You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Δώδεκα γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 45 ετών, οι οποίες παρενοχλούσαν τους διερχόμενους με άσεμνες κινήσεις στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης...
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι συλληφθείσες, εννέα από τις οποίες είναι αλλοδαπές, προκαλούσαν τους διερχόμενους «σε σαρκική συνάφεια, προσβάλλοντας το αίσθημα της αιδούς, της ηθικής υπόστασης και αξιοπρέπειας».
Από τα στοιχεία της Γ.Α.Δ.Θ. προκύπτει ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν συλληφθεί στην ίδια περιοχή 94 άτομα, δύο από τα οποία ήταν άνδρες για παραβάσεις του Νόμου περί Ηθών.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ....προσέξτε πως δεν τις συνέλαβαν για πορνεία (κάτι που είναι πιο δύσκολο γιατί πρέπει ασφαλίτες να παριστάνουν τους πελάτες και γίνει σύλληψη την ώρα που δίνονται λεφτά -πράγμα χρονοβόρο-) αλλά για "παρενόχληση στον δρόμο με άσεμνες κινήσεις"....δηλαδή την ίδια μέρα είναι έξω, προφανώς έγινε για εκφοβισμό...
Αφήνω ασχολίαστο τους 2 πούστηδες που πιάσαν
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι συλληφθείσες, εννέα από τις οποίες είναι αλλοδαπές, προκαλούσαν τους διερχόμενους «σε σαρκική συνάφεια, προσβάλλοντας το αίσθημα της αιδούς, της ηθικής υπόστασης και αξιοπρέπειας».
Από τα στοιχεία της Γ.Α.Δ.Θ. προκύπτει ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν συλληφθεί στην ίδια περιοχή 94 άτομα, δύο από τα οποία ήταν άνδρες για παραβάσεις του Νόμου περί Ηθών.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ....προσέξτε πως δεν τις συνέλαβαν για πορνεία (κάτι που είναι πιο δύσκολο γιατί πρέπει ασφαλίτες να παριστάνουν τους πελάτες και γίνει σύλληψη την ώρα που δίνονται λεφτά -πράγμα χρονοβόρο-) αλλά για "παρενόχληση στον δρόμο με άσεμνες κινήσεις"....δηλαδή την ίδια μέρα είναι έξω, προφανώς έγινε για εκφοβισμό...
δηλαδη ειμαστε φτωχοτεροι κατα 92 πουτανες και 2 πουστηδες? γμτ χαλασε η πιατσα,σε λιγο θα κανουμε βολτα στις φυλακες διαβατων να ριχνουμε κανα μανικιΔώδεκα γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 45 ετών, οι οποίες παρενοχλούσαν τους διερχόμενους με άσεμνες κινήσεις στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης...
εκει ακριβως φιλε 2 στενακια πριν την στροφη και μεχρι την στροφη κοιτα δεξια σου στις γωνιες καθε μερα απο τις 9 μεχρι τις 2 εκει ειναιΠαίδες όταν λέμε "στροφή για ΚΤΕΛ" εννοούμε τέρμα πίσω στο τελείωμα της Γιαννιτσών πρίν στρίψεις στο κωλόστενο για το ΚΤΕΛ...?? Εκεί δεν έχω πετύχει κάτι τώρα τελευταία, γι'αυτό ρωτάω, ίσως βέβαια να έχω και κακό timming...
χθες πετυχα στις 1 το βραδυ ενα ψυλο μωρακι αδυνατο με τζιν και μικρο βυζακι σουπερ το μωρο αλλα η τσεπη μου πιο αδεια και απο το τεποζιτο του αυτοκινητου μου
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Ρε παιδιά, το δημοσίευμα μιλάει για 12 γυναίκες που συνέλαβαν το απόγευμα... Έχει δει κανένας μας 12 γυναίκες να κάνουν πιάτσα ταυτόχρονα στη Γιαννιτσών το ίδιο απόγευμα...?? Πρώτον το απόγευμα δεν έχει παρα μόνο λίγα πράγματα και δεύτερον, 12 κοπέλες ταυτόχρονα στη Γιαννιτσών ούτε που θυμάμαι απο πότε έχω να δώ...
Α πέρασα και χθές μια βόλτα μετά τα μπουζούκια (Θεέ μου τι είδαν τα ματάκια μου εκεί πάλι) και συνάντησα... δύο περιπολικά...!! Είχαν διπλαρώσει το καθένα απο ένα τραβέλι και τα ψαρώνανε... Κάπου ενδιάμεσα είδα και ένα κλασσικό μεσήλικο μπάζο που δεν το έπαιρνε κανένανς (ίσως αν μας πλήρωνε αυτή αντι για εμείς να γινόταν καλύτερα η δουλειά, άλλωστε δεν αποκλείεται να είναι πιο πλούσια απο εμάς)...
Α πέρασα και χθές μια βόλτα μετά τα μπουζούκια (Θεέ μου τι είδαν τα ματάκια μου εκεί πάλι) και συνάντησα... δύο περιπολικά...!! Είχαν διπλαρώσει το καθένα απο ένα τραβέλι και τα ψαρώνανε... Κάπου ενδιάμεσα είδα και ένα κλασσικό μεσήλικο μπάζο που δεν το έπαιρνε κανένανς (ίσως αν μας πλήρωνε αυτή αντι για εμείς να γινόταν καλύτερα η δουλειά, άλλωστε δεν αποκλείεται να είναι πιο πλούσια απο εμάς)...
μάγκες χθες το βράδυ μετα απο μια δυσκολη μερα λόγω αγώνα που ειχα στην ξάνθη και λόγω νευρων που ειχα απο την κλοπη των 2 μου κινητων, ειπα να παω μια βολτα να δω τι παιζει....κανω 3-4 γύρες και όπως πάω να φυγω, πετυχαίνω μια τυπισα να περιμενει στη γιαννιτσων στο τελευταιο στενο πριν την κωλλέτη.καλή φαινότανε και ωραιο σωματακι...σταματαω λοιπον και μου λέει πιπα σεχ 30. την παιρνω λοιπον και παω για δοκιμη...όνομα Ελενα απο ? καζακσταν( έτσι μου είπε) καιμάλιστα με ρωτησε αν ξερω που πεφτει το καζακσταν. χχχχ. η γυναικα δεν παιζεται....καταρχην εβγαλε όλα της τα ρούχα...ότι φορούσε και όχι μονο λιγο κατεβασμα τη φουστα και τελος...πολύ καλό κλαρίνο...θα μπορούσα άνετα να κάτσω μεχρι το πρωι...πολύ καλή.πολύ εξυπηρετική χωρίς βιασύνες.βγάζει πολύ καλά γούστα η κοπέλα.εγκρίνω και εννοειται οτι θα την ξαναπαρω
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
παιδια μονο ξανθιες ακουω και ξανθιες δεν βλέπω...!!!
τι εγινε με το ξανθο στο περιπτερο;
την μόνικα ενοω...
την ειδε κανεις;
εχθες περασα παλι απο τις 7 και μετα...τιιιιποοοοοταααααααα
οποιος την ειδε ας μας πει...
τι εγινε με το ξανθο στο περιπτερο;
την μόνικα ενοω...
την ειδε κανεις;
εχθες περασα παλι απο τις 7 και μετα...τιιιιποοοοοταααααααα
οποιος την ειδε ας μας πει...
μάγκες χθες το βράδυ μετα απο μια δυσκολη μερα λόγω αγώνα που ειχα στην ξάνθη και λόγω νευρων που ειχα απο την κλοπη των 2 μου κινητων, ειπα να παω μια βολτα να δω τι παιζει....κανω 3-4 γύρες και όπως πάω να φυγω, πετυχαίνω μια τυπισα να περιμενει στη γιαννιτσων στο τελευταιο στενο πριν την κωλλέτη.καλή φαινότανε και ωραιο σωματακι...σταματαω λοιπον και μου λέει πιπα σεχ 30. την παιρνω λοιπον και παω για δοκιμη...όνομα Ελενα απο ? καζακσταν( έτσι μου είπε) καιμάλιστα με ρωτησε αν ξερω που πεφτει το καζακσταν. χχχχ. η γυναικα δεν παιζεται....καταρχην εβγαλε όλα της τα ρούχα...ότι φορούσε και όχι μονο λιγο κατεβασμα τη φουστα και τελος...πολύ καλό κλαρίνο...θα μπορούσα άνετα να κάτσω μεχρι το πρωι...πολύ καλή.πολύ εξυπηρετική χωρίς βιασύνες.βγάζει πολύ καλά γούστα η κοπέλα.εγκρίνω και εννοειται οτι θα την ξαναπαρω
Από Καζακστάν είπες;;;
Αν είναι η αδερφή του Borat, αυτή είχε βγει 4η καλύτερη πόρνη στο Καζακστάν νομίζω
Από Καζακστάν είπες;;;
Αν είναι η αδερφή του Borat, αυτή είχε βγει 4η καλύτερη πόρνη στο Καζακστάν νομίζω
τελικα εβγαλα ενα συμπερασμα μετα απο χρονια βολτας στις πιατσες μας
περασα σημερα απο γιαννιτσων απο τις 10.30 μεχρι κ τις 12.30 κ ειχε τα χαζοκοντομαυρομαλλικα αλβανακια απεναντυ απο τα κτελ κ κανα δυο τελειωμενα πρεζακια
το συμπερασμα μου τελικα φιλοι μου ειναι οτι στις πιατσες δεν μας παρεχουν γκομενες για να γαμαμε αλλα τρυπες,γιατι αν κρινω απο το συνολο ειναι σκατα κ μονο ενας απελπισμενος θα γαμουσε καποια απο αυτες
κατα καιρους εχουμε κ καλα μουνια δεν λεω,ερχονται κ φευγουν μεσα σε μια νυχτα αλλα γενικα επικρατει το χαος
περασα σημερα απο γιαννιτσων απο τις 10.30 μεχρι κ τις 12.30 κ ειχε τα χαζοκοντομαυρομαλλικα αλβανακια απεναντυ απο τα κτελ κ κανα δυο τελειωμενα πρεζακια
το συμπερασμα μου τελικα φιλοι μου ειναι οτι στις πιατσες δεν μας παρεχουν γκομενες για να γαμαμε αλλα τρυπες,γιατι αν κρινω απο το συνολο ειναι σκατα κ μονο ενας απελπισμενος θα γαμουσε καποια απο αυτες
κατα καιρους εχουμε κ καλα μουνια δεν λεω,ερχονται κ φευγουν μεσα σε μια νυχτα αλλα γενικα επικρατει το χαος