Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Εγώ παιδιά κάθε φορά που είναι το βανακι εκεί στην γωνία φοβάμαι να κάνω το τεστ...δεν ξέρω γιατί :think:

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Εγώ παιδιά κάθε φορά που είναι το βανακι εκεί στην γωνία φοβάμαι να κάνω το τεστ...δεν ξέρω γιατί :think:
Δεν παθαίνεις τίποτα έχω κάνει πολλές φορές .
Είναι 100% έγκυρο και βγαίνει πολύ πιο γρήγορα από τα μικροβιολογικά αφού γλιτώνεις την διαδικασία να πάει σε εργαστήρια.
Σου τρυπάνε λιγο το δάκτυλο και με λίγο αίμα σου κάνουν και τις 4 εξετάσεις

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Πολύ καλή περίπτωση, από τις λιγες φορές που δίνω πολλά μπράβο για την πρόληψη με κρατική αρωγή. Πιστεύω ότι έχουν σώσει πολύ κόσμο μέχρι στιγμής.
Νομίζω είναι του ΟΚΑΝΑ. Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας. Κάτι σαν το Χαμόγελο του παιδιού.
Σιγά μην έσκυβε το κράτος πάνω από τα προβλήματα των πιατσων...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία ποιος χρηματοδοτεί και γιατί .
Απλα το αναφέρουμε για να έχουν γνώση ολοι οι πιατσοβιοι τι είναι αυτό το φορτηγάκι και οτι μπορείς να έχεις άμεσα πρόσβαση σε εξετάσεις χωρίς να τρέχεις στα μικροβιολογικά.
Υπάρχει λίγο το ταμπού ότι σκάει για τις πουτανες ,αλλά πιστεύω για εμάς που ήμαστε συχνά στην περιοχή είναι μια έξτρα βοήθεια που παρέχεται δωρεάν για να ξέρουμε τι μας γίνεται .
Επιπλέον για αυτούς που είναι αμπαλοι σχετικά με τα νοσήματα και με την προφύλαξη παρέχεται και δωρεάν πληροφόρηση .

kostas9923

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Ρε μάγκες γερμανοβουλγαρακι είναι αυτό που βγαίνει πάνω μοναστηριού εκεί στο χαμόσπιτο γιατί σαν έχω χάσει λίγο

kostas9923

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Επίσης πριν κάνα 7 μέρες πήρα μια 20 χρ από διχάλα ελληνίδα πολύ καλή ούτε βιασύνες ούτε τπτ και οχι τζανκι που λένε όλοι φουλ φυσιολογική κει συνεννόησημη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Ρε μάγκες γερμανοβουλγαρακι είναι αυτό που βγαίνει πάνω μοναστηριού εκεί στο χαμόσπιτο γιατί σαν έχω χάσει λίγο
Αυτή είναι η Έλενα συμπεθέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης πριν κάνα 7 μέρες πήρα μια 20 χρ από διχάλα ελληνίδα πολύ καλή ούτε βιασύνες ούτε τπτ και οχι τζανκι που λένε όλοι φουλ φυσιολογική κει συνεννόησημη
Τζανκι ήταν απλά είναι τα νεοεμφανιζομενα

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Αυτή είναι η Έλενα συμπεθέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τζανκι ήταν απλά είναι τα νεοεμφανιζομενα
Για την ξανθούλα άκουσα ότι έχει νταραβερι με γυφτους που τις δίνουν ουσίες με αντάλλαγμα υπηρεσιών...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Για την ξανθούλα άκουσα ότι έχει νταραβερι με γυφτους που τις δίνουν ουσίες με αντάλλαγμα υπηρεσιών...
Όλες από κει ξικινανε προς διχάλα και ξανά γυρνάμε πίσω στη βαση area tree river

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Δεν ξέρω αλλά και εμένα μου φαίνεται κάπως να σταματήσω για να μου κάνουν τεστ για τα παράσημα βαρέως τύπου. Επίσης το να είμαι με ακόμα κάνα δυο τρείς στην σειρά με ξενίζει αρκετά για τέτοιου είδους εξετάσεις. Καλού κακού κάνω προληπτικές εξετάσεις 2 φορές τον χρόνο σε πολυεργαστηρια για όλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Αυτό γίνεται χρόνια ,μπορείς και εσύ να κάνεις εξετάσεις ανώνυμα αν θέλεις .
Aids , ηπατίτιδες και σύφιλη.
Έστειλα και τον σύνδεσμο στον άλλον τον βλάκα στην μπουρδελοκατασταση που αγχώθηκε ότι κόλλησε aids επειδή του έσπασε πριν ένα μήνα η καποτα και αντί να πάει ακόμα ρωτάει κάθε μέρα για να πάρει θάρρος .
Αυτόν π κοιτάει κάθε 20" αν έσπασε η καπότα:jerking2:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Όλες τις γαμανε οι γύφτοι με αντάλλαγμα άμα δεν υπάρχουν λεφτά ,απλά κάποια στιγμή γίνονται τόσο παρτάλια που ούτε αυτοι δεν θέλουν να τις γαμησουν ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Δεν ξέρω αλλά και εμένα μου φαίνεται κάπως να σταματήσω για να μου κάνουν τεστ για τα παράσημα βαρέως τύπου. Επίσης το να είμαι με ακόμα κάνα δυο τρείς στην σειρά με ξενίζει αρκετά για τέτοιου είδους εξετάσεις. Καλού κακού κάνω προληπτικές εξετάσεις 2 φορές τον χρόνο σε πολυεργαστηρια για όλα.
Δεν έχει σειρά σαν την εφορία ..παίζει να πας και να είσαι μόνος σου εκεί ,δεν είναι τίποτα κακό και είναι αξιόπιστο,οι πουτανες παλιότερα κρύβονταν όταν πλησίαζε το βαν γιατί κάποιες(πρεζόνια) φοβούνται να κάνουν εξετάσεις μην βγουν θετικές και βγει βρώμα στην πιάτσα ,τώρα πλέον τις δελεάζουν με καποτες και σύριγγες και μια χαρά κάνουν .

niksav

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
76
Πόντοι
0
Λαιβ από Γιαννιτσων Γενικά νεκρά η φάση φόρτωσα μια που μου συστήθηκε ως χρυσά…πολύ δυνατό μωρό για τα δεδομένα τις πιάτσας πρισμενα τσιμπουκοχειλα καλή πιπα καλή συμπεριφορά και κατευθείαν 20ρικο από μόνη της χωρίς μα μου Θα την πρότεινα

niksav

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
76
Πόντοι
0
Δεύτερη φορτωτική από μοναστηριού μια Μαυρούλα βουλγαρα άσπρο φόρεμα …γρι ελληνικά αλλά προσωπάκι έτσι και έτσι την έπαιρνε ο γκόμενος τηλ αβέρτα χαχα Πιπα μέτρια Με τα λεφτά χαθήκαμε λίγο συην μετάφραση αλλά το βρήκαμε. 20 μπάλο και εδώ

niksav

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
76
Πόντοι
0
Για κάποιο λόγο οι mod τον παίζουν μάλλον και την προηγούμενη φορά 5 ώρες να ανεβάσουν μήνυμα μου ενώ στα αλλά θρεντς κάθε 5 λεπτά ανεβαίνουν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Για κάποιο λόγο οι mod τον παίζουν μάλλον και την προηγούμενη φορά 5 ώρες να ανεβάσουν μήνυμα μου ενώ στα αλλά θρεντς κάθε 5 λεπτά ανεβαίνουν
Καλώς ήρθες στην πιάτσα niksav.
Δεν φταίει το θρεντ είσαι νέος απλά και τα πρώτα σου 5 μυνήματα ανεβαίνουν με καθυστέρηση μέχρι να εγκριθείς μάλλον .από εδώ και πέρα δεν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα .
Καλές βόλτες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
Ψηλέ, κοίταξε τη σύνδεσή σου...τα μηνύματα στα θρεντς ανεβαίνουν αυτόματα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Η απόλυτη νέκρα
Κατά τις 10 οι γύρες τζάμπα βενζίνη οι μόνες π ήταν το Γερμανόπουτανακι
το λέω έτσι γιατί την άλλη φορά π την είχα πάρει πήγα να την πιάσω τα βυζιά κ τραβήχτηκε λες κ την χτύπησε ρεύμα
η Μαρία στιλο κάνα 2 μαύρες κ η Ιουλία
Στην διχάλα πανηγύρι ήταν το νέο καδισιο κ άλλη μία ψηλή φορούσε κουκούλα δε μπόρεσα να δω ποια είναι μόλις την ξεφόρτωσαν την πήρε άλλος κ ο άλλος πιο πίσω πατούσε κόρνα:jerking2: για να πάει σ αυτόν έλεος ρε μαλάκες χαλαρωστε λίγο
Στην επομένη γύρα είχε 3/4 αυτοκίνητα π περίμεναν:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom