Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χροννια πολλα σε ολουσ.μπραβο arisk αυτεσ ειναι αναφορεσ μπραβο βοηθασ πολυ.αν βεβαια ελεγεσ κατι και για τησ τιμουλεσ θα ηταν ακομα καλυτερα τ πραγματα.το βουλγαρακι που πηρεσ ελεγε απο υπυρεσιεσ,η τιμη του ποσο ητανε.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Α, σχετικά με το σουβλάκι... Εεε.. Με αυτό που σούβλισα αντί για το πιτογυρίδιο ήθελα να πώ... Ελιάνα στο όνομα (ανάθεμα αν το λέω σωστά), Βουλγάρα, 23, μαυροτσούκαλο (μαλλί, επιδερμίδα, μάτια, ρούχα, μέχρι και εσώρουχα), σχετικά εμφανίσιμη, ευχάριστη, ωραίο κορμί, καλή πίπα, αλλά μέχρι εκεί...
Καταρχήν σπίτι δεν ερχόταν... Αν ήθελες στο δικό της με 50... Με 50 λοιπόν, πας στο σπίτι, σε κάνουν τουλούμι στο ξύλο 2-3 Βούλγαροι, μετά σε παίρνουν παροτύζα, σε σουβλίζουν, σου παίρνουν και πορτοφόλια, κινητά ή ότι άλλο καλό έχεις προνοήσει να έχεις πάνω σου σαν φιλόξενος Έλληνας και έπειτα, μετά απο αυτή τη νέα σεξουαλική εμπειρία επιστρέφεις ξαλαφρωμένος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στην ταπεινή καθημερινότητά σου...
Προσωπικά προτίμησα να τα αποφύγω όλα αυτά και να δοκιμάσω το σετάκι 40e-αμάξι... Όλες αυτές οι έξτρα παροχές θα μου έπεφταν λίγο βαριές μετά το αρνί και είπα να τις αποφύγω...  :birdman:
Μετά απο μια περιπλάνηση (Theesaloniki by night) ώσπου  να βρούμε ελεύθερη καβάντζα καταλήξαμε σε μια αλάνα κάτω απο κάτι μπαλκόνια, κάτι σαν δωρεάν drive in δηλαδή, μόνο που εδώ εσύ γαμούσες και απο τα μπαλκόνια έβλεπαν...
Όπως προείπα η πίπα καλή, αν και είχε βυζάρες σουτιέν δεν έβγαζε με τίποτα (υπήρχε σοβαρός λόγος...), ενώ και μια ψιλή μυρωδίτσα την είχε και σίγουρα δεν ήταν ευωδία (εδώ που τα λέμε και εσύ αν μπαινοβγείς σε 20 αμάξια και σε πηδήξουν 20 μαντραχαλάδες μια μποχίτσα θα την πάρεις για να είμαστε ειλικρινείς, ναι εσύ που διαβάζεις, εσένα εννοώ...  :2funny:)... Α και απο στάσεις μόνο ιεραποστολικό... Αποτέλεσμα...?? Μηδέν εις το πηλίκον... Που να χύσεις έτσι... Το μόνο που θα μπορούσα να χύσω έτσι θα ήταν κανα ποτήσι με νερό, αλλά δεν είχα ποτήρι μαζί μου οπότε έφυγα άπραγος, χωρίς να χύσω κάτι... Άλλη φορά θα παίρνω μαζί μου ένα ποτήρι με νεράκι τουλάχιστον να λέω ότι κάτι έχυσα...  :headbang:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστο χροννια πολλα και παλη να σαι καλα.η αναφορεσ σου ειναι τελειεσ αν σου ειναι ευκολο να τησ συνεχισεισ.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Χρόνια πολλά!!

Και καλά...  :fuck1:

Και μερικά κουτσομπολιά...
Επειδή η αστυνομία τις κυνηγάει πολύ, οι κοπέλες πλέον συνήθως δεν έχουν πάνω τους καπότες... Αν έχεις εσύ καλώς... Αλλιώς περνάτε απο το περίπτερο παίρνουν ένα κουτάκι, χρησιμοποιούν τη μία και τις άλλες στις αφήνουν...  :police:
Επίσης πολλές που δεν βγάζουν τα σουτιέν με τίποτα, όπως προείπα υπάρχει λόγος... Αν τους βγάλεις το σουτιέν έγινες πλούσιος... Κρύβουν μέσα τα λεφτά... Πας να πιάσεις βυζί και πιάνεις 50ευρο... :tits2:
Απ'ότι πήρε το αυτί μου υπάρχει και ένα θέμα με τους τράβελους... Δεν τις αφήνουν να πηγαίνουν στις καβάντζες που πάνε και αυτοί, τις κηνυγάνε... Άλλο και τούτο...  :knuppel:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Γεια σας παιδια εχω πολυ καιρο να γραψω,επισης εχω και πολυ καιρο να μπω στο σαιτ και παρατηρω οτι επεσε πολυ νεκρα.Τεσπα...
Χθες το βραδυ κατεβηκα για μια τσαρκα μετα απο καιρο και επικρατουσε σχεδον σε ολη την περιοχη η απολυτη νεκρα.
Απο Γιαννιτσων μερια ειδα μονο την Αλεκα με την μαυρη SLK.
Στην 26ης τωρα κατι γινοταν.
Πρωτη χωρις αυτοκινητο μια ξανθια με πολυ σγουρα και πολυ φουντωτα μαλλια πολυ καλη.οποιος την ξερει ας μας πει αν θελει ποια ειναι η συγκεκριμενη.Σε εκεινον το δρομο εχω χασει τη μπαλα δεν ξερω ποια ειναι ποια (Κελλυ,Ηλεκτρα κλπ.)Γιαυτο οποιος ξερει ας μου πει ποια ειναι αυτη η ξανθια. H KEΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
Μετα απο αυτην η Σονια με το πολο.
Και πιο κατω κοντα στη 2η σταση ενα smart με μια μαυρομαλλα μεσα οχι τοσο καλη. Η ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΜΑΛΛΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.
Αυτα τα ολιγα..δεν φορτωσα γιατι οπως εχουμε πει και αλλες φορες το σημειο εκει ειναι δυσκολο γιατι εχει κινηση (απορω ακομα γιατι κανουν εκει πιατσα). ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ
Σας χαιρετω ολους και ελπιζω να ξαναζωντανεψουμε λιγο εδω μεσα........ ΑΜΗΝ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
Με κεφαλαία γράμματα οι απαντήσεις μου φιλαράκο, αποτυπωμένες στο προϋπάρχον σου κείμενο.

taurus4

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Α, σχετικά με το σουβλάκι... Εεε.. Με αυτό που σούβλισα αντί για το πιτογυρίδιο ήθελα να πώ... Ελιάνα στο όνομα (ανάθεμα αν το λέω σωστά), Βουλγάρα, 23, μαυροτσούκαλο (μαλλί, επιδερμίδα, μάτια, ρούχα, μέχρι και εσώρουχα), σχετικά εμφανίσιμη, ευχάριστη, ωραίο κορμί, καλή πίπα, αλλά μέχρι εκεί...
Καταρχήν σπίτι δεν ερχόταν... Αν ήθελες στο δικό της με 50... Με 50 λοιπόν, πας στο σπίτι, σε κάνουν τουλούμι στο ξύλο 2-3 Βούλγαροι, μετά σε παίρνουν παροτύζα, σε σουβλίζουν, σου παίρνουν και πορτοφόλια, κινητά ή ότι άλλο καλό έχεις προνοήσει να έχεις πάνω σου σαν φιλόξενος Έλληνας και έπειτα, μετά απο αυτή τη νέα σεξουαλική εμπειρία επιστρέφεις ξαλαφρωμένος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στην ταπεινή καθημερινότητά σου...
Προσωπικά προτίμησα να τα αποφύγω όλα αυτά και να δοκιμάσω το σετάκι 40e-αμάξι... Όλες αυτές οι έξτρα παροχές θα μου έπεφταν λίγο βαριές μετά το αρνί και είπα να τις αποφύγω...  :birdman:
Μετά απο μια περιπλάνηση (Theesaloniki by night) ώσπου  να βρούμε ελεύθερη καβάντζα καταλήξαμε σε μια αλάνα κάτω απο κάτι μπαλκόνια, κάτι σαν δωρεάν drive in δηλαδή, μόνο που εδώ εσύ γαμούσες και απο τα μπαλκόνια έβλεπαν...
Όπως προείπα η πίπα καλή, αν και είχε βυζάρες σουτιέν δεν έβγαζε με τίποτα (υπήρχε σοβαρός λόγος...), ενώ και μια ψιλή μυρωδίτσα την είχε και σίγουρα δεν ήταν ευωδία (εδώ που τα λέμε και εσύ αν μπαινοβγείς σε 20 αμάξια και σε πηδήξουν 20 μαντραχαλάδες μια μποχίτσα θα την πάρεις για να είμαστε ειλικρινείς, ναι εσύ που διαβάζεις, εσένα εννοώ...  :2funny:)... Α και απο στάσεις μόνο ιεραποστολικό... Αποτέλεσμα...?? Μηδέν εις το πηλίκον... Που να χύσεις έτσι... Το μόνο που θα μπορούσα να χύσω έτσι θα ήταν κανα ποτήσι με νερό, αλλά δεν είχα ποτήρι μαζί μου οπότε έφυγα άπραγος, χωρίς να χύσω κάτι... Άλλη φορά θα παίρνω μαζί μου ένα ποτήρι με νεράκι τουλάχιστον να λέω ότι κάτι έχυσα...  :headbang:
καλα arisk και γαμω τις περιγραφες!δεν παιζεσε ρε φιλε

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου ρε arisk με τις περιγραφες σου,με κανες και εσκασα στα γελια παλι :2funny: :2funny: :2funny:.Ρε συ καντο επαγγελμα εχεις ταλεντο.Οσον αναφορα για τις κοπελιτσες που βγηκαν απο το κωλομπαρο δεν ειναι θαμωνες,σκανε μυτη που και που επειδη ειναι γκομενες απο την παρεα του ιου αφεντικου και περνανε για κανα γεια.Κατα τ'αλλα φτωχα πραμματα στην πιατσα εκτος απο ενα βουλγαρακι εκει στην αρχη τις γιαννιτσων μεσα στην παρεα των 3-4,το ονομα αυτη την στιγμη μου διαφευγει.Δεν εχω δοκιμασει αλλα οταν το κανω θα σας πω εντυπωσεις.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ευχαριστω David για την πληροφορηση.Η Κελλυ ειναι πολυ δυνατη τωρα στο κρεβατι δεν ξερω αλλα εμφανησιακα ειναι πολυ καλη.Οσο για την Ηλεκτρα ισως να μην ειδα καλα γιατι περασα και σχετικα γρηγορα (κολοσημειο οπως ειπαμε)...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
χθές το βράδυ πήγα μια βόλτ ακαι ....πήρα τη μαρία...την αδυνατούλα που πέρσυ είχε μάυρα μακρυά μαλλιά και φορούσε γυαλιά με ένα σκουλαρίκι πάνω απο τα χείλη....  τη συναντησα την περασμένη βδομάδα μετά απο πολλούς μήνες ...με κοντό μαλλί και βαμμένο κόκκινο...και δοκιμασα το απίθανο τσιμπούκι της....(γυμνό)....ΑΠΛΆ ΤΈΛΕΙΟ...δεν έχω λόγια...και....όλα μέσα...:)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χθές το βράδυ πήγα μια βόλτ ακαι ....πήρα τη μαρία...την αδυνατούλα που πέρσυ είχε μάυρα μακρυά μαλλιά και φορούσε γυαλιά με ένα σκουλαρίκι πάνω απο τα χείλη....  τη συναντησα την περασμένη βδομάδα μετά απο πολλούς μήνες ...με κοντό μαλλί και βαμμένο κόκκινο...και δοκιμασα το απίθανο τσιμπούκι της....(γυμνό)....ΑΠΛΆ ΤΈΛΕΙΟ...δεν έχω λόγια...και....όλα μέσα...:)
μουνι παλι δεν εδινε? τι ιστορια ειπε αυτην την φορα? δεν λεω καλη η πιπα αλλα μετα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χρόνια πολλά!!

Και καλά...  :fuck1:

Και μερικά κουτσομπολιά...
Επειδή η αστυνομία τις κυνηγάει πολύ, οι κοπέλες πλέον συνήθως δεν έχουν πάνω τους καπότες... Αν έχεις εσύ καλώς... Αλλιώς περνάτε απο το περίπτερο παίρνουν ένα κουτάκι, χρησιμοποιούν τη μία και τις άλλες στις αφήνουν...  :police:
Επίσης πολλές που δεν βγάζουν τα σουτιέν με τίποτα, όπως προείπα υπάρχει λόγος... Αν τους βγάλεις το σουτιέν έγινες πλούσιος... Κρύβουν μέσα τα λεφτά... Πας να πιάσεις βυζί και πιάνεις 50ευρο... :tits2:
Απ'ότι πήρε το αυτί μου υπάρχει και ένα θέμα με τους τράβελους... Δεν τις αφήνουν να πηγαίνουν στις καβάντζες που πάνε και αυτοί, τις κηνυγάνε... Άλλο και τούτο...  :knuppel:
καλα ρε συ ειναι ποινικο αδικημα να κουβαλαει η γυναικα καποτες; :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε που παμε ωρε.... :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Όχι βέβαια... απλά στην συγκεκριμένη περιοχή η κατοχή προφυλακτικών αποδεικνύει το άλλο ποινικό αδίκημα...

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Καλημερα παιδια ...
Τι γινετε ρε σεις πολυ νεκρα εχει πεσει δεν κατεβαινει κανεις στην πιατσα???
Η στην πιατσα εχει τοσο νεκρα που δεν υπαρχει κατι να γραφτει???

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολα τα παιδια.η κελλυ αξιζει μαγκεσ την εχω παρει πολλεσ φορεσ 50 ευρω στο αμαξι αλλα τα αξιζει παιρνασ πολυ καλα,χωρια που ειναι κουκλαρα πανεμορφη.100 σπιτι στην καλαμαρια.επισησ στο city gate δοκιμασα βυκτορια 40 στο αμαξι πολυ καλη με βυζι τουμπανο.  νανα στο βενζιναδικο 30 ευρω αμαξι πολυ καλο τραβοmilf.η χριστινα 30 ευρω σε αμαξι λιγο μεγαλη αλλα πολυ καλο σωμα και τελειεσ υπυρεσιεσ.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εκεινο το πιτσιρικη με τα γαλανα ματια την μονικα την πετυχε κανεισ στο περιπτερω απεναντι απο το city gate.40 στο αμαξι μου ειχε πει.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Χθες ήμουν στην περιοχή αλλά πολύ νωρία για να γίνει κάτι και με οικογενειακές υποχρεώσεις μπλεγμένος... πάντως η περιοχή σφίζει από ζωή όσο έχει ήλιο... και καλές περιπτώσεις είδα (όχι της πιάτσας) αλλά ας όψεται...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια να ρωτησω κατι.μια αλικη που ειχα παρει πριν ενα χρονο και κατι μελαχροινη απο την 26ησ ξερει κανεισ τη απεγεινε,μου ειχε πει 30 στο αμαξι μου προτινε και ακαποτω κατι που φυσικα αρνηθηκα ευτυχωσ,γιατι μετα απο αυτο διαβασα απο συναγωνιστη οτι ηταν πρεζακι.ξερει κανεισ τη απεγεινε μετα την συναντισει θυμαμαι μου ειπε να παω να κιομειθω μαζι τησ σε ενα σπιτι στο γηπεδο του βαο,κατι που φυσικα αρνηθηκα γιατι εβλεπα κατι περειεργο στο φερσιμο τησ γελαγε μονη τησ κτλ πρεπει να ηταν φτιαγμενη αγρια.ξερει κανεισ τι απεγεινε.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
παιδια να ρωτησω κατι.μια αλικη που ειχα παρει πριν ενα χρονο και κατι μελαχροινη απο την 26ησ ξερει κανεισ τη απεγεινε,μου ειχε πει 30 στο αμαξι μου προτινε και ακαποτω κατι που φυσικα αρνηθηκα ευτυχωσ,γιατι μετα απο αυτο διαβασα απο συναγωνιστη οτι ηταν πρεζακι.ξερει κανεισ τη απεγεινε μετα την συναντισει θυμαμαι μου ειπε να παω να κιομειθω μαζι τησ σε ενα σπιτι στο γηπεδο του βαο,κατι που φυσικα αρνηθηκα γιατι εβλεπα κατι περειεργο στο φερσιμο τησ γελαγε μονη τησ κτλ πρεπει να ηταν φτιαγμενη αγρια. ξερει κανεισ τι απεγεινε.
Η Αλίκη... [move]...στο ναυτικό[/move]

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα σε ολα τα παιδια.η κελλυ αξιζει μαγκεσ την εχω παρει πολλεσ φορεσ 50 ευρω στο αμαξι αλλα τα αξιζει παιρνασ πολυ καλα,χωρια που ειναι κουκλαρα πανεμορφη.100 σπιτι στην καλαμαρια.επισησ στο city gate δοκιμασα βυκτορια 40 στο αμαξι πολυ καλη με βυζι τουμπανο.  νανα στο βενζιναδικο 30 ευρω αμαξι πολυ καλο τραβοmilf.η χριστινα 30 ευρω σε αμαξι λιγο μεγαλη αλλα πολυ καλο σωμα και τελειεσ υπυρεσιεσ.

Ρε συ η Νανα που λες και η Χριστινα ποιες ειναι κυκλοφορουν με αμαξι η με τα ποδια???
Και tη Βικτωρια ποια εννοεις με την ασημι CLK???

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εξορμησει χθεσ το βραδυ στισ πιατσεσ τησ πολησ.στην γιαννιτσων ενα κοριτσακη μου φανηκε πολυ καλη περιπτωση μελαχροινο με ωραιο σωμα ,κατερινα απο δραμα μου ειπε 40ε ξερει κανεισ κατι γιατι δεν κατεθεσα τελικα.ειδα και αλλα 2 κοριτσακια μελαχροινα.η τρ αλεκα με την clk μαυρω και η βικτορια με clk ασημι και κανα δυο πρεζονια τησ κακιασ ωρασ.στην 26ησ τωρα ητασ η κελλυ 50ε,φιονα 50ε,σονια 30ε,νεφελη αφτην πρωτη φορα στην ζωη μου την ειδα καλο μωρακι παντοσ στα 50ε.τωρα στισ καταθεσεισ,κατεθεσα καταρχην που αλλου θα ελεγα στην κελλυ και περασα πολυ ωραια μαζι τησ ειναι το νο1.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom