Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
δηλαδη εχουμε  :pipa1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :cum: τραβεστι με τιτλο;;;; :rockon: :rockon:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
μαμα?
τι λες τωρα?
ναι με γυαλακια ειναι κ λεμε την ιδια
πρεζακι δεν ειναι με τιποτα αλλα κ για μαμα δεν την κοβω
πως ειναι απο συμπεριφορα κτλ κτλ?
Και που την βρισκει κανεις?  :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Και που την βρισκει κανεις?  :think:
απο τις 5 το απογευμα μεχρι τις 12 το βραδυ κανει συνεχεια βολτες σε ολη την γιαννιτσων
δεν εχει σταθερο σημειο
την εχω πετυχει κ τερμα εκει που χωριζει ο δρομος για κτελ αλλα κ στο city gate απεναντυ
κανει κανα 2 βολτες κ αν δεν την πετυχεις στειλε μου πμ να σου κανω δωρακι
αλλα ψαξε πρωτα

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τωρα να μιλησουμε σωβαρα μαγκεσ.η μαρια που λεω εγω εκανε πιατσα απεναντι απο το μεταξυ μασ οντωσ νταρντανα με μεγαλα βυζια και με 25 ευρω στο αμαξι εβγαζε ωραια γουστα δε μηλαμε για τρανσ για γυναικα κανωνικη μιλαω κ μου ειχε πει οτι εινε απο την τουμπα.αααααααα και κατι αλλο το τσουτσουνατη δεν εννοω με πουτσα αλλα καμαρωτει εννοω.οχι οτι εχω προβλημα με τα τραβεστακια εχω καρφωσει πολλα απο πιατσα θεσσαλονικησ και βγαζουν τρελα γουστα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μηπωσ ρε μαγκεσ εννοειτε μια μαρια κοντουλα αδυνατουλα με ωραιω ομωσ πρωσωπακι κ μακρια κοτσιδα τα μαλλια τησ.ειχα πετυχει μια τετια πριν 1 χρονω περιπου και μου εκανε εντυπωση το οτι δεν καθωτανε ποτε σε ενα σημειο κ μετακινουταν συνεχεια.

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
μηπωσ ρε μαγκεσ εννοειτε μια μαρια κοντουλα αδυνατουλα με ωραιω ομωσ πρωσωπακι κ μακρια κοτσιδα τα μαλλια τησ.ειχα πετυχει μια τετια πριν 1 χρονω περιπου και μου εκανε εντυπωση το οτι δεν καθωτανε ποτε σε ενα σημειο κ μετακινουταν συνεχεια.

η ορθογραφια σου θα σκοτωνε μονοκερο σε αποσταση βολης ολμου :2funny:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η ενημερωσει εινε το θεμα μασ .οχι το πανεπιστημιο η το καθηγυτικο. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τωρα να μιλησουμε σωβαρα μαγκεσ.η μαρια που λεω εγω εκανε πιατσα απεναντι απο το μεταξυ μασ οντωσ νταρντανα με μεγαλα βυζια και με 25 ευρω στο αμαξι εβγαζε ωραια γουστα δε μηλαμε για τρανσ για γυναικα κανωνικη μιλαω κ μου ειχε πει οτι εινε απο την τουμπα.αααααααα και κατι αλλο το τσουτσουνατη δεν εννοω με πουτσα αλλα καμαρωτει εννοω.οχι οτι εχω προβλημα με τα τραβεστακια εχω καρφωσει πολλα απο πιατσα θεσσαλονικησ και βγαζουν τρελα γουστα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
η ορθογραφια σου θα σκοτωνε μονοκερο σε αποσταση βολης ολμου :2funny:
ρε κορμαρα :tits:...εσυ τι τιτλο ειχες παρει?Δε μας ειπες...
Γιατι σιγουρα πρεπει να πηγες σε καλλιστεια κι εσυ

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Σίγουρα στο ΠΒ ήσουν ... φαντάζομαι προτιμάς του μεγάλου διαμετρήματος όπλα :)

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Σίγουρα στο ΠΒ ήσουν ... φαντάζομαι προτιμάς του μεγάλου διαμετρήματος όπλα :)

οχι ισα ισα τα μικρα,το δικο σου δηλαδη ειναι το ιδανικο να καταλαβεις,μικρο τοσο που νσ  φαινετε

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Σίγουρα έχουμε πάει μαζί με κατάλαβες ...  :2funny: μνημονικό πάντως...  :2funny: αν σε ρωτήσω τί έφαγες χτες (πέραν του σύνηθες) δεν θα θυμάσαι απο ψωλές όμως ληξιαρχείο!!!!

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Σίγουρα έχουμε πάει μαζί με κατάλαβες ...  :2funny: μνημονικό πάντως...  :2funny: αν σε ρωτήσω τί έφαγες χτες (πέραν του σύνηθες) δεν θα θυμάσαι απο ψωλές όμως ληξιαρχείο!!!!

γιατι ονειρευεσε πως εκτος απο τα λεφτα με νοιαζει ποιος περναει,ποσο τον εχει και τι κανει?
get a life  :idiot:

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Αυτό ακριβώς ονειρεύτηκα ... πλάκα κάνω πες μας ρε νικιτα πόσο πάει το...?

εδω μπαινω για το χαβσλε,οποιος θελει με βρισκει στην δουλεια μου,οταν βγαινω κι αν τυχει
ας πουμε κατι αλλο,ευχαριστω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
γιατι ονειρευεσε πως εκτος απο τα λεφτα με νοιαζει ποιος περναει,ποσο τον εχει και τι κανει?
get a life  :idiot:
μη γινεσαι Νινα Νο2 ομως...Εσυ δειχνεις τουλαχιστον καλο παιδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom