Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
al pacino ασε τον προλογο και λεγε αν το μπουγατσατζιδικο εχει καλη κρεμα  :2funny:

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ ` και τρείς εβδομάδες φίλος παντρεμένος πήρε τραβεστί με σπορ mercedes κόλλησε αρρώστια  και σήμερα νοσηλεύεται στο αφροδίσιο , τα εκανε πλακάκια με τούς γιατρούς για να μη μάθει τίποτα η γυναίκα του πού επίσης κόλλησε απο αυτον , εμένα μου ζήτησε να βρώ το τραβεστί και να του πω να πάει να κάνει εξετάσεις αλλα δε το βρίσκω  το πήρε εκει στον ΟΠΑΠ  και εχει σπορ MERCEDES αν γνώριζει κανένας ασ μου απαντήσει , περιττο να γραψω βεβαια οτί το πήρε με προφυλακτικό

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Εδώ ` και τρείς εβδομάδες φίλος παντρεμένος πήρε τραβεστί με σπορ mercedes κόλλησε αρρώστια  και σήμερα νοσηλεύεται στο αφροδίσιο , τα εκανε πλακάκια με τούς γιατρούς για να μη μάθει τίποτα η γυναίκα του πού επίσης κόλλησε απο αυτον , εμένα μου ζήτησε να βρώ το τραβεστί και να του πω να πάει να κάνει εξετάσεις αλλα δε το βρίσκω  το πήρε εκει στον ΟΠΑΠ  και εχει σπορ MERCEDES αν γνώριζει κανένας ασ μου απαντήσει , περιττο να γραψω βεβαια οτί το πήρε με προφυλακτικό
δηλαδη τι αφροδισιο με προφυλακτικο κολλησε που νοσηλευεται κιολας??και αντε εσενα να στο πει γιατι εισαι φιλος του...
για τη γυναικα του που το ξερεις εσυ??
και αφου κολλησαν και οι δυο δεν αναρωτηθηκαν μεταξυ τους τι συμβαινει?
λιγο τραβηγμενο μου φαινεται το σεναριο σου...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και που να ακουσεις οτι το τραβελι ειναι εγκυος  :tooth:

Τραβηγμενο ξετραβηγμενο , καλο ειναι να γραφονται ολα , εκτος αν ειναι ψεματα  :idiot:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΕ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ....ΜΕΤΑ ΝΑΝΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΜΕ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΑΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 12 ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ... ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ  ! ! ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη τι αφροδισιο με προφυλακτικο κολλησε που νοσηλευεται κιολας??και αντε εσενα να στο πει γιατι εισαι φιλος του...
για τη γυναικα του που το ξερεις εσυ??
και αφου κολλησαν και οι δυο δεν αναρωτηθηκαν μεταξυ τους τι συμβαινει?
λιγο τραβηγμενο μου φαινεται το σεναριο σου...

λοιπον εγω ρωτησα κατι ,, αν γνωριζει καποιος το τραβεστι αλλά τι να πω  παραπάνω .ΣΤΟ αφροδίσιο στην ανάληψη  νοσηλεύεται  ειναι και φίλος  και κουμπάρος  απο την πρώτη  στιγμή μου το ειπε , εγώ τον πήγα στη πιάτσα την πρώτη  φορά , γυναίκα εψαχνε  οπωσ πάντα  αλλά δεν ειχε  και σα μαλάκας πήγε σε τραβεστι θα το ξανα γράψω  τοΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΡ MERCEDES αν γνωριζει κανένας κατι ασ μου γραψει , ο Κθηγητης του νοσοκομειου εχει κάνει σχετικές ενέργειες λόγο οτι ειναι μολυσματικη και μεταδοτικη  ασθένεια  .ΤΩΡΑ ολα τα αλλα ειναι περιττά οποιος μπορεί  να πει κάτι ασ βοηθήσει οποιοε πιστευει οτι ειναι πλάκα  ας γελάσει ,Βλακώδες ερωτήσεις του τύπου πού το ξέρεις για τη γύναικα του  ας τη κρατήσει για τον εαυτό του ,,ΑΛΛΟ ΔΕΝ καταλαβα΄εγώ , τραβεστι μέσα εδώ δεν αντεδρασε, αλλα κλόνος  τραβεστι  αντεδρασε . Θά σού γράψω ΠΜ με περισσότερα ,,

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ρε σαχλαμαρα αφου σου ειπε ΟΠΑΠ,σου ειπε σπορ μερσεντες θα σου ειπε και ονομα.μια ειναι εκει μ'αυτα τα χαρακτηριστικα.αφου εκει θες να καταληξεις....γιατι δε το λες απο μονος σου και δημιουργεις θορυβο....
και ποιος σου ειπε εσενα οτι οταν λες κατι τοσο σοβαρο δεν πρεπει να ρωταμε και καποιες λεπτομερειες.εγω ας πουμε καταλαβα για ποια τρανς λες....πως να τη στιγματισω ετσι απλα?επειδη το ειπες εσυ?

επισης μου εκανε εντυπωση η φραση ''τα εκανε πλακάκια με τούς γιατρούς για να μη μάθει τίποτα η γυναίκα του΄΄....δηλαδη οποιος παει σε νοσοκομειο για τετοιο λογο ο γιατρος του λεει....βρε κακο παιδι τωρα θα παρω τη γυναικα σου να τα πω ολα???

το διατυπωσες βλακωδως το θεμα γι'αυτο και μου φαινεται περιεργο....
τα περι κλωνου τρανς αστα....δε μ'εχεις μελετησει πολυ εδω μεσα φαινεται...

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο Καθένας το αντιλαμβάνεται οπως θέλει ,, σου εστιλα ΠΜ . ΤΑ ΠΜ που ελαβα δεν δείχνουν να το κατάλαβαν λάθος  ευχαριστω για τη βοηθεια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
εχω μια γενικη απορια και ας βοηθησει οποιος μπορει.....Νινα κι εσυ που τα ξερεις απο μεσα.δεν εχει να κανει μονο με την περιπτωση του φιλου παραπανω.

παω εγω με μια τρανς ή μια γυναικα του δρομου...κολλαω κατι,πηγαινω στο νοσοκομειο και τους λεω πηγα με την ταδε τρανς...
1)κατ'αρχην πως αποδεικνυεται οτι εγω στο ενδιαμεσο διαστημα δεν πηγα με αλλους ανθρωπους 10 χωρις καποτα?
2)γιατι φταιει ο αλλος και οχι εγω?δε ηρθε σπιτι μου και με βιασε,με τη θεληση μου πηγα
3)στις πιατσες της Θεσσαλονικης εγω εχω μετρησει συνολικα 30-35 τρανς.δεν ειναι δυυνατον να τις βλεπω εγω και να μην τις εχει δει η αστυνομια.
4)επειδη σιγουρα λιγο πολυ ολες εχουν περασει απο καποιο αστυνομικο τμημα ειναι κατα καποιο τροπο 'σεσημασμενες'.προφανως η αστυνομια ξερει και την ταυτοτητα τους και πως να τους βρει αν θελει(οπως στην προκειμενη περιπτωση)
5)αφου εχει κινητοποιηθει ο καθηγητης,την αναζητουν πλεον και λοιπα ποιο ειναι το νοημα του να αναφερθει εδω στο χαζοσαϊτ??

πως δενει νομικα το ολο πραμα σε μια παρομοια περιπτωση και τι θα γινει στο κατω κατω ?αυτη ειναι η απορια μου και γι'αυτο θεωρω οτι δεν εχουν νοημα εδω μεσα τετοιες αναφορες

κατι τετοιο εγινε περσι και για αλλη τρανς εδω μεσα και το θεμα σβηστηκε σε μια μερα.το σαϊτ αυτο δεν ειναι κρυφο.αν δε γινει τιποτα τελικα και εχει αναφερθει το ονομα της και εχει χασει τη μιση πελατεια της,νομιζω οτι η συγκεκριμενη τρανς εχει καθε νομιμο δικαιωμα να κυνηγησει το σαϊτ μετα.
και καποιοι το ποναμε αυτο το κωλοσαϊτ και το κραταμε ζωντανο με τα πορνορεπορταζ μας....

ειναι πολυσυνθετο το θεμα λοιπον

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
1 αν πήγαινε με αλλο ατομο θα το ελεγε
2 φτείει και το τραβεστι κατα ενα μέρος  και οχι εξ ολοκλήρου διότι για την υγιεινη του σώματος  μας είμαστε υπευθυνοι εμεις
3 Η Αστυνομια οντως περνα συνεχεια αλλα δεν τρελάθηκε γιατι ο κουμπάρος  μου ειναι μαλάκας και πήγε με τρανσ  οποτε τρεξτε να βρείτε  το τρανσ  εχει και πιο σοβαρά πράγματα  να ασχόληθει και οχι με τον κάθε μαλάκα ,,, να δεις πως εγινε θα καταλάβεις
4  εγω ξερω πλεον ονομα  αλλα βλέπεις δεν το εγραψα  εδω μέσα  διότι θέλω να τη βρω να της πω να παει να το δει το θέμα  διότι δεν γίνεται να στήνετε ενω το γνωρίζει το θέμα  και να κολλάει και αλλους
5 αν θίχτηκε  η τρανς ο αλλος να δεις τη εχει πάθει  οικογενειακός . βέβαια δεν θίγεται απο εσένα  που γραφεις αν τον εχει γυρισμένο μεσα στο στρινκ Κ.Λ.Π
6 οσο για το χαζο σαιτ  σε πληροφορω οτι μονο χαζο δεν ειναι  διοτι εδω μέσα  τα μαθαίνεις ολα οσο για το πορνο ρεπορταζ ολα ειναι πορνο ρεπορταζ  και οχι μονο αυτα που γραφεις εσυ
7 ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑς ΕΣΥ  εδω μεσα και εχεις τρελαθεί ακόμα δεν κατάλαβα  ,,, παντως ευχαριστω ολα τα παιδιά  που μου εγραψαν ΠΜ οσο για τα αλλα τραβεστι  γνωριζουν αλλα δεν λένε τίποτα εκτοε απο ενα που μου ειπε αν το τη δω θα το πω  και οτι παλιότερα  ειχε ενα πρόβλημα αλλα τωρα ειναι οκ
ΔΙΧΩς εσενα  το θέμα θα ειχε τελειωσει εδω μεσα αλλα το κρατας εσυ ισως για να παίρνεις αξιώματα  εδω μεσα οπως λένε τα παιδια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
5 αν θίχτηκε  η τρανς ο αλλος να δεις τη εχει πάθει  οικογενειακός . βέβαια δεν θίγεται απο εσένα  που γραφεις αν τον εχει γυρισμένο μεσα στο στρινκ Κ.Λ.Π
εγω αυτο το ειπα στη ΝΙΝΑ και δε θιχτηκε.γιατι θα επρεπε να θιχτει απο σενα?εσυ σ'αυτην αναφερεσαι??

6 οσο για το χαζο σαιτ  σε πληροφορω οτι μονο χαζο δεν ειναι  διοτι εδω μέσα  τα μαθαίνεις ολα οσο για το πορνο ρεπορταζ ολα ειναι πορνο ρεπορταζ  και οχι μονο αυτα που γραφεις εσυ
ναι το ξερω ειμαστε καμια 7-8 που συντηρουμε τα θεματα της Θεσσαλονικης.εσυ παντως εισαι ανυπαρκτος...

7 ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑς ΕΣΥ  εδω μεσα και εχεις τρελαθεί ακόμα δεν κατάλαβα  ,,, παντως το κρατας εσυ ισως για να παίρνεις αξιώματα  εδω μεσα οπως λένε τα παιδια
ειναι γνωστο οτι ειμαι 'τραβελοφιλος' 'νταβας' και 'κλωνατζης'....
ποια παιδια βρε μαλακα?ας βγουν να το πουν.αλλο σοβαρο μελος εστειλε πμ στον antistheni και του ειπε να με κανει τιμημενο.εγω ουτε ειχα ασχοληθει.μηπως ζηλευεις???
ας το πει οποιος ενοχληθηκε κι εγω θα ζητησω να μου αφαιρεθει το αξιωμα.ετσι κι αλλιως παλι περισσοτερα απ'αυτους θα γραφω.....τι κερδιζω νομιζεις?

