Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
χτες επιδρομη στην πιατσα ισως για τελευταια φορα!! επανω στην γιανιτσων νεκρα αν εξερέσεις στην αρχή που διέκρινα μια μελαχρινή καλούλα. βουτύρα νέκρα επίσης. το παιχνίδι γινόταν επάνω στην μοναστηρίου όπου πρέπει να μέτρισα καμιά 15αρια κοπέλες. οι μισές βουλγάρες και οι άλλες μισές γύφτισες. φορτώνω μία βουλ΄γαρα ντυμένη με ένα ρόζ φόρεμα που δεν μιλούσε γρί ελληνικά. μου λέει όνομα μαρία και ετών 25. μαυρομάλα. για να μην πολυλογώ την ώρα που την πηδούσα μου είρθε μια μπόχα ρε παιδιά που ήμουν έτοιμος να ξεράσω. λές και είχαν ρίξει ανάμεσα στα πόδια της ένα καφάσι ψόφια μπαρμπούνια. σιχάθηκα την ζωή μου. μόλις την άφησα, άνοιξα τα παράθυρα για να ξεμυρίσει το αμάξι.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Χαχαχα...!! Κατάλαβα ποιά λές ρε φίλε, την έχω δοκιμάσει και εγώ... Τραγική...!! Την είχα πάρει απο κώλο και είχε μια πελώρια κουράδα μέσα στον κώλο της ετοιμη να ξεμυτίσει και καθώς την γαμούσα ουσιαστικά έσπρωχνα την κουράδα με το πουλί μου... Τραγωδία μιλάμε...!! Σιχάθηκα όσο δεν πάει... Ούστ βρώμες...!!  :s&m_3:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Μα που πηγαν ολοι χθες???
Απο γυναικες το απολυτο τιποτα και στη Γιαννιτσων και στην οδο σταθμου στη μπουγατσα δεν εχω πετυχει τιποτα τις 2-3 τελευταιες φορες που βγηκα.Πρεπει να'χει πεσει συμμαζεμα.Μονο ενα πολυ ωραιο κοριτσακι ειδα Μαζαρακη-Μοναστηριου γωνια.Ουτε καν μια μαυρη δεν ειδα χθες και γυρνουσα κανα 2 ωρες στην περιοχη.

Απο τρανς στηνς 26ης οσες φορες κι αν περασα ηταν μονο η Φιονα και η Σονια στο μπλε wv.
Στον Οπαπ-Μαζαρακη μονο η σεξυ Λαουρα με ενα ανοιχτοχρωμο κομπινεζον και ολο το κωλαρακι απ'εξω.Εχει πολυ κορμι το ατομο και απορω πως δε βγαινει στην 26ης μαζι με την υπολοιπη αφροκρεμα.
Στην οδο σταθμου η μελαχρινη Βικτωρια και στη Λημνου η ξανθια ηλικιωμενη που ειναι μονιμα εκει και ζηταει 20ε.
Αυτα ηταν ολα κι ολα τα ατομα της πιατσας χθες και ενω ειχε αρκετο κοσμο που βολταρε στην περιοχη.Περιεργο :think: :think:
Ααα και η Νινα διπλα στη μπουγατσα σε κιτρινο wv.

Στις 3.30 περιπου που επεστρεφα μπροστα στο σταθμο και πανω στη νησιδα που κανει το φαναρι για να στριψουμε κατω για Γιαννιτσων ενα αμαξι εντελως τουμπα ακριβως πανω στη νησιδα.Δε φαινοταν στραπατσαρισμενο οποτε υποψιαζομαι οτι ο μαλακας εστριψε με ταχυτητα απο Αναγεννησεως για Μοναστηριου και δε μπορεσε να το κρατησει.Για να καταλαβετε δηλαδη  τι μαλακες κυκλοφορουν στους δρομους που καταφερνουν να τουμπαρουν πανω στη Μοναστηριου.
Τελοσπαντων ειχε πολυ αστυνομια,ασθενοφορα και απο μακρυα ερχοταν και πυροσβεστικη αλλα δεν εκατσα και πολυ να χαζεψω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χαχαχα...!! Κατάλαβα ποιά λές ρε φίλε, την έχω δοκιμάσει και εγώ... Τραγική...!! Την είχα πάρει απο κώλο και είχε μια πελώρια κουράδα μέσα στον κώλο της ετοιμη να ξεμυτίσει και καθώς την γαμούσα ουσιαστικά έσπρωχνα την κουράδα με το πουλί μου... Τραγωδία μιλάμε...!! Σιχάθηκα όσο δεν πάει... Ούστ βρώμες...!!  :s&m_3:

αχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Χαχαχα...!! Κατάλαβα ποιά λές ρε φίλε, την έχω δοκιμάσει και εγώ... Τραγική...!! Την είχα πάρει απο κώλο και είχε μια πελώρια κουράδα μέσα στον κώλο της ετοιμη να ξεμυτίσει και καθώς την γαμούσα ουσιαστικά έσπρωχνα την κουράδα με το πουλί μου... Τραγωδία μιλάμε...!! Σιχάθηκα όσο δεν πάει... Ούστ βρώμες...!!  :s&m_3:
Ειναι αυτο που λεει ενα φιλαρακι: Το σκατο μου γλυφει την κωλοτρυπίδα!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045

πωωω ρε φιλε σε λυπάμαι. και έλεγα πως η δικιά μου φάση είναι η χειρότερη. ελπίζω να το πρόλαβες το μπαστούνι και να μην λέρωσε κανένα κάθισμα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
χτες επιδρομη στην πιατσα ισως για τελευταια φορα!! επανω στην γιανιτσων νεκρα αν εξερέσεις στην αρχή που διέκρινα μια μελαχρινή καλούλα. βουτύρα νέκρα επίσης. το παιχνίδι γινόταν επάνω στην μοναστηρίου όπου πρέπει να μέτρισα καμιά 15αρια κοπέλες. οι μισές βουλγάρες και οι άλλες μισές γύφτισες. φορτώνω μία βουλ΄γαρα ντυμένη με ένα ρόζ φόρεμα που δεν μιλούσε γρί ελληνικά. μου λέει όνομα μαρία και ετών 25. μαυρομάλα. για να μην πολυλογώ την ώρα που την πηδούσα μου είρθε μια μπόχα ρε παιδιά που ήμουν έτοιμος να ξεράσω. λές και είχαν ρίξει ανάμεσα στα πόδια της ένα καφάσι ψόφια μπαρμπούνια. σιχάθηκα την ζωή μου. μόλις την άφησα, άνοιξα τα παράθυρα για να ξεμυρίσει το αμάξι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
επιβεβαιωνω κι εγω για πιατσα στη δυτικη εισοδο απο την απεναντι μερια λιγο πριν το μιντια μαρκτ...
6 μοντελα ( ο θεος να τα κανει )

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε με πεθανες στα γελια :2funny: :2funny: :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πολλες βουλγαρες διασκορπισμενες σε πολλα σημεια.
πηρα μια κοντουλα μελαχρινη που ηταν στο φαναρι κωλλετη με μοναστηριου.
λιγα ελληνικα, ωραιο σωμα, αλλα καπως βιαστικη

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
πολλες βουλγαρες διασκορπισμενες σε πολλα σημεια.
πηρα μια κοντουλα μελαχρινη που ηταν στο φαναρι κωλλετη με μοναστηριου.
λιγα ελληνικα, ωραιο σωμα, αλλα καπως βιαστικη
πόσο πάει η ταρίφα με την συγκεκριμένη? φιλιά στους βύζους της αφήνει?

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
30 euro.
διεκπεραιωτικα εγιναν ολα,ηταν και αργα ,  δεν εβγαλε παντως το πανω.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδες η souzana ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορούνε!!!
ειναι η ξανθιαστη μοναστηρίου...30€

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
οταν λες μοναστηριου? σε ποιο υψος?

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλα με τετοιο δοντι αστα να πανε.. Παντως οι :pipa1: 10 με τονο! Τα καταβροχθιζει ολα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
χθες βραδυ στις πιατσες...

Καταρχην νωρις μολις κατεβηκα λιγο πριν το παρκακι επι της Αναγεννησεως ειχε μεγαλη βαβουρα.Πρεπει αυτοι οι μαλακες οι κατοικοι να ειχαν στριμωξει μερικα πορνιδια με αγριες διαθεσεις.Ειχε και 2 περιπολικα στο σημειο.

Το ομορφο μελαχρινο που λεμε εδω και καιρο φορουσε ασπρο κολαν καπρι και διαγραφοταν ολο το υπεροχο κωλαρακι και ηταν στημενο παλι Οικονομου-Γιαννιτσων γωνια.Ολο εκει ειναι πλεον αρα εφυγε απο τη Βουτυρα.
Στη Βουτυρα δεν ειχε παλι τιποτα.Πρεπει να τον καταργησαν αυτον τον δρομο.
Επισης δεν ειχε τιποτα παλι στη δυτικη εισοδο στη μπουγατσα.

Λιγο πριν το Σολ εκαναν παλι την εμφανιση τους κανα 2 φρικια πρεζονια που ηταν και παλιοτερα εκει.Ζουν ακομα αυτες?
Γωνια Μοναστηριου-Μαζαρακη πολυ ομορφο νεαρο κοριτσακι που τωρα τελευταια την πετυχαινω ολο εκει αλλα δεν εχω σταματησει να τη ρωτησω.Αυτη ειναι η Ελληνιδα που λετε?
Απεναντι απο το μεταξυ μας κανα 2 μαυρες...
Πανω στη Μοναστηριου μπροστα στο ξενοδοχειο λιγο πριν την Αγιων Παντων η γνωστη μελαχρινη νταρντανουλα βυζαρου που βγαινει ολο εκει και πηδιεται επι τοπου στο ξενοδοχειο.Προσφερει και παρτουζα με μια αλλη αλλα χθες ηταν μονη της.
Στην Αγιων Παντων κατω απ'τη Μοναστηριου 3 σαν γυφτισσες?Πακιστανες?ενα τετοιο πραμα τελοσπαντων.
:think: :think:Απο γυναικες αυτα απ'οσο θυμαμαι.

Απο τρανς...
Στην 26ης η Φιονα η οποια πεταξε και τα αρχιδια μπροστα αφου φορουσε μινι φουστα ψηλοτερα απ'το κιλοτακι οποτε φαινοταν η πραματεια.
Παραδιπλα η ξανθια Κελλυ για την οποια πολλα θετικα ακουγονται απο οσους την δοκιμασαν.
Τερμα κατω Τανταλου εκει που καταληγει η νησιδα δηλαδη για Δυτικη Εισοδο η χειρουργημενη τρανς σε ασημι clk αλλα νομιζω δε δινει κωλο αυτη.Μονο μουνακι :rolleyes: :rolleyes:

Στη Δυτικη Εισοδο παραδιπλα απ'τη μπουγατσα η Νινα σε κιτρινο WV.
Στον Οπαπ τερμα πανω Μαζαρακη-Γιαννιτσων η σεξυ Λαουρα η οποια οσο ανεβαινει η θερμοκρασια τοσο ανεβαινει και το φουστανακι της και αποκαλυπτεται το κωλαρακι της.
Παρακατω στη Μαζαρακη η ηλικιωμενη πολυ ψηλη ξανθια τρανς με μπουκλες που εβγαινε παλιοτερα πανω στη Γιαννιτσων απεναντι απο την εθνικη τραπεζα.Μετακομισε εκει κι αυτη.
Επισης ηταν η Σουζυ και η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι.
Μονο αυτα απο τρανς.
Γενικα ηταν υποτονικη η κινηση στις πιατσες και σε προσφορα και σε ζητηση

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Eυχαριστουμε για την ενημερωση φιλε ;)

Stories