Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλησπέρα σας.
Πέρασμά εχθές κατά τις 22:00.
Πολύ καλή κίνηση στην πιάτσα.
Σαπφως με Βούτυρα ένα λεπτό μελαχρινό.
Στην Κυρίλλου είχε για όλα τα γούστα, μέτρησα 8 κοπέλες, 1 τρανς, και ένα gay.
Αγ. Πάντων 3 κοπέλες.
Μπροστά στο παλιό ΚΤΕΛ Κιλκίς, στην στάση,η γνωστή Μαρία μαλώνε με είχε άλλες 4 Βουλγαρες.
Πριν την Κολλετη η Αντελα, για την οποία έγραψα πριν λίγες μέρες. Ξαναεμφανιστηκε λοιπόν.
Μετά την Κολλετη ακόμα 1 κοπέλα.
Μέχρι την διχαλα μετά τίποτα.
Μετά την διχαλα προς τα ΚΤΕΛ απο αριστερά παρκαρισμενη η Ελευθερία.
Στο πρώτο στενό δεξιά ακόμα μια μιλφ που βγαίνει τελευταία εκεί.
Βγαίνοντας απο το στενό στη Μοναστηρίου, δεξιά στην στάση κάθονταν 2 νεαρα.
1 πολύ λεπτό με μελαχρινό μαλί και ένα κοντουλικο με βυζί τούμπανο και καστανό μαλί.
Έκανα μια μικρή γύρα και ξαναπερασα απο εκεί. Ήταν μόνο το τούμπανο.
20 πίπα 30 σεξ για το αμάξι, και 50€ αν θέλω μεγαλύτερη άνεση σε χώρο δικό της, μου είπε με μια γλυκιά φωνή.
Στέλλα το όνομα της. 19 χρ. μου είπε. Ταυτότητα δεν ζήτησα.
Πήγαμε στο χώρο της.
Πραγματικά νεαρό, με βυζί 3 ή 4, όχι κρεμασμένο, ο Βιζοχολικ θα το λάτρευε. Μικρή κοιλίτσα και κορμί πεντακάθαρο.
Πολύ γλυκιά φωνή και προσωπακι.
Στην πράξη τώρα,
πολύ ατσαλο πέρασμά της καποτας, αλλά στα του αγώνα πολύ υπομονετικια, με παρά πολλά φιλία και δαγκοματα σε στήθος, λαιμό, αυτιά και μπαλακια.
Συμπερασματα.
Αν δεν την φάνε οι παλιές η κοπέλα με το σώμα και την συμπεριφορά που έχει γρήγορα θα κάνει πολύ καλό όνομα στην πιάτσα.
Τηλέφωνο δεν έδωσε, είπε θα την βρίσκω στην πιάτσα. Για κώλο δεν ρώτησα.
Την επόμενη θα φορτώσω την φιλη της.

Τρίτη. Πέρασμά κατά τις 23:00.
Η πιάτσα σχεδόν άδεια.
Φόρτωσα μια Αννα-μαρία μπροστά απο το παλιό Σολ για μια πίπα.
Μέτρια πίπα, τουλάχιστον δεν βιαζόταν.
Για το γεγονός ότι οι επιλογές που είχα ήταν κάτι λίγες ξεπετες Βουλγαρες, καλή ήταν.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ποια στάση τις βρήκες τις μικρές; απεναντι απο την πυροσβεστική;
ποια ωρα βγένουνε;

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Μετά το Φιλοξενεία απο δυτικα προς κεντρο, πριν την το φανάρι για Γιαννιτσών.
μου είπε ότι ήταν απο της 20:30 εκεί και εγώ την φορτωσα κατά τις 22:20

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
οκ ευχαριστώ black... :rolleyes:

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε black σε πηγε στο σπιτι της ? πως ειναι βρωμα η κατασταση η κομπλε ? υπαρχει φοβος ?

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Τι να φοβηθείς, μην σου κλέψουν κάνα νεφρό?
Μήπως το αμάξι παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια?

Παντός καλού κακού εγώ πήγα ετσι.

Συνημμένα

• machete.jpg
    machete.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 48

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
αχ ρε μπλακ θεος!! τι να λεμε τωρα!!

