Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
Ρε παιχτες της πιατσας λεω αυριο να κατεβω πρωτη φορα να δω τι παιζει. Ξερω οτι δεν ειναι η καλυτερη περιοδος αλλα τωρα εχω χρονο. Υπαρχει καμια τελευταια ενημερωση εγω κοιμαμαι και νωρις οποτε θελω οτι κανω να ειναι μεχρι της 10 το βραδυ. Ετσι για την εμπειρια θελω να κατεβω. Διαβαζα για μια με ασιατικα χαρακτηριστικα παιζει ακομα η να δω κανα DVD?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τζάμπα θα κάψεις βενζίνη... Πριν τις 10 κατα πάσα πιθανότητα το πολύ-πολύ να βρείς κανέναν Αλβανό περαστικό...  :cheesy:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
Η ασιατισα παιζει αν ναι να κανω τη θυσια να βγω μετα τις 10

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Η αληθεια ειναι πως εγω εχω καιρο να τη δω. Δεν ξερω να σου πω μπορει απλα να μην την πετυχα

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
ανασκοπηση της πιατσας...
η γυροβολια αρχισε κατα τις 12:30 ..
στο Βαρδαρη η τρανς με το clk ( βαραγε μυγες μεχρι τις 2 που μαζευτικα στο ξενοδοχειο μου )
Στην Γιαννιτσων κοντα στο sol  3 - 4 τελειωμενα πρεζο-φυφτακια ..
Στον ΟΠΑΠ 3-4 τρανς οι τρεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:ηταν σαν να πηγαιναν στην λαικη για ψωνια μια συμπαθητικη ξανθουλα λιγο μεγαλουτσικη ( στην αναβροχια που λενε καλο και το χαλαζι )

θεωρησα επισης σκοπιμο να δοκιμασω την μπουγατσα στην δυτικη ..και ειδα την περιβοητη Νινα μολις αρχιζε δουλεια
.. ρε μαγκες δεν τα λετε καλα ..το παιδι ειναι ετη φωτος μπροστα  :dancing: :dancing: :dancing:.. ευκολα θα ελεγε κανενας οτι ειναι φωτομοντελο
καπου εγραψε οτι θα κατεβει και Αθηνα ..καλα θα κλαψουνε μανουλες

τελος η Φιονα ( καλα ρε παιδια δεν βαρεθηκε ) την βλεπω εκει στημενη 15 16 χρονια με ζεστη με βροχη με χιονια .. ελεος πια δεν την βαρεθηκατε να τις δωσετε μια συνταξουλα

Συμπερασμα ... η μπουγατσα ηταν ονειρο  :dancing: :dancing: :dancing:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
ανασκοπηση της πιατσας...
η γυροβολια αρχισε κατα τις 12:30 ..
στο Βαρδαρη η τρανς με το clk ( βαραγε μυγες μεχρι τις 2 που μαζευτικα στο ξενοδοχειο μου )
Στην Γιαννιτσων κοντα στο sol  3 - 4 τελειωμενα πρεζο-φυφτακια ..
Στον ΟΠΑΠ 3-4 τρανς οι τρεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:ηταν σαν να πηγαιναν στην λαικη για ψωνια μια συμπαθητικη ξανθουλα λιγο μεγαλουτσικη ( στην αναβροχια που λενε καλο και το χαλαζι )

θεωρησα επισης σκοπιμο να δοκιμασω την μπουγατσα στην δυτικη ..και ειδα την περιβοητη Νινα μολις αρχιζε δουλεια
.. ρε μαγκες δεν τα λετε καλα ..το παιδι ειναι ετη φωτος μπροστα  :dancing: :dancing: :dancing:.. ευκολα θα ελεγε κανενας οτι ειναι φωτομοντελο
καπου εγραψε οτι θα κατεβει και Αθηνα ..καλα θα κλαψουνε μανουλες

τελος η Φιονα ( καλα ρε παιδια δεν βαρεθηκε ) την βλεπω εκει στημενη 15 16 χρονια με ζεστη με βροχη με χιονια .. ελεος πια δεν την βαρεθηκατε να τις δωσετε μια συνταξουλα

Συμπερασμα ... η μπουγατσα ηταν ονειρο  :dancing: :dancing: :dancing:
μα εμεις το φωναζουμε φιλε μου
προκειται για αστερι

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Χθεσινοβραδινη βολτα απο τις 11.30 μεχρι τις 1.00 περιπου.
Αν και δεν ειμαι τακτικος πιατσοβιος, προτιμω την ανεση των κρεβατιων, δυο γυναικες τον τελευταιο καιρο,
η Σιμονα και η Μαριαννα, με εριξαν στο βουρκο των δρομων!!!
Χθες το βραδυ εκανα αρκετες βολτες, σ΄ολους τους γνωστους δρομους. Η κατασταση εχει ως εξης.

Δυτικης εισοδου με Ρωξανης, η Μαριαννα με την Ρωσσιδα φιλη της Χριστινα και την μαυρουλα Εμαννουελα.
Το παραβολο ειναι σαραντα ευρω για το αυτοκινητο και εκατον πενηντα για μια ωρα σε κοντινο ξενοδοχειο.
Φαινεται οτι παρα την οικονομικη κριση, λεφτα υπαρχουν, για να παρατησει και παλι το Σαπφους 8 η Μαριαννα
και να γυρισει στην πιατσα. Οταν  προσπαθησα να την παρω μου ειπε οτι εχει δυο ωριαια ραντεβου (καντε τον λογαριασμο)
και μου εδωσε σειρα για δυο ωρες αργοτερα -οντως εκεινη την ωρα την φορτωνε ενας παππους- αν και γνωριζομαστε απο
τα πρωτα της βηματα στο αμαρτωλο τετραγωνο του Βαρδαρη.
Οταν ξαναπερασα και ηταν ελευθερη της εριξα ακυρο για να μαθει να σεβεται τους παλιους πελατες. Η πλακα ειναι
οτι πριν απο λιγες εβδομαδες εγω την πηγα πρωτος  σε πολυτελες ξενοδοχειο! -κατα δηλωση της τουλαχιστον-
Και μαλλον ετσι ηταν γιατι οταν ειδε το Jacuzzi εκανε σαν μωρο. Ας προσεχα ο μαλακας!

Κωλεττη με Μοναστηριου δυο μπαζα. Μαζι τους ειναι συνηθως και μια αλλη με πολυ ωραιο σωμα, την οποια ομως δεν ειδα χθες.
Ισως δεν προλαβαινε να κλεισει ποδια.

Κατω απο το παρκινγκ του sity gate μια συμπαθητικη Βουλγαρα με μαυρο φορεμα, αλλα αβυζη.

Γιανιτσων με Οικονομου, μια μικροκαμωμενη μελαχρινη με καρο μαλακι ντυμενη παντα στα ασπρα. Την ειχα παρει πριν απο μηνες
με μετριες εντυπωσεις. Διπλα της ειδα για μια στιγμη και μια νταρντανα με μεγαλο στηθος, αλλα οταν ξαναπερασα να ρωτησω δεν
ηταν εκει.

Στη Μοναστηριου αρχικα δεν ειχε τιποτα, αλλα στις 1.00 ακριβως εμφανιστηκαν καμια δεκαρια Βουλγαρακια μπροστα στο
ξενοδοχειο Ροτοντα. Ειχε και μερικα αξιογαμητα.
Διαλεξα ενα μικροκαμωμενο, ξανθο, πολυ ομορφο και καθαρο οπως αποδειχτηκε, με σαραντα ευρω. Πιπα αξιοπρεπης, στη συνεχεια
καβαλημα μ΄αυτην απο πανω στο καθισμα του οδηγου -χωρεσαμε!- και το τελος δοθηκε στα τεσσερα εξω απο το αυτοκινητο.
Δεν το εκλαψα το σαρανταρι, αλλα σε κρεβατι θα περνουσα καλυτερα. Εχει ομως και το κυνηγι στους δρομους την γοητεια του!!

Φευγοντας κατα τις 1.30 ανεβαινε την Κωλεττη στο υψος του City gate μια ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ξανθια, καρε μαλακι με σωμα μοντελου.
Συναντηθηκαν με μια αλλη, απ΄αυτες που ελεγα πριν και μετα κατηφορισαν την Κωλεττη προς την Δυτικη εισοδο.
Γνωριζουμε τιποτα περισσοτερο γι΄αυτην?

Αυτα συναγωνιστες. Keep Fucking!!

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μια χθεσινοβραδινή εξόρμηση που δεν κατέληξε σε κατάθεση λόγω χαμηλού επιπέδου προσφερόμενων υπηρεσιών...  :tickedoff:

Στη Γιαννιτσών όπως πας με κατευθυνση Δυτικά, στα δεξιά του δρόμου είχε διάσπαρτες μερικές ψιλομάπα μαυρούλες, τις δυυο αδερφές του Κουασιμόδου και την ξαδέρφη του Φρανκεστάιν... Απέναντι, στη διασταύρωση για το Boutique ήταν το μελαχροινό με το άσπρο κολάν, τα μαύρα μποτοειδή σταράκια και τη μπανάνα στη μέση... Αναρωτιέμαι αυτή δεν αλλάζει ποτέ ρούχα...?? Θα έχουν πιάσει κοράτσα τόσους μήνες τα ίδια ρούχα...!! Όσο για τα παπούτσια... Η ποδαρίλα μετά απο τόσους μήνες επι τόσες ώρες ορθοστασία πρέπει να είναι παροιμοιώδης...!! Τέλοσπάντων...

Απο κάτω, στη νέα Δυτική είσοδο, μπροστά στη μπουγάτσα ήταν δυο ψωμωμένα μέτρια ξανθά... Λίγο πιο κάτω άλλες δύο χοντρές και κάτω απο το parking του CityGate ήταν η Ειρήνη, το top μουνί που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στις πιάτσες, ψηλή, όμορφη, κορμάρα με βυζάρες, πάντα προσεγμένη και καλοντυμένη, ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα... Βάση εμφάνισης πιο πολύ για callgirl κάνει πάρα για πιάτσες αλλά δεν το'χει το θέμα δυστυχώς, οι υπηρεσίες της δεν είναι ότι καλύτερο, συν το ότι όποτε θυμάται πάει λέει μόνο σε ξενοδοχείο... Μαζί της ένα ξανθό μπαζάκι και μια ακόμα βουλγάρα με απίστευτα γαλάζια μάτια, μέτρια φάτσα αλλά ωραίο κορμί που φοράει όλο κάτι τιγρέ και λεοπάρ φορεματάκια λες και θα παίξει σε τσόντα... Αυτή παλιά έπαιρνε 30 και έδινε κώλο με 50, χθές όμως μου ζήτησε 40 και 80 για κώλο... Όπως φαντάζεστε πήρε τ'αρχίδια μου (ούτε καν αυτά)... Τέλος, πιο κάτω, μετά το MediaMarkt στο επόμενο φανάρι αριστερά (στο νέο στέκι που αντικατέστησε τη μπουγάτσα) ήταν η "Κινεζούλα", μια μαυρούλα και δυο-τρία μπαζάκια, συνήθως είναι μαζί τους και η Μαριάννα...  

Έπειτα, Κωλεττη με Μοναστηριου ήταν στημένα (ο Μπέος τα 'στησε...??) άλλα δυο μπάζα ανάξια λόγου... Δυο στενά μετά στα δεξιά, είναι σχετικά νέο πόστο, όπου ήταν στημένες άλλες 4-5 κοπέλες απο τις οποίες ξεχώριζε μια ξανθιά μικρούλα με αθώα φατσούλα (λέμε τώρα...) και αδύνατο κορμάκι, αρκετά petit που έπαιρνε 40 στο αυτοκίνητο (και ούτε αυτή έδινε κώλο)... Λίγο πιο κάτω άλλα δύο τεμάχια που συνήθως στήνονταν Αναγεννήσεως, ένα μελαχροινό και ένα ακόμη ξανθό σγουρό με τα δόντια του Bugs Bunny... Αυτά τα αστεία δόντια με έβαλαν στη σκέψη να κάνω ένα ψυχικό και να την πηδήξω αν μου έδινε κανένα πενηντάευρο αλλά αυτή όχι απλά δεν μου έδωσε 50, αλλά μου ζήτησε και 30, ασε που δεν έδινε και κώλο... Θράσος...!! Εγώ αν είχα τη φάτσα της θα έκανα μήνυση στη μάνα μου, ειλικρινά... Τέλος, μπροστά στο ξενοδοχειο Ροτόντα ήταν μαζεμένα 4-5 Βουλγαράκια, οι δυο "φίλες" της Ειρήνης που έλεγα πρωτύτερα και 2-3 ακόμη μαπίτσες, αλλά δεν έλεγαν τίποτα ιδιαίτερο, ενώ και απο υπήρεσίες είναι σκέτη απάτη, καλύτερα παίξτε τον παρά να πληρώσετε για να πηδήξετε αυτές... Άλλωστε ως γνωστόν, όπως λέει και ο Τζιμάκος, αν πετύχει η μαλακία τύφλα να'χει το γαμήσι...!!  :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Έτσι λοιπόν, αφού δεν υπήρχε τίποτα αξιαγάμητο ώστε να καταθέσω σκέφτηκα πρακτικά... Κράτησα το 30,40,50ευρο, ότι ήταν τέλοσπάντων και θα το δώσω (εντάξει μόνο του το 50ευρο δεν φτάνει ,θα βάλω κι άλλα δεν είμαι τσίπμαν ώς γνωστόν) Παρασκευή-Σάββατο κάπου που να αξίζει, θα πάρω ένα εγγυημένο τεμάχιο στο σπίτι ώστε να πιάσει τόπο... Το θέμα είναι ότι αντίθετα με τις πιάτσες που τα έχω όλα δοκιμασμένα (και δυστυχώς ώς επι το πλείστον απορριμένα) δεν το πολυ έχω το θέμα με τα call, δεν έχω καλή ενημέρωση...  :huh:

Οπότε παιδιά παρακαλώ, ποιός φίλος θα ξηγηθεί να μου στείλει με pm κάποιο καλό τηλεφωνάκι να γίνει σωστά η δουλειά στο σπιτάκι...?? Γιατί όπως φαίνεται και σε αυτό το topic, εγώ για ότι ξέρω ενημερώνω... Thnx εκ των προτέρων...!!  ;)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366
1.arisk εχο 1 σιτε με πιπινια 19-20 χρ. ρωσια κ' τσεχία. 100€πουλακια 2φορες....

2. ξέρεις μηπως τι εγινε με την σουζάννα;;; ενα ξανθο βουλγαράκι.εκανε πιατσα στη μοναστιρίου. κοντουλα. δεν προλαβεναμαι να την παρουμε!! εχει 2 βδομάδες δεν την βλεπο αλλο!!
οποιος ξέρει κατι, ας γράψει....

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
να ρωτήσω ρε μαγκες ολες αυτες οι πιατσοβιες δεν ειναι κασκαντεριλικη...τις ελενχει κανεις, δεν μιλάω για το χειρότερο αλλα τα μικρα παράσημα κολαν σαν μυγάκια το καλοκαίρι
αξιζει το ρισκο?
το ιδιο και τα call girls..

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Άμα ξεχάσεις το κράνος,  :headbang:
τότε  θα πάρεις παράσημο.

nswp

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μετα την τελευταια μου βολτα προσεξα οτι μαγκεψανε αρκετα οι πουτανες του δρομου.Εκει που ζηταγε 30 η μια...τορα 40.Αλληαπο 40....50.
κολο απο 60...70.Ξενοδοχιο απο 50...60.  Τι νομιζουν,οτι το καλοκαιρι τα οικονομαμε ολοι ξαφνικα τρελα????????

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν πραγματικά τα 30.00 έγιναν ξαφνικά 40.00€ και όσο υπάρχουν άτομο τα οποία τα σκάνε τότε θα διατηρηθούν και οι τιμές. Πάντως εγώ κατέθεσα στην "Ασιάτισα" με 30.00€ και ήταν σούπερ...τρελή πίπα με απίστευτο μασάζ στα αρχίδια (έπαθα πλάκα) είχα χαζέψει ... τέλος με καβάλησε και έδειχνε να το απολαμβάνει αμα η κοπέλα γουστάρει τον πούτσο και σου κάτσει και η χημεία περνάς μια χαρά. Χαμογελαστή με τα υγρά μαντηλάκια της στο τέλος ...  δοκίμασα και την μαύρη της παρέας ωραίο σώμα αλλά γενικά μια μετριότητα που απεχθάνομαι τίποτα δηλαδή για να θυμάσαι ωραίος κώλος σφιχτός και βυζί ούτε μεγάλο ούτε μικρό...και στα 4 έδωσε γκάζια αλλά είπαμε...τέλος η ψηλή μαυρομάλλα με το τατού πιστεύω ότι είναι η 2η καλύτερη όχι λόγο επιδόσεων (ισάξια) ούτε λόγο ομορφιάς (το ίδιο όμορφη ίσως και πιο πολύ) αλλά λόγο του ύψους της είναι κάπως άβολα στο αυτοκίνητο.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Τέλος το παρόν έδωσε και η Νίνα η οποία πραγματικά είναι πολύ όμορφη ... ευγενική, "Γεια σου κούκλε" τέτοια μου λέει και κοκκινίζω...το βυζί τούμπανο και τα 2μετρα πόδια της απίστευτα αλλά και τα 50.00€ για το αυτοκίνητο στο οποίο πιστεύω ότι δεν μπορεί κανείς να την χαρεί όπως θα έπρεπε είναι πολλά...ίσως σπίτι.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
Τέλος το παρόν έδωσε και η Νίνα η οποία πραγματικά είναι πολύ όμορφη ... ευγενική, "Γεια σου κούκλε" τέτοια μου λέει και κοκκινίζω...το βυζί τούμπανο και τα 2μετρα πόδια της απίστευτα αλλά και τα 50.00€ για το αυτοκίνητο στο οποίο πιστεύω ότι δεν μπορεί κανείς να την χαρεί όπως θα έπρεπε είναι πολλά...ίσως σπίτι.
μα δεν ειναι στο αυτοκινητο
αλλα στα ορθια την σκιζεις
αξιζει παντως

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@Γαμαικανος
πιστεύεις ότι θα χωρούσες πουθενά μέσα στο αυτοκίνητο μαζί και η Νίνα εκτός και αν έχεις αυτοκινούμενο ...  :2funny:

Σχετικά με το 2ο θα διαφωνήσω όσο αφορά το value for money επιμένω ότι στο σπίτι είναι πολύ καλύτερα  ... σκέψου μόνο ότι χάνεις την ευκαιρία να δεις και να χαρείς τουρλωμένο το φοβερό κωλαράκι της στα 4 ...  (50.00ε είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.444
Πόντοι
266
@Γαμαικανος
πιστεύεις ότι θα χωρούσες πουθενά μέσα στο αυτοκίνητο μαζί και η Νίνα εκτός και αν έχεις αυτοκινούμενο ...  :2funny:

Σχετικά με το 2ο θα διαφωνήσω όσο αφορά το value for money επιμένω ότι στο σπίτι είναι πολύ καλύτερα  ... σκέψου μόνο ότι χάνεις την ευκαιρία να δεις και να χαρείς τουρλωμένο το φοβερό κωλαράκι της στα 4 ...  (50.00ε είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ)
φυσικα και ειναι καλυτερα στο σπιτι
σου δινει τηλ μετα την πρωτη συναντιση...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για το θεμα τον τιμων οντως φταινε αυτοι που τα ακουμπανε αλλα αμα κανεις παζαρια ολα γινονται.εγω παντα γαμαω με 20ρικο το παιζω οτι δεν εχω αλλα,απλα μπορει να μην σου κατσει παντα αυτο που θελεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom