Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Aδερφε τι ωρα περιπου εκανες βολτα???οποτε πηγαινω απο 26ης δεν υπαρχει ψυχη

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι καλη κινηση φιλαρακο στην 26ησ αρχιζει μετα τησ 1.30.παντοσ και στην γιαννιτσων αυτη η κατερινα οι δραμινοι φεναιτε καλη περιπτωση .αα και κατι αλλο πισο απο το city gate μου την επεσε βουλγαρα τρανσ 30ε αλλα ητα λιγο γυφτε ξερεται.παντοσ εκτοσ απο την δραμινοι και ενα αλλο μελαχροινο καλο δεν ειδα κοπελεσ εχθεσ.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σημειοση ειδα και αλλεσ 3 τραβεστι την νανα την κυπρια,την γιωτα,και μια αλλη στην ταβερνα παλιοσ σταθμοσ που φορραει ενα καπελακι και φεναιτε να ειναι στα χαμενα εντελωσ τζενη μου ειπε.αλλεσ 2 τρανσ πισο απο τον οπαπ μια με ενα κοκκινο citroen καλη ομορφουλα αλλα λιγο μεγαλη φεναιτε.και μια αλλη μελαχροινη,επισησ ενα χοντρομπαζω με ενα toyota.το ζουμι τησ βραδυασ    τραβελια-γυναικεσ 20-2

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
σημειοση ειδα και αλλεσ 3 τραβεστι την νανα την κυπρια,την γιωτα,και μια αλλη στην ταβερνα παλιοσ σταθμοσ

Φίλε μου η Ταβέρνα Παλιός Σταθμός έχει κατεδαφιστεί εδώ και καιρό :)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει εκει μπροστα ηθελα πω.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά αυτήν την δραμινή που λέει ο συναγωνιστής, πώς είναι, τι φοράει συνηθως?την έχει πάρει κανείς??

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μετά την κατάκτηση άλλης μιας κούπας τα τελευταία σαράντα χρόνια απο την Αρειανάρα είπα να πάω μια βόλτα απο την πιάτσα ώστε να καταπολεμήσω την υπερκούπωση που μου χτυπούσε την πόρτα με μια δόση πληρωμένου έρωτα...
Σκάω λοιπόν στη Γιαννιτσών κατα τις 2... Ψυχή...!! Γύρα... Ξανά τίποτα... Τζίφος...!! Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρείς και τον τσακώσανε... Έτσι λοιπόν και εγώ στην τρίτη γύρα μου τσάκωσα το τρίο στούτζες, απέναντι απο το "μεταξύ μας"... Ήταν η υπεραδύνατη καλούτσικη μελαχροινή, το έτερον της ήμιση τώρα τελευταία η ασχημούλα παπατζάνα με τα μπούτια και τα βυζιά που κυκλοφορεί μονίμως ψιλοξεβράκωτη και η αδελφή του κουασιμόδου που συμπλήρωνε (όπως πάντα) την τριπλέτα... Μια απογοήτευση δηλαδή... Και εκεί που πήγα να την κάνω με ελαφρά, τσούπ, μπροστά στο ξενοδοχείο Ροτόντα ένα καλό καστανό σγουρό να με κοιτάει... Σκέφτηκα "βρε λές" και "τώρα αυτή ταναπου είναι ή χτύπησα νιμού βραδυάτικα"...??
Ώσπου να ανάψει το φανάρι και να αποφασίσω αν η γκόμενα έλιωνε για τα μπιρμπιλωτά μου μάτια ή για το μπιρμπιλωτό μου πορτοφόλι πέρασε ένας καγκουράκος με ένα υπερφτιαγμένα καρακαγκούρικο πατινοειδές αμάξι, της έσκασε το (λογικά καφετί) χαρτονόμισμα και την έκαναν για άλλες πολιτείες...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
μουνι παλι δεν εδινε? τι ιστορια ειπε αυτην την φορα? δεν λεω καλη η πιπα αλλα μετα?

xaxaxa...τη μαρια τη θυμαμαι απο τις εοχές που...έδινε κουλουράκι....νιμου δίνει κανονικά με 40 γιούρια...δυστυχώς είχα ξεμίει με 30 και αρκέστηκα στην φιφα της

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μετά την κατάκτηση άλλης μιας κούπας τα τελευταία σαράντα χρόνια απο την Αρειανάρα είπα να πάω μια βόλτα απο την πιάτσα ώστε να καταπολεμήσω την υπερκούπωση που μου χτυπούσε την πόρτα με μια δόση πληρωμένου έρωτα...
Σκάω λοιπόν στη Γιαννιτσών κατα τις 2... Ψυχή...!! Γύρα... Ξανά τίποτα... Τζίφος...!! Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρείς και τον τσακώσανε... Έτσι λοιπόν και εγώ στην τρίτη γύρα μου τσάκωσα το τρίο στούτζες, απέναντι απο το "μεταξύ μας"... Ήταν η υπεραδύνατη καλούτσικη μελαχροινή, το έτερον της ήμιση τώρα τελευταία η ασχημούλα παπατζάνα με τα μπούτια και τα βυζιά που κυκλοφορεί μονίμως ψιλοξεβράκωτη και η αδελφή του κουασιμόδου που συμπλήρωνε (όπως πάντα) την τριπλέτα... Μια απογοήτευση δηλαδή... Και εκεί που πήγα να την κάνω με ελαφρά, τσούπ, μπροστά στο ξενοδοχείο Ροτόντα ένα καλό καστανό σγουρό να με κοιτάει... Σκέφτηκα "βρε λές" και "τώρα αυτή ταναπου είναι ή χτύπησα νιμού βραδυάτικα"...??
Ώσπου να ανάψει το φανάρι και να αποφασίσω αν η γκόμενα έλιωνε για τα μπιρμπιλωτά μου μάτια ή για το μπιρμπιλωτό μου πορτοφόλι πέρασε ένας καγκουράκος με ένα υπερφτιαγμένα καρακαγκούρικο πατινοειδές αμάξι, της έσκασε το (λογικά καφετί) χαρτονόμισμα και την έκαναν για άλλες πολιτείες...
πως εκφραζεσαι ετσι κ για μενα κ για το αμαξι μου?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Deker's Car

Συνημμένα

• resize.php.jpg
    resize.php.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 17

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
μάγκεσ πολύ νέκρα στη πιάτσα...και αυτο είναι πολύ κακό...ειδικά τωρα που άνοιξε ο καιρός....χθες έκανα μια βόλτα και περνώντας την κωλλέτη ματά απο 300-400 μέτρα βλέπω μια κίνηση στον θαλαμο του καρτοτηλεφωνου....η κλασικη ελενη για όσους την ξέρουν...μετα απο άπειρες προσπάθειες μηνών πριν  να ερθει να μ μιλησει....χθες ηρθε απο μόνη της....ά ρε η οικονομικη κριση...κανει θαυματα...μου λέει 30  και φευγουμε....εμφανησιακα ειναι μπάζο ...αλλα...στη δουλεια της ...άψογη...μπορεί να την είχα και κάνα 20λεπτο να  :pipa1: και μετα κανα 20λεπτο... :fuck1:....τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα..

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μηπωσ η ελενη ειναι μια milf ξανθια γυρω στα 45 ειχα παρει πριν κανα μηνα μια ελενη οπωσ την περιγραφω 30ε αλλα πολυ καλεσ υπυρεσιεσ και οχι και τοσο μπαζω για μενα απλωσ στο πρωσοπο λιγο σπασμενη.αν ειναι αυτην.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Μελαχρινη  ψηλη που βγαινει αρχη γιαννιτσων με φουστα και μποτα ξερουμε ποια ειναι?την εχει δοκιμασει κανεις??

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον πρεπει να ειναι η κατερινα οι δραμινοι που φενεται πολυ καλο μιλησαμε αλλα δεν κατεθεσα γιατι μολισ ειχα μεινει απο ευρωκαυσιμα.40 ευρω μου ειπε και παμε να γουσταρουμε.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
μηπωσ η ελενη ειναι μια milf ξανθια γυρω στα 45 ειχα παρει πριν κανα μηνα μια ελενη οπωσ την περιγραφω 30ε αλλα πολυ καλεσ υπυρεσιεσ και οχι και τοσο μπαζω για μενα απλωσ στο πρωσοπο λιγο σπασμενη.αν ειναι αυτην.

αυτη που λεω ειναι μεγαλουτσικια δλδ σιγουρα πανω απο 30 και ειναι μικροκαμομενη....συχναζει συνεχεια στο καρτοτηλεφωνο που ειναι στο δευτερο στενο μετα τη γιαννιτσων...και κυκλοφορει συνεχεια με μια μαθητικη τσαντα....και αρκετες φορες με ενα σκύλο....για να μην βγαινει καρτα στους μπάτσους

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτην τοτε δεν την ξερω καλα ειναι να την δοκιμασεισ λοιπων να μασ πεισ,παντοσ δεν ειναι αποσα μου περιγραφεισ οι κατερινα ουτε οι ελενη.

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτη που λεω ειναι μεγαλουτσικια δλδ σιγουρα πανω απο 30 και ειναι μικροκαμομενη....συχναζει συνεχεια στο καρτοτηλεφωνο που ειναι στο δευτερο στενο μετα τη γιαννιτσων...και κυκλοφορει συνεχεια με μια μαθητικη τσαντα....και αρκετες φορες με ενα σκύλο....για να μην βγαινει καρτα στους μπάτσους

Ξανθιά μήπως, στο 1.65?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom