You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Δεν παθαίνεις τίποτα έχω κάνει πολλές φορές .Εγώ παιδιά κάθε φορά που είναι το βανακι εκεί στην γωνία φοβάμαι να κάνω το τεστ...δεν ξέρω γιατί
Είναι 100% έγκυρο και βγαίνει πολύ πιο γρήγορα από τα μικροβιολογικά αφού γλιτώνεις την διαδικασία να πάει σε εργαστήρια.
Σου τρυπάνε λιγο το δάκτυλο και με λίγο αίμα σου κάνουν και τις 4 εξετάσεις
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Νομίζω είναι του ΟΚΑΝΑ. Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας. Κάτι σαν το Χαμόγελο του παιδιού.Πολύ καλή περίπτωση, από τις λιγες φορές που δίνω πολλά μπράβο για την πρόληψη με κρατική αρωγή. Πιστεύω ότι έχουν σώσει πολύ κόσμο μέχρι στιγμής.
Σιγά μην έσκυβε το κράτος πάνω από τα προβλήματα των πιατσων...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία ποιος χρηματοδοτεί και γιατί .
Απλα το αναφέρουμε για να έχουν γνώση ολοι οι πιατσοβιοι τι είναι αυτό το φορτηγάκι και οτι μπορείς να έχεις άμεσα πρόσβαση σε εξετάσεις χωρίς να τρέχεις στα μικροβιολογικά.
Υπάρχει λίγο το ταμπού ότι σκάει για τις πουτανες ,αλλά πιστεύω για εμάς που ήμαστε συχνά στην περιοχή είναι μια έξτρα βοήθεια που παρέχεται δωρεάν για να ξέρουμε τι μας γίνεται .
Επιπλέον για αυτούς που είναι αμπαλοι σχετικά με τα νοσήματα και με την προφύλαξη παρέχεται και δωρεάν πληροφόρηση .
Απλα το αναφέρουμε για να έχουν γνώση ολοι οι πιατσοβιοι τι είναι αυτό το φορτηγάκι και οτι μπορείς να έχεις άμεσα πρόσβαση σε εξετάσεις χωρίς να τρέχεις στα μικροβιολογικά.
Υπάρχει λίγο το ταμπού ότι σκάει για τις πουτανες ,αλλά πιστεύω για εμάς που ήμαστε συχνά στην περιοχή είναι μια έξτρα βοήθεια που παρέχεται δωρεάν για να ξέρουμε τι μας γίνεται .
Επιπλέον για αυτούς που είναι αμπαλοι σχετικά με τα νοσήματα και με την προφύλαξη παρέχεται και δωρεάν πληροφόρηση .
kostas9923
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες γερμανοβουλγαρακι είναι αυτό που βγαίνει πάνω μοναστηριού εκεί στο χαμόσπιτο γιατί σαν έχω χάσει λίγο
kostas9923
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Επίσης πριν κάνα 7 μέρες πήρα μια 20 χρ από διχάλα ελληνίδα πολύ καλή ούτε βιασύνες ούτε τπτ και οχι τζανκι που λένε όλοι φουλ φυσιολογική κει συνεννόησημη
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Αυτή είναι η Έλενα συμπεθέραΡε μάγκες γερμανοβουλγαρακι είναι αυτό που βγαίνει πάνω μοναστηριού εκεί στο χαμόσπιτο γιατί σαν έχω χάσει λίγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τζανκι ήταν απλά είναι τα νεοεμφανιζομεναΕπίσης πριν κάνα 7 μέρες πήρα μια 20 χρ από διχάλα ελληνίδα πολύ καλή ούτε βιασύνες ούτε τπτ και οχι τζανκι που λένε όλοι φουλ φυσιολογική κει συνεννόησημη
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 446
Για την ξανθούλα άκουσα ότι έχει νταραβερι με γυφτους που τις δίνουν ουσίες με αντάλλαγμα υπηρεσιών...Αυτή είναι η Έλενα συμπεθέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τζανκι ήταν απλά είναι τα νεοεμφανιζομενα
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Όλες από κει ξικινανε προς διχάλα και ξανά γυρνάμε πίσω στη βαση area tree riverΓια την ξανθούλα άκουσα ότι έχει νταραβερι με γυφτους που τις δίνουν ουσίες με αντάλλαγμα υπηρεσιών...
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 446
Δεν ξέρω αλλά και εμένα μου φαίνεται κάπως να σταματήσω για να μου κάνουν τεστ για τα παράσημα βαρέως τύπου. Επίσης το να είμαι με ακόμα κάνα δυο τρείς στην σειρά με ξενίζει αρκετά για τέτοιου είδους εξετάσεις. Καλού κακού κάνω προληπτικές εξετάσεις 2 φορές τον χρόνο σε πολυεργαστηρια για όλα.Εγώ παιδιά κάθε φορά που είναι το βανακι εκεί στην γωνία φοβάμαι να κάνω το τεστ...δεν ξέρω γιατί
Τελευταία τροποποίηση:
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Αυτόν π κοιτάει κάθε 20" αν έσπασε η καπόταΑυτό γίνεται χρόνια ,μπορείς και εσύ να κάνεις εξετάσεις ανώνυμα αν θέλεις .
Aids , ηπατίτιδες και σύφιλη.
Έστειλα και τον σύνδεσμο στον άλλον τον βλάκα στην μπουρδελοκατασταση που αγχώθηκε ότι κόλλησε aids επειδή του έσπασε πριν ένα μήνα η καποτα και αντί να πάει ακόμα ρωτάει κάθε μέρα για να πάρει θάρρος .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Όλες τις γαμανε οι γύφτοι με αντάλλαγμα άμα δεν υπάρχουν λεφτά ,απλά κάποια στιγμή γίνονται τόσο παρτάλια που ούτε αυτοι δεν θέλουν να τις γαμησουν ..Για την ξανθούλα άκουσα ότι έχει νταραβερι με γυφτους που τις δίνουν ουσίες με αντάλλαγμα υπηρεσιών...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Δεν έχει σειρά σαν την εφορία ..παίζει να πας και να είσαι μόνος σου εκεί ,δεν είναι τίποτα κακό και είναι αξιόπιστο,οι πουτανες παλιότερα κρύβονταν όταν πλησίαζε το βαν γιατί κάποιες(πρεζόνια) φοβούνται να κάνουν εξετάσεις μην βγουν θετικές και βγει βρώμα στην πιάτσα ,τώρα πλέον τις δελεάζουν με καποτες και σύριγγες και μια χαρά κάνουν .Δεν ξέρω αλλά και εμένα μου φαίνεται κάπως να σταματήσω για να μου κάνουν τεστ για τα παράσημα βαρέως τύπου. Επίσης το να είμαι με ακόμα κάνα δυο τρείς στην σειρά με ξενίζει αρκετά για τέτοιου είδους εξετάσεις. Καλού κακού κάνω προληπτικές εξετάσεις 2 φορές τον χρόνο σε πολυεργαστηρια για όλα.
kostas9923
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Μάγκες έχουμε καμία ενημέρωση
Λαιβ από Γιαννιτσων Γενικά νεκρά η φάση φόρτωσα μια που μου συστήθηκε ως χρυσά…πολύ δυνατό μωρό για τα δεδομένα τις πιάτσας πρισμενα τσιμπουκοχειλα καλή πιπα καλή συμπεριφορά και κατευθείαν 20ρικο από μόνη της χωρίς μα μου Θα την πρότεινα
Δεύτερη φορτωτική από μοναστηριού μια Μαυρούλα βουλγαρα άσπρο φόρεμα …γρι ελληνικά αλλά προσωπάκι έτσι και έτσι την έπαιρνε ο γκόμενος τηλ αβέρτα χαχα Πιπα μέτρια Με τα λεφτά χαθήκαμε λίγο συην μετάφραση αλλά το βρήκαμε. 20 μπάλο και εδώ
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Καλώς ήρθες στην πιάτσα niksav.Για κάποιο λόγο οι mod τον παίζουν μάλλον και την προηγούμενη φορά 5 ώρες να ανεβάσουν μήνυμα μου ενώ στα αλλά θρεντς κάθε 5 λεπτά ανεβαίνουν
Δεν φταίει το θρεντ είσαι νέος απλά και τα πρώτα σου 5 μυνήματα ανεβαίνουν με καθυστέρηση μέχρι να εγκριθείς μάλλον .από εδώ και πέρα δεν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα .
Καλές βόλτες
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.620
- Πόντοι
- 7.095
Ψηλέ, κοίταξε τη σύνδεσή σου...τα μηνύματα στα θρεντς ανεβαίνουν αυτόματα.Για κάποιο λόγο οι mod τον παίζουν μάλλον και την προηγούμενη φορά 5 ώρες να ανεβάσουν μήνυμα μου ενώ στα αλλά θρεντς κάθε 5 λεπτά ανεβαίνουν
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Η απόλυτη νέκρα
Κατά τις 10 οι γύρες τζάμπα βενζίνη οι μόνες π ήταν το Γερμανόπουτανακι
το λέω έτσι γιατί την άλλη φορά π την είχα πάρει πήγα να την πιάσω τα βυζιά κ τραβήχτηκε λες κ την χτύπησε ρεύμα
η Μαρία στιλο κάνα 2 μαύρες κ η Ιουλία
Στην διχάλα πανηγύρι ήταν το νέο καδισιο κ άλλη μία ψηλή φορούσε κουκούλα δε μπόρεσα να δω ποια είναι μόλις την ξεφόρτωσαν την πήρε άλλος κ ο άλλος πιο πίσω πατούσε κόρνα για να πάει σ αυτόν έλεος ρε μαλάκες χαλαρωστε λίγο
Στην επομένη γύρα είχε 3/4 αυτοκίνητα π περίμεναν
Κατά τις 10 οι γύρες τζάμπα βενζίνη οι μόνες π ήταν το Γερμανόπουτανακι
το λέω έτσι γιατί την άλλη φορά π την είχα πάρει πήγα να την πιάσω τα βυζιά κ τραβήχτηκε λες κ την χτύπησε ρεύμα
η Μαρία στιλο κάνα 2 μαύρες κ η Ιουλία
Στην διχάλα πανηγύρι ήταν το νέο καδισιο κ άλλη μία ψηλή φορούσε κουκούλα δε μπόρεσα να δω ποια είναι μόλις την ξεφόρτωσαν την πήρε άλλος κ ο άλλος πιο πίσω πατούσε κόρνα για να πάει σ αυτόν έλεος ρε μαλάκες χαλαρωστε λίγο
Στην επομένη γύρα είχε 3/4 αυτοκίνητα π περίμεναν