάρι :S γλυκούλα όμως(είχε ωραία φωνή),παρότι το σκυλέ των φρυδιών.Μου λέει 25.Τη ρωτάω για cif(έε ρε κόλλημα) μου λέει τι με 25?!!??Όχι εντάξει με παραπάνω τελοσπάντων της λέω.Χμμ..το σκέφτεται..λέει άστο..που να ξαναβάφομαι μετά!  :cheesy:

Γυρνάω μια 2η πάλι όλη την πιάτσα και στο ίδιο σημείο της Μοναστηρίου που πέτυχα το τζανκί βλέπω ένα καστανόξανθο κεφάλι,σταματάω..και ήτανε μαύρη ρε πούστη μου!με βαμμένο μαλλί.Δε ξέρω γιατί δεν έφυγα..τάχα μου με πιάσανε οι ντροπές?Σε ποιόνα δλδ κιόλας,στην μαύρη την πιατσόβια?  :rolleyes:
Έκατσα να μου πεί το μενού,ένα 20άρικο.

Τελικά πήγα σε στούντιο  :2funny:
Η συνέχεια στο θρέντ της μπουρδελότσαρκας  :)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Η απάντηση του Ποε στον Σω.

Συνημμένα

• 2014-03-21 19.15.49.jpg
    2014-03-21 19.15.49.jpg
    297,6 KB · Εμφανίσεις: 47

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινη και προχθεσινη βολτα... χαμος στην πιατσα με ολες τις γνωστες στα ποστα τους, στην βουτηρα πετυχα και αυτη που ανεφερε ο black πιο πριν.... ειναι γνωστη τσιγγανουλα που δεν βγαινει συχνα,ειναι καθαρη και καλουλα με πολυ γαματο κορμακι 20ρικακι το τεμαχιο.....
χθες ομως πετυχα ενα κοντο αδυνατο ψιλοτζανκι οχι ζομπι φαση ομως καθαρο και προσεγμενο ,απλα η ομιλια της την καρφωνε....
τετοιο κωλογαμησι δεν εχω ξαναριξει πιπα μεχρι τα μπαλακια ολο μεσα τον καταπηνε ασπα στυλ δλδ... αλλα τετοιο ξεσκισμα στον κωλο να γουσταρει δνε ξαναδα κοπελα εκει κατω.... 30 το μαλι... κα εμεινα χωρις φραγkα για κανα δυο βδομαδες,και θα τραβαω τις μυξες μου τωρα ρε γμτ τα κολληματα μου μεσα  :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
χθεσινη και προχθεσινη βολτα... χαμος στην πιατσα με ολες τις γνωστες στα ποστα τους, στην βουτηρα πετυχα και αυτη που ανεφερε ο black πιο πριν.... ειναι γνωστη τσιγγανουλα που δεν βγαινει συχνα,ειναι καθαρη και καλουλα με πολυ γαματο κορμακι 20ρικακι το τεμαχιο.....
χθες ομως πετυχα ενα κοντο αδυνατο ψιλοτζανκι οχι ζομπι φαση ομως καθαρο και προσεγμενο ,απλα η ομιλια της την καρφωνε....
τετοιο κωλογαμησι δεν εχω ξαναριξει πιπα μεχρι τα μπαλακια ολο μεσα τον καταπηνε ασπα στυλ δλδ... αλλα τετοιο ξεσκισμα στον κωλο να γουσταρει δνε ξαναδα κοπελα εκει κατω.... 30 το μαλι... κα εμεινα χωρις φραγkα για κανα δυο βδομαδες,και θα τραβαω τις μυξες μου τωρα ρε γμτ τα κολληματα μου μεσα  :headbang:
τη παντρευομαι τυπε αφου γουσταρει απο πισω  :fuck2: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
φιλε paraxene για πες μας λιγο γι' αυτη την πιτσιρίκα που τον πηρε απο πισω!!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια τι πεζεται με τις 2  που ειναι στην σαπφούς (απο την βουτηρα στριβουμε αριστερα);;;
η  μια ειναι μικρουλα με ωραια τουμπανα!
την πηρε κανεις;

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Είναι ακριβώς οι δυο κοπέλες που είχα γράψει για αυτές στις 17/3.
Η Τζένη και η Στέλλα.
Πλέον βγαίνουν στη Σαπφώς, αριστερά από την Βουτυρά.
Σήμερα φόρτωσα την Τσενη, πραγματικά όπως έγραψε ο paraxenos.
Η κοπέλα δεν παίζετε, ειναι VFM
20 πίπα και 30 σεξ μου είπε για αμάξι, 40 στο χώρο της.
Πήγαμε στο χώρο της, μου έδωσε πετσέτα και μου ζήτησε να κάνω ντουζ, έκανε και αυτή μετά από μένα.
Στο κρεβάτι πολύ δυνατή, χωρίς βιασύνες   :fuck2: και αντέχει το σφυροκόπημα στα 4 ,από πάνω κουράστηκε σχετικά γρήγορα,
άλλα 20 λεπτά την είχα στα 4 και ήταν μονό βογκητά,
πίπα πραγματικά βαθιά, κυριολεκτικά μου τον μελάνιασε, ακόμη πονάει και έχουν περάσει και 3 ώρες.
Έχει την εμφάνιση μιας καθημερινής κοπέλας, ο χώρος της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο άλλα ήταν ζεστός.
Μου είπε ότι ξέρει να κάνει και μασάζ, κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο θα της το ζητήσω.
Συνολικά ήμασταν μαζί πάνω από μια ώρα, 22:30 την φόρτωσα και 23:40 την άφησα.
Η Στέλλα,  :tits:η μικρή με το βυζί το τούμπανο :tits: ήταν και αυτή εκεί ΒΙΖΟΧΟΛΙΚ ΟΡΜΑ, άλλα ήθελα οπωσδήποτε να δοκιμάσω την Τσενη.

Κατά τα άλλα, 5 Βουλγάρες και ένα τραβελι στη Κυρίλλου, κάποιες ακόμη στη Γιαννιτσών άλλα δεν έδωσα σημασία πόσες και που.

Έχω και από Σάββατο Μαρία και Πέμπτη Αντελα, άλλα δεν συγκρίνονται με το σημερινό (εκτός την πίπα της Μαρίας).

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Και ένας απολογισμός της εβδομάδας που πέρασε.

Κυριακή 16/3 Η Στέλλα. 50Ε στο χώρο της με πολύ GFD κατάσταση, αχόρταγο βυζί και είναι και πιπίνι.

Τρίτη 18/3 Η Αντελα. 20Ε πίπα στο αμάξι, δεν τρελάθηκα κιόλας.

Πέμπτη 20/3 ξανά Αντελα και 20Ε πίπα στο αμάξι. Πάλι αρνήθηκε το Χοτελι. Φορούσε μια άσπρη ψευδοδερματινε φουστιτσα (μάλλον για να μην φαίνονται τα φλόκια)

Σάββατο 22/3 Η Μαρία. 20Ε μια ξεγυρισμένη πίπα στο αμάξι, ο καυγάς όμως με την γυναικά ανεκτίμητος  :2funny:( με περίμενε πάνω από μίση ώρα να την πάρω από τη δουλειά)

Δευτερα 24/3 Η Τσενη 40Ε στο χωρο της, διαβάστε to προηγουμενο post.

5 φορές λοιπόν σε 9 μερες με ζημιά 150Ε.

Ευτυχώς που είναι Σαρακοστή.
.

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Είναι ακριβώς οι δυο κοπέλες που είχα γράψει για αυτές στις 17/3.
Η Τζένη και η Στέλλα.
Πλέον βγαίνουν στη Σαπφώς, αριστερά από την Βουτυρά.
Σήμερα φόρτωσα την Τσενη, πραγματικά όπως έγραψε ο paraxenos.
Η κοπέλα δεν παίζετε, ειναι VFM
20 πίπα και 30 σεξ μου είπε για αμάξι, 40 στο χώρο της.
Πήγαμε στο χώρο της, μου έδωσε πετσέτα και μου ζήτησε να κάνω ντουζ, έκανε και αυτή μετά από μένα.
Στο κρεβάτι πολύ δυνατή, χωρίς βιασύνες   :fuck2: και αντέχει το σφυροκόπημα στα 4 ,από πάνω κουράστηκε σχετικά γρήγορα,
άλλα 20 λεπτά την είχα στα 4 και ήταν μονό βογκητά,
πίπα πραγματικά βαθιά, κυριολεκτικά μου τον μελάνιασε, ακόμη πονάει και έχουν περάσει και 3 ώρες.
Έχει την εμφάνιση μιας καθημερινής κοπέλας, ο χώρος της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο άλλα ήταν ζεστός.
Μου είπε ότι ξέρει να κάνει και μασάζ, κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο θα της το ζητήσω.
Συνολικά ήμασταν μαζί πάνω από μια ώρα, 22:30 την φόρτωσα και 23:40 την άφησα.
Η Στέλλα,  :tits:η μικρή με το βυζί το τούμπανο :tits: ήταν και αυτή εκεί ΒΙΖΟΧΟΛΙΚ ΟΡΜΑ, άλλα ήθελα οπωσδήποτε να δοκιμάσω την Τσενη.

Κατά τα άλλα, 5 Βουλγάρες και ένα τραβελι στη Κυρίλλου, κάποιες ακόμη στη Γιαννιτσών άλλα δεν έδωσα σημασία πόσες και που.

Έχω και από Σάββατο Μαρία και Πέμπτη Αντελα, άλλα δεν συγκρίνονται με το σημερινό (εκτός την πίπα της Μαρίας).

Ειχα πάρει και εγω Τζενη οταν ειχε πρωτοβγει στη πιατσα, πολύ υπομονετική.Ειχα πάει σπίτι της και όταν μου ειπε για μασαζ την έβαλα και μου έκανε ,όλα στο σύνολο μου κόστησαν 50€(μου είπε ότι ήταν "reception"  στο Relax μεχρι που έκλεισε) στο μασάζ πάντως μέτρια.Όντως καθαρή και δεν βιαζετε.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Έτσι μου είπε και μένα φίλε.
Ότι δούλευε σε μασαζαδικό στην Καραμανλή.

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Το τελευταίο καιρο(από αρχές του έτους) μπορώ να πώ πως τίμησα αρκέτα την πιάτσα της Γιαννητσών.Ξεκινώ την παραθεση των εμπειριών μου:

1-Galina. Ηλικία κοντα στα 30 από Βουλγαρια, την δοκείμασα 3 φορές με 20€ στο αμάξι με φουλ πρόγραμμα κανει καλό ακα  :pipa2: , χορταστικό  :tits: και καλή στο  :fuck1: για jamby.Κάνει πιάτσα συνήθως κόντα στη αντιπροσωπία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην αρχή της Μοναστηρίου απέναντι απο τη shell.

2-Desi. Ηλικία κοντα στα 30 από Βουλγαρια, την δοκείμασα μία φορά στο αμαξι με 20€  :pipa2: με καπότα με εντονη προσοχη και περιποιηση των @@, μου τον εκανε πετρα,τον εφαγε στα 4 μέσα στο αμαξι.Πόλυ καλή. Την μάζεψα κoντα στο Philoxenia Hotel.Μου ανέφερε ότι δεχετε και στο σπίτι της με 30€ για μια εκτόνωση και 50€ για 2.

3-Ελευθερία, ηλικία κοντα στα 40 ελληνίδα μεγαλη περιφέρια με βαρβάτα  :tits:, κανει πιάτσα με το αμαξι της στο δρόμο για τα ΚΤΕΛ  πριν την συμβολή των οδών Γιαννητσων με Μοναστηρίου αριστερά . Την δοκειμασα 2 φορές στο αμαξι και μια φορα στο σπιτι της,την πρωτη φορα εκανε  :pipa2: με καποτα τις άλλες όχι,κάνει αργη και βασανηστικη πίπα στα 15€ το απόλυτο VFM

4-Δεσποια κοντα στα 50 ελληνιδα κάνει πιατσα και αυτη στο δρόμο προς τα ΚΤΑΛ ή απέναντι απο Fever, την δοκείμασα 2 φορες στο αμαξι της, καλή πιπα με καποτα, την πηρα στο όρθιο με θεα τα αστερια(πρωτογνωρη εμπειρια για μενα) από εμφανηση τιποτα το ιδιαιτερο στα 20€ η συναντηση.Καλή συμμετοχη

5-Ειρηνη (νωμίζω) κανει πιάτσα με ενα hyundai Atos στη Νικ Ουρανου πριν τον Καλιγουλα ,ελληνιδα μεταξύ 40-50 πολύ καλη στη πίπα Houver η ρουφιανα αλλα σκατοφατσα ... καλή συμμετοχη στα 20 € το φουλ προγραμμα.Αδυνατη με ωραιο σωματακι.Αυτην την τιμησα 2 φορές.
Αυτα αν θυμηθω κατι άλλο θα σας το γραψω.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
αχ ρε γαμωτη μου τι να πω............???

κ ετρεχα σαν μαλακας στην σταση στην γιαννητσων!!
τισ μαλακ...... που αλλαξανε στεκι!! αντε να μην τις χεσω!!

δυο μερες αυτες εψαχνα!! ο ΜΑΛ...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
τετοιο κωλογαμησι δεν εχω ξαναριξει πιπα μεχρι τα μπαλακια ολο μεσα τον καταπηνε ασπα στυλ δλδ... αλλα τετοιο ξεσκισμα στον κωλο να γουσταρει δνε ξαναδα κοπελα εκει κατω.... 30 το μαλι... κα εμεινα χωρις φραγkα για κανα δυο βδομαδες,και θα τραβαω τις μυξες μου τωρα ρε γμτ τα κολληματα μου μεσα  :headbang:

Φίλε που το πετυχες το τεμαχιο αν επιτρεπεται και περιπου τι ωρα?Αν μπορεις να δωσεις και πιο αναλυτικη περιγραφη...Ευχαριστω προκαταβολικα.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γωνια βουτηρα στο υψος της κτηνιατρικης σχολης,αμα θες κανε κυκλο απο το βενζηναδικο απο πισω μην ειναι κρυμενη πουθενα...

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Χθεσινοβραδινη τσαρκα μεταξυ 21.00-22.00.Ειπα να ψάξω για το τεμαχιο του "paraxenos" (με το καλο  :pipa2: και λοκο) πριν προλλαβει να μου απαντησει εδω  στο forum...
Έχουμε και λέμε

Στη Βουτυρα πετυχα την Τζενη να κατηφοριζει, μάλλον προς τον νταβά (?) της με το κοκκινο αμμαξι που ειναι παντα κοντα της οταν κανει πιατσα.

Πατριρχου Κυριλλου απέναντι απο τα ΚΤΕΛ Αλβανιας στα αριστερα οπως ανεβενεις μια ελληνιδα μεσηλιξ (με 10€ περνει  :pipa2: ) και ενα τραβέλι και στα δεξια μεσα στα σκοταδια 3-4 γυφτοβουλγαρακια.

Πυψου με Γιαννητσων 2 γυφτοβουλγαρακια και ακριβως απεναντι ενα μελαχρινο κοντο βουλγαρακι με 12ποντα(αυτην με μια απο απεναντι τις μπουζουριασανε οι ΔΙΑΣ προς το τελος της τσαρκας μου)

Γιαννητσων με Κων/νου Οικονομου στο δεξί χέρι οπως πας στο ΚΤΕΛ 3 μαυρακια και 2 (μαλλον βουλγαρες ) το ενα ψιλό αδυνατο με κατι καυλε ρουχα και ενα μπαζακι κοντο χοντρο ο ορισμος του αχλαδιου με λεοπά ρουχα.

ΑΛιακμονος με Κων/νου Οικονομου μια ρουμανοβουλγαρικη παρεα με 2 τραβέλια και μια γυναικα ( "20€ γκαμισι και 15€πιπα") μελαχρινι busty θα την έλεγα και απο οσο μπορεσα να διακρινω με αρκετα :tits:.

Απεναντι απο το city gate επί της Γιαννητσων λιγο πριν τα φαναρια μια μικρη γυρω στα 22-24 ψιλουλα,για τζανκι την εκωψα (δεν προλαβα να ρωτησω ,την φορτωσε συναγωνιστης).

Πίσω απο τον ΟΠΑΠ 2 τραβελια.

Πριν τη διχαλα για τα ΚΤΕΛ στο πρωτο στενο στο δεξι χέρι 2 βουλγαρες, μια μελαχρινη ομορφουλα(της ειχα δωσει 2  :pipa2: στο παρελθον με καλες εντυπωσεις) και μια καστανη με ευδιακριτη βυζοχαραδρα μετριας ομορφιας(η συγκεκριμενη ηθελε σε πρηγουμενη μου τσαρκα 30€ sex στο αμαξι)

Στη Γεωργιου Σεφερη(ο πρωτος καθετος δρομος δεξια οπως πας στο παραδρομο για ΚΤΕΛ 2 μαυρακια(σταματησα στη μια να ρωτησω -καθαρα για εγκυκλοπαιδικους λογους- 20€ sex και 15€  :pipa2: )

επί της Μοναστηριου λιγο πριν την στροφή δεξια για Γιαννητσων στη σταση μια ελληνιδα gilf μελαχρινη αδυνατη (περνει για  :pipa2: 15€ ,μια φορα την δοκειμασα με καλες εντυπωσεις).

Η Gallina στο γνωστο σημειο πριν την αντιπροσωπεια αυτοκινητων την ξεφορτωνε πελατης.

Ξανακάνωντας την γυρα πάλι επι της γιαννητσων μεταξυ Μαζαρακης και Δαφνης πετυχενv μια μελαχρινη με μακρι ισιο μαλλι η οποια μου λεει 25€ τα παντα και κώλο (bingo! λεω μεσα μου )... και την φορτωνω επι τοπου.Η κόπελα μου ειχε φανει γνωστη και βεβαια μετα θυμηθηκα απο που ( -> www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1186551&sa=1]http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1186551&sa=1[/url] μια φορα πηγα ,μιλαμε για πολύ cult καταστασεις ) .Στα του αγωνα η  λεγαμενη δεν το χει καθολου αν και με υπομονη η πιπα της δεν... καταφερα και τελειωσα χερατα... για λοκο ουτε λογος...

Την επομενη ελπιζω να πετυχω το κασκαντεριλικι του "paraxenos".

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Εγώ κατέβηκα κατά τις 22:30.
Η τσιγγανοπουλα που ψάχνεις ήταν εκεί, γωνία Βούτυρα με Σαπφως, από την πλευρά της κτηνιατρικής.
Αυτή βγαίνει και νωρίς στη διχαλα για τα ΚΤΕΛ.

στη Κυρίλλου μετρισα 9 Βουλγαρες και 1 τρανς.

Α.Π. 3 Βουλγαρες ακόμα.

Μπροστά στο παλιό κτελ Κιλκίς 2 μαυρουλες και 1 Βουλγάρα και 1βουλγαροtrans.

Άμεσος μετά η Μαρία την οπία και φόρτωσα για μια πίπα.

Η Λούκια η μιλφ σταθερά στο πόστο της.

Μετά την κολεττη μια Βουλγάρα και μετά μέχρι τη δηχαλα τίποτα.

Επιστροφή να αφήσω τη Μαρία.

Μοναστηρίου τίποτα μέχρι που περάσαμε και τι κολεττη.

Μετά η Αντελα και από πίσω της μια λίγο γεματουλα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Aδερφε η συγκεκριμενη με τα 25 ευρω καλο μουνι η ακυρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom