Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
rolaho τι εγινε φιλε;

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Thnx plutarxe! Θα κάνω "καταδρομική" για να ελέγξω τι κινείται και ιδίοις όμασι...  ;)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δώδεκα γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 45 ετών, οι οποίες παρενοχλούσαν τους διερχόμενους με άσεμνες κινήσεις στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι συλληφθείσες, εννέα από τις οποίες είναι αλλοδαπές, προκαλούσαν τους διερχόμενους «σε σαρκική συνάφεια, προσβάλλοντας το αίσθημα της αιδούς, της ηθικής υπόστασης και αξιοπρέπειας».

Από τα στοιχεία της Γ.Α.Δ.Θ. προκύπτει ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν συλληφθεί στην ίδια περιοχή 94 άτομα, δύο από τα οποία ήταν άνδρες για παραβάσεις του Νόμου περί Ηθών.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ....προσέξτε πως δεν τις συνέλαβαν για πορνεία (κάτι που είναι πιο δύσκολο γιατί πρέπει ασφαλίτες να παριστάνουν τους πελάτες και γίνει σύλληψη την ώρα που δίνονται λεφτά -πράγμα χρονοβόρο-) αλλά για "παρενόχληση στον δρόμο με άσεμνες κινήσεις"....δηλαδή την ίδια μέρα είναι έξω, προφανώς έγινε για εκφοβισμό...

Αφήνω ασχολίαστο τους 2 πούστηδες που πιάσαν :)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δώδεκα γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 45 ετών, οι οποίες παρενοχλούσαν τους διερχόμενους με άσεμνες κινήσεις στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι συλληφθείσες, εννέα από τις οποίες είναι αλλοδαπές, προκαλούσαν τους διερχόμενους «σε σαρκική συνάφεια, προσβάλλοντας το αίσθημα της αιδούς, της ηθικής υπόστασης και αξιοπρέπειας».

Από τα στοιχεία της Γ.Α.Δ.Θ. προκύπτει ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν συλληφθεί στην ίδια περιοχή 94 άτομα, δύο από τα οποία ήταν άνδρες για παραβάσεις του Νόμου περί Ηθών.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ....προσέξτε πως δεν τις συνέλαβαν για πορνεία (κάτι που είναι πιο δύσκολο γιατί πρέπει ασφαλίτες να παριστάνουν τους πελάτες και γίνει σύλληψη την ώρα που δίνονται λεφτά -πράγμα χρονοβόρο-) αλλά για "παρενόχληση στον δρόμο με άσεμνες κινήσεις"....δηλαδή την ίδια μέρα είναι έξω, προφανώς έγινε για εκφοβισμό...

Αφήνω ασχολίαστο τους 2 πούστηδες που πιάσαν :)
δηλαδη ειμαστε φτωχοτεροι κατα 92 πουτανες και 2 πουστηδες? γμτ χαλασε η πιατσα,σε λιγο θα κανουμε βολτα στις φυλακες διαβατων να ριχνουμε κανα μανικι

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες όταν λέμε "στροφή για ΚΤΕΛ" εννοούμε τέρμα πίσω στο τελείωμα της Γιαννιτσών πρίν στρίψεις στο κωλόστενο για το ΚΤΕΛ...?? Εκεί δεν έχω πετύχει κάτι τώρα τελευταία, γι'αυτό ρωτάω, ίσως βέβαια να έχω και κακό timming...  :fuck2:
εκει ακριβως φιλε 2 στενακια πριν την στροφη και μεχρι την στροφη κοιτα δεξια σου στις γωνιες καθε μερα απο τις 9 μεχρι τις 2 εκει ειναι
χθες πετυχα στις 1 το βραδυ ενα ψυλο μωρακι αδυνατο με τζιν και μικρο βυζακι σουπερ το μωρο αλλα η τσεπη μου πιο αδεια και απο το τεποζιτο του αυτοκινητου μου

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ειδε καπιος την ξανθια στο city gate;
αν ναι,να μας πει ποτε και τι ωρα...
κατεβενα συχνα αλλα δεν την πετυχενα με τιποτα...7-8 που ειπατε.
εκτος αν την μαζεψε η αστυνομια...
θα περιμενω νεα σας...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ρε παιδιά, το δημοσίευμα μιλάει για 12 γυναίκες που συνέλαβαν το απόγευμα... Έχει δει κανένας μας 12 γυναίκες να κάνουν πιάτσα ταυτόχρονα στη Γιαννιτσών το ίδιο απόγευμα...?? Πρώτον το απόγευμα δεν έχει παρα μόνο λίγα πράγματα και δεύτερον, 12 κοπέλες ταυτόχρονα στη Γιαννιτσών ούτε που θυμάμαι απο πότε έχω να δώ...  :huh:

Α πέρασα και χθές μια βόλτα μετά τα μπουζούκια (Θεέ μου τι είδαν τα ματάκια μου εκεί πάλι) και συνάντησα... δύο περιπολικά...!! Είχαν διπλαρώσει το καθένα απο ένα τραβέλι και τα ψαρώνανε... Κάπου ενδιάμεσα είδα και ένα κλασσικό μεσήλικο μπάζο που δεν το έπαιρνε κανένανς (ίσως αν μας πλήρωνε αυτή αντι για εμείς να γινόταν καλύτερα η δουλειά, άλλωστε δεν αποκλείεται να είναι πιο πλούσια απο εμάς)...  :s&m_3:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
εγώ πέτυχα χτες κατά τις 9 αυτό το γκρουπάκι από 4-5 βουλγαρο-ρουμανο-γυφτάκια που έχουν αναφέρει και άλλοι να περπατάει γρήγορα επί της Γιαννιτσών...ήμουν με κόσμο στο αμάξι και δεν μπόρεσα να σταματήσω...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
μάγκες χθες το βράδυ μετα απο μια δυσκολη μερα λόγω αγώνα που ειχα στην ξάνθη και λόγω νευρων που ειχα απο την κλοπη των 2 μου κινητων, ειπα να παω μια βολτα να δω τι παιζει....κανω 3-4 γύρες και όπως πάω να φυγω, πετυχαίνω μια τυπισα να περιμενει στη γιαννιτσων στο τελευταιο στενο πριν την κωλλέτη.καλή φαινότανε και ωραιο σωματακι...σταματαω λοιπον και μου λέει πιπα σεχ 30. την παιρνω λοιπον και παω για δοκιμη...όνομα Ελενα απο ? καζακσταν( έτσι μου είπε) καιμάλιστα με ρωτησε αν ξερω που πεφτει το καζακσταν. χχχχ. η γυναικα δεν παιζεται....καταρχην εβγαλε όλα της τα ρούχα...ότι φορούσε  και όχι μονο λιγο κατεβασμα τη φουστα και τελος...πολύ καλό κλαρίνο...θα μπορούσα άνετα να κάτσω μεχρι το πρωι...πολύ καλή.πολύ εξυπηρετική χωρίς βιασύνες.βγάζει πολύ καλά γούστα η κοπέλα.εγκρίνω και εννοειται οτι θα την ξαναπαρω

Giorgakis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ξανθιά ήταν φίλε μου? Με μαύρο μποτάκι?

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
ξανθια με ασπρη φουστα και γυαλια....τωρα για μποτακι...θα σε γελασω...δεν θυμαμαι αλλα  νομιζω οτι φορουσε μποτες

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια μονο ξανθιες ακουω και ξανθιες δεν βλέπω...!!!
τι εγινε με το ξανθο στο περιπτερο;
την μόνικα ενοω...
την ειδε κανεις;
εχθες περασα παλι απο τις 7 και μετα...τιιιιποοοοοταααααααα :think: :think: :think:
οποιος την ειδε ας μας πει...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
μάγκες χθες το βράδυ μετα απο μια δυσκολη μερα λόγω αγώνα που ειχα στην ξάνθη και λόγω νευρων που ειχα απο την κλοπη των 2 μου κινητων, ειπα να παω μια βολτα να δω τι παιζει....κανω 3-4 γύρες και όπως πάω να φυγω, πετυχαίνω μια τυπισα να περιμενει στη γιαννιτσων στο τελευταιο στενο πριν την κωλλέτη.καλή φαινότανε και ωραιο σωματακι...σταματαω λοιπον και μου λέει πιπα σεχ 30. την παιρνω λοιπον και παω για δοκιμη...όνομα Ελενα απο ? καζακσταν( έτσι μου είπε) καιμάλιστα με ρωτησε αν ξερω που πεφτει το καζακσταν. χχχχ. η γυναικα δεν παιζεται....καταρχην εβγαλε όλα της τα ρούχα...ότι φορούσε  και όχι μονο λιγο κατεβασμα τη φουστα και τελος...πολύ καλό κλαρίνο...θα μπορούσα άνετα να κάτσω μεχρι το πρωι...πολύ καλή.πολύ εξυπηρετική χωρίς βιασύνες.βγάζει πολύ καλά γούστα η κοπέλα.εγκρίνω και εννοειται οτι θα την ξαναπαρω

Από Καζακστάν είπες;;;
Αν είναι η αδερφή του Borat, αυτή είχε βγει 4η καλύτερη πόρνη στο Καζακστάν νομίζω :)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ποιός είναι ο Borat...??  :huh:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
2cfrryv.jpg

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τελικα εβγαλα ενα συμπερασμα μετα απο χρονια βολτας στις πιατσες μας
περασα σημερα απο γιαννιτσων απο τις 10.30 μεχρι κ τις 12.30 κ ειχε τα χαζοκοντομαυρομαλλικα αλβανακια απεναντυ απο τα κτελ κ κανα δυο τελειωμενα πρεζακια
το συμπερασμα μου τελικα φιλοι μου ειναι οτι στις πιατσες δεν μας παρεχουν γκομενες για να γαμαμε αλλα τρυπες,γιατι αν κρινω απο το συνολο ειναι σκατα κ μονο ενας απελπισμενος θα γαμουσε καποια απο αυτες
κατα καιρους εχουμε κ καλα μουνια δεν λεω,ερχονται κ φευγουν μεσα σε μια νυχτα αλλα γενικα επικρατει το χαος

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
+1 στον deker...  :tickedoff:

Stories