Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ναι αλλά εγώ χρησιμοποίησα την λέξη ρίσκο δεν είπα να πάμε όλα και είναι ασφαλές σε οποιαδήποτε...και στα στούντιο να πας πάλι ρίσκο είναι και από έχουν κολλήσει χιλιαδυο τόσα χρόνια... Άρα δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση
Δεν κάνουμε καμία ανάλυση ,απλά ήθελα να κόψω την άσκοπη διαφήμιση,με 20 ευρώ ακα τσιμπούκι θα σου πάρουν όλες ,το θέμα είναι να μην τη πατήσεις.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Δεν κάνουμε καμία ανάλυση ,απλά ήθελα να κόψω την άσκοπη διαφήμιση,με 20 ευρώ ακα τσιμπούκι θα σου πάρουν όλες ,το θέμα είναι να μην τη πατήσεις.
Προσωπικά από το 2018 δεν είδα κανέναν να γράφει ότι την πάτησε και κόλλησε κάτι εκτός και αν το κρατάνε κρυφό

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπόν επειδή πάσχουμε τον τελευταίο καιρό σε τακτικές ενημερώσεις είπα να κάνω μια βόλτα σήμερα, παλαιότερα είχαμε καθημερινά 2 και 3 reports από συναδέλφους. Πρώτες βόλτες 21:05-21:30. Στο σημείο της Άννας περούκας μια κυρία της διπλανής πόρτας γύρω στα 40-45 που πιο παλιά στεκόταν από απέναντι του στενού χλόης μέχρι το πόστο της Σόνιας, πιο κάτω Ιουλία με κόκκινο μπουφάν και σκούφο σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα, stilo λυγεροκορμη και αφορτωτη σε όλες τις βόλτες μου στο σημείο της, χλόης άδεια όλη την ώρα , απέναντι οι δύο χοντρές, ντανιελα την είδα μόνο σε μια βόλτα μου, νταιζακη στην διχαλα και γερμανοβουλγαρακι συνεχή φορτωματα την πέτυχα επίσης μια φορά. Επόμενη βόλτα στις 22:20 όλες οι ανωτέρω στα πόστα τους, και πέτυχα και το Cayenne, την Ιουλία που έφευγε και την Αλβα. Ήσυχη νύχτα χωρίς πολλές επιλογές, τιμήθηκε το νταιζακη που είχα να την δω 2 εβδομάδες με πολύ όρεξη και διάθεση από πλευρά της Νταίζης που είχε να με δει καιρό :grin:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Επίσης μια παρατήρηση, ο συνάδελφος που ενημερώσε για τα ακα του γερμανοβουλγαρακιου, λέτε να είναι υπεύθυνος για τα συνεχή φορτωματα του? Σήμερα το είδα μόνο μια φορά και φορτώνονταν σε ένα ασημί Yaris στις 21:20 περίπου. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του, μάλλον δεν έκλεισε μπούτι σήμερα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Επιστροφή Ανελιας. Από αύριο ξεκινάει κανονικά. Κάναμε λιγο κουβεντα αφού με χαιρέτησε στο φανάρι της Αγ. Παρασκευής, μόλις έφτασε από Βουλγαρία, μέχρι να έρθει η Ντανιελα. Αλλα η Ντανιελα τα έριχνε τα κέρδη της βραδιας στα οπαπ play στο shell.
Επίσης μια παλιά ελληνιδα 40αρα με ξανθο μαλλι κοντό καθοταν στο σημείο απέναντι από την Ιουλία. Ψηλη με ένα μακρι μπουφάν μπεζ περίπου. Λία μου είπε 10 πιπα 20 σεξ.
Βόλτα περασμα γύρω στις 10 με 11. Έλενα συμπεθέρα έφευγε με τον ταρίφα που την πηγαίνωφερνει γύρω στις 10.

Εχθες εμφανίστηκε ένα από τα καινούργια που αναφερθηκα με το σκουφι. Αδύνατο κάστανο μαλλί με φράντζα βαμμένη ξανθο ροζ πλεον και ωραία χειλια βαμμένα. Κριμα το κοριτσάκι είναι αρκετά όμορφο για να έχει ξεπέσει σε πρέζα κ πιατσα. Παντως εχθες ήταν φτιαγμένη. Φόρτονοταν κανονικά.
Επισης διχάλα κ εχθες κ σημερα μια ξανθιά αδυνατη με έντονα βαμμένα χείλια ελληνιδα, βγαίνει και μεσημέρια. Σήμερα ήταν με μινι μαύρο με σκισιματα γυμνά πόδια. Μοιάζει στο προφίλ λίγο την Στελλα (rip) στην μύτη. Επισης πάλι εχθες Μαριάννα στο δρόμο προς τα ΚΤΕΛ στριβωντας στην διχαλα. Και εχθές ίδια ώρα αύτα δλδη 10 με 11.30
Και Μαρία τσιγγάνα αθηναια με καινούργιο τεμάχιο της ίδιας φυλής στην κτηνιατρική στρίβοντας για αναγεννησεως.
Βενζίνη yes but sex no.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Επιστροφή Ανελιας. Από αύριο ξεκινάει κανονικά. Κάναμε λιγο κουβεντα αφού με χαιρέτησε στο φανάρι της Αγ. Παρασκευής, μόλις έφτασε από Βουλγαρία, μέχρι να έρθει η Ντανιελα. Αλλα η Ντανιελα τα έριχνε τα κέρδη της βραδιας στα οπαπ play στο shell.
Επίσης μια παλιά ελληνιδα 40αρα με ξανθο μαλλι κοντό καθοταν στο σημείο απέναντι από την Ιουλία. Ψηλη με ένα μακρι μπουφάν μπεζ περίπου. Λία μου είπε 10 πιπα 20 σεξ.
Βόλτα περασμα γύρω στις 10 με 11. Έλενα συμπεθέρα έφευγε με τον ταρίφα που την πηγαίνωφερνει γύρω στις 10.

Εχθες εμφανίστηκε ένα από τα καινούργια που αναφερθηκα με το σκουφι. Αδύνατο κάστανο μαλλί με φράντζα βαμμένη ξανθο ροζ πλεον και ωραία χειλια βαμμένα. Κριμα το κοριτσάκι είναι αρκετά όμορφο για να έχει ξεπέσει σε πρέζα κ πιατσα. Παντως εχθες ήταν φτιαγμένη. Φόρτονοταν κανονικά.
Επισης διχάλα κ εχθες κ σημερα μια ξανθιά αδυνατη με έντονα βαμμένα χείλια ελληνιδα, βγαίνει και μεσημέρια. Σήμερα ήταν με μινι μαύρο με σκισιματα γυμνά πόδια. Μοιάζει στο προφίλ λίγο την Στελλα (rip) στην μύτη. Επισης πάλι εχθες Μαριάννα στο δρόμο προς τα ΚΤΕΛ στριβωντας στην διχαλα. Και εχθές ίδια ώρα αύτα δλδη 10 με 11.30
Και Μαρία τσιγγάνα αθηναια με καινούργιο τεμάχιο της ίδιας φυλής στην κτηνιατρική στρίβοντας για αναγεννησεως.
Βενζίνη yes but sex no.
Μαρία Αθηναία μαζί με το καινούριο τα ανέφερα πριν λίγες μέρες και εγώ στο σημείο.
Εχει πέσει πολύ η πιάτσα λογο έλλειψης Βουλγάρων.
Έχουν μείνει λίγες και τα πρεζόνια..ελπίζω να αλλάξει γρήγορα ,τα μικρά βουλγαρακια πλέον κάνουν γρήγορες αρπαχτες και εξαφανίζονται.
Επίσης και η ξανθιά απέναντι από την Ιουλία έχει καμία 10ρια μέρες που βγαίνει.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
2 η ωρα που γυρνουσα απο ποτο δεν υπηρχε ψυχη παντως, δεν ξερω που την βρηκα την ορεξη και αντι να παω σπιτι ειπα να κανω μια περασια την γιαννιτσων και μια την μοναστηριου. Μονο μια μαυρη ειδα πριν το today.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Χθες τη νύχτα μετά τα μεσάνυχτα γυναίκα είχε και στην Κυριλου λίγο πριν τη γωνία με Γιαννιτσών, ένα έκφυλο μιλφ που πρώτη φορά βλέπω... και με επιφύλαξη, γιατί δε μου φάνηκε για κρος, και στη Σαπφούς ένα νεαρό κορίτσι μπροστά ακριβώς στην αλάνα που είναι και καβατζα εκεί...δεν είναι από τα γνωστά γυφτοκρος και ήταν φουλ θηλυκό, πρέπει να κάνω πολύ λάθος δηλαδή.

Το stilo κλασικά στη θέση του...
Μαμά Σόνιας απέναντι από το ερείπιο...
Δύο τελειωμένες πρεζουδες στη διχάλα.
3 γύφτισσες μεταξύ των οποίων η ξανθιά από Χλόης, λίγο πριν το 4αλλ και μάλιστα μπαινοβγαίνουν και στην πολυκατοικία εκεί όπως πρόσεξα.

Απέναντι από παιδική χαρά στη γωνία 3 κρος πλέον συν η ξανθιά τρανς Κέλλυ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.423
Πόντοι
34.538
Χθες τη νύχτα μετά τα μεσάνυχτα γυναίκα είχε και στην Κυριλου λίγο πριν τη γωνία με Γιαννιτσών, ένα έκφυλο μιλφ που πρώτη φορά βλέπω... και με επιφύλαξη, γιατί δε μου φάνηκε για κρος, και στη Σαπφούς ένα νεαρό κορίτσι μπροστά ακριβώς στην αλάνα που είναι και καβατζα εκεί...δεν είναι από τα γνωστά γυφτοκρος και ήταν φουλ θηλυκό, πρέπει να κάνω πολύ λάθος δηλαδή.

3 γύφτισσες μεταξύ των οποίων η ξανθιά από Χλόης, λίγο πριν το 4αλλ και μάλιστα μπαινοβγαίνουν και στην πολυκατοικία εκεί όπως πρόσεξα.

Το νεαρο κοριτσι το ειδα και εγω Αλ,εκει που λες.
Κοντοπουτανο,ψιλογυφτακι το εκοψα.
Γυρισε προσωπο μολις περνουσα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Η νεαρή που είδες Αλ ,είναι μάλλον η νέα που εμφανίστηκε με την Αθηναία εδώ και λίγες μέρες ,από νωρίς βγαίνουν στην στροφή από την κτηνιατρική προς αναγεννήσεως ακριβώς στην καβατζα των κρος .
Γυφτάκι είναι μάλλον μεταγραφή Αθήνας και αυτή

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Είναι η Μαρία η τσιγγάνα (αθηναια) και η παρτενέρ της εκεί Σαπφούς. Λογικα Κυρίλλου θα ερχόταν από πελάτη για να γυρίσει πίσω στο πόστο της. Αν φορούσε κ άσπρο μπουφάν η Μαρια είναι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Είναι η Μαρία η τσιγγάνα (αθηναια) και η παρτενέρ της εκεί Σαπφούς. Λογικα Κυρίλλου θα ερχόταν από πελάτη για να γυρίσει πίσω στο πόστο της. Αν φορούσε κ άσπρο μπουφάν η Μαρια είναι.
Και εγώ έτσι κατάλαβα φίλε μου .
Προχθές στέκονταν μπροστά στην καβατζα των κρος ..και όταν έκανα κύκλο για να τις ξανά τσεκαρω περπατούσαν στην αναγεννήσεως και πήγαιναν προς Σαπφούς .ίσως έχουν κάποιο χώρο εκεί και μένουν για αυτό κινούνται σε αυτούς τους δρόμους.
Το γερμανοβουλγαρακι πάντως ξανά μετακόμισε μοναστηριού.
Το καινούριο πρεζόνι το είδα και σήμερα το μεσημέρι με την ξανθιά φρατζα ..γρήγορα θα μπαζωσει και αυτό φαίνεται ότι μπήκε με φορά στον βούρκο.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Εγώ προχθές πέτυχα στην Βίτσι στην πίσω μεριά του Δαβανοπουλου,πίσω από την καβάτζα της Συλβιας να βγαίνει ένα με κολλητό τζιν και μαύρο μπουφάν….Αλλα είχε πολλούς καρχαρίες γύρω και δεν σταμάτησα…3 φορές πέρασα πάντως και φορτωνόταν συνέχεια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Εγώ προχθές πέτυχα στην Βίτσι στην πίσω μεριά του Δαβανοπουλου,πίσω από την καβάτζα της Συλβιας να βγαίνει ένα με κολλητό τζιν και μαύρο μπουφάν….Αλλα είχε πολλούς καρχαρίες γύρω και δεν σταμάτησα…3 φορές πέρασα πάντως και φορτωνόταν συνέχεια
Αδύνατη με μαύρα μαλλιά, σκιννυ;
Η Νταίζη από τις συμπεθερες είναι .δεν βγαίνει συχνά πάνω στην μοναστηριού,συνήθως περιμένει μέσα στην καβατζα

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Εμενα ποτε θα με κανετε τιμημένο μελος ;;;!!!
Γραφω πανω απο 15 χρόνια εδω μεσα!!!
48 μηνύματα ετησίως μέσος όρος...καλά πας και εσύ πουλάκι μου...θες τιμητική πλακέτα μήπως;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Ποια Μαρια;;
Ειναι παλια ;;;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.724
Πόντοι
736
Η Σβεντα η μελαχρινή Βουλγάρα με την κορμάρα και τα ψιλοκαλα ελληνικά που στέκεται στη διχαλα είναι αυτή η Σβετα που λέγατε πιο πισω στο νήμα λίγο παλιοτερα για ακαποτά ξεκώλιασματα κλπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom