Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλημερα.μια Μαρια στη Γιαννιτσων που ειναι συνηθως απεναντι απο το σιτυγκατε και παει πανς κατω ..μια κοντουλα μελαχρινι με ωραιο σωμα.(αδυνατουλα) που φοραει μαυρα πολλες φορες.Σημερα φορουσε ενα ροζ τζιν και κοκκινες γοβες.Την εχει παρει κανενας? Γυφτακι ειναι? Παντως ζηταει 30

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειπα οτι δεν βγαζουν γουστα παιδια ! Ισα ισα υπαρχουν και καποιες που καυλωνεις και μονο που τις βλεπεις. Εγωμιλαω καθαρα και μονο για το θεμα υγειας και καθαριοτητας . Οσο καθαρες και αν ειναι σκεφτητε οτι μετα το πηδημα , μονο με υγρο μαντηλακι μπορουν να σκουπιστουν.... Και σκεψπυ πριν απο εσενα να τις εχουν γαμισει αλλοι 4 ..... ! Δικαιωμα σας φυσικα να αποφασισετε οτι θελετε ! την αποψη μου λεω. Μια πιπουλα που και που με καποτα και 10 ευρο καλη ειναι . ! Με λιγο παζαρι με 10ρικακι την κανουν την πιπα !

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δεχομαι καθημερινα 100αδες :new_shocked: :new_shocked: :2funny:πμ καθε μερα και με ρωτανε...Που χαθηκες?Γιατι δε δινεις ρεπορταζ??
Τι να λεμε τα ιδια??

Λοιπον αποψε...26ης μονο η Φιονα στον ερημο δρομο.Απο πισω της εκει στη διχαλα Σαπφους με Σταθμου η χειρουργημενη Ντορα σε ασημι clk.
Στον οπαπ απο νωρις μονο η Νανα και η Σουζυ και τωρα πριν καμια ωρα πριν μαζευτω μονο η Νινα με το κιτρινο φοξ στην οδο Σταθμου μπροστα στη μπουγατσα.
Ουτε τραβεστι δεν βγαινουν πλεον καθημερινες.Αφου δε κυκλοφοραει ψυχη τι να βγουνε να κανουν κι αυτες.

Απο γυναικες μονο 3-4 μαυρουλες στη Μοναστηριου που μετακινουνται συνεχως

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Καθυστερημένη αναφορά από προχθές: Κατά τις 8:30-9:00 το βράδυ ήταν μία 50άρα άσχημη γυναίκα Κωλέτη με Μοναστηρίου 20 ευρώ. Λίγο μετά μια πανέμορφη Ελληνίδα πιτσιρίκα (όχι πάνω από 23) που ζητούσε 30. Πίσω από τον ΟΠΑΠ στο ίδιο αμάξι δύο ωραίες τραβεστί που μου είπαν 50 η μία, 60 και οι δύο μαζί. Δυστυχώς δεν τις πήρα γιατί ήμουν βιαστικός. Επίσης, πάνω στη μοναστηρίου κοντά στην καντίνα μια χοντρή άσχημη τραβεστί (20 ευρώ) και μια πολύ όμορφη ξανθιά ξένη...

loulas666

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε μάγκες εκτός απο γιαννιτσών ξερετε καμια αλλη πιατσα?κατα τις 10 σημερα θα παω βολτα και θελω να βρω καμια καλή.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Καθυστερημένη αναφορά από προχθές: Κατά τις 8:30-9:00 το βράδυ ήταν μία 50άρα άσχημη γυναίκα Κωλέτη με Μοναστηρίου 20 ευρώ. Λίγο μετά μια πανέμορφη Ελληνίδα πιτσιρίκα (όχι πάνω από 23) που ζητούσε 30. Πίσω από τον ΟΠΑΠ στο ίδιο αμάξι δύο ωραίες τραβεστί που μου είπαν 50 η μία, 60 και οι δύο μαζί. Δυστυχώς δεν τις πήρα γιατί ήμουν βιαστικός. Επίσης, πάνω στη μοναστηρίου κοντά στην καντίνα μια χοντρή άσχημη τραβεστί (20 ευρώ) και μια πολύ όμορφη ξανθιά ξένη...
Για δωσε λεπτομερειες για την πιτσιρικα την Ελληνιδα...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
παιδια χτθες το βραδυ πρωτη φορα ειδα ενα πολυ οραιο μωρο πανω στην σταθμου στο φαναρι κοντα στη φιονα ναταλι μου ειπε πως την λενε ξερουμε τπτ?

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Καλημερα,

χθες κατα της 8 ειδα γιαννητσων με το 1ο στενο παραλληλο με κωλλετη μια γυναικα ξανθια με λιγες ριτιδες, ονοματι αντζελα. Ξερει κανεις κατι?

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
παιδια χτθες το βραδυ πρωτη φορα ειδα ενα πολυ οραιο μωρο πανω στην σταθμου στο φαναρι κοντα στη φιονα ναταλι μου ειπε πως την λενε ξερουμε τπτ?
λεπτη χωρις βυζια,τρανσ ειναι φιλε...αν σου αρεσε ορμα...εγω οποτε την βλεπω φευγω τρεχοντας με χαλαει το προσωπο της!γιανιτσων προχθες το βραδυ πηρα μια σονια τρ απο τσεχια...ξανθια με πολυ ωραιο προσωπο και θυληκη.ισως να συγκρινεται σε ομορφια μονο με την νινα...πιπα στο αμαξι 20Ε γτ ειχε κανει ορμονες....

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
λεπτη χωρις βυζια,τρανσ ειναι φιλε...αν σου αρεσε ορμα...εγω οποτε την βλεπω φευγω τρεχοντας με χαλαει το προσωπο της!γιανιτσων προχθες το βραδυ πηρα μια σονια τρ απο τσεχια...ξανθια με πολυ ωραιο προσωπο και θυληκη.ισως να συγκρινεται σε ομορφια μονο με την νινα...πιπα στο αμαξι 20Ε γτ ειχε κανει ορμονες....

ελπιζω να μην συγκρινεται και με τις υπηρεσιες της :headbang: :headbang: :headbang:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αδερφε απο πμ οτι απο προσωπο δεν λεει αλλα και στο κρεβατι ειναι το κατι αλλο μαλλον θα την τιμισω γιατι ειναι πολυ εγκηρη η πηγη.την ξανθια που λες την βλεπω πολυ καιρο απιστεφτω κορμι φατσα οχι σαν την νινα με τπτ αλλα απο τσεχια ειναι ρε συ η απο βουλγαρια?απο εργαλειο πως παει?

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
αδερφε απο πμ οτι απο προσωπο δεν λεει αλλα και στο κρεβατι ειναι το κατι αλλο μαλλον θα την τιμισω γιατι ειναι πολυ εγκηρη η πηγη.την ξανθια που λες την βλεπω πολυ καιρο απιστεφτω κορμι φατσα οχι σαν την νινα με τπτ αλλα απο τσεχια ειναι ρε συ η απο βουλγαρια?απο εργαλειο πως παει?
το εργαλειο δεν λειτουργούσε λογω ορμονων...δεν ξερω τι παιζει,η πιπα της ηταν καλη και μενα για βουλγαρα μου φανηκε αλλα ειπε τσεχια...κορμι εχει λεπτο,βυζια εχει μικρα,τα ματια της με τρέλαναν αλλα μαλλον φορουσε φακους!!!μου δωσε και το τηλ της για καλυτερη δοκιμη στο κρεβατι της....

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
το εργαλειο δεν λειτουργούσε λογω ορμονων...δεν ξερω τι παιζει,η πιπα της ηταν καλη και μενα για βουλγαρα μου φανηκε αλλα ειπε τσεχια...κορμι εχει λεπτο,βυζια εχει μικρα,τα ματια της με τρέλαναν αλλα μαλλον φορουσε φακους!!!μου δωσε και το τηλ της για καλυτερη δοκιμη στο κρεβατι της....
βουλγαρα ... φακους ...περουκα και ολα τα καλα !!! καλη διασκεδαση .. για ενα 20αρικο αξιξει ...  ...φιλακια !

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.660
Πόντοι
7.095

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
βουλγαρα ... φακους ...περουκα και ολα τα καλα !!! καλη διασκεδαση .. για ενα 20αρικο αξιξει ...  ...φιλακια !
η φυσικη ΝΙΝΑ...βυζια ειχε απο τοτε που γεννηθηκε, πρόσωπο χωρις γένια....μουναρα χαχαχχαχα

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
βουλγαρα ... φακους ...περουκα και ολα τα καλα !!! καλη διασκεδαση .. για ενα 20αρικο αξιξει ...  ...φιλακια !

:2funny: :2funny: LOL Νινα ποτε δεν κατηγορουμε συναδελφους! εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να χρησιμοποιουν προφυλακτικο για να μη γινουμε στρατηγοι και οι υπολοιπες!
επισης θεωρω απαραδεκτο οι πελατες να ζηταν σεξ χωρις προφυλαξη!δεν νοιαζονται τις οικογενιες τους απορω

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
:2funny: :2funny: LOL Νινα ποτε δεν κατηγορουμε συναδελφους! εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να χρησιμοποιουν προφυλακτικο για να μη γινουμε στρατηγοι και οι υπολοιπες!
επισης θεωρω απαραδεκτο οι πελατες να ζηταν σεξ χωρις προφυλαξη!δεν νοιαζονται τις οικογενιες τους απορω
καλημερα ... γεια ...σου ρε φιλεναδα !! !! καιρο εχουμε να τα πουμε !! !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom