Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.067
- Πόντοι
- 2.356
δυσκολοι καιροι φιλε dekerεχω μπλεξει φιλε κ με την δουλεια κ με τις γυναικες
γιαυτο ασχολησου εσυ με τη δουλεια κ ασε σε μας τις γυναικες
καλα δε λεω δοκιμαστη??
δυσκολοι καιροι φιλε dekerεχω μπλεξει φιλε κ με την δουλεια κ με τις γυναικες
Η Νινα να κατηγορησει συναδελφο? ...Σε παρακαλω παρτο πισω...LOL Νινα ποτε δεν κατηγορουμε συναδελφους! εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να χρησιμοποιουν προφυλακτικο για να μη γινουμε στρατηγοι και οι υπολοιπες!
επισης θεωρω απαραδεκτο οι πελατες να ζηταν σεξ χωρις προφυλαξη!δεν νοιαζονται τις οικογενιες τους απορω
καλημερα ... γεια ...σου ρε φιλεναδα !! !! καιρο εχουμε να τα πουμε !! !!!
Η Νινα να κατηγορησει συναδελφο? ...Σε παρακαλω παρτο πισω...
Απλα εκανε μια πολυ ακριβη περιγραφη της καταστασης
Ο Τσακ Νορις και η Νινα δεν εχουν φιλους...απλα βαδιζουν μονοι τους
Εγω δεν τις λυπαμαι και θα ξηγησω το γιατι . Μικρα κοριτσακια πόσο να ναι 18 χρονων ;ωραια. Ειναι ενηλικη ας μην κανει πιατσα, ας παει στην αστυνομια να πει αυτο και αυτο με βιαζουν, να καταγγειλει η να παει να καθαριζει σκαλες να βγαζει με τιμιο τρόπο τα προς το ζην. Βρίσκουν ευκολα λεφτα σου λεει όσα βγαλω γιατι να κατσω να δουλεψω σε τιμια δουλεια αφου το μουνι ειναι μελι. Γαμησι απο κωλοτρυπιδα θελουν τα κοριτσακια των 18 -20 χρονων να στανιαρουν. Σαν την αλλη την 19αρα την φοιτητρια που εβγαζε λεφτα της με το να πηγαινει με τον ενα και με τον αλλο.!!!! Να την λυπηθεις;; .Να την λυποθυμησεις στο κωλογαμησι την σκυλα να στρώσει χαρακτηρα. Υστερόγραφο . Εδω να ξεχωρισω την θεση μου αν μιλαμε για εξαναγκασμο στο σεξ απο παιδικη ηλικια τοτε ναι ειναι για λυπηση . Παιδικη πορνογραφια -κρέμασμα στους υπαιτιους.η αληθεια ειναι οτι οι μαυρουλες σε μεγαλο ποσοστο ειναι μπαζολες!επισης προσεξα οπως πηγαινα στην δουλεια στην αρχη της γιαννιτσων μερικες μικρες κοπελες κουκλακια!
ειλικρινα στεναχωριεμαι οταν βλεπω μικρα ωραια κοριτσια στο πεζοδρομιο.
εγω αντιθετα μολισ βλεπω αυτα τα κουκλακια τρελενωμαι απο γκαυλα δεν εινε τυχαιο αλλωστε το PIATSOVIOS ενασ εινε.αλλα απο το βαθοσ του μυαλου μου περναει η σκεψη,,,,,,,,,αν ηταν η αδερφη μου αυτη και εκει η ψυχολογια καταρεει.και μετα απο ολα αυτα το αποτελεσμα εινε ενα δεν εχω αφησει τραβεστι και τρανσ χωρισ να την ιπευσω το κωλαρακι τησ αλλα ολεσ σε γενικεσ γραμεσ εινε κουκλεσ κ καλα πολυ καλα θα ελεγα παιδια μονο την νινα ακομα δεν μου κατσε αλλα που θα μου παειιιιιι και αυτο το μωρακιιιι.βεβαια ο μεγαλοσ ερωτασ μου εινε ενασ ΚΕΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.
μα με τις γυναικες ασχολουμαι...αυτη ειναι η δυσκολη δουλεια μου.αν εννοεις τα ΄κοριτσια΄ τα εχω αφησειδυσκολοι καιροι φιλε deker
γιαυτο ασχολησου εσυ με τη δουλεια κ ασε σε μας τις γυναικες
καλα δε λεω δοκιμαστη??
μα με τις γυναικες ασχολουμαι...αυτη ειναι η δυσκολη δουλεια μου.αν εννοεις τα ΄κοριτσια΄ τα εχω αφησει
καμια τσαρκα για το χαβαλε κανω
κατα πολυ κιολαςΝαι... φαντάζομαι... έστρωσες.... μλκ...
πες τα ρε φιλεαφηστε βρε τον ντεκερ να στρωσει να γινει παιδι για σπιτι αααααααααααααααααααααααααααααααα με το ζωρι να τον ξανασπροξεται στουσ κολασμενουσ δρομουσ παλιιιιιιιιιιι.
ποτε θες?Να το δω από κοντά...
εεεεεετσιτα λεω τα λεω αλλα προσεξε μην σε σπρωξει το δικο σου χερι καταλαθωσ οκ.γιατι η πουτανα το γαμησι να το κοψι εεεεεεεεεε λιγακι δυσκολο αλλα αμα εχεισ εδω τα διαβολακια ολα να στο θυμιζουν κ συνεχεια τη καταλιξει θα εχεισ θα μου πεισ.παντοσ σωβαρα τωρα κατα καιρουσ αν μου πεφτουν κατι σπιτικιεσ στρωνω κ εγω.
πσρασκευηποτε θες?
δουλευω ρε γαμωτοπσρασκευη