λοιπον φευγω στην πιατσα κ τα λεμε με πμ!!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
φήμες λένε ότι ο Μπουτάρης σκεπτετε να μετονομαστεί η Γιαννιτσών σε οδό PARAXENOY & PLOYTARXOY
και η Μοναστηριου σε Black adder

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Απόψε έκανα μια χοντρή πατάτα μετά από τρελή ξενέρα που έφαγα έπειτα από αποτυχημένη μπουρδελότσαρκα :dunno:
Ήθελα να πάρω και ένα σιτι-τούρι(Amelie) που το έπαιζε ντεμέκ fully booked 3 μέρες τώρα ήρθε και έδεσε.
Ε το ένα άκυρο οδήγησε στο άλλο και στο τέλος πήρα την λάθος απόφαση :jerking:

Είχα σταμπάρει σε ένα μαγαζί μια κοπέλα που με 40 ευρώ έλεγε η τσατσά πως έκανε γυμνό με τελείωμα στη μάπα και άλλο ένα με τα ίδια λεφτά τελείωμα στόμα(μέτριες προς καλές εμφανισιακά οι κοπέλες,πιο πολύ για το cim και το cif βασικά θα πήγαινα)
Περνάω από Μύλο βρίσκω κλειστό το ένα μαγαζί,πάω από το άλλο..δεν ανοίγανε!!!Ξαναπερνάω μετά από μισή ώρα..τίποτα πάλι!!!Ενώ είχε φώτα-μουσική κτλπ :headbang:

Απογοητευμένος λοιπόν οδεύω προς την πιάτσα

Κάτι μαύρες δεν είναι καν άξιες αναφοράς

Σταματάω δίπλα από μια ξανθιά βουλγάρα στη Γιαννιτσών δίπλα από το Shell.
Η φάτσα της ήτανε λες και τράκαρε η συμφορά με τη δυστυχία  :crazy: Παρολαυτά δε ξέρω γιατί ρώτησα,μου λέει 20..της λέω χύσιμο στη μάπα..μου λέει όλα 20...κάτι δε πάει καλά σκέφτομαι  :think: της εξηγώ και μου λέει,ντε καταλαβαίνει  :2funny: Τραγική περίπτωση τελοσπάντων οπότε φεύγω.

Κάτι βουλγαράκια καθόντουσαν μαζεμένα ανάμεσα από τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα κάθετα απέναντι από το Shell.Κρύβονταν από  :police: Έπαιζε αρκετά εκείνη την ώρα είναι η αλήθεια.Βλέπω τη γνωστή Μαρία Γιαννιτσών με Κωλέττη,πάω να σταματήσω και τη φορτώνει ένας τύπος μπροστά μου.
Γυρνάω μετά από ούτε 10 λεπτά και τη ξαναβρίσκω όπου και έκανα τη πατάτα που ανέφερα στην αρχή.

Μου λέει 20.Τη ρωτάω αν μπορώ να τελειώσω κάπου αλλού,μου απαντάει 25 σεξ,γυμνό τσιμπούκι και χύσιμο στο στόμα
Είμαι τόσο μαλάκας που αρνούμαι και τη ρωτάω για cif.Μου λέει δεν κάνω.Μόνο πχ σε ξενοδοχείο για να μπορώ να πλυθώ μετά.
Εγώ εκεί να επιμένω  :headbang: της προτείνω χωρίς καν σεξ,μόνο χύσιμο στη μάπα.Μου λέει κάτι τέτοια τα χρεώνουν 50 ευρώ  :o  Προφανώς και δε το γούσταρε καθόλου να το κάνει και έτσι μου είπε μια τιμή  απαγορευτική για να αρνηθώ..αλλά εγώ που να το πιάσω το νόημα εκείνη τη στιγμή  :grin:
Καλά πλάκα μου κάνεις της λέω,άντε με 40 στο κάνω μου λέει..και δέχτηκα ο μαλάκας  :idiot: Την κοιτούσα στο πρόσωπο με εκείνα τα καυλωτικά γυαλάκια που φορούσε εκείνη τη στιγμή και σκεφτόμουν τη φάση και δέχτηκα  :headbang: Στο τέλος μου είπε και ευχαριστώ,ε λογικό που αλλού θα βρισκε τέτοιο κορόιδο  :S

Μεθυσμένος να'μουνα καλύτερες αποφάσεις θα έπαιρνα  :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Γιορκι κορυφαιος! Σε ενα ποστ ολo το site.  Keep  :cum:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Είχα σταμπάρει σε ένα μαγαζί μια κοπέλα που με 40 ευρώ έλεγε η τσατσά πως έκανε γυμνό με τελείωμα στη μάπα και άλλο ένα με τα ίδια λεφτά τελείωμα στόμα(μέτριες προς καλές εμφανισιακά οι κοπέλες,πιο πολύ για το cim και το cif βασικά θα πήγαινα)
Περνάω από Μύλο βρίσκω κλειστό το ένα μαγαζί,πάω από το άλλο..δεν ανοίγανε!!!
yorkie , για δωσε πληρ. ποια κανει cif και ποια cim?

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Βλέπω τη γνωστή Μαρία Γιαννιτσών με Κωλέττη,
πάω να σταματήσω και τη φορτώνει ένας τύπος μπροστά μου.
Γυρνάω μετά από ούτε 10 λεπτά και τη ξαναβρίσκω όπου και έκανα τη πατάτα που ανέφερα στην αρχή.

Μου λέει 20.Τη ρωτάω αν μπορώ να τελειώσω κάπου αλλού,μου απαντάει 25 σεξ,γυμνό τσιμπούκι και χύσιμο στο στόμα
Είμαι τόσο μαλάκας που αρνούμαι και τη ρωτάω για cif.Μου λέει δεν κάνω.Μόνο πχ σε ξενοδοχείο για να μπορώ να πλυθώ μετά.
Εγώ εκεί να επιμένω  :headbang: της προτείνω χωρίς καν σεξ,μόνο χύσιμο στη μάπα.Μου λέει κάτι τέτοια τα χρεώνουν 50 ευρώ  :o  Προφανώς και δε το γούσταρε καθόλου να το κάνει και έτσι μου είπε μια τιμή  απαγορευτική για να αρνηθώ..αλλά εγώ που να το πιάσω το νόημα εκείνη τη στιγμή  :grin:
Καλά πλάκα μου κάνεις της λέω,άντε με 40 στο κάνω μου λέει..και δέχτηκα ο μαλάκας  :idiot: Την κοιτούσα στο πρόσωπο με εκείνα τα καυλωτικά γυαλάκια που φορούσε εκείνη τη στιγμή και σκεφτόμουν τη φάση και δέχτηκα  :headbang: Στο τέλος μου είπε και ευχαριστώ,ε λογικό που αλλού θα βρισκε τέτοιο κορόιδο  :S

Μεθυσμένος να'μουνα καλύτερες αποφάσεις θα έπαιρνα  :2funny:

Κακός την άφησες να τιμολογήσει τις υπηρεσίες της εκτος αγοράς, πως θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός μετά, έπρεπε να επιμένεις στα 20 με 25 και ας της έλεγες ότι τα μωρομαντιλα θα της τα παρέχεις εσύ.
Από κει και πέρα, αν της άσπρισες τα καυλωτικα γυαλάκια, που είναι η πατάτα?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Γιορκι κορυφαιος! Σε ενα ποστ ολo το site.  Keep  :cum:
Thanks φίλε,αν και ψιλόfail η τσάρκα  :2funny:

yorkie , για δωσε πληρ. ποια κανει cif και ποια cim?
Δε ξέρω αν είναι και το σωστό μέρος που το γράφω αλλά:
Αν.Γεωργίου 30,Μαρτσέλα.40ευρώ cif.Το ανακοίνωσε η τσατσά από μόνη της

Κατεχάκη 13. Λουίζα.Γυμνό με 40,τη ρωτάω αν μπορώ να τελειώσω με cim..εκεί με κόβει από πάνω μέχρι κάτω  :think: και μου λέει χμμ..ΟΚ γίνεται(με ένα ύφος σα να λέει άντε καλά.χωρίς όμως να δείξει θυμωμένη)

Οπότε για το 2ο δε μπορώ να εγγυηθώ.

Κακός την άφησες να τιμολογήσει τις υπηρεσίες της εκτος αγοράς, πως θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός μετά, έπρεπε να επιμένεις στα 20 με 25 και ας της έλεγες ότι τα μωρομαντιλα θα της τα παρέχεις εσύ.
Από κει και πέρα, αν της άσπρισες τα καυλωτικα γυαλάκια, που είναι η πατάτα?
Φίλε black,ναι το ξέρω πως έπραξα εσφαλμένα που δέχτηκα  :headbang:
Τα πολλαπλά άκυρα που έφαγα νωρίτερα επηρέασαν την κρίση μου.
Εντάξει τρελή φάση αλλά η πατάτα είναι το σαραντάρι που δεν είναι σε καμία περίπτωση τιμή πιάτσας.
Αν γινόταν ποτέ πιο mainstream υπηρεσία το cif(που δεν το βλέπω) τότε να δεις πόσες θα το πρόσφεραν και με τα μισά λεφτά και λιγότερα

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα λοιπόν εχθές κατά τις 20:30.
Στην Βούτυρα μια μιλφ οβαλ στραβοχυμένη.
Στην Κυρίλλου είχε σε κύκλο 5 κοπέλες (Βουλγάρες) και μια χώρια λίγο πιο πάνω (γυφτοβουλγαρα).
Α.Π. 3 Βουλγάρες ακόμα.
Απέναντι από το παλιό ΚΤΕΛ μια κοντή μιλφ και μπροστά μια κοντόχοντρη Βουλγάρα και 2 μαύρες.
Πρην την Κωλέττη η Μαρία με τα καυλωτικα γυαλάκια, παζαρευε με συναγωνιστή. (Γιορκ εσύ ήσουν?)
Μέτα την Κωλέττη ένας γερος ντυμένος γυναίκα, ήταν σαν τον Πολύδωρα με περούκα, αυτουνού μαλών ξεχάσαν να του πουν ότι το καρναβάλι τελείωσε.
Μέχρι την διχάλα μετά τίποτα εκτος απο την μιλφ που την στήνει στο στενό μετά, και μια μαύρη που ήταν στο στενό μέσα.
Βγήκα Μοναστηρίου περιμένοντας να συναντήσω στην στάση την Στέλλα και την Τζένη, τα δυο νεαρά που έγραψα προχθές, αλλα τζιφος.
Σταμάτησα λίγο πιο κάτω να κάνω ένα τσιγάρο περιμένοντας μήπως εμφανιστούν αλλα τίποτα.
Μοναστηρίου μετά την Κωλέττη η Αντελα, την οποία και φόρτωσα.
Της είπα για χοτελι,για να δοκιμάσω και το πίσω σύστημα, αλλα αρνήθηκε, οποτε μείναμε στο αμάξι μονο για πίπα στο 20-αρικο.
Αν και πάλι δεν ήταν βιαστική, δεν το ευχαριστηθικα όπως την προηγούμενη φορα, μάλλον θα έφταιγε η απογοήτευση που δεν βρήκα τα νεαρά.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Αν γινόταν ποτέ πιο mainstream υπηρεσία το cif(που δεν το βλέπω) τότε να δεις πόσες θα το πρόσφεραν και με τα μισά λεφτά και λιγότερα

Η Μαρία έχει φάτσα που ενδεικνύεται για CIF.
Θα της το ζητήσω για να δω τι τιμή θα μου πει.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Καταρχάς για το αρχικό post έψαχνα ασυναίσθητα το γαμημένο το like... Και πιο πολύ γιατί έχουν αρχίσει και εκλείπουν τα ειλικρινά κι από καρδιάς post...

Για το 2ο δεν θα ξεχάσω την 1η φορά που ρώτησα για cif στον Βαρδαράκο (περίπου 10 χρόνια πριν) και συγκεκριμένα στο Σαπφούς 5 η τσατσά με στόλισε από πάνω έως κάτω με
"κοσμητικά" επίθετα. Συγκεκριμένα δεν θα ξεχάσω την 1η ατάκα της : "Από χρυσάφι είναι η πούτσα σου..."?

Από τότε έως σήμερα ευτυχώς πολλά έχουν αλλάξει (όταν στο προτείνει η τσατσά από μόνη της), όποτε για το παράπανω που γράφεις Dum Spiro Spero!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Πρην την Κωλέττη η Μαρία με τα καυλωτικα γυαλάκια, παζαρευε με συναγωνιστή. (Γιορκ εσύ ήσουν?)
:2funny: Όχι μαν μου,το σκηνικό έλαβε μέρος 4 το πρωί

:rockon: ρισπέκτ για την ενημέρωση

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Καταρχάς για το αρχικό post έψαχνα ασυναίσθητα το γαμημένο το like... Και πιο πολύ γιατί έχουν αρχίσει και εκλείπουν τα ειλικρινά κι από καρδιάς post...

Από τότε έως σήμερα ευτυχώς πολλά έχουν αλλάξει (όταν στο προτείνει η τσατσά από μόνη της), όποτε για το παράπανω που γράφεις Dum Spiro Spero!
Βασίλι με συγκίνησες τύπε μου  :) :cheesy: Όχι αλήθεια χαίρομαι που οι μαλακίες που γράφω αν δε βοηθάνε έστω και λίγο το θέμα να το κάνουν κάπως πιο ευχάριστο  :grin: πραγματικά με βοηθά και μένα να βλέπω τέτοιο feedback εδώ μέσα  ;) Και πάλι μπράβο στον black adder και στα υπόλοιπα παιδιά που ενημερώνουν  :thumbsup:

Για το 2ο που γράφεις,βλέποντας ξανά την κατάσταση τότε με τώρα μπορούμε να ελπίζουμε όπως λες
Αν δεν αλλάξουνε μόνες τους,θα τις αλλάξουμε εμείς.

"Progress is impossible without change, and those who cannot change their minds cannot change anything"

George Bernard Shaw

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom