Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ρε παιδια να ρωτησω κατι...ειχα παρει απο τον οπαπ πριν καιρω μια στελλα με τα ποδια κουκλαρα με βυζαρεσ την εχει ξαναδει κανεισ με 30ε εβγαζε καλα γουστα .κουκλα κουκλα και ητανε  και  ενχειρησμενη.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.920
Πόντοι
7.095
γιατι ονειρευεσε πως εκτος απο τα λεφτα με νοιαζει ποιος περναει,ποσο τον εχει και τι κανει?
get a life  :idiot:
χωρίς να σε ξέρω μιας και δεν έχω πάρε δώσε με τρανς και τραβεστί-όχι ότι έχω και πρόβλημα μαζί σας μια χαρά να είστε-...τη μαλακία σου την είπες

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
μη γινεσαι Νινα Νο2 ομως...Εσυ δειχνεις τουλαχιστον καλο παιδι

ναι φιλε μου,αλλα ετσι πως το ειπε ειναι λες και πεταμε την σκουφια μας για πεο!ξερεις αλλωστε πως εχω χιουμορ αρκετο

ZAXOS DOGKANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια να ρωτησω κατι...ειχα παρει απο τον οπαπ πριν καιρω μια στελλα με τα ποδια κουκλαρα με βυζαρεσ την εχει ξαναδει κανεισ με 30ε εβγαζε καλα γουστα .κουκλα κουκλα και ητανε  και  ενχειρησμενη.

ΜΙΑ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΗ ΨΙΛΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ?

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1

εξυπνο μπορω να πω! :boobies:
αλλα πρεπει να ηταν πριν πολυ καιρο αφου εδω και χρονια βγαινω με αμαξι!
πας και με αλλες? δεν το πιστευω,πληγωθηκα :s&m_1:

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
καλημερα.μια Μαρια στη Γιαννιτσων που ειναι συνηθως απεναντι απο το σιτυγκατε και παει πανς κατω ..μια κοντουλα μελαχρινι με ωραιο σωμα.(αδυνατουλα) που φοραει μαυρα πολλες φορες.Σημερα φορουσε ενα ροζ τζιν και κοκκινες γοβες.Την εχει παρει κανενας? Γυφτακι ειναι? Παντως ζηταει 30

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις 1-2 σελιδες πισω θα μαθεις!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
καλημερα.μια Μαρια στη Γιαννιτσων που ειναι συνηθως απεναντι απο το σιτυγκατε και παει πανς κατω ..μια κοντουλα μελαχρινι με ωραιο σωμα.(αδυνατουλα) που φοραει μαυρα πολλες φορες.Σημερα φορουσε ενα ροζ τζιν και κοκκινες γοβες.Την εχει παρει κανενας? Γυφτακι ειναι? Παντως ζηταει 30
Aυτη με τα ροζ χθες, πριν μια βδομαδα μου ζητουσε 50 και δεν συνεχισα την συζητηση  :grin:
Αυτη ειναι η Μαρια που λεει ο Deker?  :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Aυτη με τα ροζ χθες, πριν μια βδομαδα μου ζητουσε 50 και δεν συνεχισα την συζητηση  :grin:
Αυτη ειναι η Μαρια που λεει ο Deker?  :think:
ρε σεις τι 30αρια κ 50αρια λετε τωρα?
εμενα η κοπελα μου ειπε 25 πηδημα κ με 20ευρω φυγαμε για πιπα
πηρα τηλ γιατι δεν μπορουσα εκεινη την ωρα κ θα την δω εντος ολιγων ημερων
μην δωσει κανενας 30αρι για να γαμησει θα γαμησει κ την δικη μας τσεπη
ολες στο 20αρι,βια βια 25αρι
πιατσα ειναι
πριν κανα 2 βδομαδες φιλος εδωσε πιπα σε μια μαυρη στο βενζιναδικο του καλπακη διπλα με 15ε

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
πιατσα ειναι
πριν κανα 2 βδομαδες φιλος εδωσε πιπα σε μια μαυρη στο βενζιναδικο του καλπακη διπλα με 15ε
Σωστος
Μαρια με 40 διπλο!

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
και γω τηλ πηρα απο την μαρια δεν προλαβαινα.. παντως βρωμιαρα μου φανηκε.. Επισης τα νυχια της στα ποδια μισα βαμμενα μισα οχι :P δεν τα μπορω αυτα  :2funny:

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν λυπαστε τον εαυτο σας μαγκες , λυπηθητε τις γκομενες σας και τις γυναικες σας..... Δεν υπαρχει πιο βρωμικο πραγμα απο ολες αυτεσ τισς βουλγαρογυφτισοπρεζοφατσες ! Ερχεται ο βρςμιαρης ο παππους με το αγροτικο που εχει να πλυνει τη πουτσα του 2 μηνες, τις γαμαει και μετα τις γαματε και εσεις..... Αντε στη τελικη παζαρεψτε καμια πιπα ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ ΠΑΝΤΑ στα 10 ευρο το πολυ . Αντε να πανε να γαμηθουν οι βρωμιαρες .  :zfuck:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πιατσα ειναι
ετσι ακρυβωσ φιλε μου.η πιατσα πρεπει να εινε το πολυ πολυ στο 25αρακι.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αν δεν λυπαστε τον εαυτο σας μαγκες , λυπηθητε τις γκομενες σας και τις γυναικες σας..... Δεν υπαρχει πιο βρωμικο πραγμα απο ολες αυτεσ τισς βουλγαρογυφτισοπρεζοφατσες ! Ερχεται ο βρςμιαρης ο παππους με το αγροτικο που εχει να πλυνει τη πουτσα του 2 μηνες, τις γαμαει και μετα τις γαματε και εσεις..... Αντε στη τελικη παζαρεψτε καμια πιπα ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ ΠΑΝΤΑ στα 10 ευρο το πολυ . Αντε να πανε να γαμηθουν οι βρωμιαρες .  :zfuck:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης

ενταξει εισαι λιγο υπερβολικος δεν ειναι ολες η κοπελες ετσι, θα ψαξεις πρωτα να δεις τι γινεται.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
συμφωνω με τον μαφιοζω απολυτοσ.στην πιατσα μπορει να βρεισ και κομματια που βγαζουν ανεβασμενα γουστα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλαρακι συμφωνω απολυτα
εχω να γαμησω στην πιατσα χρονια.μονο πιπες....
αγαπαω πολυ το παπαρι μου για να το καστρεψω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom