Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Πάντως πριν λίγο που πέρασα και η Γιαννιτσών είχε καμμιά 10αριά κοπέλες και η Μοναστηρίου. Μερικές φαινόταν καλές... Καναδυό φορτώθηκαν "γι' άλλη γη, άλλα μέρη" από συναγωνιστές...

Ονόματα και ρούχα μην ρωτάτε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες η μαρια η μαυρομαλλα με τα σκουλαρηκια τα πολλα εχει δοκιμαστει?
τι λεει?

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αν λετε με τα σκουλαρηκια την μαρια ψιλη νταρντανα γεματουλα την ειχα παρει εγω μεσ το αμαξι κ μου ειπε πωσ εινε απο τουμπα.την ειχα δωσει 30 ευρω κ μου ειχε βγαλει καλα γουστα αλανιαρηκα.μαλιστα με καψουρευτηκε κ ειχα κανει το λαθωσ να δωσω το κινητο κ με ειχε τρελανει στα τηλεφωνα μαγκεσ λεγωντασ οτι θελει να ερθει να σηζησουμε στη λαρισα.ερε τυχη που μου φεξε ειπαμε ρε γαμωτο πιατσοβιοσ ναι,,αλλα γαμπρωσ μεσ την πιατσα εεεεε αυτο παει πολυ πια.παντωσ αν μιλαμε για την ιδια   ναι υπαρχει θεμα ναρκωτικων παιδια.δεν την λεσ παλιοχαραχτηρα εινε ωραιο τυπακι αλλα πηρε δυστυχωσ το δρομω ανευ γυρισμου και αυτη.

ZAXOS DOGKANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
προσεχε πιατσοβιε σε βαλαν στο ματι τα πιατσοκοριτσα. και απο πιατσοβιος γινεις πιατσογαμπρος  :helpplea:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Πλακα κανεις?
Γυναικα με δουλεια τη σημερον ημερα?
Και τι δουλεια!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αν λετε με τα σκουλαρηκια την μαρια ψιλη νταρντανα γεματουλα την ειχα παρει εγω μεσ το αμαξι κ μου ειπε πωσ εινε απο τουμπα.την ειχα δωσει 30 ευρω κ μου ειχε βγαλει καλα γουστα αλανιαρηκα.μαλιστα με καψουρευτηκε κ ειχα κανει το λαθωσ να δωσω το κινητο κ με ειχε τρελανει στα τηλεφωνα μαγκεσ λεγωντασ οτι θελει να ερθει να σηζησουμε στη λαρισα.ερε τυχη που μου φεξε ειπαμε ρε γαμωτο πιατσοβιοσ ναι,,αλλα γαμπρωσ μεσ την πιατσα εεεεε αυτο παει πολυ πια.παντωσ αν μιλαμε για την ιδια   ναι υπαρχει θεμα ναρκωτικων παιδια.δεν την λεσ παλιοχαραχτηρα εινε ωραιο τυπακι αλλα πηρε δυστυχωσ το δρομω ανευ γυρισμου και αυτη.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Άσχετο αλλά το ΤΡΕΝΟ είναι η μόνη που δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο...

Θα μου πείτε έχει κάνει μακροχρόνια μίσθωση εδώ και 2 δεκαετίες της γωνίας στην 26ης Οκτωβρίου, οπότε τι να της πει το διαδίκτυο...
αλλά θα είχε πολύ πλάκα να την βλέπαμε και εδώ μέσα ή σε κάποιο άλλο σάιτ, γιατί είναι ψιλοφεύγα το άτομο....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοντουλα κ λεπτουλα ειναι φιλε
ουτε καν μετριου αναστηματος δεν θα την ελεγα,ποσο μαλλον ψηλη κ νταρντανα

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Μπορει ο piatsovios να μιλαει για αλλη Μαρια.
Η Μαρια που λεει ο deker ναι ειναι κοντουλα, λεπτουλα με γυαλακια και μαλιστα μαμα!
Εχει μια πολυ ομορφη κορουλα η αληθεια.
Μονο νταρντανα δεν ειναι!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Άσχετο αλλά το ΤΡΕΝΟ είναι η μόνη που δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο...

Θα μου πείτε έχει κάνει μακροχρόνια μίσθωση εδώ και 2 δεκαετίες της γωνίας στην 26ης Οκτωβρίου, οπότε τι να της πει το διαδίκτυο...
αλλά θα είχε πολύ πλάκα να την βλέπαμε και εδώ μέσα ή σε κάποιο άλλο σάιτ, γιατί είναι ψιλοφεύγα το άτομο....
χμμμμ...Για ριξτε μια ματια στη φιναλιστ Νο4 εδω...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ε αυτην εινε η φιονα σιγουρα.και εινε και απο γκατζολια εεεε και σημερα λογικα εινε 38 ετων η φιονα εεεε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μπορει ο piatsovios να μιλαει για αλλη Μαρια.
Η Μαρια που λεει ο deker ναι ειναι κοντουλα, λεπτουλα με γυαλακια και μαλιστα μαμα!
Εχει μια πολυ ομορφη κορουλα η αληθεια.
Μονο νταρντανα δεν ειναι!!!
μαμα?
τι λες τωρα?
ναι με γυαλακια ειναι κ λεμε την ιδια
πρεζακι δεν ειναι με τιποτα αλλα κ για μαμα δεν την κοβω
πως ειναι απο συμπεριφορα κτλ κτλ?

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
α οντωσ παλικαρια μαλλων μιλατε για αλλη εμενα η καψουρα μου ηταν γεματη κορδονατη και τσουτσουνατη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.αμ τι οτ κι οτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom