Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Επισκεψη πριν λιγο στην πολη. Μετα απο την φολα στον οικο...βολτες στην πιατσα. Αλβα κ Σια απεναντι απο 4all μαζι κ ο λεβεντης αντρας. Στα μαυρα ντυμενες κ οι δυο. Η Σια φορουσε κ την κουκουλα. Παραδιπλα η γνωστη ευσωμουλα. Ιουλια με κοκκινο μπουφαν μαζι με μια ακομη που δεν την ειχα δει ξανα. Μαρια Φιατ...Σονια Κρητικια απεναντι απο ερειπιο Ντανιελα αδελφη της στο ποστο τους. Ολες ντυμενες με τζιν. Χλοης τα γνωστα με μια αρκετα αδυνατη που οταν την ειδα μετα εξω απ το Τουντει με φως πατησα γκαζι! Μοναστηριου Γερμανο.....κι αυτο στα μαυρα ντυμενο το οποιο δεν ξαναειδα. Τελικα για πρωτη φορα πηρα Ντεζη μιλφ. Επικοινωνιακη καθαρη ευγενικη...στα του αγωνα; Γυμνη. Πιπα οπως της υποδειξεις. Καθαρη χωρις καποια οσμη. Σεξ σαν να εισαι στο κρεβατι. Χανεται ο χρονος. Καμια βιασυνη. Μπραβο της. Αυτα παιδες.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Επισκεψη πριν λιγο στην πολη. Μετα απο την φολα στον οικο...βολτες στην πιατσα. Αλβα κ Σια απεναντι απο 4all μαζι κ ο λεβεντης αντρας. Στα μαυρα ντυμενες κ οι δυο. Η Σια φορουσε κ την κουκουλα. Παραδιπλα η γνωστη ευσωμουλα. Ιουλια με κοκκινο μπουφαν μαζι με μια ακομη που δεν την ειχα δει ξανα. Μαρια Φιατ...Σονια Κρητικια απεναντι απο ερειπιο Ντανιελα αδελφη της στο ποστο τους. Ολες ντυμενες με τζιν. Χλοης τα γνωστα με μια αρκετα αδυνατη που οταν την ειδα μετα εξω απ το Τουντει με φως πατησα γκαζι! Μοναστηριου Γερμανο.....κι αυτο στα μαυρα ντυμενο το οποιο δεν ξαναειδα. Τελικα για πρωτη φορα πηρα Ντεζη μιλφ. Επικοινωνιακη καθαρη ευγενικη...στα του αγωνα; Γυμνη. Πιπα οπως της υποδειξεις. Καθαρη χωρις καποια οσμη. Σεξ σαν να εισαι στο κρεβατι. Χανεται ο χρονος. Καμια βιασυνη. Μπραβο της. Αυτα παιδες.
Γειά σου αδελφακι που είχαμε καιρό να ακούσουμε τα report σου από την αγαπημένη οδό! Η Νταίζη είναι λίρα 100.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Η Αννιλια παραμένει γαμευσιμη φίλε μου;
Δεν την έχω δει ακόμα από τότε που γύρισε .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Η Αννιλια παραμένει γαμευσιμη φίλε μου;
Δεν την έχω δει ακόμα από τότε που γύρισε .
Σαν να μου φανηκε οτι αδυνατισε κ λιγο. Παντως ειναι σε καλη κατασταση μια δυο φορες που την πετυχα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.142
Πόντοι
456
Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά με είχατε αποτρέψει λόγω κρύου. Είμαι περίεργος να πάω στη πιάτσα μια φορά αλλά δεν έχω μέσο , ούτε αμάξι , ούτε μηχανή , ούτε καν ένα ταπεινό ποδήλατο. Θα έχω στα κοντά 3 μέρες κενό απο τη δουλειά οπότε λέω να περάσω απο τη πιάτσα. ΔΕ ΘΕΛΩ να γαμήσω. Είμαι απλά περίεργος.

Αντικειμενικά είναι πολύ επικύνδηνο η μπορώ χωρίς να κινδυνεύω ;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.527
Πόντοι
456
Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά με είχατε αποτρέψει λόγω κρύου. Είμαι περίεργος να πάω στη πιάτσα μια φορά αλλά δεν έχω μέσο , ούτε αμάξι , ούτε μηχανή , ούτε καν ένα ταπεινό ποδήλατο. Θα έχω στα κοντά 3 μέρες κενό απο τη δουλειά οπότε λέω να περάσω απο τη πιάτσα. ΔΕ ΘΕΛΩ να γαμήσω. Είμαι απλά περίεργος.

ειναι πολυ επικινδυνο,κατσε σπιτι καλυτερα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796

Μπορείς να πας νωρίς για μια αναγνωριστική ,δηλαδη από τις 20:00 έως 22:00. λόγο του εμπορικού έχει αρκετή κίνηση οπότε περπατάς άφοβα σαν νέος και θα πάρεις και μια ιδέα.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056

Να πας και μακάρι να σου την πέσουν ρε περίεργε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Να πας και μακάρι να σου την πέσουν ρε περίεργε
Αυτός θα πάει και σε λιγο καιρο θα δίνει και ενημέρωση,εσυ και ο φίλος σου τρέμετε να περάσετε από κει .άσε την πιάτσα για αυτούς που θέλουν να είναι άντρες και κάτσε κοίτα το εσκορτνιους εσύ .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.867
Πόντοι
4.766
Αυτός θα πάει και σε λιγο καιρο θα δίνει και ενημέρωση,εσυ και ο φίλος σου τρέμετε να περάσετε από κει .άσε την πιάτσα για αυτούς που θέλουν να είναι άντρες και κάτσε κοίτα το εσκορτνιους εσύ .
Φίλε απαντάς σε αυτόν που είχε γράψει ότι χύνει όταν του γλύφουν την κωλοτρυπίδα... Μόνο από αυτό βγάλε συμπέρασμα

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Φίλε απαντάς σε αυτόν που είχε γράψει ότι χύνει όταν του γλύφουν την κωλοτρυπίδα... Μόνο από αυτό βγάλε συμπέρασμα
Ε ρε εμμονή με τις ξένες κωλοτρυπίδες που έχετε ορισμένοι.....κάποιος πιο πονηρεμενος θα έλεγε πως πρόκειται για ψυχολογική προβολή

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Η Σβεντα η μελαχρινή Βουλγάρα με την κορμάρα και τα ψιλοκαλα ελληνικά που στέκεται στη διχαλα είναι αυτή η Σβετα που λέγατε πιο πισω στο νήμα λίγο παλιοτερα για ακαποτά ξεκώλιασματα κλπ?
Γιες.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201

Μπορείς να πας νωρίς για μια αναγνωριστική ,δηλαδη από τις 20:00 έως 22:00. λόγο του εμπορικού έχει αρκετή κίνηση οπότε περπατάς άφοβα σαν νέος και θα πάρεις και μια ιδέα.
Σωστά σου τα λέει ο φίλος Dewarss, θα πρότεινα να μην πας ως τη διχάλα όμως. Από την αρχή της Γιαννιτσών ως Χλόης ή Κουμαρά φτάνει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Πάντως που την ρώτησα μου είπε όχι κωλαρακι.
Για αυτό έλεγα μήπως είναι άλλη.
Μπορεί απλά δεν το έδινε εκείνη την ημέρα .
Τι ώρα την πέτυχες ;
Ίσως και να το έκοψε αν την ξεκωλιασανε τελευταία.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Πάντως που την ρώτησα μου είπε όχι κωλαρακι.
Για αυτό έλεγα μήπως είναι άλλη.
Περίεργο. Μήπως πράγματι είναι άλλη; Η Σβέντα δίνει κώλο αβέρτα. Εκτός αν είχε καμιά γαστρεντερίτιδα :buck2:

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Μπορεί απλά δεν το έδινε εκείνη την ημέρα .
Τι ώρα την πέτυχες ;
Ίσως και να το έκοψε αν την ξεκωλιασανε τελευταία.
Αυτή πρέπει να γεννήθηκε ξεκωλιασμένη.
Μερικές φορές το σκέφτομαι για τα κορίτσια μας, άραγε η Άλβα πόσες χιλιάδες ψωλές να έχει φάει; Η Σβέντα πόσο ξεκώλιασμα;;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αυτή πρέπει να γεννήθηκε ξεκωλιασμένη.
Μερικές φορές το σκέφτομαι για τα κορίτσια μας, άραγε η Άλβα πόσες χιλιάδες ψωλές να έχει φάει; Η Σβέντα πόσο ξεκώλιασμα;;
Ρε συ τα γυφτακια τα μαγαρίζουν από μικρά, και όταν λέω μικρά 14-15 χρόνων τα βγάζουν στο κλαρί οι μπινεδες, μην σου πω απο πιο μικρά. Η Αλβα εάν δεν ήταν τόσο μαλακω θα είχε φάει διπλές χιλιάδες ψολες, αυτή η νοοτροπία ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε της κόβει πολύ δουλειά. Άσε που παίρνει όλον τον κόσμο, πακιδες , γύφτους, ποδαρατους κτλ εμένα με έχει ξενερώσει πολύ, άσχετα που την πήρα πιο παλιά και δύο φορές ξενοδοχείο μήπως και στρώσει. Η Σβεσνα είναι καλύτερο παιδί και πιο ομορφη αλλά την χαρακτηρίζω υψηλού κινδύνου με όλα τα ακα που κανει, και άλλα που δεν έχουμε μάθει ακόμα.

auto9591

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
118
Πόντοι
1
Ρε μάγκες η γαμιστρωνα στην Χλοης παιζει ακόμα; Εχω παρει τρελό μάτι εκεί

Stories

Νέο!

Stories