peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
al pacino ασε τον προλογο και λεγε αν το μπουγατσατζιδικο εχει καλη κρεμα
δηλαδη τι αφροδισιο με προφυλακτικο κολλησε που νοσηλευεται κιολας??και αντε εσενα να στο πει γιατι εισαι φιλος του...Εδώ ` και τρείς εβδομάδες φίλος παντρεμένος πήρε τραβεστί με σπορ mercedes κόλλησε αρρώστια και σήμερα νοσηλεύεται στο αφροδίσιο , τα εκανε πλακάκια με τούς γιατρούς για να μη μάθει τίποτα η γυναίκα του πού επίσης κόλλησε απο αυτον , εμένα μου ζήτησε να βρώ το τραβεστί και να του πω να πάει να κάνει εξετάσεις αλλα δε το βρίσκω το πήρε εκει στον ΟΠΑΠ και εχει σπορ MERCEDES αν γνώριζει κανένας ασ μου απαντήσει , περιττο να γραψω βεβαια οτί το πήρε με προφυλακτικό
που εισαι μωρη καυλιαρα?που εξαφανιστηκες?ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ! ! ! AL PACINO !!! ????
μαζεψε τα σαλια alπου εισαι μωρη καυλιαρα?που εξαφανιστηκες?
δηλαδη τι αφροδισιο με προφυλακτικο κολλησε που νοσηλευεται κιολας??και αντε εσενα να στο πει γιατι εισαι φιλος του...
για τη γυναικα του που το ξερεις εσυ??
και αφου κολλησαν και οι δυο δεν αναρωτηθηκαν μεταξυ τους τι συμβαινει?
λιγο τραβηγμενο μου φαινεται το σεναριο σου...
λοιπον εγω ρωτησα κατι ,, αν γνωριζει καποιος το τραβεστι αλλά τι να πω παραπάνω .ΣΤΟ αφροδίσιο στην ανάληψη νοσηλεύεται ειναι και φίλος και κουμπάρος απο την πρώτη στιγμή μου το ειπε , εγώ τον πήγα στη πιάτσα την πρώτη φορά , γυναίκα εψαχνε οπωσ πάντα αλλά δεν ειχε και σα μαλάκας πήγε σε τραβεστι θα το ξανα γράψω τοΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΡ MERCEDES αν γνωριζει κανένας κατι ασ μου γραψει , ο Κθηγητης του νοσοκομειου εχει κάνει σχετικές ενέργειες λόγο οτι ειναι μολυσματικη και μεταδοτικη ασθένεια .ΤΩΡΑ ολα τα αλλα ειναι περιττά οποιος μπορεί να πει κάτι ασ βοηθήσει οποιοε πιστευει οτι ειναι πλάκα ας γελάσει ,Βλακώδες ερωτήσεις του τύπου πού το ξέρεις για τη γύναικα του ας τη κρατήσει για τον εαυτό του ,,ΑΛΛΟ ΔΕΝ καταλαβα΄εγώ , τραβεστι μέσα εδώ δεν αντεδρασε, αλλα κλόνος τραβεστι αντεδρασε . Θά σού γράψω ΠΜ με περισσότερα ,,
εγω αυτο το ειπα στη ΝΙΝΑ και δε θιχτηκε.γιατι θα επρεπε να θιχτει απο σενα?εσυ σ'αυτην αναφερεσαι??5 αν θίχτηκε η τρανς ο αλλος να δεις τη εχει πάθει οικογενειακός . βέβαια δεν θίγεται απο εσένα που γραφεις αν τον εχει γυρισμένο μεσα στο στρινκ Κ.Λ.Π
ναι το ξερω ειμαστε καμια 7-8 που συντηρουμε τα θεματα της Θεσσαλονικης.εσυ παντως εισαι ανυπαρκτος...6 οσο για το χαζο σαιτ σε πληροφορω οτι μονο χαζο δεν ειναι διοτι εδω μέσα τα μαθαίνεις ολα οσο για το πορνο ρεπορταζ ολα ειναι πορνο ρεπορταζ και οχι μονο αυτα που γραφεις εσυ
ειναι γνωστο οτι ειμαι 'τραβελοφιλος' 'νταβας' και 'κλωνατζης'....7 ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑς ΕΣΥ εδω μεσα και εχεις τρελαθεί ακόμα δεν κατάλαβα ,,, παντως το κρατας εσυ ισως για να παίρνεις αξιώματα εδω μεσα οπως λένε τα παιδια
Φίλε Al γενικά συμφωνώ... Όμως εν τω προκειμένω, εννοείται πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο... Η κοπέλα (ή ότι είναι τέλοσπάντων, δικαίωμά της είναι να αυτοχαρακτηριστεί όπως θέλει) ασκεί παράνομα ένα επάγγελμα... Σαφώς και δεν με αφορά και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, άλλωστε ώς γνωστόν και εγώ "ρίχνω νερό στο μύλο" της Γιαννιτσών με τις επισκέψεις μου εκεί... Όμως πώς θα κινηθεί κάποιος νομικά για δυσφήμιση και απώλεια πελατείας όταν έχει "λερωμένη φωλιά" ασκώντας παράνομα ένα επάγγελμα (no εφορία, no ιατρικές εξετάσεις, no έστω τυπικοί κανόνες υγιεινής, no "δήλωση")...?? Δεν γίνεται... Θα ήταν σαν να έβγαζε τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια... Και το ότι η αστυνομία ανέχεται την κατάσταση στην πιάτσα δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι νόμιμο... Κάθε άλλο...αν δε γινει τιποτα τελικα και εχει αναφερθει το ονομα της και εχει χασει τη μιση πελατεια της,νομιζω οτι η συγκεκριμενη τρανς εχει καθε νομιμο δικαιωμα να κυνηγησει το σαϊτ μετα.
τελοσπαντων....δε θα σκασω κιολας.γι'αυτο και ρωτησα αν ξερει καποιος πως δενει νομικα το ολο πραγμα και τι νοημα εχει να το γραψει καποιος εδω μεσα....Φίλε Al γενικά συμφωνώ... Όμως εν τω προκειμένω, εννοείται πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο... Η κοπέλα (ή ότι είναι τέλοσπάντων, δικαίωμά της είναι να αυτοχαρακτηριστεί όπως θέλει) ασκεί παράνομα ένα επάγγελμα... Σαφώς και δεν με αφορά και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, άλλωστε ώς γνωστόν και εγώ "ρίχνω νερό στο μύλο" της Γιαννιτσών με τις επισκέψεις μου εκεί... Όμως πώς θα κινηθεί κάποιος νομικά για δυσφήμιση και απώλεια πελατείας όταν έχει "λερωμένη φωλιά" ασκώντας παράνομα ένα επάγγελμα (no εφορία, no ιατρικές εξετάσεις, no έστω τυπικοί κανόνες υγιεινής, no "δήλωση")...?? Δεν γίνεται... Θα ήταν σαν να έβγαζε τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια... Και το ότι η αστυνομία ανέχεται την κατάσταση στην πιάτσα δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι νόμιμο... Κάθε άλλο...