απορω γιατι το συνεχιζεις σημερα?αφου το μεταξυ μας το ξακαθαρισαμε με πμ χθες.ειπα οτι με αφορμη την ιστορια του φιλου σου δημιουργουνται καποιες αποριες...
επιμενω οτι η ερωτηση σου εγινε εκ του πονηρου....οποιος γυρναει στις πιατσες ξερει οτι στον ΟΠΑΠ μια τρανς υπαρχει με σπορ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ.εσυ απλα ηθελες να ψαρεψεις καποιον αλλο να πει το ονομα.
και αφου την ψαχνεις μονο για να την ενημερωσεις τι μας ειπες για αστυνομιες,εισαγγελεα και παπαριες?
οταν την βρεις και της το πεις,πες μας και τι σου απαντησε... :2funny: :2funny: :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
αν δε γινει τιποτα τελικα και εχει αναφερθει το ονομα της και εχει χασει τη μιση πελατεια της,νομιζω οτι η συγκεκριμενη τρανς εχει καθε νομιμο δικαιωμα να κυνηγησει το σαϊτ μετα.
Φίλε Al γενικά συμφωνώ... Όμως εν τω προκειμένω, εννοείται πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο... Η κοπέλα (ή ότι είναι τέλοσπάντων, δικαίωμά της είναι να αυτοχαρακτηριστεί όπως θέλει) ασκεί παράνομα ένα επάγγελμα... Σαφώς και δεν με αφορά και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, άλλωστε ώς γνωστόν και εγώ "ρίχνω νερό στο μύλο" της Γιαννιτσών με τις επισκέψεις μου εκεί... Όμως πώς θα κινηθεί κάποιος νομικά για δυσφήμιση και απώλεια πελατείας όταν έχει "λερωμένη φωλιά" ασκώντας παράνομα ένα επάγγελμα (no εφορία, no ιατρικές εξετάσεις, no έστω τυπικοί κανόνες υγιεινής, no "δήλωση")...?? Δεν γίνεται... Θα ήταν σαν να έβγαζε τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια... Και το ότι η αστυνομία ανέχεται την κατάσταση στην πιάτσα δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι νόμιμο... Κάθε άλλο...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Φίλε Al γενικά συμφωνώ... Όμως εν τω προκειμένω, εννοείται πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο... Η κοπέλα (ή ότι είναι τέλοσπάντων, δικαίωμά της είναι να αυτοχαρακτηριστεί όπως θέλει) ασκεί παράνομα ένα επάγγελμα... Σαφώς και δεν με αφορά και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, άλλωστε ώς γνωστόν και εγώ "ρίχνω νερό στο μύλο" της Γιαννιτσών με τις επισκέψεις μου εκεί... Όμως πώς θα κινηθεί κάποιος νομικά για δυσφήμιση και απώλεια πελατείας όταν έχει "λερωμένη φωλιά" ασκώντας παράνομα ένα επάγγελμα (no εφορία, no ιατρικές εξετάσεις, no έστω τυπικοί κανόνες υγιεινής, no "δήλωση")...?? Δεν γίνεται... Θα ήταν σαν να έβγαζε τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια... Και το ότι η αστυνομία ανέχεται την κατάσταση στην πιάτσα δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι νόμιμο... Κάθε άλλο...
τελοσπαντων....δε θα σκασω κιολας.γι'αυτο και ρωτησα αν ξερει καποιος πως δενει νομικα το ολο πραγμα και τι νοημα εχει να το γραψει καποιος εδω μεσα....

υπενθυμιζω ομως οτι περυσι που γραφτηκε κατι αναλογο για μοντελισια τρανς απο 26ης Οκτωβριου της οποιας το ονομα αναφερθηκε,το θεμα σβηστηκε μεσα σε λιγες ωρες

γι'αυτο εγω επιμενω οτι δε μπορει να πεσει το ονομα(ασχετα αν το καταλαβαμε ολοι).και αν πεσει εγω πιστευω θα σβηστει....και καλως θα σβηστει

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ναι και δεν υπάρχει και λόγος και να πέσει το όνομα... Καταλάβαμε άλλωστε όλοι...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν καλύτερα κάποια πράγματα να λέγονται για να προστατεύετε ο κόσμος, σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με το ΑΛ. Πάντως δε πιστεύω ότι απο την στιγμή που θα δοθεί σήμα για μολυσματική ασθένεια απο νοσοκομείο (καθηγητής) δε θα επέμβουν οι αρχές με τον τρόπο τους.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Φυσικα και θα πρεπει να λεγονται ΟΛΑ, αν ειναι δυνατον. Θα λεμε μονο τα καλα? Αν και δεν ειμαι του σπορ αυτου, εντουτοις καθε πληροφορια που θα μπορουσε να σωσει - προφυλαξει καποιον απο τετοιες καταστασεις ειναι οχι απλα ευπροσδεκτη, αλλα επιβεβλημενη. Περιμενουμε λοιπον απο τον χρήστη να μας ενημερωσει (του εστειλα και p.m.)

Desperanto

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά μια τραβεστί που κάνει πιάτσα στο κέντρο διερχομένων, ξανθιά με σγουρό μαλλί και βυζάρες την ξέρετε? Την έχει πάρει κανεις? Αξίζει? Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom