Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Καταδρομική επίθεση χθές 23:30 με 00:30 στις πιάτσες εν μέσω μπάτσων, ασφαλιτών, ζητάδων και άλλων μπουμπουκιών...

Κατα τις 23:30 που βγήκα επικρατούσε ησυχία, εκτός απο τα 3 απο τα πέντε αλβανοβουλγαράκια που ήταν στημένα στο τέλος της Γιαννιτσών, στην δεξιά πλευρά, ένα στενό πριν τη στροφή για ΚΤΕΛ, όπως είχαν πει και άλλα παιδιά τις προηγούμενες μέρες...
Την ίδια ώρα έκοβαν βόλτες 6 ζητάδες οι οποίοι έκαναν κόντρες μεταξύ τους στα φανάρια και ενιότε και κάτι ψιλοσούζες... Λίγο πιο κάτω ένα τζιπάκι έλεγχε μια κοπέλα... Πιο πέρα ένα συμβατικό έκοβε βόλτες... Απελπισία...

Μετά απο κανα εικοσάλεπτο έκοψαν λάσπη τα στρουμφάκια και έγινε χαμός... Στην αρχή της Γιαννιτσών, απέναντι απο τα Κτελ Αλβανίας ήταν 5-6 Βουλγαράκια, ένα ξανθό και τέσσερα-πέντε σκούρα... Λίγο πιο κάτω άλλα δύο μελαμψά πιτσιρίκια... Μερικά έδειχναν καλούτσικα αλλά δεν με "ενέπνεαν", μου έβγαζαν μια μιζέρια για την πιάτσα της Θεσσαλονίκης όπως προείπε και o Deker... Πιο πέρα έκοβαν βόλτες πέρα δώθε άλλες δύο κοπέλες (κλασσικές φάτσες που είναι συχνά εκεί) που συνοδευονταν απο δύο τύπους και καλά για να μοιάζουν σαν ζευγάρια που κάνουν βόλτα και να μην τις τσιμπήσουν τα στρούμφ... Στο φανάρι της Κωλέτη ήταν μια προσεγμένη ξανθιά με άσπρο παντελόνι και μαύρο παλτό (ίσως αυτή να ψάχνει ο plutarxos) που όποτε την έβλεπα ώς δια μαγείας έσκαγαν μύτη και τα στρουμφάκια το ίδιο δευτερόλεπτο, εκπληκτικό timing... Λίγο πιο κάτω, λίγο πριν το Sol άλλες δυο κοπέλες, μια καλούτσικη καστανή ψηλούτσικη και ένα κλασσικό ξανθό "ζάκι"... Απο πάνω, στη Μοναστηρίου, στο ύψος της Κωλέττη και προς την "αγρια δύση" ήταν το όμορφο ξανθό πιπίνι που πάει σετάκι με το μαυριδερό μπάζο και θέλουν να τις παίρνεις μαζί...
Συνολικά ήταν καμια 15αριά κοπέλες, σημαντικός αριθμός για Γιαννιτσών, όμως χαμηλής ποιότητας...
Στις 1 είχαν εξαφανιστεί όλες, προφανώς είναι η ώρα που τις μαζεύουν...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Και η φάση της βραδιάς... Δίπλα στο περίπτερο στην Κωλέττη, απέναντι απο το εμπορικό κατα τις 23:45 στεκόταν μια πανέμορφη ξανθιά, σωματάρα, στυλάτη και υπερπροσεγμένη, που δεν έμοιαζε σε καμία περίπτωση με κοπέλα του δρόμου...
Όμως ταίριαζε με την περιγραφή ενός συναγωνιστή τις προηγούμενες μέρες που μιλούσε για ένα τρομερό ξανθό που στέκεται εκεί (και το ψάχνει και ο Plutarxos)... Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανικό...
Ξαφνικά λοιπόν τη βλέπω μπροστά μου και πάω να κάνω έφοδο, αν και είχα ένα άλλο αμάξι μπροστά μου... Ορμάει λοιπόν και ο μπροστινός, πάει να χωθεί και ένας απο το απέναντι ρεύμα με τη μούρη μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα... Σφάγη...!! Κοντέψαμε να τρακάρουμε τρείς μαλάκες για το ποιός θα την προλάβει... Η κοπέλα έκπληκτη ανέβηκε κακήν-κακώς πάνω στο πεζοδρόμιο και απο το διπλανό περίπτερο πετάχτηκαν δύο μαντραχαλάδες... Προφανέστατα η κοπέλα ήταν παρέα με τα δύο παιδιά τα οποία πήγαν στο περίπτερο και αυτή τους περίμενε και δεν ήταν "του δρόμου"... Την είδαμε εμείς οι μαλάκες κουκλάρα (και στο επίμαχο σημείο) και ορμήξαμε... Και άντε τα παλικάρια της παρέας της που ήταν στο περίπτερο να την σώσουν... Ένας χαμός...!! Όταν καταλάβαμε και οι τρείς οδηγοί τη μαλακία μας, όλοι καπνός...
Ένας αριστερά...:badair:    Ένας δεξιά...:sperm:    Και ένας ευθεία...:bounce-glasses:

Μεγάλο show...!!  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Και η φάση της βραδιάς... Δίπλα στο περίπτερο στην Κωλέττη, απέναντι απο το εμπορικό κατα τις 23:45 στεκόταν μια πανέμορφη ξανθιά, σωματάρα, στυλάτη και υπερπροσεγμένη, που δεν έμοιαζε σε καμία περίπτωση με κοπέλα του δρόμου...
Όμως ταίριαζε με την περιγραφή ενός συναγωνιστή τις προηγούμενες μέρες που μιλούσε για ένα τρομερό ξανθό που στέκεται εκεί (και το ψάχνει και ο Plutarxos)... Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανικό...
Ξαφνικά λοιπόν τη βλέπω μπροστά μου και πάω να κάνω έφοδο, αν και είχα ένα άλλο αμάξι μπροστά μου... Ορμάει λοιπόν και ο μπροστινός, πάει να χωθεί και ένας απο το απέναντι ρεύμα με τη μούρη μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα... Σφάγη...!! Κοντέψαμε να τρακάρουμε τρείς μαλάκες για το ποιός θα την προλάβει... Η κοπέλα έκπληκτη ανέβηκε κακήν-κακώς πάνω στο πεζοδρόμιο και απο το διπλανό περίπτερο πετάχτηκαν δύο μαντραχαλάδες... Προφανέστατα η κοπέλα ήταν παρέα με τα δύο παιδιά τα οποία πήγαν στο περίπτερο και αυτή τους περίμενε και δεν ήταν "του δρόμου"... Την είδαμε εμείς οι μαλάκες κουκλάρα (και στο επίμαχο σημείο) και ορμήξαμε... Και άντε τα παλικάρια της παρέας της που ήταν στο περίπτερο να την σώσουν... Ένας χαμός...!! Όταν καταλάβαμε και οι τρείς οδηγοί τη μαλακία μας, όλοι καπνός...
Ένας αριστερά...:badair:    Ένας δεξιά...:sperm:    Και ένας ευθεία...:bounce-glasses:

σα δεν ντρεπεστε παλιοπαιδα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μιλάμε για τρελό γέλιο...!!  :new_shocked:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535

Χαχαχα... φίλε... αυτό δεν παίζει!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Άλλο να στο λέω... Και άλλο να το βλέπεις...!! Μεγάλες στιγμές...  :headbang2:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Χθές βράδυ βόλτα μεταξύ 11 και κάτι και 12 και κάτι στις πιάτσες... Ψυχή...!! Μια χοντρή γυφτοπούλα που κάθε φορά που τη βλέπω απορώ γιατί κάθεται τζάμπα και κρυώνει αφού δεν την πηδάει κανείς (εκτός αν την πηδάει κανένας και δεν το μαρτυράει!!)... Κανα-δυο μαύρες στη Μοναστηρίου (η δίδυμη αδερφή του Μπέρυ και άλλη μία)... Δύο-τρία τραβέλια διάσπαρτα... Κατα τις 12:30 έσκασε μύτη στη Μοναστηρίου λίγο μετά την Κωλέττη ένα καλούτσικο milfακι αλλα είχα ήδη βαρεθεί και την έκανα... Πολύ νέκρα όμως... Εξαφανίστηκαν μέχρι και τα Βουλγαράκια... Δάκος έπεσε...?? Ίσως βέβαια να έφταιγαν και οι συνεχείς έλεγχοι της αστυνομίας (με σωματικούς ελέγχους κτλπ)... Αλλά μηδέν εις το πηλίκον...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Btw, μόλις "τράκαρα" στην Εγνατία μια απο τις κοπέλες που κάνουν πιάτσα στο Βαρδάρη... Την (νεαρή, καστανή και μετριόφατσα) ψηλή με τις βυζάρες που βγαίνει συνήθως απέναντι απο το "Μεταξύ μας" ...  :tits:
Πολύ μέτρια τη μέρα... Εντελώς απαρατήρητη (αν και το στρίνγκ το φορούσε λές και ήταν τιράντες  :2funny:)... Βλέποντάς την τώρα, σκέφτηκα πως ούτε τζάμπα δεν την πηδάω... Και τα βράδια τις πληρώνουμε και απο πάνω...  :idiot:

Η "ψυχολογία του μπουρδελιάρη" τα φταίει...  :zfuck:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Κατα τις 12... Με μια λέξη... ΨΥΧΗ...!!
Και εκεί που πάω να κάνω αναστροφή και να την κάνω για νάνι... Σταματάει ένα λεωφορείο και κατεβάζει μια πενταήμερη για το κλαμπάκι που είναι πίσω απο το city gate... Η πιο έκφυλα ντυμένη ιερόδουλη ήταν τέρας σεμνότητας μπροστά στη μέση μαθήτρια της πενταήμερης που ξεφόρτωσε το λεωφορείο... Γ@μω την πουτ@ν@ μου...
Μάλλον γεννήθηκα νωρίς...  :headbang:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
τις πέτυχα και γω ρε φίλε...γενικά όλη την εβδομάδα το Boutique δούλεψε πολύ με τις πενταήμερες από όλη την Ελλάδα...κάθε βράδυ είχε 4-5 πούλμαν τουριστικά απέξω...κατέβαιναν κάτι 17χρονα ξέκωλα απίστευτα...κάυλωσα και πήγα να μπω και γω στο club να πάρω μάτι αλλά δεν με άφησαν στην πόρτα γιατί ήταν λέει βραδιές μόνο για σχολεία!

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ξέρουν τι κάνουν στην πόρτα... Φοβούνται να μην τα πηδήξουμε...!!  :2funny:

Πάντως αξίζουν πολλά... Έχασα τη μπάλα χθες...  :headbang:

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παληκαρια.Πετυχα κι εγω μια βραδυα κατι τουρηστικα οπως λετε να κατεβαζουν νεολαια αριστη.Ειπα να μπω,ρωτησα τι παιζει με τα λεωφορεια τον οδηγο και τον πορτιερη και μου ειπαν πως ειναι 5ημερες χωρις ομως να δυσανασχετουν η να υπονοουν οτι δεν μπορω να μπω.Τεσπα αποφασισα να την κανω για πιο γνωριμα μεροι και ιδου τα αποτελεσματα.Ενα καλο για τα δικα μου γουστα παιζει λιγο πριν την στροφη για κτελ δεξια βουλγαρα,καστανη,ομορφο προσωπο για τα δεδομενα της οδου,μετριο υψος και ομορφο κορμι με το ονομα Αννα.Λιγο μετα το Sol παντα δεξια σ'ενα αυτοκινητο παιζει η Σοφια η οποια ειναι τρανς αλλα απο τις πιο ερεθηστικες που εχω συναντησει και υπαρχει καποια στιγμη το ενδεχομενο ν'αφησω το ταμπου μου στην ακρη και να την δοκιμασω.Η "κοπελα" πρεπει να εχει και καποιο χωρο εκει κοντα οπου σε περιποιουνται και αλλες,μαλλον νομιμως,στην ουσια δηλαδη κραζει ως κραχτης.Εαν εχεται περισσοτερες πληροφοριες η εμπειριες για την συγκεκριμενη παρακαλω αναφερατε.Ειμαι ολος ΑΥΤΙΑ.Για τις φιλες Ρουμανες Βαλεντινα και Ντανα που κανουν πιατσα εξω απο το parking του city gate αν και εχω δοκιμασει μονο την Ντανα δηλωνω οτι ειναι επαγγελματιες με την καλη εννοια.Δεν θυμαμαι να αναφερω τιποτε αλλο αξιολογο προς το παρων,αν θυμηθω τα ξαναλεμε. ;)

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Α οι ωρες περιπολιας ειναι μεταξυ 9μμ-12μμ και καποιες αλλες μεταξυ 3μμ-4.30μμ

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτην η σοφια παλικαρε τη αμαξι εχει που στεκεται,γιατι εχω παρει πολλεσ τραβεστι αλλα αυτην δεν μπορω να καταλαβω πιοα ειναι.

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Λιγο μετα το Sol παντα δεξια σ'ενα αυτοκινητο παιζει η Σοφια η οποια ειναι τρανς αλλα απο τις πιο ερεθηστικες που εχω συναντησει

Αν εννοεις 1 μεσα σε ενα smart ειναι εγχειρισμενη εχει "μυδακι". πολυ καλη

taurus4

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παληκαρια,εκανα βολτα σημερα 8 με 9 μ.μ. τιποτα το αξιολογο 3-4 μπαζα και 2-3 πρεζονια γενικα τωρα τελευταια η πιατσα δεν αξιζει,εχω καιρο να πετυχω κατι καλο,αυτα απο εμενα

iver

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια...σημερα γυρω στις δωδεκα ποθ περασαμε μια βολτα ειχε μονο μια στιν γιαννητσων με ενα τατου πισω εκανα εναν κθκλο και επαισα μπροστα σε μπλοκο με καμια 20αρια ζηταδες σε ανα στενο λιγο πιο κατω απο το σιτυ γκαιτ...ξενερωσα και εφυγα! :-

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
"""αυτην η σοφια παλικαρε τη αμαξι εχει που στεκεται,γιατι εχω παρει πολλεσ τραβεστι αλλα αυτην δεν μπορω να καταλαβω πιοα ειναι."""
Δεν θυμαμαι αν ειναι smart φιλε αν την δω αλλη φορα θα κρατησω μαρκα αυτοκινητου και θα θα ξανααναφερω.Μια ερωτηση που θα ηθελα να κανω ειναι αν γνωριζεται που κανουν στεκι ολες αυτες των Γιαννιτσων οταν εχουν διαλειμα,εγω κατι εμαθα και αυτο κατα λαθος και θελω να δω αν ισχυει.Τα λεμε. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom