Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
  Γεια σας. Χθες βραδυ κατα τις 11, στη γωνια Μοναστηριου με Μαζαρακη, ηταν μια μικρη Ελληνιδα, Σαλονικια κατα δηλωση της, που ηθελε 100 ευρω για δυο ωρες σε ξενοδοχειο. Ξερει κανεις κατι περισσοτερο? Την εχει δοκιμασει κανεις? Ηταν μικροκαμωμενη και σχεδον αβυζη, αλλα παρ΄ολα αυτα αξιοπροσεκτη. Μου ειπε οτι δεν βγενει συχνα.

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μη μου πεις σου ειπε το κλασικο " ψαχνεις για παρεα??". Αν ειναι αυτη μου μαλλον αυτη ειναι... Βρωμαει και μαλλον παζει και κανα ναρκωτικο.. Γνωμη μου παντα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Ναι γιατί όλες οι άλλες μυρίζουν soupline  :2funny:
και καπνίζουν μόνο  :pipa1:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μη μου πεις σου ειπε το κλασικο " ψαχνεις για παρεα??". Αν ειναι αυτη μου μαλλον αυτη ειναι... Βρωμαει και μαλλον παζει και κανα ναρκωτικο.. Γνωμη μου παντα
Ναι αυτο μου ειπε. Ξερεις κατι περισσοτερο? Την δοκιμασες?

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τη πηρα πιπα μονο φιλε.. Μετρια πραγματα.. Αλλιως τα περιμενα να σου πω την αληθεια, γιατι εμφανισιακα δεν ειναι ασχημη.. Επιασα λιγο μουνι πανω το εσωρουχο και το χερι μου βρωμουσε.. Ισως ετυχε σε μενα! Εγω παντως δεν θα την παρω ξανα.. Ελπιζω να βοηθησα

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
1)Τωρα που το θυμηθηκα: της προαλλες στη μοναστηριουυ με παντων αυτη η μελαχρινη καλη με τα μεγαλα  :tits: που λεει παντα ξενοδοχειο... Ηταν με μια αλλη σταματαω λενε αμαξι παρτουζα και ιστοριες.. κανω μια γυρα μετα απο 20 λεπτα σταματαω για την παρω και μου λεει μονο ξενοδοχειο δουλευω! Καλα λεω πριν απο λιγο ελεγε αμαξι μας δουλευεις? Το παιζε κ Vip γκομενα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαγκες οτι σας λενε παζαρι οπωσδηποτε.. οσο ξεκωλο κ ναι. Εδω ενα μεσημερι πετυχα στα εκει κατι ρουμανες για χαβαλε εκανα παζαρια γιατι δεν ειχα μια πανω μου (καταραμενο στοιχημα, μπεο ακους)30 ξεκινησαν και φτασαμε στα 10 για πιπα.

2) Φιλος pacino, μια τρβ θυληπρεπης στη γιαννιτσων με μαζαρακη γωνια μεταξυ γιαννιτσων και οπαπ, μελαχρινη, παντα χωρις αμαξι, αυτη ειναι η λαουρα? Ενα βραδυ την κυνηγουσε ενας τυπος, μαλλον γειτονας, ειχε αρπαξει ενα τσιμεντολιθο! Μπολτ εγινε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
2) Φιλος pacino, μια τρβ θυληπρεπης στη γιαννιτσων με μαζαρακη γωνια μεταξυ γιαννιτσων και οπαπ, μελαχρινη, παντα χωρις αμαξι, αυτη ειναι η λαουρα? Ενα βραδυ την κυνηγουσε ενας τυπος, μαλλον γειτονας, ειχε αρπαξει ενα τσιμεντολιθο! Μπολτ εγινε
ναι η περιγραφη ταιριαζει.Ολο κατι μινι κολλητα φουστανακια φοραει για να μισοφαινεται ο κωλος.Γιατι την κυνηγουσε?Δε του καθοτανε μηπως?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παίς ήρθε η ξανθιά η σουζάνα που ειτανε περισυ γιανιτσων...κανει πιάτσα στην μοναστιρίου...δεν προλαβέναμε να την φορτόσουμε...

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι η περιγραφη ταιριαζει.Ολο κατι μινι κολλητα φουστανακια φοραει για να μισοφαινεται ο κωλος.Γιατι την κυνηγουσε?Δε του καθοτανε μηπως?

Μπορει να ηταν αγανακτησμενος κατοικος Γιαννιτσων.. Ναι αυτη λεω

PAUL KERSEY

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει να ηταν αγανακτησμενος κατοικος Γιαννιτσων.. Ναι αυτη λεω

Αγανακτισμένος και @@. Θα ζήτησε απο την Λάουρα να τον  :fuck1: αυτή θα του αρνήθηκε γιατι θα ηταν κανα μπάζο και έτσι την κυνηγούσε ο  :jerking:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν μετά απο βόλτα στο Σαβ. το βράδυ έχασα την μπάλα...πραγματικά πρέπει να είδα πάνω απο 30-40 κοπέλες με το 90% απο αυτές να είναι μαύρες !!!! σε κάποια στιγμή νόμισα ότι βρίσκομαι Νιγηρία παντού σε όλους τους δρόμους Μοναστηρίου - Γιαννιτσών  στα στενά μέσα ΧΑΜΟΣ...!!!! απο τρανς μόνο η Λάουρα που λόγο της έλλειψης δεν προλάβαινε... και μια ακόμη στην Σταθμού εκεί που βγαίνει η Νίνα τέλος η Φίονα και με ήλιο και βροχή εκεί στις επάλξεις  :fuck2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μα που πηγαν ολοι χθες???
Απο γυναικες το απολυτο τιποτα και στη Γιαννιτσων και στην οδο σταθμου στη μπουγατσα δεν εχω πετυχει τιποτα τις 2-3 τελευταιες φορες που βγηκα.Πρεπει να'χει πεσει συμμαζεμα.Μονο ενα πολυ ωραιο κοριτσακι ειδα Μαζαρακη-Μοναστηριου γωνια.Ουτε καν μια μαυρη δεν ειδα χθες και γυρνουσα κανα 2 ωρες στην περιοχη.

Απο τρανς στηνς 26ης οσες φορες κι αν περασα ηταν μονο η Φιονα και η Σονια στο μπλε wv.
Στον Οπαπ-Μαζαρακη μονο η σεξυ Λαουρα με ενα ανοιχτοχρωμο κομπινεζον και ολο το κωλαρακι απ'εξω.Εχει πολυ κορμι το ατομο και απορω πως δε βγαινει στην 26ης μαζι με την υπολοιπη αφροκρεμα.
Στην οδο σταθμου η μελαχρινη Βικτωρια και στη Λημνου η ξανθια ηλικιωμενη που ειναι μονιμα εκει και ζηταει 20ε.
Αυτα ηταν ολα κι ολα τα ατομα της πιατσας χθες και ενω ειχε αρκετο κοσμο που βολταρε στην περιοχη.Περιεργο :think: :think:
Ααα και η Νινα διπλα στη μπουγατσα σε κιτρινο wv.

Στις 3.30 περιπου που επεστρεφα μπροστα στο σταθμο και πανω στη νησιδα που κανει το φαναρι για να στριψουμε κατω για Γιαννιτσων ενα αμαξι εντελως τουμπα ακριβως πανω στη νησιδα.Δε φαινοταν στραπατσαρισμενο οποτε υποψιαζομαι οτι ο μαλακας εστριψε με ταχυτητα απο Αναγεννησεως για Μοναστηριου και δε μπορεσε να το κρατησει.Για να καταλαβετε δηλαδη  τι μαλακες κυκλοφορουν στους δρομους που καταφερνουν να τουμπαρουν πανω στη Μοναστηριου.
Τελοσπαντων ειχε πολυ αστυνομια,ασθενοφορα και απο μακρυα ερχοταν και πυροσβεστικη αλλα δεν εκατσα και πολυ να χαζεψω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Νεκρα και σημερα, μονο 2 κοπελιτσες απο τις οποιες η μια ηταν πολυ καλη με βυζαρες και μπουταρες, ομορφο προσωπο καυλιαρικο, η αλλη ηταν για τα μπαζα κοντη τσιγγανοφατσα, 40€ στο αμαξι, παρτουζα δεν κανουνε,
...στο πρωτο φαναρι μετα το φαναρι της κωλετη στο ρευμα για θεσσαλονικη, ηταν μαζεμενα κανα 3-4 γκομενακια αλλα περνουσαμε απο το απεναντι ρευμα και δεν μπηκαμε στο κοπο για αναστροφη...

Επισης στρουμφ με κλουβα πανω στην γιαννιτσων κανανε συνεχομενο ψαχτιρι σε διερχομενα αμαξια...

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
μαγκες απο το ts-dating τις luiza , estellax και marilenaxx
που τις βρισκουμε και τι αμαξια εχουν ??

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Οι γκόμενες που ήταν μπροστα στη μπουγατσα μεταφερθηκαν δυο φαναρια πιο κατω και αριστερά, δηλαδλη στο ρευμα με κατευθυνση προς Θεσσαλονίκη... Και επειδή εκεί δεν μπορείς να πας εύκολα χωρίς να κάνεις μαλακία, υπάρχει η δυνατότητα να μπεις στο στενό του MediaMarkt (που υποτιθεται ότι είναι αδιέξοδο...), να περάσεις μπροστά απο το μαγαζί και στο τέλος του στενού πέφτεις πάνω στα νιαμου και με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, δηλαδή ιδανικά... Το γέλιο είναι ότι δίπλα στη μπουγάτσα έβγαλαν πανό (!!!) που λέει ότι "οι όμορφες κοπέλες μας μεταφέρθηκαν στο δεύτερο φανάρι αριστερά"...!! Χαχαχα... Μιλάμε για οργάνωση όχι αστεία...!!  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Οι γκόμενες που ήταν μπροστα στη μπουγατσα μεταφερθηκαν δυο φαναρια πιο κατω και αριστερά, δηλαδλη στο ρευμα με κατευθυνση προς Θεσσαλονίκη... Και επειδή εκεί δεν μπορείς να πας εύκολα χωρίς να κάνεις μαλακία, υπάρχει η δυνατότητα να μπεις στο στενό του MediaMarkt (που υποτιθεται ότι είναι αδιέξοδο...), να περάσεις μπροστά απο το μαγαζί και στο τέλος του στενού πέφτεις πάνω στα νιαμου και με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, δηλαδή ιδανικά... Το γέλιο είναι ότι δίπλα στη μπουγάτσα έβγαλαν πανό (!!!) που λέει ότι "οι όμορφες κοπέλες μας μεταφέρθηκαν στο δεύτερο φανάρι αριστερά"...!! Χαχαχα... Μιλάμε για οργάνωση όχι αστεία...!!  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Φενετε θα εκανε παραπονα ο μπυγατσοπωλης οτι του χαλανε την μοστρα.!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom