Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

tsouky

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καταδρομική απο τις 1:30 μέχρι τις 3:30.

Στην αρχή ήταν μόνο ένα τζανκι(που απορώ γιατί βγαίνει).και 1 τρανσ στο στενό μετά το city gate.μετά εμφανίστηκε και ενα ακόμα με μαυρο μερτσεντέ(αθτο τρανσ είναι η θεία?γιατί μετά άλλαξε πόστο και μου φαινόταν για θεία   :huh: αργότερα μετά απο πολλά περάσματα άρχιζαν να εμφανίζονται και άλλες.φάνηκαν οι 2 που έχει αναφέρει άλλος οτι έρχονται μόνο μαζί.(40 ευρό στο αμάξι 80 στο ξενοδοχείο και 80 και οι 2 μαζί).Μία καλούλα μελαχρινή εμφανίστηκε στις 2:30 στην κάτω μεριά του city gate.μετά πήγε στην γιαννιτσών λίγο πρίν το μεταξύ μας.(40 στο αμάξι 70 ξενοδοχείο.)φάνηκε και η τράνσ με το ασημί το citroen κατα τις 2 και στην αρχή είχε και ένα ξανθό μαζί αλλά δεν ξέρω τι ηταν(boy-girl).κατά τις 2 επίσης έκανε την εμφάνιση της μία γυφτοπούλα παρέα με το τζάνκι.στις 3 επίσης φάνηκε το τράνς που κάθεται στον δρόμο όπως στρίβει η γιαννιτσών για να βγείς κάτω.στις 3 η ώρα εμφανίστηκε μία αδύνατη άβυζη άκωλη απέναντι από το μεταξύ μας.(σώμα τρανσ πρόσωπο κοπέλας τί ήταν δεν ξέρω).
στις 2 περπατούσαν 2 μαυρόυκες  στην μοναστηρίου.(50 ευρό ζητάνε)

Το αποκορύφομα της βραδιάς ήταν ένα μικρό μελαχρινό μπουμπουκάκι που κατέβηκε στις 3:15 από αμάξι.(στην γιαννιτσών εκεί που στρίβει προς τα κάτω.)κάνω μια γύρα την κοιτάω και μου φάνηκε για ανήλικη.πάω να κάνω άλλη μια γύρα για να επιβεβαιώσω και είχε φύγει.

στην αρχή πάντως ήταν τελείως απογοήτευση η βόλτα.σαν να είχε πέσει πανούκλα.μόνο το τζάνκι είχε μείνει.ελπίζω αύριο που θα πάω νωρίτερα να έχω καλύτερη τύχη.

ΥΓ.στην 26ης ήταν μόνο μια τράνσ με τα πόδια στο φανάρι ακριβώς.στο στενό απο δωδεκανήσου για πολυτεχνίου ήταν μία κοντόχοντρη τραβεστή κα κλασσικά η ψηλή ξανθιά στο φανάρι.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Έκανα δυο βολτίτσες τις τρεις τελευταίες μέρες και μπορώ να πω ότι η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά...

Καταρχήν την Τρίτη 11.30 με 00.30... Στην αρχή είχε αρκετό λαό, κατα τις 00.30 έπσασε η κίνηση... Στην αρχή της Γιαννιτσών τα Βουλγαράκια (τσιγγανειδή μάλλον), μπροστά στην Εθνική μια νταρντάνα με πεταμένα βυζιά και ένα καλό μελαχροινό σγουρομάλλικο που είχε πολύ δουλειά και δεν την προλάβαινες,  απέναντι απο το "μεταξύ μας" ένα ψηλό καστανό με ωραίο κορμί (ελαφρώς στουμπουλό) και βυζάρες αν και μετριόφατσα, πιο κάτω κάτι κλασσικά μπαζάκια ολά μαζί λίγο πρίν το city gate, μετά λίγο πριν το Sol είχε ένα ακόμα κλασσικό Γιαννιτσόφατσα καστανό νεαρό καλούτσικο μαζί με ένα τζάνκι και καπάκι ένα πάρα πολύ ωραίο πιπίνι (που δεν έχω ξαναδεί) το οποίο όμως δίστασα να προσεγγίσω γιατί θεώρησα ότι ήταν πολύ ωραίο για να είναι κοπέλα και να κάνει πιάτσα στη Γιαννιτσών επομένως λογικά θα είχε τσουτσούνι... Στον επόμενο δρόμο μετά το Sol είχε ένα δίδυμο κορασίδων τις οποίες όμως απ'ότι είδα δεν πηδούσε κανείς... Ακόμα, στον απο πάνω δρόμο είχε δυο-τρία μαυράκια, η αδερφή του Μπέρυ παρέα με την αδερφή του Σάκλεφορντ και άλλη μία...  :grin:
Τέλος, το κλού της βραδιάς, μπροστά στο ξενοδοχείο απέναντι απο τον ΟΣΕ ήταν ένα δίδυμο, μια ξανθιά (που παλιά έκανε στέκι στο κωλόμπαρο απέναντι απο το μπουρδέλο πάνω-π[ανω στην Προμηθέους) με ένα πολύ δυνατό μελαχροινό... Στην αρχή που τις είδα έξω απο το ξενοδοχείο δεν κατάλαβα ότι έκαναν πιάτσα... Όμως έκανα μια γύρα για να το τσεκάρω και πρίν προλάβω να τσακώσω το μελαχροινό μου το έφαγε ο μπροστινός... Το ξανθό έμεινε εκεί να περιμένει μέχρι να γυρίσει η άλλη χωρίς να την φορτώσει κανένας (μιας και δεν άξιζε και πολύ)... Όταν "ξεφόρτωσε" το μελαχροινό την έκαναν με ελαφρά διαγωνίως προς άγνωστη κατεύθυνση προς Βαρδάρη μεριά...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πάμε και στα καλά τώρα... Χθες το βράδυ, βόλτα  22.30 με 01.30 (σε διαφορετικές χρονικές φάσεις)...
Εγνατία (ή Μοναστηρίου??) στο φανάρι ακριβώς απέναντι απο τον ΟΣΕ ένα μελαχροινό καλούτσικο με τζινάκι και μπότα και τέλειο κορμάκι αλλά αρκετά μελαμψό για τα γούστα μου... Κοινώς γυφτόφερνε... Λίγο πιο κάτω, η αγία τετράς, ένα ξανθό και τρία μελαχροινά που πάνε πάντα μαζί, ανα τέσσερις στην πιάτσα και ανα δύο στο πήδημα... Το σχήμα "ένα πηδάω-ένα κάθεται στο πίσω κάθισμα και περιμένει" είναι χάλια, μην το δοκιμάσετε, τζάμπα το 30ευρο... Εκτός αν τα βάλετε στη σειρά και τα πηδάτε εναλλάξ, τότε αλλάζει το πράγμα...
Στην αρχή της Γιαννιταών, απέναντι απο το αλβανοκτελ ακόμα δυο-τρία πιπίνια, αν είδα καλά απο τα "Βουλγαράκια"... Μπροστά στην εθνική-αφαίμαξη-τράπεζα ένα καλούτσικο μελαχροινό με τζην φουστίτσα (που μετά μετακόμισε εκεί που ήταν η παλιά ταβέρνα "σταθμός" πριν κατεδαφιστεί) και η κλασσική νταρντάνα με τα πεταμένα έξω βυζιά... Απέναντι, ακριβώς πάνω στη στροφή για αριστερά (προς "μαχαλά") άλλη μια τετράδα, τα δύο απο μακριά φάνηκαν πολύ καλά, απο κοντά όμως έχαναν πολύ (μιλούσαν και σπαστά, ζητούσαν και 40) και δεν τα τίμησα... Απέναντι απο το "μεταξύ μας" ήταν το ψηλό καστανό με τις βυζάρες φορώντας ένα super-μινι schoolgirl style (και παραδόξως δεν πρέπει να την φόρτωσαν και πολλοί μιας και όλο εκεί ήταν) παρέα με μια απόγονο του Κουασιμόδου (κλασσική φάτσα της πιάτσας)... Πέρα-δώθε σε όλο το μήκος του δρόμου έκοβαν διαρκώς βόλτες το (κλασσικό) καστανό που συνήθως την πέφτει μετά την Κωλέττη και πριν το Sol, παρέα με ένα πολύ-πολύ σγουρομάλλικο (σγουρό στα όρια του αστείου) που επίσης φορούσε super-μινι schoolgirl style (μα επιδημία έπεσε χθές??)... Αυτή μου φάνηκε πολύ μικρή και λάκισα τάχιστα (άσε που ήταν και μετριόφατσα)... Λίγο πιο κάτω, πριν το city είχε άλλη μια τετράδα μαζί με δύο παρακμιακούς νταβάδες, ήταν δύο (ΠΟΛΥ) μπάζα και δυο μέτριες (οι οποίες παραδόξως είχαν ψιλοδουλίτσα)...
Εκεί που έκαναν παλιά πιάτσα οι Ρουμάνες (που να'ναι άραγε αυτές οι ψυχές??) είχε ένα που φαινόταν πολύ καλό και όμορφο και είχε τα μαλλιά πιασμένα πίσω αλογοουρά (κάτι που συνήθως δεν κάνουν οι τρ για να μην πολυφαίνεται η φάτσα) και μου κέντρισε την προσοχή, αλλά όπως έχω ξαναπεί, μερικές φαίνονται πολύ ωραίες για να κάνουν πιάτσα, επομένως ίσως έχουν ματζαφλέρι ανάμεσα στα μπούτια οπότε δεν ρισκάρω να μου το πετάξουν έξω και να μην ξέρω κατα που να φύγω...
Στη Μοναστηρίου είχε κανα-δυο (μάλλον μέτριες) μαυρούλες που έκοβαν βόλτες, απο Κωλέττη και πέρα...

Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι...  :grin:

Α και τα κλού της βραδιάς...
Το πρώτο... Εκεί που διασταυρώνεται η Γιαννιτσών με τον κάθετο δρόμο στον όποίο βρίσκεται το Boutique ήταν νωρίς, απο τις 22.30 (εξαφανίστηκε πριν τις 12) ένα πολύ καλό ξανθό, όμορφο, προσεγμένο, καλό κορμί, σχετικά ψηλούτσικο φαινόταν, μάλλον αυτή που ψάχνει τόσο καιρό ο Πλούταρχος... ;)... Όμως δεν προλάβαινε να κλείσει μπούτι, ώσπου να κατεβει απο το αμάξι του ενός ήδη περίμενε ο επόμενος να την φορτώσει, δεν πατούσε γη, απο αμάξι σε αμάξι έμπαινε... Σε κάποιες φάσεις είχε και σταματημένα αμάξια που περίμεναν στη σειρά κανα-δυο, να επιστρέψει για να την φορτώσουν... Μάλλον εκεί θα χρειαστεί ένα μηχάνημα με χαρτάκια με σειρά προτεραιότητας, μην ταλαιπωρείται και τζάμπα ο κόσμος...
Το δεύτερο... Στην Μοναστηρίου, μόλις περνούσες την Κωλέττη, αργούτσικα, ήταν ένα πολύ όμορφο μελαχροινό, νεαρό, όμορφο, αδύνατο, προσεγμένο και μαυροντυμένο το οποίο επίσης δεν προλάβαινες... Και εκεί κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ουρά απο τύπους που περίμεναν να επιστρέψει για να την φορτώσουν... Και ένα δεύτερο μηχάνημα με χαρτάκια προτεραιότητας και για αυτή την κοπέλα παρακαλώ... Σε εποχές λιτότητας και με το ΔΝΤ να παραμονεύει δεν μπορεί ο κόσμος να κόβει γύρες και να καίει βενζίνη προσπαθώντας να προλάβει σειρά, οπότε τα χαρτάκια με τη σειρά προτεραιότητας θα βοηθούσαν και αυτά να αποφύγουμε το οικονομικό "κράχ"...

Πάντως σε γενικές γραμμές θεωρώ την "πιάτσα" ποιοτικά και ποσοτικά αναβαθμισμένη...  :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
καταδρομική απο τις 1:30 μέχρι τις 3:30.

Το αποκορύφομα της βραδιάς ήταν ένα μικρό μελαχρινό μπουμπουκάκι που κατέβηκε στις 3:15 από αμάξι.(στην γιαννιτσών εκεί που στρίβει προς τα κάτω.)κάνω μια γύρα την κοιτάω και μου φάνηκε για ανήλικη.πάω να κάνω άλλη μια γύρα για να επιβεβαιώσω και είχε φύγει.
Φίλε αυτή η ώρα είναι αρκετά αργά για Γιαννιτσών... Και εγώ τέτοια ώρα πήγαινα εκεί αλλά δεν είχε τίποτα και δοκίμασα λίγο νωρίτερα, κατα τις 22.30-23.00 ώς 00.00-00.30 και έχει πολύ περισσότερες κοπέλες, υπερδιπλάσιες, χθες για παράδειγμα είχε τουλάχιστον 15, συνολικά ίσως και 20 όλο το βράδυ... Βέβαια απ'όλες ουσιαστικά αξίζουν 2 και τη μία την πέτυχες, η μελαχροινή στην Κωλέττη... Αλλα δεν είχε φύγει... Προφανώς την φορτωσανε... Είχε δουλειες με φούντες...  :2funny:
Η άλλη που αξίζει είναι η ξανθιά στην προέκταση του Boutique, όμως βγαίνει νωρίς...  ;)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
με έκαψες arisk....!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
μάγκες ανοίγει ο καιρός και αρχίζουν να εμφανίζονται οικοπελες....και μάλιστα αρκετες ελληνιδες...ειδα σημερα ενα μελαχροινο τσαχπινικο με ωραιο σωματακι στη μοναστηριου λιγο μετα την κωλετη...προσ ανατολικα...και η ρουφιανα ηθελε 50ευρω....εχουν ξεφυγει οι ελληνιδες....θελω απο περιεργια μια φορα να την παρω αν την ξαναπετυχω....κατα τα αλλα...οι ιδιες ασχημοφατσες....

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια εχω πολυ καιρο να γραψω,επισης εχω και πολυ καιρο να μπω στο σαιτ και παρατηρω οτι επεσε πολυ νεκρα.Τεσπα...
Χθες το βραδυ κατεβηκα για μια τσαρκα μετα απο καιρο και επικρατουσε σχεδον σε ολη την περιοχη η απολυτη νεκρα.
Απο Γιαννιτσων μερια ειδα μονο την Αλεκα με την μαυρη SLK.
Στην 26ης τωρα κατι γινοταν.
Πρωτη χωρις αυτοκινητο μια ξανθια με πολυ σγουρα και πολυ φουντωτα μαλλια πολυ καλη.οποιος την ξερει ας μας πει αν θελει ποια ειναι η συγκεκριμενη.Σε εκεινον το δρομο εχω χασει τη μπαλα δεν ξερω ποια ειναι ποια (Κελλυ,Ηλεκτρα κλπ.)Γιαυτο οποιος ξερει ας μου πει ποια ειναι αυτη η ξανθια.
Μετα απο αυτην η Σονια με το πολο.
Και πιο κατω κοντα στη 2η σταση ενα smart με μια μαυρομαλλα μεσα οχι τοσο καλη.
Αυτα τα ολιγα..δεν φορτωσα γιατι οπως εχουμε πει και αλλες φορες το σημειο εκει ειναι δυσκολο γιατι εχει κινηση (απορω ακομα γιατι κανουν εκει πιατσα).
Σας χαιρετω ολους και ελπιζω να ξαναζωντανεψουμε λιγο εδω μεσα........

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες δεν εχω κατι να αναφερω λογω κωλομπαρου οπου συχναζω,αλλα ρε arisk εχεις ταλεντο στο γραψιμο.Ξεραθηκα στα γελια με τον τροπο περιγραφης της αναφορας σου. :2funny: ;) :2funny: :2funny: :-Ν΄΄ σαι καλα.Τα λεμε σε οτι νεοτερο παληκαρια

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Thnx φίλε...  ;)
Τι να κάνουμε... Προσπαθουμε όλοι μας να σώσουμε κανα συνάδελφο απο τισ φόλες που μας ταϊζουν στο Βαρδάρη...  :boobies:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαλλον πρεπει να μετονομαστει το θεμα πιατσα μοναστηριου
στη γνωστη σταση ενα μελαχρινο καλουτσικο το οποιο κπανιζε κ τις 3 φορες που το πετυχα
σταματησα την δευτερη που το ειδα γιατι ειπα μηπως ειναι καμια κοπελα κ περιμενε το λεωφορειο γιατι ηταν κ σχετικα νωρις,πριν παω σολ,κ μου λεει 40ε στο αμαξι κ μονο πιπα για τους λατρεις της πιπας 30ε
την τριτη φορα που ξαναπερασα να δω γενικοτερα τι παιζει,τσουπ,να σου κ 3 μαυρουλες
40ε στο αμαξι,η μια ηταν αρκετα καλη αλλα δεν ειναι τα γουστα μου αυτα....οι αλλες δυο ηταν ας τα να πανε
στην γιαννιτσων το γνωστο ξανθο τζανκι το οποιο βφετι εντονα μπας κ μπερδευτει κανενας φιλος του τζονι γουοκερ κ ενα τρανς που βγαινει με τα κρυα με μια μερσεντες

δοκιμαζω,εχασες φασεις στο σολ....
μου το χρωστας ;)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Είμαι κηνυγός ταλέντων...  :2funny:

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες περασα τις προαλλες απο sol ετσι απο περιεργεια και ειδα κατι γκομενακια μεσα στο πολυ σκοταδι να κοιτανε πονηρα και εκφυλα.Για πειτε με καμια λεπτομερια του τι παιζει εκει μεσα.Κατι ακουσα οτι σερβιρεται πιπ@ με 40.Αληθευει ? και αν θες ας πουμε να κατσεις απο νωρις 11 μμ ποσα ποτα πρεπει να κερασεις γαι να φτασεις εκει που θες ?.Για κυριως πιατο πρεπει να φυγεις εκτος ?.Δεν ξερω αν μπορειτε να δωσεται τοσες λεπτομερειες αλλα εν πασει περιπτωσει προσπαθηστε  :grin:.Αναφορα τωρα, κατα τις 4-5 το πρωι καπου εκει εξω απο το μεταξυ μας παιζει μια η οποια απο σωμα εινα σκετο δηλητηριο αλλα απο φατσα ειναι μετρια εως χαλια "για τα δικα μου γουστα"Μελαχροινη,βερα ελληνιδα βαση προφορας,μετριο αναστημα συνηθως με γοβα στυλετο που τονιζει την γαμπα.Κατα τα αλλα τα συνηθισμενα χωρις εκπληξεις για Γιαννιτσων και περιξ.Τα λεμε χρονια πολλα και Χρηστος ανεστη συναδελφοι. ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παιδες περασα τις προαλλες απο sol ετσι απο περιεργεια και ειδα κατι γκομενακια μεσα στο πολυ σκοταδι να κοιτανε πονηρα και εκφυλα.Για πειτε με καμια λεπτομερια του τι παιζει εκει μεσα.Κατι ακουσα οτι σερβιρεται πιπ@ με 40.Αληθευει ? και αν θες ας πουμε να κατσεις απο νωρις 11 μμ ποσα ποτα πρεπει να κερασεις γαι να φτασεις εκει που θες ?.Για κυριως πιατο πρεπει να φυγεις εκτος ?.Δεν ξερω αν μπορειτε να δωσεται τοσες λεπτομερειες αλλα εν πασει περιπτωσει προσπαθηστε  :grin:.Αναφορα τωρα, κατα τις 4-5 το πρωι καπου εκει εξω απο το μεταξυ μας παιζει μια η οποια απο σωμα εινα σκετο δηλητηριο αλλα απο φατσα ειναι μετρια εως χαλια "για τα δικα μου γουστα"Μελαχροινη,βερα ελληνιδα βαση προφορας,μετριο αναστημα συνηθως με γοβα στυλετο που τονιζει την γαμπα.Κατα τα αλλα τα συνηθισμενα χωρις εκπληξεις για Γιαννιτσων και περιξ.Τα λεμε χρονια πολλα και Χρηστος ανεστη συναδελφοι. ;)
ρε φιλε αν πας στα κωλομπαρα κ δεις τι εχουμε γραψει δεν θα χρειαστει να ρωτησεις τιποτα αλλο για το σολ.παιζει πιπα με 50ε κ δεν χρειαζεται να κερασεις κ κανενα ποτο στην τελικη.κωλομπαρο ειναι τι περιμενες?
οι γκομενες πως ηθελες να σε κοιτανε?
σαν τις καλογριες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλαρακι ειναι λογικο το πως σε κοιταζουν αλλα απο τις προηγουμενες αναφορες "πιστεψε με εχω μελετησει"δεν βγαινει σαφες συμπερασμα για τις λεπτομερειες που ρωταω.Η χαζος ειμαι η απειρος διαλεξε. :grin:

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τεσπα, παω για τσαρκα θα καταθεσω εν καιρω.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε φιλαρακι ειναι λογικο το πως σε κοιταζουν αλλα απο τις προηγουμενες αναφορες "πιστεψε με εχω μελετησει"δεν βγαινει σαφες συμπερασμα για τις λεπτομερειες που ρωταω.Η χαζος ειμαι η απειρος διαλεξε. :grin:
μαλλον το δευτερο,φιλικα παντα

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ok deker θα σε φτασω καποια μερα,ακομη νεος ειμαι ;).Η αναφορα μου ειναι φτωχη,βασικα το κορμι φαρμακι που προανεφερα αρχισε να βγαινει κατα τις 11μμ τωρα και απ' οτι ακουσε το αυτι μου εχει κανει φυλακη αλλα κι εχει παθος με τον τζογο.Δεν ξερω αν ειναι χρησιμες αυτες οι πληροφοριες.Αναφερω απλα τι ακουσα, τα λεμε συνπιτσιλιστες.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ok deker θα σε φτασω καποια μερα,ακομη νεος ειμαι ;).Η αναφορα μου ειναι φτωχη,βασικα το κορμι φαρμακι που προανεφερα αρχισε να βγαινει κατα τις 11μμ τωρα και απ' οτι ακουσε το αυτι μου εχει κανει φυλακη αλλα κι εχει παθος με τον τζογο.Δεν ξερω αν ειναι χρησιμες αυτες οι πληροφοριες.Αναφερω απλα τι ακουσα, τα λεμε συνπιτσιλιστες.
ρε συ πλακα σε κανω απλα αν διαβασεις εστω κ λιγο τι γραφουμε για το μαγαζι αυτο θα καταλαβεις οτι τα πραγματα ειναι πολυ απλα

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Έκανα μια ψιλή βολτίτσα την Κυριακή του Πάσχα, με έπιασε μια λιγούρα κατα τις 12 το βράδυ που χώνεψα το αρνί και είπα μετά το σούβλισμα του αρνιού να σουβλίσω και κανα πιτογυρίδιο... Εκεί λοιπόν που πήγαινα να σουβλίσω το πιτογυρίδιο λέω: "δεν σουβλίζω καμια κορασίδα πρώτα να μου ανοίξει και η όρεξη"...??
Έτσι έκανα ένα πέρασμα απο το Βαρδάρη... Καταρχήν κάποιος γκασμάς είχε καρφωθεί πάνω στο φανάρι μπροστά στον ΟΣΕ και είχε γκρεμίσει το σηματοδότη... Έλεος...  :uglystupid:
Στο θέμα μας τώρα... Στην αρχή της Γιαννιτσών ήταν τα κλασσικά Βουλγαράκια, 4-5 τον αριθμό... Τελικά -αν και είχα σοβαρές αμφιβολίες- δοκίμασα το ένα που ήταν ομορφούλικο και φαινόταν και αθώο (:2funny:)...
Μπροστά στο "μεταξύ μας" έπαθα ένα σόκ μιας και ήταν δυο πιπίνια, ένα εκπληκτικό-απίστευτο-τρισμέγιστο ξανθό και ένα μελαχροινό... Όταν τα είδα απο την ταραχή μου κόντεψα να πατήσω ένα μπάζο που έκανε πιάτσα απέναντι (τον λεγόμενο και "κουασιμόδο"), αλλά έκανε ένα σάλτο μορτάλε και γλίτωσε, αυτή το χώμα και εγώ τη φυλακή...!! Τελικά τα πιπίνια δεν έκαναν πιάτσα αλλά είχαν βγεί απο το κωλόμπαρο για να μιλήσουν στο τηλέφωνο οπότε τζάμπα ο ενθουσιασμός... Όμως τέτοια μωρά ήταν πιθανότερο να βγαίνουν απο λεωφορείο πενταήμερης παρά απο κωλόμπαρο, γι'αυτό και το αρχικό σόκ... Όταν κατάλαβα ότι βγήκαν απο το κωλόμπαρο η πρώτη σκέψη μου ήταν να μπώ και εγώ εκεί όμως μετά συνειδητοποίησα ότι ουδέποτε έχω ακούσει κάτι καλό για το εν λόγω μαγαζί σύν το ότι φορούσα φόρμα και ήμουν καταλληλότερος για μπάσκετ (ή έστω για πρωθυπουργός, βάση του νέου στύλ που λανσάρει ο SportBilly-Γιωργάκης) παρά για κωλόμπαρο, οπότε πήρα τον πούλο και την έκανα για άλλες πολιτείες...
Εκεί απέναντι έκαναν πιάτσα (εκτός απο τον κουασιμόδο) και ένα καλούτσικο πολύ αδύνατο μαυρομάλλικο ελληνόπουλο και ένα ακόμα με μαλλί ράστα (!!!) που δεν έκατσε πολύ... Πιο κάτω, πριν το city gate, είχε κανα-δυο ακόμη αδιάφορα τεμάχια, ενώ άλλα δυο κλασσικά μπαζάκια ήταν στη γωνία πριν το Sol (εκεί που την πέφτουν και τα τραβέλια)... Απορώ ποιός τα σουβλίζει όλα αυτά...!!?? Και μετά σου λέει οικονομική κρίση... Τέλοσπάντων... Στην Μοναστηρίου με Κωλέττη, στη στάση, εκεί που στηνόταν ένα καλό μελαχροινό είχαν στρατοπαιδεύσει 5 οικονομικές μετανάστριες ερχόμενες εκ της μάυρης ηπείρου... 5 μαύρες που έπαιζαν άμυνα ζώνης 2-1-2... Μιλάμε δεν περνούσε κουνούπι...!! Ούτε λόγος για να σκοράρεις... 5 μαύρες μαζί...?? Σκιάχτηκα...!!  :s&m_1:
Αυτά τα ολίγα -και μέτρια- απο την πασχαλινή Θεσσαλονίκη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom