Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zamor

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα.
Καλώς ήρθες Zamor .
Για δώσε μια περίληψη να ξέρουμε πού βρίσκεσαι και να σε γνωρίσουμε .
Τι ξέρεις από πιάτσα ή είσαι νέος γενικά και ότι έχεις διαβάσει εδώ ;
Καλημέρα. Από πιάτσα περνάω περιστασιακά εδώ και αρκετά χρόνια όμως. Περίπου από το 2000. Σας διάβαζα όχι και πολύ τακτικά. Ηλικιακά είμαι στα 50. Έχω πάει με αρκετές κοπέλες από την πιάτσα κατά καιρούς. Δεν κρατούσα ποτέ μέχρι σήμερα ονόματα τηλέφωνα κλπ γιατί έτσι είναι ο τρόπος που έχω. Με την Χρύσα που λέτε παράδειγμα είχα πάει μια φορά πριν καμία τριετία που εμφανισιακά ήταν όμορφη και τότε τουλάχιστον δεν φαινόταν να έκανε χρήση. Μετά που την ξαναείδα δυστυχώς έχασε πολύ. Έχω πάει με Βουλγάρες, Σερβιδες, Ελληνίδες, με μαύρες και με τζανκια λιγες φορές. Με τρανσ ποτέ, ούτε και θα ήθελα. Τελευταία μου φορά ήταν προ τετραμήνου λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Πάντα μπορώ να πω περνούσα καλά με τις κοπέλες. Στο οικονομικό κομμάτι δεν απλωνομαι και πολύ εκτός αν κάτι είναι εξαιρετικό πράγμα τις σημερινές μέρες λίγο δύσκολο. Πήγαινα κυρίως με το αυτοκίνητο και σπάνια σε ξενοδοχείο όταν έβλεπα κάτι καλό. Με το αυτοκίνητο έχω εκεί κοντά δικό μου χώρο περιφραγμένο και το κάναμε εκεί με ασφάλεια. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια άσχετα πως φαίνεται τώρα και λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών οι πιάτσες γενικά θα ανθίσουν. Απλά δεν είναι ακόμα τόσο ώριμες οι καταστάσεις.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.545
Πόντοι
456
Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε...
Εγω επειδη γαμαω συχνα στην χλοης οταν κανω βολτα....Να ξερεις ενα πραγμα....Θα σου σπασω τα πα'ι'δια τσογλανε αν σε πετυχω! χωρις να ξερω την φατσα σου θα σε καταλαβω! Κωλοπαιδαρα.....Που εχεις το θρασος και στελνεις μυνημα να ρωτησεις....

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Καλημέρα.

Καλημέρα. Από πιάτσα περνάω περιστασιακά εδώ και αρκετά χρόνια όμως. Περίπου από το 2000. Σας διάβαζα όχι και πολύ τακτικά. Ηλικιακά είμαι στα 50. Έχω πάει με αρκετές κοπέλες από την πιάτσα κατά καιρούς. Δεν κρατούσα ποτέ μέχρι σήμερα ονόματα τηλέφωνα κλπ γιατί έτσι είναι ο τρόπος που έχω. Με την Χρύσα που λέτε παράδειγμα είχα πάει μια φορά πριν καμία τριετία που εμφανισιακά ήταν όμορφη και τότε τουλάχιστον δεν φαινόταν να έκανε χρήση. Μετά που την ξαναείδα δυστυχώς έχασε πολύ. Έχω πάει με Βουλγάρες, Σερβιδες, Ελληνίδες, με μαύρες και με τζανκια λιγες φορές. Με τρανσ ποτέ, ούτε και θα ήθελα. Τελευταία μου φορά ήταν προ τετραμήνου λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Πάντα μπορώ να πω περνούσα καλά με τις κοπέλες. Στο οικονομικό κομμάτι δεν απλωνομαι και πολύ εκτός αν κάτι είναι εξαιρετικό πράγμα τις σημερινές μέρες λίγο δύσκολο. Πήγαινα κυρίως με το αυτοκίνητο και σπάνια σε ξενοδοχείο όταν έβλεπα κάτι καλό. Με το αυτοκίνητο έχω εκεί κοντά δικό μου χώρο περιφραγμένο και το κάναμε εκεί με ασφάλεια. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια άσχετα πως φαίνεται τώρα και λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών οι πιάτσες γενικά θα ανθίσουν. Απλά δεν είναι ακόμα τόσο ώριμες οι καταστάσεις.
Ωραίος φίλε , οργανωμένο σε βρίσκω αφού πήρες και δική σου περίφραξη .
Περιμένουμε καμία ωραία ενημέρωση όταν βρίσκεσαι στα μέρη μας .
Αν δυσκολέψουν τα πράγματα θα σε έχουμε υπόψιν,να ξέρεις ότι βάση του νόμου του νήματος σε επικίνδυνους καιρούς η μάντρα κατάσχεται για ασφαλή καβατζα .
Πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δηλώθηκες .

Panopticon7

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ νέος εδώ αλλά και στην Θεσσαλονίκη γενικότερα, προσπαθώ να εντοπίσω κορασίδες στους δρόμους για εναπόθεση σπέρματος.

Καλά να μας μπεί το 2025 Χρόνια πολλά σε όλους.

Zamor

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα. Γρήγορο πέρασμα χθες κατά τις 10 το βράδυ. Τίποτα το αξιόλογο. Στην διχάλα ήταν μια κοντουλα με μαύρα μαλλιά ομορφούλα και απέναντι από το βενζινάδικο της διχαλας μια μεγαλουτσικη γύρο στα 40 με μπλε φόρεμα καστανό Ξάνθη αδύνατη. Την ρώτησα σχετικά αλλά μου είπε περίμενε κάποιον και να περάσω σε καμία ωρα. Πέρασα αλλά δεν την ξαναείδα . Χλόης επίσης δύο τσιγγανακια μικρά σε ηλικία όχι κάτι το ιδιαίτερο και μια μαύρη στο φανάρι. Αυτά.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.555
Πόντοι
2.356
Καλημέρα.

Βγάλε κανένα αντικλείδι κ Για μας αδερφέ μπας κ γλυτώσουμε από τους ματακηδες :rockon::rockon:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.206
Πόντοι
7.095

Zamor

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πριν λίγο όπως έρχεσαι από τα ΚΤΕΛ αμέσως μετά τις γραμμές υπήρχε μια καστανό Ξάνθη ωραία κοπελιά γύρω στα 30 με κότσο στα μαλλιά. Δεν σταμάτησα γιατί είχε αρκετή κίνηση εκείνη την ώρα. Αμέσως μετά την είδα και στην διχάλα αλλά ανέβηκε σε αυτοκίνητο και έφυγε.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.545
Πόντοι
456
Καλησπέρα. Πριν λίγο όπως έρχεσαι από τα ΚΤΕΛ αμέσως μετά τις γραμμές υπήρχε μια καστανό Ξάνθη ωραία κοπελιά γύρω στα 30 με κότσο στα μαλλιά. Δεν σταμάτησα γιατί είχε αρκετή κίνηση εκείνη την ώρα. Αμέσως μετά την είδα και στην διχάλα αλλά ανέβηκε σε αυτοκίνητο και έφυγε.
Ναι και;

Zamor

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Τίποτα παραπάνω. Δεν την ξαναείδα. Στεκόταν στην διχάλα όταν γύρισα ξανά. Απλά την ανέφερα γιατί είχε χαρακτηριστικό κότσο στα μαλλιά μήπως σας λέει κάτι. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έκανε πιάτσα

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.545
Πόντοι
456
Τίποτα παραπάνω. Δεν την ξαναείδα. Στεκόταν στην διχάλα όταν γύρισα ξανά. Απλά την ανέφερα γιατί είχε χαρακτηριστικό κότσο στα μαλλιά μήπως σας λέει κάτι. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έκανε πιάτσα
οκ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.555
Πόντοι
2.356
Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες λες δε την ξανάειδες κ μετά λες στεκόταν στην διχάλα
Ψηλή κοντή αδύνατη ξανθιά κ τι ώρα περίπου

Zamor

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες λες δε την ξανάειδες κ μετά λες στεκόταν στην διχάλα
Ψηλή κοντή αδύνατη ξανθιά κ τι ώρα περίπου
Εννοώ αυτό που γράφω δηλαδή ότι όταν γύρισα προς τα πίσω στεκόταν στην διχάλα. Με το που έφτασα όταν έκανα αναστροφή, σταμάτησε ένα γκρι Όπελ κορσα. Δεν μπήκε κατευθείαν μέσα. Κάτι είπαν από το παράθυρο του συνοδηγού και μετά μπήκε μέσα. Αρκετά ψηλή μου φάνηκε γύρω στο 1,75, κανονικά κιλά προς το αδύνατο με ωραίο πρόσωπο βαμμένη. Φορούσε μαύρο κολάν, κάτι μποτάκια με τακούνι και κόκκινο μπουφάν με κουκούλα.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.948
Πόντοι
201
Εννοώ αυτό που γράφω δηλαδή ότι όταν γύρισα προς τα πίσω στεκόταν στην διχάλα. Με το που έφτασα όταν έκανα αναστροφή, σταμάτησε ένα γκρι Όπελ κορσα. Δεν μπήκε κατευθείαν μέσα. Κάτι είπαν από το παράθυρο του συνοδηγού και μετά μπήκε μέσα. Αρκετά ψηλή μου φάνηκε γύρω στο 1,75, κανονικά κιλά προς το αδύνατο με ωραίο πρόσωπο βαμμένη. Φορούσε μαύρο κολάν, κάτι μποτάκια με τακούνι και κόκκινο μπουφάν με κουκούλα.
Φιλε χωρις να θελω να σε τρολαρω νομιζω οτι μιλας για τη κοκκινοσκουφιτσα. Καλο καυλακι ....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Φιλε χωρις να θελω να σε τρολαρω νομιζω οτι μιλας για τη κοκκινοσκουφιτσα. Καλο καυλακι ....
Αλήτες.... κοροϊδεύετε τον νέο!
Zamor μην δίνεις σημασία χαβαλε κάνουν ,πάντως από το σημείο ήταν πρεζόνι να ξέρεις

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.206
Πόντοι
7.095
Αλήτες.... κοροϊδεύετε τον νέο!
Zamor μην δίνεις σημασία χαβαλε κάνουν ,πάντως από το σημείο ήταν πρεζόνι να ξέρεις
Όλες πρεζόνια τις έχεις βγάλει.

Κυρία με γαλλικα μπαλέτο και πιανο ήταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom